No nyt häiritsee ja PALJON!

tosi etovaa

kun mun appiukko on ruvennut kähmimään aina tilaisuuden tullen ja tekee sitä jopa mieheni läsnäollessa. Olen tästä miehen kanssa puhunut ja sanonut, ettei ole hauskaa, mutta mies ei ole moksiskaan ja naureskelee tilanteelle! Oman vaimonsa läsnäollessa ei appiukko uskalla kajota ja nyt en ole enää pitänyt yhteyksiä appiukkoon tai vaimoonsa , koska mulla on niin epämukava olo tuon kourimisen kanssa...sääli vaan kun meidän lapset rakastaa isovanhempiaan paljon ja minä yritän vältellä.....

14

631

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mek

      SAnoppa seuraavn kerran ett' teet rikosilmoituksen ja jos ei lopu niin ei ole meille mitään asiaa ja se appi voi mennä pidemmällekkin. Laitappa kerran kunnpotku munille niin appi lopetta tai sitten on tapa raiskaaja tai sitten on ollut liian pitkään anopin kanssa seksittömässä liitossa. Tokaiseppa anopille että tuo sinun miehesi on ihan mahdoton ja muistappa hoidella häneltä ne seksuaaliset paineet pois ja se siitä. Kyllä miehesi pitää laittaa isänsä kuriin tuossa asiassa vain onko mies ihan lälläri.

      • piparminttuli

        Mek. Väärä neuvo. Sais syytteen pahoinpitelystä ja vihat niskaan.
        Seuraavan kerran miehesi tulee ilmoitaa että hänen naiseen ei kajota. Ja kertoa siitä myös äidilleen. Asia täytyy tehdä tiedoksi.

        Varmaan sen jälkeen asenne muuttuu. Jos ei niin sitten ilmoitat että teet rikosilmoituksen lähentelystä. Älä kuitenkaan katkaise välejä anoppiisi hän on syytön miehensä käytökseen.

        Ja anna lasten tavata isovanhempiaan miehesi kanssa. Heillä on siihen oikeus.


      • mekkk

        Kun on sana sanaa vastaan ja kukaan ei ole nähnyt niin millä se abbi todostaa että kuka hanta on potkaissut ja se siitä. Miniä voi hankkia vaikka tekaistun alibin jonka kaveri tosidtaa ja se siitä. Kun ei ole kukaan näkemässä niin vaikea on tosien todistaa mitä on tapahtunut.


    • oppeliini1

      Seuraavan kerran kun olette kaikki yhdessä, esim. kahvipoydässä, kysy REIPPAAN kuuluvalla äänellä- niin että aivan VARMASTI kaikki kuulevat -

      "Miksi sinä Kalle (appiukko) haluat jatkuvasti halailla ja nipistellä juuri minua? Minä en pidä siitä lainkaan! Onhan sinulla noin viehättävä vaimo koko ajan tukenasi ja vierelläsi!"

      Ellei viesti mene perille, opettele (netistä) pari helppoa ja yksinkertaista karate/ aikido/itsepuolustusliikettä jolla tosi helposti voit vääntää käden/kädet toimintakyvyttomiksi. Et tietenkään vahingoita häntä mutta näyttät että sinä yksinkertaisesti et hyväksy hänen käytostään.

      Sinuna en jättäisi lapsiani tuon miehen lähelle ilman jatkuvaa toisen aikuisen läsnäoloa!

      Miehesi taitaa olla melko yksinkertainen kun ei tajua tilanteen vakavuutta!

    • Ei lapsia ukin luo

      Toivottavasti lapsesi eivät ole tyttöjä. Miksi luulet, että kouriminen rajoittuu vain sinuun?

      • Pappa ei kodke

        Hyi! Oletko varma, että lapsesi ovat tosiaankin turvassa??


      • Pedofiili heti?! Voipi olla että hiukan nuorempi kiinnostaa! järki käteen! Nuo neuvot tosta yleisesti ilmoituksesta kähmimisestä on ainut oikea tapa toimia!


      • Taitaa_olla_lesta
        kauris.vm83 kirjoitti:

        Pedofiili heti?! Voipi olla että hiukan nuorempi kiinnostaa! järki käteen! Nuo neuvot tosta yleisesti ilmoituksesta kähmimisestä on ainut oikea tapa toimia!

        Panee todnäk pojanpoekaansa.. irstaita pedoja nämä lestat..


    • No hyi helvetti

      mikä äijä. En kyllä lapsia antaisi tuolle hoitoon. Yleensä poika ottaa mallia isästään ja ties ketä käy kähmimässä tämä miehesikin.

      • Ei_ikinä

        Älä jätä lapsiasi, ei myöskään poikia, tuollaisen vaarin hoitoon.


    • dffgjfgj

      Hiirenloukkuja ja piikkilankaa sopiviin paikkoihin roikkumaan että saa sormilleen jos tulee koskemaan, jospa tällainen viesti riittäisi. Tai kuvaat tapauksen videolle ja julkaiset koko suvulle. Muista lukea kuvaamiseen ja julkaisemiseen liittyvät lait.
      Liimaat salaa lapun selkään jossa lukee että "varokaa minua, kähmin kakaroita", kun ukko lähtee kaupungille. Kähmiminen voi kylläkin olla outoa huumoriakin joka ei ansaitse koko kaupungin vihaa päälleen. Haluat että välit kuitenkin pysyisi vielä siedettävinä asian selvittelyn jälkeenkin. Mutta jotain tarttis tehdä. Painosta sitä miestäsi olemaan aktiivisempi.

    • Ärjyakka

      Lapamato mies sulla ja säkin olet mahdollistanut omalla käytöselläsi moisen.Pitää kivahtaa heti ja sanoa että minua ei kähmitä-se lupa on vain miehelläni.Enkä halua että kajoat lapsiinikaan.Jos et ymmärrä-teen rikosilmoituksen.Välit saa mennä poikki jos et muuta käytöstäsi.

    • hyvä että oot päässyt siitä vanhasta siasta eroon vielä sen poika vittuun sun elämästä niin se kuulostais hyvältä.

    • limainenappipappa

      Katkaiset yhteydenpidon heti! Jos anoppi kyselee syytä, niin kerro suoraan kähmimisestä. Ja olen samaa mieltä edellisten kanssa siitä, että lapsia ei saa jättää moisen limanuljaskan luo valvomatta. Jos äijä on noin häiriintynyt, niin hyvinkin voi kajota myös lapsiin. Ei ole leikin asia tämä. Toivottavasti miehesikin tajuaa tämän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 143
      4048
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      111
      3662
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2565
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1727
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1523
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1491
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      89
      1483
    Aihe