Poikaystävä arvostelee painoa

surullinen21

Olemme 21vuotiaita. Olemme molemmat n 180cm pitkiä mutta minä painan 75kg ja poikaystäväni ehkä 65kg. Aloimme seurustelemaan alkuvuonna ja painoin sillon 65kg mutta lihoin 10kg kesän aikana, sain myös raskausarpia peppuun ja reisiin.
Teen 40-80 tuntia töitä viikossa, yleensä n. 54 tuntia, herään 5 melkein joka aamu ja menemme nukkumaan 11 aikoihin illalla kun poikaystävä pääsee vasta 17 töistä niin ei meillä olisi muuten yhteistä aikaa. Joskus nukun päiväunet, viikossa nukun yhteensä ehkä n. 45tuntia.. Poikaystävä nukkuu ehkä 56-60 tuntia ja ihmettelee miksi olen väsynyt.
Töiden takia väsyttää enkä siksi jaksa tehdä mitään, tai ainakin laitan sen syyksi. Tai sitten olen vain laiska.
Valmistuin keväällä, kävin opiskelujen ohella töissä 3vuotta ja toukokuun jälkeen olen tehnyt kahta työtä, ainakin toisessa työssä stressaan. En voi lopettaa kumpaakaan työtä enkä haluakaan.
Olen koko ajan todella väsynyt, syön herkkuja joka päivä enkä jaksa tehdä mitään. Mieliala on huono. Poikaystävä kuittailee aina painosta, väsymyksestä jne. En jaksa enää mutta aina kun alan miettiä poikaystävän jättämistä alan epäilemään itseäni, että onko vika minussa eikä poikaystävässä. Olenko minä liian herkkä?
Halusin kirjoittaa tänne lähinnä siksi että on joku minne avautua. En voi puhua kenellekään tästä. En jaksa puhua eikä ihmiset ymmärtäisi miksi valitan enkä vain jätä poikaa. Poika myös puhuu aina eksästään.
Suhde ei todellakaan ole hyväksi, ennen mulla oli ihan perus itsetunto mutta nykyään se on huono. Miten kukaan voisi tykätä musta tän näköisenä? Naamasta olen ihan nätti mutta vartalo on mielestäni ruma ainakin ilman vaatteita. Tiedän että en ole vielä edes ylipainoinen. Vanhat farkkuni ei enää mahdu ja tunnen itseni valaaksi

12

392

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiltti mies.

      Älä etsi syitä lihomiseen poikaystävästäsi. Sellanen luuseri ei edes ansaitse sua. Ja vähennä töitä, lopeta karkin ja herkkunen syönti ja ala liikkumaan itsesi takia etkä kenenkään muun. Sokeri on pahin lihottaja. Tee kunnollista terveellistä ruokaa jos on nälkä äläkä hae tekosyitä syödä herkkuja jotka lihottavat. Siitä vaan salille sitten treenaamaan jos vartalosi ei miellytä ja heitä se luuseri miehes pellolle.

    • herääpahvi

      Miksi et voi lopettaa kumpaakaan työtä? Tuollainen ajankäyttö ei vain käy päinsä, liikaa työtä ja liian vähän unta. Muuta erilleen pojasta ja mene huomattavasti aiemmin nukkumaan. Kyllä liikunnalle täytyy löytyä aikaa, otat sen seurustelusta eli poika pellolle, kuntoilu ja terveet elintavat tilalle. Herätys, kohta saat diabeteksen, mahahaavan, ärtyvän paksusuolen tai muun stressiperäisen kroonisen sairauden. Tuo että olet koko ajan väsynyt ja masentunut, mieti nyt mitä vastaisit jos paras ystäväsi kertoisi huolenaan sinun elämäntilanteesi.
      Työ/raha ei ole tärkeä, huono seurustelukumppani ei ole uhraustesi arvoinen, oma terveytesi ja henkinen tasapaino ovat. Sinä itse joko autat itseäsi tai tuhoat terveytesi toisarvoisten asioiden alttarille.

    • …………..

      Onko näkyvissäkään aikaa, jolloin voisit rauhoittaa työntekoa ja varata aikaa riittävälle unelle, mukaville harrastuksille ja rentoutumiselle? Voisit olla sen tarpeessa. Ainakin mulla stressi ja unenpuute johtavat aina lihomiseen, siksi yritän välttää niitä. Aina ei voi, mutta aina kun mahdollista.

      Mitä poikaystävän kuittailuun tulee, sitä en pidä asiallisena toimintana, eikä siitä liene myöskään tilanteeseesi mitään apua.

    • aiai.
    • i89iu

      Ei taida poikaystävälläsikään olla painon perusteella miehekäs kroppa jos tuon verran painaa.....

      Kyllä oikea kumppani voi tykätä ja tukea painon pudotuksessa, vartalon muokkaamisessa.

