Miehen rintalihakset

Näkökulma tähän

Noin yleisesti moni nainenhan pitää urheilullisista ja sopivasti lihaksikkaista miehistä. Ja jos on tällainen ns. lihaksikas uros kyseessä, niin onko se erityisen seksikästä naisen mielestä, kun miehen muiden lihasten lisäksi rintalihakset näkyvät ja pullottavat hieman tai enemmänkin hänen paitansa läpi? Tarkoitan tällä sitä, kun monet miehethän tykkäävät erityisesti hyvin rinta varustetuista naisista, niin vastaefektinä onko hyvin rinta varustettu mies myös kiihoittava näky vastaavasti naiselle?

28

3331

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jilo

      Kohtuulliset lihakset miehellä ovat ihan paikallaan, mutta sellaiset bodarin lihakset eivät ainakaan minua innosta. En kokisi miesten lihaksisuutta ja naisten rintavuutta vastaefektinä, koska kokonaisuus miehessä on tärkeämpi kuin pelkät lihakset.

      • 643tegre

        Jep, samaa mieltä. Ylipainoisen miehen selkeät "manboobsit" eivät ole kiihottavat, mutta eivät myöskään selkeästi timmiyden vuoksi pullottavat rintalihaksetkaan.


    • Lihakset on hot

      Sinänsä kun miettii vaikkapa mies strippareita, niin kyllähän suurimmalla osalla heistä muiden lihasten lisäksi pullottavat rintalihaksetkin, eli eivät ole ns. kisatason bodareita sentään, mutta timmit rintalihakset paita päälläkin pullottavat ainakin hiukan. Ovat silleen perus hoikan ok kropan ja kunnon bodarin välimaastosta lihastensa massan suhteen, ei koko lihatiskiä vaan silleen sopivasti. Luulisi kelpaavan tällainen atleetti monellekin naiselle.

      • nanannnaa

        Onhan noita miehiä joilla pienet teinitissit ilman sen ihmeempiä lihaksia.


    • miehetvaatimattomamp

      nämä yksittäiset ominaisuudet eivät toimi naisiin yhtä tehokkaasti, kuin miehiin naisten kohdalla. Naisen pelkkä hyvä takapuoli laukaisee tehokkaasti miehen saalistusvaiston, kun taas naisten kohdalla yksittäinen ominaisuus ei toimi yhtä tehokkaasti, jos kyse siis ulkonäöstä. Lähes ainut yksittäinen kriteeri, joka laukaisee monen naisen "saalistus" vietin on miehen hyvä varakkuus. Kyllä, juuri noin naurettavaa se on.

      • 563q2f

        Aika yleistähän tuo on joten tuskin nyt mitenkään erityisen naurettavaa.

        Ja aloittajan kysymyksestä tulee mieleen sellainen tyyppi joka ei oikein tajua pariutumisen alkeita, saati sitten niistä pidemmälle.

        Mitä tahansa asiaa voisi kysyä samalla tavalla, esimerkiksi muista lihaksista tai hiusten väristä, äänestä, mistä tahansa.
        Olet kokonaisuus niinkuin kaikki muutkin.

        Ei ne lihaksikkaat miehet ole sitä kuumaa naisystäväänsä saaneet vain lihaksilla. Tää tuntuu olevan monelle tyypille ylivoimaisen vaikea käsittää.


      • asdfghjklöä
        563q2f kirjoitti:

        Aika yleistähän tuo on joten tuskin nyt mitenkään erityisen naurettavaa.

        Ja aloittajan kysymyksestä tulee mieleen sellainen tyyppi joka ei oikein tajua pariutumisen alkeita, saati sitten niistä pidemmälle.

        Mitä tahansa asiaa voisi kysyä samalla tavalla, esimerkiksi muista lihaksista tai hiusten väristä, äänestä, mistä tahansa.
        Olet kokonaisuus niinkuin kaikki muutkin.

        Ei ne lihaksikkaat miehet ole sitä kuumaa naisystäväänsä saaneet vain lihaksilla. Tää tuntuu olevan monelle tyypille ylivoimaisen vaikea käsittää.

        juuri sen yleisyyden takia se naurettavaa onkin. Naiset on rahan ahneita huo_ria.


