Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Olen ollut hirveä ihminen ja loukannut rakastamaani naista

idioottipölö

En koskaan ole kirjoittanut tänne alkaa vaan keinot loppumaan tai sitten ne ovat loppuneet jo. Olen kännissä loukannut todella törkeästi sanoilla naista josta oikeasti välitän eniten kestään. Viime kertainen meni jo niin todella ylitse että kaikki on loppu. En voisi koskaan tehdä hänelle mitään pahaa olen aina halunnut vain hänelle parasta koska välitän hänestä enemmän kun hän tietääkään. Luulenpa vain että ei hän usko minua siinä. En ymmärrä mikä minut saa käyttäytymään kännissä sillain että sanon todella alhaisia asioita vaikken missään nimessä tarkota niitä. Kadun ylikaiken tekojani. Ottaisin vaikka luodin päähäni hänen puolestaan. Hän ei halua nähdä minua joten en voi todistaa että voin muuttua. Muuhun en odotakkaan olevan mahdollisuutta kuin kaverina olemiseen enään mutta tuntuu ettei sekään ole mahdollista. Olen yrittänyt monta kertaa pyytänyt anteeksi ja kertonut katuvani ylikaiken ja näyttää muuttuvani mutta en oikein tiedä uskooko hän ei oikein olla puheväleissä. Ensinnäkin lvähennän alkoholinkäyttöä olen tajunnut sen viimeistään nyt että se vie minulta rakkaan ihmisen. Muutun niin ääliöksi kun juon paljon. Onko teillä kellään vinkkiä miten pystyn todistamaan hänelle että pystyn muuttumaan ja hän voisi ajatella minusta että olenkin oikeasti ihan hyvä tyyppi ja olla ehkä kavereita. Alkaa keinot loppua itseltäni ja enkä tiedä mit vit tuun tänne sössöttään muttakun haluan näyttää että olen tosissani ja hän voi luottaa minuun ja ehkä joskus antamaan anteeksi. I need help

7

497

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tässä vinkki:

      "Onko teillä kellään vinkkiä miten pystyn todistamaan hänelle että pystyn muuttumaan ja hän voisi ajatella minusta että olenkin oikeasti ihan hyvä tyyppi "

      Muuttumalla ja olemalla oikeasti hyvä tyyppi. Eri asia sitten osaatko tuota.

    • Olen itse samanlaisessa tilanteessa ja olen ihan hukassa. Mieheni töppäilee päissään ja rikkoo meidän pelisääntöjä vaikka ei sitä tarkoita. En tiedä miksi hän tekee näin :(
      Vinkkinä voin sanoa että se mitä yrität todistaa ei tapahdu 1 päivässä. Sun pitää ottaa itseäsi niskasta kiinni! Näyttää että pystyt olemaan luottamuksen arvoinen ja vähentämään juomista. Näyttää kuinka voit iloita ilman kuningas alkoholia :) Sitten ku aikaa on kulunnut nii koitatte keskustella vakavasti asioista ja kerrot omista tuntemuksista ja mitä sinä haluat suhteesta unohtamatta sitä että kuuntelet mitä toisella on kerrottavaa. Keskustelkaa rauhassa asiat läpi.

    • toimi331

      Kirjoita sille saman tyylinen viesti kuin tähänkin. Voin sanoo että jos on pienintäkin mahdollisuutta että kiinnostus on molemmin puoleista niin tee asialle jotain. Pyydä anteeksi jos oot mokannut, jos et pyydä niin hän luulee ettet välitä hänestä ollenkaan. Toi miten kirjoitit oli kauniisti sanottu joten laita viestiä. Kyllä se siitä! :)

    • voisua

      Selvä merkki siitä että hän ei ole idioottipölö enää on kun hakee apua omiin henkisiin ja alko-ongelmiin. Voisit käydä juttelemassa mikä panee verisesti loukkaamaan kaikkein rakkainta ihmistä viinapäissään. Jotakin lapsuuteesi liittyvää ehkä. AA-kerho on hyvä paikka jutella omasta tässä-ja-nyt-elämästään, uudella vilpittömällä pohjalla.

      • viinaksia

        Minä töppäsin samalla tavalla ja varasin päihdeterapeutille ajan. Pari kertaa olen käynyt ja voin lämpimästi suositella. Huomenna menen taas jutteleen. Olen nyt ollut yli 6 viikkoa tipattomalla ja hyvin menee. Ei tee ees mieli viinaksia.


    • älä enää

      liioittelet ja esität ns miestä niin paljon että paljastit itsesi olet vielä alikehittynyt raakile kaikki pilalla päästä nainen menemään törkyturpa.

    • Hei!

      Olet kirjoittanut tuntemuksiasi katumuksen ja syyllisyyden tunnekuohussa. Olet myös pystynyt pohtimaan asiaa tunnekuohua syvemmältä, ja tajunnut, että alkoholin käyttö on alkanut tuhota sinua ja ihmissuhteitasi. Olet näin ottanut ensimmäisen askelen toipumisen tiellä. Olet myöntänyt itsellesi, että känni rikkoo enemmän kuin tahtoisit ja että asian hallinta on lähtenyt lapasesta. Tämä onkin nyt asia, johon sinun tulee keskittyä; oman päihdeongelman hoitamiseen. Olet jo kenties ottanut selvää tahoista, joiden puoleen kääntyä saadaksesi tukea. A-klinikat tarjoavat eri paikkakunnilla erilaista toimintaa alkoholin haittojen vähentämiseksi. Myös monin paikoin seurakunnilla on päihdetyöntekijä, joka järjestää esimerkiksi vertaistukiryhmiä. Sinulla on oikeus saada apua.

      Vasta, kun olet saanut itsesi tässä asiassa toipumaan päin, olet valmiimpi parisuhteeseen. Jos olet menettänyt rakkaasi, joudut käymään läpi surun ja luopumisen prosessin. Se, voiko hän luottaa sinuun ja antaa anteeksi, on puolestaan hänen oma prosessinsa, jota sinä et voi hallita. Muuttumista et voi todistaa kellekään. Se on tie, jota otetaan askel ja teko kerrallaan. Et voi 'myydä' itsestäsi muuta kuvaa toisille, kuin mikä olet. Juuri siihen luottamus perustuu, että näyttää toiselle itsensä sellaisena kuin on. Varmasti olet hyvä tyyppi, mutta sinun täytyy ensin kantaa vastuuta oman ongelmasi hoitamisesta, ettet siirrä sitä parisuhteeseen.

      Kärsivällisyyttä ja voimia toivottaen

      diakoni Meiju

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2505
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1857
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1631
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1585
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 73
      1436
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      95
      1344
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe