Rakas mytomaanimme

Antimytomaani kaipaili elämäkerrallista kirjoitusta rakkaan mytomaanimme huimasta elämäntarinasta, ja ajattelin itsekin tällaisen olevan hyvä keino tutustuttaa uudemmat kirjoittajat tällä hetkellä Jyrtsinä tunnettuun multinikkiin, joten tässä pieni biografia.

Sankarimme vanhemmista ei ole säilynyt juurikaan tietoa, mutta tiedämme että hänen molemmat isoisänsä, joista toinen saattoi olla myös hänen isoisänsä isä tai peräti sankarimme isä, toimivat erittäin salaisina Blenheim-pommikoneen lentäjinä jatkosodassa. Nämä suomea puhuvat suomenruotsalaiset vapaaehtoiset olivat nuoria ja rohkeita lentäjämiehiä, jonka he osoittivat Tali-Ihantalan taistelussa vuonna 1944, mutta heistä tuli myös ilmeisesti Suomen nuorimmat isovanhemmat.

Ehkä sankarimme isä oli Taivaan Isä, koska hän syntyi 9 vuotta jatkosodan jälkeen, jossa hänen nuoret isoisänsä taistelivat urhoollisesti. Hän oli kertomansa mukaan neljävuotias seuratessaan Sputnikin ylilentoa vuonna 1957. Lapsuusvuosista ei ole säilynyt paljoakaan tietoa, mutta tiedämme sankarimme ratkaisseen useimmat ongelmatilanteensa nyrkein Kauhavan komiassa mahtikunnassa, jossa hän vietti lapsuutensa sekä ison osan myöhemmistä vaiheistaan. Koulunsa hän kävi vannoutuneena atterivokkina, mutta alkoi lukiossa pikku hiljaa epäillä evo-opin oikeellisuutta.

Asepalveluksensa hän suoritti esimerkillisesti Kasarmintorilla SPM:nä pääesikunnassa ja poliisiosastolla Uudenmaankadulla. Hän oli jopa niin erinomainen, että hänen erikoisosaamisestaan maksettiin kymmenkertainen päiväraha muihin verrattuna. Palveluksensa jälkeen hän heitti kuitenkin sotilaspassinsa roskiin, alkoi hiukan radikalisoitua, ja liittyi taistolaiseen liikkeeseen. Opiskelun ja Bottalla hengailun ohessa hän päätyi ministeriöön joksikin aikaa töihin, mutta veri veti maailmalle.

Sankarimme hyppäsi junaan ja matkusti vuonna 1974 Moskovaan. Siellä hän majoittui hotelli Ismailoviin, jonka ikkunasta hän näki kauhukseen kuusi ydinvoimalaa. Hänelle myös uskottiin salaisuus amerikkalaisista tietolähteistä, joiden mukaan hotellin viereiseen lampeen upotettiin säännöllisesti ydinjätettä noista voimaloista, jonka takia kortteleita jouduttiin aina välillä evakoimaan.

Moskovassa vietetyn kauden jälkeen hän saapui vuonna 1975 junalla Kiinaan. Hän päätyi meneillään olleesta kulttuurivallankumouksesta huolimatta Sanghaissa (Shanghai) sijaineeseen kirkkoyliopistoon, jossa psygologian (psykologia) kurssitarjontaan kuului myös evoluutiokritiikki.

Kiinan opiskelujen jälkeen hän päätyi merimieheksi maailman merille, ja merillä hän ymmärsi kangastusten voivan selittää Joosuan tarinan Auringon seisahtumisesta. Riossa, kun rahtilaiva saapui Brasilian rannikolle, hän ei uskaltanut pimeällä liikkua, koska kaikki nuoret merimiehet joutuivat raiskatuiksi siellä. Onneksi hän kuitenkin pääsi näkemään Jeesus-patsaan päivällä, kun mukana oli ronskeja vanhempia merimiehiä.

Jatkuu

54

153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Merillä vietettyjen aikojen jälkeen hän palasi takaisin Kauhavalle. Tarina ei kerro, että löysikö hän tulevan vaimonsa, viksumman, joka oli kauppakoulun ja koko maan kaunein ja älykkäin ihminen, tässä vaiheessa vai odotteliko viksumpi häntä hänen seikkailujensa ajan. Viksumman uskonnollisuus ja epäusko evoluutioteoriaa kohtaan oli kuitenkin sankarimme ajattelun viimeisen muutoksen taustalla. He alkoivat viljelemään maata ja perustivat perheen.

      Maanviljelyllä he löivätkin rahoiksi, ja rahoille piti keksiä käyttöä. Rahaa kertyi kuin roskaa senkin jälkeen, kun he olivat uudistaneet kaikki tiluksensa rakennukset, joista hienoin oli uusi navetta, ja tietenkin kaiken muunkin kaluston. Sankarimme kokeili ensin seurata Hesarista pörssikursseja, mutta tämä ei oikein tuottanut tulosta sijoituksissa. Tämän seurauksena hän päättikin itse alkaa perehtymään sijoituskohteisiin. Hän marssi sisään firmoihin ja tarkisti henkilökohtaisesti kaikki merkitykselliset asiakirjat ja firman ulkoiset puitteet, ja voi pojat, tämä naula veti, koska osakesalkun tuotto kasvoi huomattavasti, ja sankarimme saattoi alkaa nauttia entistäkin enemmän sijoituksistaan. Hän hankki lentolupakirjan ja matkusteli vaimonsa kanssa ympäri maailmaa ja tutustui mitä eksoottisimpiin kohteisiin.

      Raamatun tunteminen tuli hänelle koko ajan tärkeämmäksi, ja hän opiskeli sitä huolellisesti joka ilta. Luomisen ja evoluutioteorian ristiriitaisuus herätti hänessä voimakkaita tuntemuksia, joten hän päätti perehtyä entistäkin perusteellisemmin myös luonnontieteisiin. Välillä hän käy Bottalla moikkaamassa vanhoja tuttuja, ja kuule aina kuinka evoluutioon uskoville naureskellaan selän takana yliopistolla. Silloin hän päätti, että uskoo vain siihen mitä todellinen tiede kertoo, eikä sekoita lainkaan uskomuksia mukaan. Tätä ohjetta noudattaen hän alkoi itse valmistaa navettansa laboratoriossa fossiileja espressomenetelmällä ja havaitsi, ettei niiden syntymiseen mene kymmentätuhatta vuotta. Vielä suuremman tositieteellisen läpimurron hän teki risteyttäessään hirven ja lehmän keskenään. Tuo hirvinauta elää edelleen onnellista elämää hänen navetassa.

      Nykyisin sankarimme on jo eläkkeellä, muuttanut pois rakkaasta mahtikunnasta ja asustelee pääkaupunkiseudulla. Monet hänen lukuisista tuottavista bisneksistä ja seikkailuista jäi vielä vaille mainintaa, mutta tässä rakkaan multinikkimme biografia näin pähkinänkuoressa. Jos joku oikeasti kirjoittaisi multinikkimme elämäkerran, niin suosittelisin lainaamaan otsikon hiukan muunneltuna Richard Feynmanista kertovasta hauskasta teoksesta: ”Laskette varmaankin leikkiä, Mr Feynman!” Kummallisen tyypin seikkailuja. (Surely you’re joking, Mr. Feynman! Adventures of a curious character, 1985.)”

      • Unohtui tuossa mainita, että vaikka vaikka sankarimme olikin Kiinassa, niin saken juonti oli erittäin tärkeä osa opiskelua kirkkoyliopistossa.


      • solon1 kirjoitti:

        Unohtui tuossa mainita, että vaikka vaikka sankarimme olikin Kiinassa, niin saken juonti oli erittäin tärkeä osa opiskelua kirkkoyliopistossa.

        Kiitos!

        Mytomaanimultinikki on kertomansa mukaan ehtinyt tehdä lähes kaikkea (siveellistä tietenkin) ja tässä oli hyvin kattava kuvaus mytomaanimultinikkimme omakertomasta historiastaan. Tämä mytomaanimultinikkimme: joka-alan ekspertti ja viisauden Tonava ei ole tavallinen erehtyväinen ihminen, koska hän ei ole omasta mielestään juuri koskaan erehtynyt. Häntä on myös siunattu suunnattomalla mielikuvituksella ja erehtymättömällä Raamatunlukutaidolla.

        Kaikenkaikkiaan häntä ei normaali-ihmisten normit sido. Siitähän me kaikki olemme saaneet tällä palstalla nauttia.


      • Harmittaako sinua, Perähikiän oraakkeli, ettei sinusta ole aineistoa moiseen historiikkiin?

        Kaikki tuo Solonin kirjoittama löytyy tuolta palstan arkistosta mytomaanimultinikin itsensä kirjoittamana (nimimerkit polliisi, viksumpi, jb., a. ynnä muut, joita en tähän hätään muista). Ja tähän mytomaanimultinikin suosima lisä: tyhmä.


      • Jyri

        Ah, eb tiedä kuinka kiittäisin Solon1ia tästä elämänkertani lyhyestä ja varsin todenmukaisesta koosteesta. Voisi luulla että olet joku lähisukulaiseni sillä enpä olisi uskonut itsenikään kykenevän noin mahtavaan elämänkertakirjoittamiseen.

        Kyllä Solon1 saa nyt minulta 10 jja vähän päälle.


      • antimytomaani_orig kirjoitti:

        Kiitos!

        Mytomaanimultinikki on kertomansa mukaan ehtinyt tehdä lähes kaikkea (siveellistä tietenkin) ja tässä oli hyvin kattava kuvaus mytomaanimultinikkimme omakertomasta historiastaan. Tämä mytomaanimultinikkimme: joka-alan ekspertti ja viisauden Tonava ei ole tavallinen erehtyväinen ihminen, koska hän ei ole omasta mielestään juuri koskaan erehtynyt. Häntä on myös siunattu suunnattomalla mielikuvituksella ja erehtymättömällä Raamatunlukutaidolla.

        Kaikenkaikkiaan häntä ei normaali-ihmisten normit sido. Siitähän me kaikki olemme saaneet tällä palstalla nauttia.

        "Kiitos!"

        Olepa hyvä! Mietin melko pitkään, että kannattaako narsistiselle mytomaanille antaa näin paljoa huomiota, mutta ajattelin sitten lähinnä uudempia palstalaisia valaista sankarimme historiasta. En edelleenkään ole varma, että oliko tämä hyvä idea.


      • jyriystäväsi
        solon1 kirjoitti:

        Unohtui tuossa mainita, että vaikka vaikka sankarimme olikin Kiinassa, niin saken juonti oli erittäin tärkeä osa opiskelua kirkkoyliopistossa.

        Solon1, hah hah. On ihan pakko kiittää sinua tästä historiikistä. Se nimittäin meni ihan oikein joitakuita pikku nyansseja lukuunottamatta.

        Ja mukava on huomata että aivokuoreesi jäi jälkiä viisaudestani. Hyödyt niistä varmasti läpi elämäsi.
        Ja sitten kun kyllästyt penkomaan olematonta evoluutiota siellä yliopistossa niin suosittelen sinulle historian tutkimista. Voisit aloittaa evoluutioteorian kaadettujen uskomusten historiasta, siitä olisi jo aika tehdä väikkäri. Aineistoa näet olisi aivan riittävästi. Ja vastaanväittäjät olisi helppoa saada sanattomiksi sillä jos minä onnistun siinä täällä niin sinä onnistut varmaankin siinä yliopistossa vielä paremmin silläet sinä tyhmä ole, haaskaat vain aikaasi turhuuteen sen evo-opiskelusi kanssa.


    • voi jeesus sentään

      Ei jyrbän elämä ilman vastoinkäymisiä ole sujunut:

      "-Asuntoautoni seiniin on kertynyt kosteutta.
      -Uima-allas ehti jäätyä ennen kuin sain sen tyhjennetyksi.
      -Pari hervottoman suurta puuta pitäisi kaataa tontilta sillä pelkään että ne saattavat kaatua taloni päälle kun nuo myskyt näyttävät aina vain voimistuvan ja koska naapurin tontilta kaatui monia puita viime myräkässä.
      -Uusi lumilinko pitäisi kasata pakkasessa kun se mokoma oli pikku palasina paketissaan.
      -Pakettiautosta katkesi kaasuvaijeri. Sillä on hankala ajella korjaamolle.
      - Ruohonleikkurin hihna pitäisi vaihtaa.
      -Pitäisi ostaa uusi moottorikelkka jotta pääsi kalaan heti kun jäät alkavat kantaa.
      -Laituri on lahoamaan päin.
      -Kaivon kansi samoin."

      • En viitsinyt raottaa tätä multinikin elämän hyvin surullista varjopuolta. Kaivonkansi lahoaa ja kaasuvaijeri on poikki, ei tällaista murhetta kaikki kestä.


      • Jyri

        Kiitos paljon "voi Jeesus sentään", tuosta täsmennyksestä. Se että olen kertonut vilpittömästi myös kohtaamistani ongelmista lyö tietenkin rehellisyyden leiman kaikelle kerronnalleni.

        Mutta tähän voisin kertoa sen että mitä kuuluu tänään noille ongelmille.