    • Jaapajaa trallallaa

      Tietysti voisi aloituksesta ymmärtää rivienvälistä, ettei aloittaja nyt tarkoittanut varmaankaan vakavaa pariutumista yms. johon tarvitaan lihasten ja vaikkapa mahdollisen ison peniksen lisäksi jo muutakin. Aloittaja tarkoitti varmastikin vaikkapa ns. yhdenyön juttua miehen kanssa, pientä seikkailua miehen kanssa, tai pelkkää hyvän näköisen miehen katselua pelkkänä seksi objektina. Näissä edellä mainituissa jutuissa miehen lihakset ja jopa sopivasti näkyvät miehen rintalihakset sen paidan läpi luulis olevan toimiva juttu. Vai heikon näköinen lautako on nyt hottis ja in miehen ihanne kropassa?

    • nainen_33

      Miehen rintalihakset eivät kiinnosta, enemmänkin sitten treenatut kädet, selkä...leveät hartiat, kapea lantio. Naurettavaksi menee kun treenataan yläkroppaa ja kävellään tikku-jaloilla. Ei voi kuin nauraa :)

    • Atleettinen vartalo

      Niin no, edellämainitut ominaisuudet miehessä vaati säännöllistä punttitreeniä ja koko kropan treenausta oikeaa ruokaa oikeat määrät, jos haluaa tasapuolisen lihaksiston koko kroppaan. Ja tämän kun tekee, niin kyllä ne rintalihaksetkin kehittyvät, eli vaatemallipojujen lauta rinnat ei ole tässätapauksessa mahdollista vaan massaa tulee enemmän.

    • Kummia kirjoituksia

      Mitäs vikaa miehen treenatussa kropassa ja treenatuissa rintalihaksissa muka on? Tottakai saa näkyä treenattu kroppa hauiksineen, hartioineen, selkineen ja ne rintalihakset näkyä myös paidan läpi ja ilman paitaa. Mitä täällä joku kirjoitti, että man boobsit on yäk, no tämän ymmärrän, mutta samaan viestiin kirjoitti, timmit rintalihakset on myös yök, Lattanako pitäisi miehen rintalihaksiston olla?

    • Kuva kertokoon

      Laittakaapa nyt sitten kuvalinkkejä, minkälaiset miehen rintalihakset ja vaikka koko kroppa on paras mahdollinen ja täydellinen paita päällä tai ilman.


      • arnold!
        TheOne kirjoitti:

        *TOTAL REPS* XD

        Jos tuo oli esimerkki siitä mikä oli liikaa, ni eipä ole realistista pelkoa edes kovaa treenaavalle, että pääsisi lähellekään tuota. X)

        Kuvassa kun kuitenkin on moninkertainen Mr.Olympia elämänsä kovimmassa kunnossa.

        Tiedetään, laitoin tuon vaan ihan huumorilla :) Komeassa kunnossa oli Arnold tuolloin!


    • Timmi vai lauta?

      No, eikös tuo äsköinen Artun kuva ole juuri malliesimerkki miehen rintalihaksista, jota joku täällä kauhisteli, että paidan läpi pullisteleva miehen timmi rinta on yhtä yäk, kuin läskit treenaamattomat man boobsit?

    • artsi on yäk

      Kun ei ole kaikkien mieleen niin mitäs vois, yäk.

    • 3+12

      Miettikääpä miehet, mikä teitä itseänne kiinnostaa naisissa? Onko parhaan näköistä jättimäiset roikkuvat tissit ja jättiperse vai normaali ja sopusuhtainen vartalo? Niin, parhaaltä näyttää ihminen, joka on normaalipainoinen ja kauniin sopuhuhtainen. Kaikki liikaa keskimääräisestä poikkeava näyttää vain oudolta.

    • TT Besserwisser

      Tuo äsköinen pitänee paikkansa, mutta on kaksi poikkeusta miehessä, joissa on plussaa, jos on sopusuhtaista keskivertoa isompi näissä, eli miehen pituus ja peniksen koko.

