Minun tarinani

Dani098

Minun tarinani työpaikkakiusaamisesta koostuu niin monesta vuodesta että harmittaa että olen tuhlannut elämästäni niin paljon. Mieli tekee edelleen lähteä, mutta pidän työstäni ja kaikesta siihen liittyvästä, pidän jopa nykyisestä työpaikastani, ainut mikä ei sovi yhtälöön on kiusaajani. Hän antoi aluksi ymmärtää olevansa ystävällinen, sai minut puhumaan asioistani avoimesti. Kunnes jouduin huomaamaan olevani jatkuvasti selkään puukotuksen uhri. Takana päin puhutaan minusta pahaa, aina pääpuhujana tämä sama ihminen. Edessä päin teeskennellään muuta. Työasioissa viedään kunnia itselle ellen ole sattunut puhumaan suoraan pomon kuullen, jolloin se on mahdotonta. Perhe-elämääni repostellaan ja joka päivä saan kuulla vittuilua. Pomokin tietää tämän. Kerran on asiaan puuttunut, se auttoi ehkä viikon, mutta kiusaajani esitti pomolle marttyyria, ja kaiken olleen vain "vitsiä.

10

430

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sovittelia

      Voit ehdottaa pomolle sovittelua. Jos pomo tietää kiusaamisesta, hän on lain edessä vastuussa puuttua siihen. Työyhteisösovittelu on tehokas tapa lopettaa kiusaaminen.

      • julma menestyy

        Minusta tällaisen vainoojan pitää nistata. Pitää ottaa omat neuvit kiusaajaa kohtaan. Olen senverran v*ttuuntunut kiusaajaan,että tulee saamaan käsittelyn. On pilannut meidän perhe-elämän täysin,huomiotta ei jää työnantajakaan. Kosto elää ja tulee olemaan suloista. Tällaisia kirjotuksia ei saisi olla,tiedän. Oma apu paras apu.


    • kärpäslätkä

      Myötätuntoni on puolellasi, tiedän miltä tuntuu. Yllättävää että tuollaisiinkin otuksiin voi työelämän myötä törmätä, jotka roikkuvat kiinni kuin hirvikärpäset vielä siviilielämänkin puolella, jopa työsuhteen päätyttyä.

      • 4+11

        Työpaikkaväkivalta on äärimmäinen kokemus. Vain toinen uhri tietää, millaista on elää jatkuvan häpäisyn kohteena, pelätä toimeentulon puolesta, menettää yöunet, terveys ja lopulta läheisiä ihmisiäkin, kun mieli murtuu työpaikkapirun takia. Tallaisten paineiden alla ihmisestä löytyy voimia ja puolia, joiden olemassa olosta ei muuten tietäisi.


      • vahvempi minä
        4+11 kirjoitti:

        Työpaikkaväkivalta on äärimmäinen kokemus. Vain toinen uhri tietää, millaista on elää jatkuvan häpäisyn kohteena, pelätä toimeentulon puolesta, menettää yöunet, terveys ja lopulta läheisiä ihmisiäkin, kun mieli murtuu työpaikkapirun takia. Tallaisten paineiden alla ihmisestä löytyy voimia ja puolia, joiden olemassa olosta ei muuten tietäisi.

        Niin se on. Mutta kerta kerralta vahvempana, entistä enemmän ihmisiin luottamusta ja uskoa menettäneenä, jatkaa kuitenkin taivaltaan, entistä tietoisempana millaisia pahuutta henkeviä piruja tämä maailma pitääkään sisällään.

        Jos tästä kaikesta selviää suht selväpäisenä ja hengissä, niin voi pitää itseään vahvana. Vaikkakin sinut kohteeksi valittaisiin, vaikkapa kerran jos toisenkin, mutta kun tästä kaikesta selviät pää pystyssä, niin olet henkisesti vahvempi kuin he, jotka joukolla käyvät kimppuusi, kun yksin eivät ole mitään eivätkä uskalla.


      • Anonyymi

        Tuollaiset sovittelut auttavat, kun kaikki työyhteisön jäsenet ovat henkisesti perusterveitä. Luonnehäiriöisten kanssa mikään ei toimi.


    • Anonyymi

      Itselläni oli samanlainen kaksinaamainen työpaikalla, huomasin sen hyvin pian että kuka niitä juttuja levittää. Tein sille akalle niin että kun kyseli kuulumisiani valehtelin ja suurentelin kaikkia juttuja, oli mukava seurata akkojen naamoja kun tämä juorukello riensi kertomaan näitä eteenpäin. Sitten kun tuli joku kyselemään näistä juoruista niin pokkana sanoin että se akka höpisee mitä sattuu, meni juoruköörillä pasmat sekaisin kun eivät tienneet miten asiat olivat.

      • Anonyymi

        Ilmeisesti on aika tavallista, että joku kaksinaamainen laitetaan perään kyselemään kuulumisia vielä työsuhteen päättymisen jälkeenkin.

        Puhun tiedustelijalle puuta heinää. Tämä utelias ihminen asuu samalla seudulla ja kyselee asioistani myös muilta ja levittelee saamiaan "tietoja". Ilonsa kullakin.


    • Anonyymi

      Tuommosiin nyt ei halua kukaan tutustua, joten tekevät kaikista itselleen "tuttuja".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7658
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2842
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2422
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2155
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1819
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1563
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1426
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1424
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1349
    Aihe