toinen haastattelukierros?

hakija

hei

hain assarin paikkaa ja pääsin ekalta haastattelukierrokselta jatkoon, tein persoonallisuustestin ja nyt edessä on ns.syvähaastattelu (n. 2h varattu aikaa)
(assari-titteli ehkä hieman harhaanjohtava, kyseessä enemmänkin koordinaattorin paikka)

eka haastattelu kesti n. 30min ja silloin kysyttiin niitä tyypillisiä haastattelukysymyksiä; miksi haet tätä paikkaa, miten työskentelet paineen alla, minkälainen on hyvä esimies jne.

Mutta mitä mahtaa olla edessä tulevassa haastattelussa? Kokemuksia toisen kierroksen haastatteluista? Mua haastattelevat samat tyypit kuin aikaisemminkin, käyttävät kuulemma haastattelupohjana testin tuloksia. Mitä se sitten tarkoittaa?

niinkuin ehkä huomaatte, omaa kokemusta ei ole näistä jutuista. Aikaisemmat työpaikat on saatu yhdellä haastattelulla...

2

1559

  Vastaukset

  • jos rekrytointiprosessissa on kaksi haastattelua, niin toinen on yleensä työpainotteinen (eli käydään läpi työhistoriaa ja työasioita) ja toinen on henkilökohtaisempi, jossa käydään läpi henkilöhistoriaa ja persoonallisuutta.

  • hei

   niille tiedoksi joita kiinnostaa:
   2. haastattelu kesti 3 tuntia! vaikkakin oli enemmänkin jutustelua työpersoonallisuustestin tulosten pohjalta: kerro esimerkki tilanteesta, oletko mielestäsi näin tunnollinen/sosiaalinen jne..

   ja sain sen paikan!!!! :)
   ei siis enää hakija, ainakaan lähitulevaisuudessa

   jippiaijee!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SEISKA.FI

  • Jessica Edström esitteli pakaroitaan – some repesi liitoksistaan: ”Olet seksikäs jumalatar” – kuva!
  • Pääministeri Sanna Marinin jymy-yllätys: meni salaa naimisiin Markus-rakkaansa kanssa viikonloppuna: "Kiitos, että olet vierelläni" - upeat kuvat!
  • Uhkaillaan viranomaisilla! Rohkealla K18-sivustolla nakuileva Erika Helin vastaa epäilyihin: ”Ei tässä ole mitään laitonta!”

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Juutuub-maailma

   Tässä kun on kesällä ollut aikaa ja hieman seuraillut netistä kaiken maailman vlogeja sun muita videoituja mielipidekanavia niin herää yksi suuri kysy
   Sinkut
   118
   1600