      • TT Besserwisser

        Ja, rehellisiä ollaksemme, jos mies on sopusuhtaista keskiverto miestä hiukan/jonkinverran lihaksikkaampi treenattu atleettinen on sekin parempi kuin pelkkä sopusuhtainen keskiverto miehen kroppa. Eli ei mikään Arnold, vaan sopivasti atleettinen fitness tyylinen mies. Yksi esimerkki: Jere Karalahden viimeaikaisia joitakin julkisuus (body poseeraus) kuvia kun on nähnyt lehdissä ja netissä, niin kaverin lihaksisto alkaa olemaan aikalailla tuota ihanne atleettista ja keskiverto ukkoa treenatumpi.


      • keskiarvo tai hieman

        ei se kyllä ihan niinkään ole vaan miehen pituuden optimi (jos kaikkia naisia tarkastellaan) lienee 183 cm josta laskee trendi molempiin suuntiin. peniksen kokokin parhaimmillaan hieman yli keskikoon, jos kaikkia naisia tarkastellaan. muutamat naiset ovat tiukkoja, joten eivät tykkää kovin jättimäisestä, ja muutamat naiset löysiä, joten jättimäisempi on parempi. sama pätee lihaksiin, keskimääräistä enemmän lihaksia on paras, ja steroidihirmuja vieroksutaan palstoilla - todellisuudessa "liian lihaksikas" mies ei voi oikein normaalielämässä ollakaan mutta on teoriassa mahdollista. eli hieman yli keskiarvon paras näissä kaikissa.


    • Lihasta pitää olla

      Mun mielestä noin yleisesti kiinteä, lihaksikas rinta on parempi kuin mitkään kovin muodokkaat lihakset rinnassa miehellä.

      Eniten arvostan hyvää habaa ja tiukkoja vatsalihaksia. Nam! Harteikkuus, hyvä peppu ja lihaksikkaat jalatkaan ei oo pahitteeksi. Oikeastaan harteikas kuuluu myös sarjaan "pitää löytyä ihannemiehestä" jos näitä ihanteita listataan.

      Harteikkuus on itselle paljon tärkeämpi ominaisuus kuin miehen pituus, esimerkiksi.

    • TT Besserwisser

      Ja mennäksemme miehen pöksyihin, niin iso penis on plussaa, mutta keskiverto n. 16-20 cm pituutta peniksessä riittää ja on paras. Se peniksen isous tarkoittaakin, keskivertoa paksumpaa kalua, niin sen parempi.

    • Minkälainen kelpaa?

      Arnold on jo nähtävästi hylätty tässä ketjussa yökkönä. Laittakaapa nyt sitten Arnoldia yökkäilevät kuva miehestä, joka puntti treenattu (tai jotain liikuntaa), mutta oikeanlaiset rintalihakset.

      • deliciano

      • laihat pojat
        deliciano kirjoitti:

        Olen mies mutta olettaisin naisten tykkäävän tällaisesta kropasta(ja miehestä), mies on ammattilaistennispelaaja mutta soveltuisi helposti myös malliksi:
        http://38.media.tumblr.com/tumblr_m9yaqe61Cl1qfjxhdo1_500.jpg

        joidenkin naisten mielestä tuo voisi olla hieman lihaksikkaampikin - vähän laiha olemus.


    • Treenaustavan

      lisäksi eri lihasten kehittyminen ja malli on myös rakenteesta kiinni. Toisilla paisuu kädet toisilla hartiat ja rinta joillain perse toisilla etureidet hiukan eri suhteessa.

    • Manboobs_1

      Itse pidän timmistä ja kiinteästä miesvartalosta,
      mutta jos on liikaa lihaksia ja massaa, ei innosta.
      Miestissit ei oikein innosta, olivatpa ne lihasta tai höttöä.
      Mieluummin ruipelo, kuin lihaskimppu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      229
      2021
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      77
      1770
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1516
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      106
      1209
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1130
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1085
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      9
      1015
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      950
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      881
    Aihe