      Joku antoikin oikeita ohjeita eli terveellistä ruokaa ja makea pois. Jos on naposteluun taipuvainen niin korvaa ne herkut terveellisemmällä naposteltavalla. Liian väsyneenä ei kyllä kukaan jaksa treenata kunnolla, joten siihen väsymykseen tulisi puuttua ja sitten etsiä itselle se sopivin, miellyttävin liikkumismuoto. Esim. kuntosalitreenin aloittaminen voi olla vaikeaa, mutta usko pois, siihen voi jäädä koukkuun jo heti ekalla kerralla, saa hyvän olon. Voi aloittaa iisimmällä tahdilla ja kunnon noustessa lisätä kestoa ja liikkeiden määrää. Mutta tosiaan, etsi itsellesi mukavin tapa liikkua ja vaihda miestä, jos jatkaa sinun haukkumista.

    • 54ye4y4ey

      Exäni oli 183-senttinen kilpasuunnistaja, joka kaudella painoi tuon 65 kg - ja suoraan sanoen oli kuin se legendaarinen "pulkan naru". En hänestä toki eronnut hänen luisevuudestaan johtuen, vaan aivan muista syistä.
      Moni sinua 10 cm lyhyempi nainen painaa tuon 75 kg ja on päällepäin hyvinkin sutjakka, joten enpä poikaystävänäsi huutelisi yhtään mitään sinun painostasi!

      Olet selvästi tuon työtahtisi vuoksi aivan "piipussa". Kai tiedät, että jatkuva stressi ja liian lyhyet yöunet voivat jo ilman mitään herkuttelujakin aiheuttaa painonnousua?

      Poikaystäväsi on henkisesti epäkypsä kloppi, joka ei ajattele kuin omaa itseään. Kokeilkoon tehdä duunia tuolla tahdilla ja nukkua mainitsemasi määrän!

      Vaikka oletkin väsyksissä, mietipä nyt oikeasti, mitä tuo seurustelusuhde sinulle antaa..??? Vastaus taitaa olla, että ottaa enemmän kuin antaa eikä tuollainen henkisesti keskenkasvuinen jätkä ole potentiaalinen puoliso tai tulevien lastesi isä, vai mitä? Jotenkin sinun pitäisi herätellä itsessäsi nyt sellainen ns terve itsekkyys, että alkaisit huomioida itsesi ja jaksamisesi ja piupaut poikaystävän käninöille / jätkä mäelle!

    • 5+3

      No hyi yäk noin laiha mies!!! Sä oot ihan normaalipainoinen ap. Ei sun tartte muuttua. Itselläni kanssa tuollainen painosta motkottaja. Jätän sen nyt kun olen hoikka enkä enää ylipainoinen.

    • minulla toimii-

      Sekoita 1 rkl raakaa neitsyt kookosöljyä kahviin/teehen 2 krt pvässä se hillitsee sokerinhimoa, piristää, antaa tasaista energiaa ja ehkäisee sairastumiselta

    • hmm.

      Ehkä voit vähentää stressiä toisessa työssä. Ja lepoa voisi lisätä, joskus käydä kävelyllä rentoutumassa ja happea haukkaamassa. Tai sitten voisit ottaa vain yhden työn. Kokeile paperille miettiä miten saisit enemmän aikaa itsellesi ja hyvinvointiisi. Kello 5 on hyvin aikaisin. Usein elimistö vaan vaatii levon ja omaa aikaa. Väsymystä ja stressiä se paikkaa ruualla muuten. Oikotietä ei ole, koska ihminen ei ole kone, vaan henkinen sekä fyysinen kokonaisuus.
      Makea syöminen väsyttää entisestään ja vie vitamiinit/hivenaineet, joten jotain terveellistä ruokaa olis hyvä saada. Poikaystävä ei saisi huomauttaa yhtään enää, hän voi estää sillä muiden onnistumista ja hyvää vointia. Kyllä hänen viestinsä on varmasti jo kuultu. Onko oma asunto parempi, jos toinen soittaa suuta usein? Kaamosaika ei piristä ketään aluksi. Painossasi ei ole vikaa, se on normaali, ainoastaan poikaystävä taitaa tykätä "hoikista" miltei liian laihoista. 65kg miehellä voi olla vähän, mikä hänen painoindeksinsä sitten on.

    • mek

      Poikaystäväsi on 20 kg alipainoinen koska 180cm miehen normaali paino on siinä 80-90 kg ja rupea sinakin sanomana hänelle että mitäs kukkakeppi ja kun vielä siimat roikkuu olkapäiltä niin helpottaa. Tuollaisesta miehestä ei ole mihinkään kun ei naistaan arvosta. Jos syöt paljon herkkuna niin vaihdat ne hedelmiin ja kasviksiin niin ei tule kiloja ollenkaan.

    • 12222222222222222222

      Provo koko juttu, sama kirjoittaja joka kirjoittelee samanlaisia aloituksia huonoista suhteista missä mies on aina se kusipää kylmä ihminen ja hän niin väsynyt ja masentunut.

    • peikkometsä

      Joo. Provo mikä provo.
      Mutta leikitään että olis nainen 180cm/75 kg; bmi 23. Joka on hyvinkin normaali paino. Yli 25 alkaa olla ylipainoa.
      Mies 180cm/65 kg; bmi 20. Alipainon rajalla alkaa olla.
      Mutta kuten sanottu joku provoilija yrittää hämmentää muurahaispesää!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2275
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      70
      1914
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1725
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1631
    5. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      152
      1618
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1604
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1514
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      7
      1311
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1218
    Aihe