Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

2.8hdi jumper vm2001 ei käynnisty

simppa21

elikkä sammui ajosta noin 30kmh vauhissa.sen jälkeen ei lähde käyntiin.joku pumppu kyllä surraa noin 5sekkaa kun virran laittaa päälle.nafta putsariin tulee aine ja suuttimille rautaputkeen.suoraan ilman suotimeen sumutin pilottia heti vähän pörähti.itse epäilisin esim asentotunnistinta kampuran.joten purinkin sen pois valmiiksi ja tilasin nyt uuden mikä tulee ensiviikolla.voisiko olla että jos se anturi on rikki ni ei saa esim ainetta jos esim suuttimet eivät aukea.sähköset suuttimet kyseessä.

12

334

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • simppa21

      nyt on kampuran tunnistin vaihettu ei auttanut asiaan eli ei käynnisty.eetterillä kyllä yrittää.

      • simppa21

        niin ja jakoremmi ok.mistä seuraavaksi vikaa etsimään?voisko olla boxi mennyt ettei suuttimet esim aukea.kaikki sulakkeet autossa kunnossa.siirtopumppu toimii ym.ja mites jos vaihdan boxin ni käykö se suoraan esim ettei tarvii ajon estonkaa alkaa kikkaileen.


    • hemuli187

      kokeileppa puhdistaa polttoainekiskon paineanturi ja käytä akun kenkää irti

      • simppa21

        On ollut irti koko akku.pumpun sammutin solenoidille ei tule virtaa olleskaan.oliskohan tuo moottorin ohjain boxi kaput.??laitoin varalle jo tilaukseen ja kokeilla sitä seuraavaks.


      • eri autot mutta....
        simppa21 kirjoitti:

        On ollut irti koko akku.pumpun sammutin solenoidille ei tule virtaa olleskaan.oliskohan tuo moottorin ohjain boxi kaput.??laitoin varalle jo tilaukseen ja kokeilla sitä seuraavaks.

        Eikös olisi kannattanut kokeilla ensin syöttää suoraan virtaa sulakkeen kautta sille samutinsolenoidille? Itselle teki VW samanlaisen totaalisen vauhdista sammumisen ja pumpun kyljessä olevalle sähköiselle venttiilille ei tullut virtaa, kun avaimesta väänsi. Tuolla ohituksella vika paljastui, auto kävi. Solenoidilta johto meni jonkinlaiseen boksiin, sieltä löytyi kärjet, joissa oli piikki, se viilalla pois, puolentunnin homma ja auto pelaa.


    • simppa21

      mut moottorin ohjainlaitteelta ei tule virtaa olleskaan siihen sammuttimelle.

    • ,,laalla

      Ootta te hölmöjä. Kyllä niitä osia vaihtaa saa summissa. Testeri kiinni , jos vaikka näyttäis jonkin vikakoodin

    • simppa21

      joo tässä mallissa on kolminapa liitin mo tilassa.testerille ei tule edes virtaa kun sen kytkee autoon.ja ei auttanut suora virta sammuttajalle.nyt vaihdan ecun-ajonesto himmelit seuraavaksi.jos alkais jotain edistystä tulemaan.

      • nbvbnbvbnbnb

        Noissa Jumppereissa on esiintynyt juurikin ajoneston aiheuttamia ongelmia, laite on persiistä, parempi jos sen voisi poistaa kokonaan.


    • simppa21

      no ei siin ole ollut mulla vikaa mutta kun nyt vaihdoin toisesta autosta moottorin ohjausyksikön ni toki mun ajonesto men päälle.nyt tulee siittä autosta mistä moottorin ohjausyksikkö tuli ni avain-tunnistin ja ajonesto ohjainyksikkö.sitte pääsee vasta kokeileen oliko vika moottorin ohjausyksikössä.et jos lähtis vaikka käyntiin.

      • simppa21

        Oisko kellään tietoa mihin veis lahden alueelle remontin alle?kuka ymmärtää noitten päälle eikä olis rahapussille hirveen hintanen.


      • simppa21
        simppa21 kirjoitti:

        Oisko kellään tietoa mihin veis lahden alueelle remontin alle?kuka ymmärtää noitten päälle eikä olis rahapussille hirveen hintanen.

        Eipä auttanut osien vaihto.sama loppu tulos.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2238
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1934
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      77
      1658
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1588
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1502
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1321
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe