Ihon laserhionta

Harkinnassa

Millaisia kokemuksia ihon laserhionnasta? Olen harkinnut tätä pikku juonteisiin. Kannattaako ja mikä tekniikka/klinikka? Toipuminen?

16

374

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Ei siis kannata

        Kiitos. Tuommoista juuri pelkäsinkin


    • älä ihmeessä

      Älä ihmeessä mene,itselläni toipuminen kestänyt kohta vuoden ja iho pahemmassa kunnossa.Riippuu tietenkin tekijästä.

      • LaserEiAuta

        Ei tekijästä,


    • Elämäkatki

      Kävin 2 kk sitten Helsingissä Plastic Surgery Clinic -nimisessä yrityksessä. Silmien aluset ovat järkyttävässä kunnossa, täynnä ryppyjä. Leuan alla roikkuu pari tyhjää pussia. Tästä tulikin noin 8 000 euron reissu hieman yli tonnin reissun sijaan.. Sekä silmänaluset että pussit vaatinevat leikkauksen, jotta näytän entiseltäni. Älkää ihmeessä menkö, ottakaa mieluummin suoraa se 8000 euron leikkaus, niin pystytte säilyttämään edes ihmissuhteenne.

      • xldkdxlkdsl

        Olen todella pahoillani!
        Moni hoito on ihan perseestä. Sitten kun yrität asiasta kertoa ja pyydät lääkäriä kertomaan asiasta mahdollisille potilailleen, niin joudut vaan pahaan valoon ja olet hankala asiakas.
        EI - yritän auttaa ihmisiä pelastamalla heidät harmilta, joka koituu perseelleen menneestä toimenpiteestä.
        Näistä pitäisi myös hoitohenkilökunnan pitää lukua... mutta kun eivät pidä...

        Nykyään teknologia on niin kehittynyttä, että saisi helposti luotua kokonaisvaltaisen terveydenhoitojärjestelmän johon voisi ladata toedot ihan kaikista toimenpiteistä ja kuinka moni niistä on mennyt perseelleen... MUTTA KUN RAHA... kyllähän näiden laitteet ostaneiden tulee saada rahansa takaisin...
        Älkää saakeli ihmiset pilatko ihoanne millään kalliilla rasvoilla ja hoidoilla.

        Normi ihmisen iho pysyy kunnossa monipuolisella ruokavaliolla, liikunnalla, riittävälläunella ja suomalainen sauna on erinomainen paikka hemmotella ihoa ja saada kuonia ulos.... Älä mene heti johonkin hoitoon, vaan hoida vähintään vuosi yllä mainituilla toimenpiteillä ja mieti sitten uusiksi tarvitsetko hoitoa... Nuori iho pysyy kunnossa ilman hoitoja. Vanhemmalle iholle voi jotakin koittaa... mutta sittenkin kannattaa olla varautunut, koska ei näistä paskoista ikinä tiedä kuka vaan tekee hommaa rahan kiilto silmissä... no kaikkienhan niistä on palkkansa saatava...


      • Katkollavieläkin

        Silmänaluset ovat hieman helpottaneet, mutta iho on ihan vetelä edelleen silmien alla. Ryppyjä on enemmän kuin ennen edelleen joka puolella. Leuan alla roikkuu vieläkin tyhjää nahkaa ja nyt on 3,5 kk toimenpiteestä.

        Näyttää siltä, että "ryppyjen poisto" perustuu siihen, että ihoa venytetään. Nyt minulla roikkuvat posketkin, mitä ei aikaisemmin ollut.

        Tylyn kohtelun sain kun kävin valittamassa. Kiva kesä, ei voi käyttää rahaa mihinkään, jotta on varaa korjata tilanne. Nyt jo voin olla normaalisti, mutta huivi kaulassa..


    • Expl

      Luepa www.suomen esteettisen kirurgian yhdistys rakanteilla olevilta sivuilta. Siellä on kerrottu ihon erilaisista laserhoidoista. Hiontaan tai kuorintaan on käytettävissä erilaisia lasereita riippuen halutusta kuorinnan syvyydestä. Parhaiten sinua osaa neuvoa näitä lasereita käyttävä plastiikkakirurgi. Periaate on kuitenkin: mitä matalampi hionta, sitä lyhyempi toipuminen ja vähemmän vaikutusta. Kannattaa mennä paikkaan, jossa on käytössä useita eri lasereita, niin voidaan valita juuri sinulle sopiva hoito.

    • huonoO

      rasva sulaa, iho VANHENEE !

      • Pers..stä

        Samaa mieltä!
        Saat ryppyisen ihon pinnan ja elämäsi on pilalla!


