MIKÄ POP BIISI ??

eitajuupopmusiikkia

Kyseessä on radiossa soinut pop-hittibiisi, joskus 2013 vuonna ehkä. Laulaja on nainen. Hänestä tulee mieleen ehkä vähän: Lady Gaga tai Katy Perry, eli laulajan vaatetyyli on hyvin omaperäinen ainakin musiikkivideossa.

Musiikkivideossa on laulava nainen ja sellainen "sarjakuva-tyylinen robotti"
Musiikkivideon tarina tapahtuu jossakin satumaailmassa. Muistaakseni nainen suojelee ja auttaa robottia.

Laulu on englanniksi. Muistan laulun sanoista vain jotain... "Like a rainbow in the dark" tai jotain sinne päin lauletaan kertoskäkeessä.
Musiikki on tyyliltään iloista, kevyttä ja hyväntuulista.

Jos muistan oikein, laulu kertoo ystävyydestä, joten ehkä kappaleen nimikin viittaa ystävyyteen. Videossa robotti ja nainen ovat ystäviä.

1

<50

  Vastaukset

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Räps! Jennifer Lopez pyöräili minisortseissa ilman rintaliivejä: ja yksi vieläkin kriittisempi varuste oli unohtunut päältä - kuvat!
  • Suhdepaljastus: Missi Michaela Söderholmin uusi rakas on huippujääkiekkoilija - yhteiskuva! Michaelin exäkin on missikaunotar!
  • Yle: Anna Puu jätti ex-miehensä dramaattisesti - lähipiiri ihmetteli ratkaisua: &quot;Lähdin liikkeelle kuin höyryjuna enkä vilkuillut taakse!&quot;

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1609