        Asuntoauto on myyty. Halvalla meni, 16000.
        Ja taas olen pitkittänyt uima-altaan tyhjentämistä, ja viime talven aikana siihen tuli tietenkin vuoto jään vuoksi, harmi. Eipä tullut kesällä paljoa uitua siinä kun se oli enimmän aikaa vain puolillaan vettä.

        Suuret puut ovat edelleenkin kaatamatta.
        Lumilinko on kasattu ja toimii erinomaisesti.
        Pakettiautoon onn hommattu uusi vaijeri.
        Ruohoneikkuri meni vaihtoon, mutta nyt meni uudesta Jonseredistakin hihna kun sen muovikotelo kolahti kiveen ja rikkoutuneesta reiästä pääsi moskaa hihnakoteloon ja nyt odottelen uutta koteloa.
        Moottorikelkkaa en ole uusinut.
        Laituri on edelleenkin lahoamaan päin mutta niin hyvä että täytyy ensi vuonna ottaa siitä puut kaivon kantta varten.

        Ja sitten uudet murheet: Autot alkavat vanhenemaan, meni tonni katssatukseen, Vuokrakämppään pitäisi tehdä 30000 remontti, siis minä olen vuokraisäntänä. Kyppäri nielee reilusti yli kymppitonnin, keittiö samoin ja lattiat, tapetit ja katot sekä parveke sen yhden kymppitonnin. Taas saa mennä parisen vuotta niin ettei tule reaalituloa tuosta kämpästä.
        -Muita murheita ei ole.

        Ja olen aika varma että ketään ei kiinnosta nämä eivätkä edellisetkään murheeni.
        Luulenpa että evolutionisteilla on ihan tarpeeksi mietittävää omien ongelmiensa kanssa.


      • olet tyhmäkin
        solon1 kirjoitti:

        En viitsinyt raottaa tätä multinikin elämän hyvin surullista varjopuolta. Kaivonkansi lahoaa ja kaasuvaijeri on poikki, ei tällaista murhetta kaikki kestä.

        Täydellinen limbo .


    • Jyri

      Jshhahhhaaa, älä tapa minua nauruun omilla jutuillani, Solon1, pyydän.


      Tosin, onpa sinulla hyvä muisti, eipä tarvitse paljoa korjailla, mutta niin se vain oli että isäni oli 12 v. pomminpudottajana kun aikamiehet olivat käyneet vähiin.


      Lentokoneen merkkiä en tosin muista mutta kyllä Suomenkin armeija rikkoi joitakin sääntöjä sodan aikana. eikä tämä ollut ainoa.


      Mutta onhan se sivistysvaltiolle noloa lapsisotilaiden käyttäminen, niin noloa että yhdessä viihdytyslottien kanssa tämä asia on haudattu pois julkisen historian sivuilta, ja hyvä niin, mitäpä iloa tuollaisten muistelemisesta kenellekään on.
      Jos minulta kysytään niin sanoisin isäni valehdelleen. Vaikka totena hän niitä asioita meille puhui ja jätti meidät siihen uskoon.

      Muuten tarinasi seurailee mukavan karkeasti väritettynä kirjavan elämäni vaiheita.

      Ja Moskovan siluetissa näkyvät yhä nuo voimaloiden lauhdutuspiiputornit.

      Ja sekin on edelleenkin totta että Ismailovin hotellin viereiseen lampeen on upotettu ydinpolttoainejätteitä siinä määrin että lähitalot olivat vuosikymmeniä asumiskelvottomia.

      Pitääpäs googlata nykytilanne.

      • "Jos minulta kysytään niin sanoisin isäni valehdelleen."

        Siinä poika jatkaa isänsä jalanjäljissä.


      • Jyrinä
        antimytomaani_orig kirjoitti:

        "Jos minulta kysytään niin sanoisin isäni valehdelleen."

        Siinä poika jatkaa isänsä jalanjäljissä.

        Antti käsitti taas väärin. Isäni oli pommittajana mutta koska se on niin kovin noloa niin enhän toki kavaltaisi Suomen armeijaa, sillä vaikka minä olen varma siitä että isäni puhui totta niin ainahan on olemassa se mahdollisuus että ei puhunut. Todisteet näet uupuvat ja silloin ei mitään asiaa sovi pitää faktana.

        Ja tässä toinen fakta.


        http://carsties.files.wordpress.com/2009/11/nuclear-reactors.jpg


        Tosin sittemmin Moskovan läheisyydessä olevia ydinvoimaloita on tosiaankin suljettu useampia kaikessa hiljaisuudessa.


      • Jyrinä kirjoitti:

        Antti käsitti taas väärin. Isäni oli pommittajana mutta koska se on niin kovin noloa niin enhän toki kavaltaisi Suomen armeijaa, sillä vaikka minä olen varma siitä että isäni puhui totta niin ainahan on olemassa se mahdollisuus että ei puhunut. Todisteet näet uupuvat ja silloin ei mitään asiaa sovi pitää faktana.

        Ja tässä toinen fakta.


        http://carsties.files.wordpress.com/2009/11/nuclear-reactors.jpg


        Tosin sittemmin Moskovan läheisyydessä olevia ydinvoimaloita on tosiaankin suljettu useampia kaikessa hiljaisuudessa.

        Tuossa kuvassa on hiilivoimala :) Ei jäähdytystornit tarkoita automaattisesti ydinvoimalaa. Samanlaisen hiilivoimalan löydät tästä kuvasta.

        http://co2-raportti.fi/news_images/1214/800px/belchatow_plant_wikipedia.jpg

        Minusta on aika kummallista, ettei wikipedia tiedä noista Moskovan ydinvoimaloista mitään, vaikka sinne on listattu kaikki nykyisen Venäjän alueella joskus toiminnassa olleet ydinvoimalat.

        http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_power_stations_in_Russia#Nuclear


      • Jyri
        solon1 kirjoitti:

        Tuossa kuvassa on hiilivoimala :) Ei jäähdytystornit tarkoita automaattisesti ydinvoimalaa. Samanlaisen hiilivoimalan löydät tästä kuvasta.

        http://co2-raportti.fi/news_images/1214/800px/belchatow_plant_wikipedia.jpg

        Minusta on aika kummallista, ettei wikipedia tiedä noista Moskovan ydinvoimaloista mitään, vaikka sinne on listattu kaikki nykyisen Venäjän alueella joskus toiminnassa olleet ydinvoimalat.

        http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_power_stations_in_Russia#Nuclear

        Etkös sinä herkkäuskoinen evokki ole jo tuodta Putinista oppinut että ruskeja suurempia valehtelijoita ei ole olemasskaan.
        Minä taas olin Izmailovin hotellin yläikkunoista noita lauhdutustorneja katselemassa ja kysyin kerrosvahdilta että mitä nuo tornit ovat, ja hän sanoi niiden olevan ydinvoimaloita.

        Voihan se olla että hän valehteli kuin Putin. Oli vähän saman näköinenkin, itse asiassa se taisi ollakin nuori Putin.
        Siis taitava valehtelija jos onnistui minuakin huijaamaan.

        Linkittämissä kuvissa on kylläkin kuvatekstinä nimenomaan ydinvoimala.


      • Jyri kirjoitti:

        Etkös sinä herkkäuskoinen evokki ole jo tuodta Putinista oppinut että ruskeja suurempia valehtelijoita ei ole olemasskaan.
        Minä taas olin Izmailovin hotellin yläikkunoista noita lauhdutustorneja katselemassa ja kysyin kerrosvahdilta että mitä nuo tornit ovat, ja hän sanoi niiden olevan ydinvoimaloita.

        Voihan se olla että hän valehteli kuin Putin. Oli vähän saman näköinenkin, itse asiassa se taisi ollakin nuori Putin.
        Siis taitava valehtelija jos onnistui minuakin huijaamaan.

        Linkittämissä kuvissa on kylläkin kuvatekstinä nimenomaan ydinvoimala.

        Siellä sivustolla on muutakin puppua.


      • Jyri kirjoitti:

        Etkös sinä herkkäuskoinen evokki ole jo tuodta Putinista oppinut että ruskeja suurempia valehtelijoita ei ole olemasskaan.
        Minä taas olin Izmailovin hotellin yläikkunoista noita lauhdutustorneja katselemassa ja kysyin kerrosvahdilta että mitä nuo tornit ovat, ja hän sanoi niiden olevan ydinvoimaloita.

        Voihan se olla että hän valehteli kuin Putin. Oli vähän saman näköinenkin, itse asiassa se taisi ollakin nuori Putin.
        Siis taitava valehtelija jos onnistui minuakin huijaamaan.

        Linkittämissä kuvissa on kylläkin kuvatekstinä nimenomaan ydinvoimala.

        "Linkittämissä kuvissa on kylläkin kuvatekstinä nimenomaan ydinvoimala"

        Kuvatekstissä voi lukea mitä tahansa. Selvitin asian ja kuvassa on maakaasua polttoaineena käyttävä lauhdevoimalaitos Moskovassa.

        http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Moscow_TETs-26_Yuzhnaya_power_plant.JPG


      • Jyri
        solon1 kirjoitti:

        "Linkittämissä kuvissa on kylläkin kuvatekstinä nimenomaan ydinvoimala"

        Kuvatekstissä voi lukea mitä tahansa. Selvitin asian ja kuvassa on maakaasua polttoaineena käyttävä lauhdevoimalaitos Moskovassa.

        http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Moscow_TETs-26_Yuzhnaya_power_plant.JPG

        Hyvin tehty Solon1.
        Kunpa tekisit yhtä hyvää perustutkimusta myös evoluution "todisteiden" todenmukaisuudesta.
        Jos pääsisit sillä saralla alkuun niin huomaisit että se se vasta mielenkiintoinen alue onkin.

        Minä ainakin iloitsin havaittuani jo paljon ennen ammattitutkijoita sen että Roska-DNA:ta ei ole olemassakaan.

        Oli myös erittäin valaisevaa perehtyä kambrikautta koskeviin lukuisiin tutkimuksiin jotka kaikki osoittivat kiistattomasti että sen ajan eliöille ei ole löydetty kehitysopillisia edeltäjiä eikä jälkeläisiä, ei yhden yhtäkään. Joten on ollut erittäin hauskaa seurata joidenkin moloccimaisten evouskovaisten mongerruksia siitä että kyllä ne eliöt nyt kuitenkin ovat jotenkin evoluution tulosta, pakko olla nääs.Hehe.


        Muuten, mitäs mieltä sinä olet noista kambrikauden eliöistä? Ovatko ne evoluution tulosta ja jos ovat niin millä perusteella? Uskon vsi tiedon perusteella, hehe, sori että nauran jo etukäteen, mutta näin hauskaa se on evolutionistien simputtaminen.

        Ja toki antimytokin saa vastata, varmaan halu on kova., hehe.


    • paskalahjyrr

      Mihinkäs tuohon muuten mahtuu jyrbän sivari-seikkailut?

      • Mytomaanimme on ainoa Suomessa, joka suoritti koko asevelvollisuutensa siviilipalvelusmiehenä saaden tappoluvan. Me muut miespuoliset suoritamme osana asevelvollisuutta joko varusmiespalveluksen tai siivilipalvelun. Multinikkiimme ei päde normaalin kuolevaisen rajoitukset.



      • *Mihinkäs tuohon muuten mahtuu jyrbän sivari-seikkailut?*

        Vai olisiko sittenkin ollut totaalikieltäytymisestä johtunut valtionhotelli-periodi elämässä? Vankilassakin kun Jyrbä väittää istuneensa.

        Tuo maanviljelijäkuvio istuu hieman huonosti sen kanssa yhteen että Jyrbä luulee siementen kuolevan jos ne eivät ole hedelmälihan ympäröimiä. Voisiko tuon maanviljelijä-jalostaja -periodin tilalle keksiä jotain muuta?


      • bg-ope kirjoitti:

        *Mihinkäs tuohon muuten mahtuu jyrbän sivari-seikkailut?*

        Vai olisiko sittenkin ollut totaalikieltäytymisestä johtunut valtionhotelli-periodi elämässä? Vankilassakin kun Jyrbä väittää istuneensa.

        Tuo maanviljelijäkuvio istuu hieman huonosti sen kanssa yhteen että Jyrbä luulee siementen kuolevan jos ne eivät ole hedelmälihan ympäröimiä. Voisiko tuon maanviljelijä-jalostaja -periodin tilalle keksiä jotain muuta?

        "Voisiko tuon maanviljelijä-jalostaja -periodin tilalle keksiä jotain muuta?"

        Kirjoitin tuon suppean biografian pelkästään multinikin omien vanhojen kirjoitusten pohjalta, joten en ainakaan itse ala keksiä mitään sen tilalle. Tuo maanviljelyskuvio on yksi keskeisimpiä ja pisimpään multinikin tarinoissa pysyneistä elementeistä. En oikein usko, että multinikki itsekään kehtaa enää muuttaa tuota osaa tarinastaan.


      • Jyri
        solon1 kirjoitti:

        Mytomaanimme on ainoa Suomessa, joka suoritti koko asevelvollisuutensa siviilipalvelusmiehenä saaden tappoluvan. Me muut miespuoliset suoritamme osana asevelvollisuutta joko varusmiespalveluksen tai siivilipalvelun. Multinikkiimme ei päde normaalin kuolevaisen rajoitukset.