    • Expl

      Joihinkin hoitoyksiköiden laatustandardeihin kuuluu kaikkien hoitokomplikaatioiden luettelointi ja korjaustoimenpiteiden selvitys laatu akreditointifirmalle.. Jos näitä asioita ei hoideta, laatuluokitus poistetaan. Näissä selvitykset tehdään lääkärikohtaisesti, joten koko ajan on tiedossa kuinka paljon ja minkälaisia komplikaatioita kunkin lääkärin työssä tapahtuu. Tällä seurataan siis myös lääkärien ammattitaidon kehitystä. Komplikaatiot käydään läpi koko henkilökunnan kanssa. Potilaan reklamaatio katsotaan yhdeksi tärkeäksi tavaksi saada feedbackia toiminnasta ja kehittää sitä. Standardi määrää hyvin tarkasti hoitokäytännöt ja potilaan polun hoidossa. Se myös yhtenäistää henkilökunnan toimintatavat ja pitää toiminnan arvot kaikkien yhteisinä. Näissä klinikoissa kullakin lääkärillä on tiedossa mitä hoitoja on tehnyt ja kuinka paljon ja mitä ongelmia on syntynyt. Hänellä on tieto komplikaatio % :sta kunkin toimenpiteen kohdalla. Se tieto annetaan potilaallekin kerrottaessa tulevasta leikkauksesta tai hoidosta. Ulkonäkökirurgian kohdalla se on välttämätöntä, koska potilas valitsee hoidon , johon ei ole lääketieteellisiä syitä. Silloin tietysti hoitovirheitä ei voi sallia.
      Tämä vastauksena xldkdxlkdsl 15.6.2017 14:51 kommenttiin.
      Kyllä silti komplikaatioita tapahtuu, mutta käytäntö näyttää selvästi vähentävän niitä. Se myös auttaa lääkäriä tunnustamaan vajavaisuutensa ja ottamaan sitä vastuun.

    • Elämäkatkolla

      Käytin lääkärin suosittelemaa hiontatapaa. Enhän voi mitenkään tietää, sopiiko se vai. Kuka muu sen voisi tietää, kun lääkäri?

      Minua kyllä varoiteltiin, että voi sattua, voi tulla verta, kasvot paisua jne. Mutta ne olivat pikkujuttuja enkä niistä valitakaan.

      Jos menet leikkaukseen, toivot, että leikkaus korjaa. Lääkäri kertoo, miten korjataan, ei potilas. Leikkauksen aikaiset komplikaatiot ovat eri asia, ei minulla sellaisia ongelmia ole ollut. Mutta jos potilaalta lähtee jalka irti leikkauksen jälkeen, niin nyt on kyse siitä.

    • Edelleenkatkoillaan

      Nyt tuli sitten luufinnejäkin. Lisääntyvät koko ajan. Vielä 2 kk ja voin ryhtyä korjauttamaan vauriota. Pari vuotta taitaa mennä, että saan korjaukset maksettua. Jos ei enemmänkin. Plastic Surgery Center ei tosin enää kampaa edes hiuksiani, katkihan ne siinä vaan menisivät.

    • Elämäkatkolla

      Kohta 5 kk. Tilanne ei ole mennyt kuin huonompaan suuntaan. Posket roikkuvat alaspäin ja samoin huulet. Ylähuuli on melkein hävinnyt. Poskiin ja leukaan muodostuu ryppyjä koko ajan lisää. Haikeana katselen kuvia ennen toimenpidettä. Mitä meninkään tekemään :( Luulin, että se on vaan joku kevyt toimenpide.

      Tiedän ainakin, mitä teen rahoillani seuraavat 10 vuotta. Tästä tulee pitkä matka, että saan kasvot edes siihen pisteeseen kuin ennen toimenpidettä.

      En takuulla tule auttamaan tuota yritystä sen toiminnassa eli kertomaan sinne enää mitään! Kaikille ne toimilupia nykyään antavat :(

    • Kaurapuuroonvaraa

      Nyt 7 kk toimenpiteestä.

      Voin todeta, että Plastic Surgery Cenerillä on todella pahoja puutteita ammattitaidossa. Ei riitä, että joku kertoo, miten toimenpide mekaanisesti tehdään. Pitää osata se koko prosessi ja he eivät osaa ollenkaan.

      Kun kävin reklamoimassa asiasta, sain tietenkin haukkumiset. Sen sijaan heidän olisi pitänyt antaa lisää hoito-ohjeita. Mutta eihän heillä ole siihen ammattitaitoa.

      Sain itse ratkaistua omin neuvoin ongelmaa, mutta myöhässä. Eli potilaan siis pitää itse opiskella heidän mielestään ilmeisesti ammattilaiseksi, kun eivät itse viitsi.

      Nyt olen sitten alkanut selvittää, miten saan hoitovirheet korjattua. Pitkä tulee olemaan reissu! Kaulan ja leuan leikkaus korvien kautta. Rasvansiirtoja jne.

    • Rikollisliiganuhri

      Aika varattu. Plastic Surgery Centerin aiheuttamat rypyt silmien alla leikataan pois. Mutta ei missään nimessä siinä rosvoluolassa. Kaurapuurokuurilla olen saanut rahat kasaan leikkausta varten.

      Laserhionnassa syntynyt kaulapussi ja toimenpiteestä syntyneet hamsteripussit ovat sitten seuraavana vuorossa. Kaurapuuron syönti jatkuu. No eipä näiden nykyisten kasvojen kanssa paljon menoja ole muutenkaan, niin rahaa ei kulu.

      Hionta, josta tuli ikää ja ryppyjä lisää 10 vuoden verran. Korjaamiseen menee seuraavat 10 vuotta. Hionnasta tuli sitten about 20 vuoden vauriot.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5228
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3397
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1532
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      185
      1399
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      759
    Aihe