        Niin se vain oli Solon1 että ensimmäiset siviilipalvelusmiesryhmät kuuluivat edelleenkin asevelvollisiin ja poislähtiessä napsahti sotilaspassi kouraan.
        Sen vuoksi totaalikieltäytyjät kuten JT:t eivät suorittaneet siviilipalvelusta vaan lusivat tuon ajan.


      • Jyri
        antimytomaani_orig kirjoitti:

        Historiasta löysin tällaisenkin keskustelun: http://keskustelu.suomi24.fi/node/8179971#comment-39078516

        Ei antanut lapsiensa suorittaa asepalvelusta: http://keskustelu.suomi24.fi/node/10204447

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10154953#comment-51529910
        "Tämä on taivaan tosi että iso-isäni n.12 v. ollessaan pomminpudottajana."

        Tuolla ylempänähän se onkin jo - tai vain - isä.

        Kas kummaa, olin tosiaan sekoittanut mielessäni kaksi asiaa ja siksi vuodet vähän heittävät. Iso-isäni oli tietysti se lentäjä ja sen varjolla isäni pääsi, huom. pääsi, pomittajaksi. Tosin vain sellaisille lennoille joissa uskottiin ettei vihollisesta ole koneille vaaraa. On se surkeaa että olen niin tavattoman terävä ajattelija että ajatus juoksee tapahtumasta toiseen joskus nopeammin kuin ehdin kymmenjärjestelmällä kirjoittaa, ja sitten tulee näitä ajatusvirheitä paperille asti.
        Tämä lentäminen on aina ollut suvussa verissä.

        Tälläkin hetkellä yksi lähisukulainen lentelee turistilentoja joten olette saattaneet saada hyvää kyytiä. HKI-Vantaa on hänen kotikenttänsä.


        Ja ihan vakavasti ottaen, tuo herra a. on tosi terävä kaveri, enkän minä vedä hänelle vertoja mitenkään, joten olen kyllä otettu jos minut ajatellaan hänen seuraajakseen. Eikös hän muuten hukkunut lomareissunsa ensimmäisenä päivänä thaikuissa. Hänhän lopetti kuin seinään ilmoitettuaan ensin lomareissusta ja sitten olikin seuravana päivänä lehdesä tuo kuolinuutinen siitä että joku suomalaismies oli hukkunut ensimmäisenä lomapäivänään. eikä a.:sta ole sen jälkeen kuultu.

        Sitten tuli joku jäljittelijä a.ta seurannut jb ja sitten minä joka pakotettiin väistelemään nikkivoroja.

        Mutta nyt kun luin Solon1n erinomaisen viihdyttävän historiikkini niin kyllä ajattelin itsekin että tuota tarinaa voisi tarjota lehdille tai vaikkapa kirjaksi ellei elokuvaksi.

        Ajattelehan vaikkapa kirjan esipuhetta, se voisi mennä näin.
        Tämä on kertomus miehestä joka syntyi vauraaseen eteläpohjalaiseen maalaistaloon jolla oli varaa panna poika opiskelemaan ja niinhän hankki kansainvälisen tutkinnon ja kotimaisia lisäksi mutta joka sattumusten kautta perikin vauraan kotitilansa ja tuli niin vauraaksi ettei tiennyt että mihin rahansa laittaisi, .... eei sentään näin, tuo oli tylsä aloitus, pitää palkata Solon1 kirjoittamaan, hän on siinä lajissa paljon taitavampi.
        Solon1 on niin taitava kynän kanssa ja niin kömpelön köpelö evoluutiobiologian kanssa että hänen kannataisi ehdottomasti vaihtaa ilmaisupuolelle tai pyrkiä vaikka teatterikouluun, sillä eihän noin ilmiömäisen taidokasta eläytymiskykyä pidä laittaa vakan alle piiloon.


      • Jyri
        bg-ope kirjoitti:

        *Mihinkäs tuohon muuten mahtuu jyrbän sivari-seikkailut?*

        Vai olisiko sittenkin ollut totaalikieltäytymisestä johtunut valtionhotelli-periodi elämässä? Vankilassakin kun Jyrbä väittää istuneensa.

        Tuo maanviljelijäkuvio istuu hieman huonosti sen kanssa yhteen että Jyrbä luulee siementen kuolevan jos ne eivät ole hedelmälihan ympäröimiä. Voisiko tuon maanviljelijä-jalostaja -periodin tilalle keksiä jotain muuta?

        Kalterit ovat tuttuja, sillä olin sivarina sillä tavalla viikkovanki että osan aikaa, eli majoitustiloissani oli tosiaankin kalterit ikkunoissa vaikkakaan menemisiämme ei valvottu.

        Ja bg-ope on tullut mukaan tähän leikkiin niin myöhään että sekoittaa minut Jaakobiin joka muistaakseni nuo siemenjutut lausahti.

        Jaakob on erinomaisen hyvä evoluutioteorian kaatamisessa ja eokit ovat helisemäsä hänen kanssaan, sitä on ollut ilo seurata, enkä juuri ole hänen juttuihinsa puuttunut.


      • solon1 kirjoitti:

        "Voisiko tuon maanviljelijä-jalostaja -periodin tilalle keksiä jotain muuta?"

        Kirjoitin tuon suppean biografian pelkästään multinikin omien vanhojen kirjoitusten pohjalta, joten en ainakaan itse ala keksiä mitään sen tilalle. Tuo maanviljelyskuvio on yksi keskeisimpiä ja pisimpään multinikin tarinoissa pysyneistä elementeistä. En oikein usko, että multinikki itsekään kehtaa enää muuttaa tuota osaa tarinastaan.

        *Kirjoitin tuon suppean biografian pelkästään multinikin omien vanhojen kirjoitusten pohjalta, joten en ainakaan itse ala keksiä mitään sen tilalle.*

        Juu, viittasinkin tuossa uuden juonenkäänteen keksimisessä Harrison-Stetson -menetelmää ahkerasti käyttävään päähenkilöömme.

        Ja mitä kehtaamiseen tulee, Jyrbällä lienee hävetystä ja syyllisyydentunnetta aiheuttavissa geeneissä mutaatio jos toinenkin.


      • Jyri kirjoitti:

        Kalterit ovat tuttuja, sillä olin sivarina sillä tavalla viikkovanki että osan aikaa, eli majoitustiloissani oli tosiaankin kalterit ikkunoissa vaikkakaan menemisiämme ei valvottu.

        Ja bg-ope on tullut mukaan tähän leikkiin niin myöhään että sekoittaa minut Jaakobiin joka muistaakseni nuo siemenjutut lausahti.

        Jaakob on erinomaisen hyvä evoluutioteorian kaatamisessa ja eokit ovat helisemäsä hänen kanssaan, sitä on ollut ilo seurata, enkä juuri ole hänen juttuihinsa puuttunut.

        *Kalterit ovat tuttuja, sillä olin sivarina sillä tavalla viikkovanki että osan aikaa, eli majoitustiloissani oli tosiaankin kalterit ikkunoissa vaikkakaan menemisiämme ei valvottu. *

        Kummallista. Aiemmin väitit että jouduit vankilaan koska vietit niin rietasta "evokkielämää". Toisin sanoen, väitit että evoluutioon uskominen ja "evouskon mukainen moraaliton elämä" vei sinut vankilaan.

        Totuus olikin sitten että et ole ollut vankilassa lainkaan, mutta että olet joutunut sivariksi ja sitä kautta tuohon "kalterilliseen tilaan" uskonnollisen, siis teistisen vakaumuksesi takia. Näin ne asiat kääntyvät kreationistilla kuin taikaiskusta päälaelleen.

        *Ja bg-ope on tullut mukaan tähän leikkiin niin myöhään että sekoittaa minut Jaakobiin joka muistaakseni nuo siemenjutut lausahti.*

        Miten tuo hiljattainen palstallesiirtymiseni liittyy siihen mitä muistan ja mitä en muista sinun kirjoittaneen?

        Jaakob kirjoittaa rekisteröidyllä nimimerkillä, sinä et. Siemenkommentti kirjoitettiin nimimerkillä "Jyri" ja viesti sisälsi tavaramerkkisi, haukkumasanan "tyhmä".

        Muistisi tuntuu pätkivän tuolta osin, joten laitanko lainauksen viestistä ja vielä linkin mukaan?

        Totuushan on nimittäin se että muistat todennäköisesti varsin hyvin oman kommenttisi, mutta yrität sälyttää sontapuheitasi Jaakobin niskoille.


      • bg-ope kirjoitti:

        *Kalterit ovat tuttuja, sillä olin sivarina sillä tavalla viikkovanki että osan aikaa, eli majoitustiloissani oli tosiaankin kalterit ikkunoissa vaikkakaan menemisiämme ei valvottu. *

        Kummallista. Aiemmin väitit että jouduit vankilaan koska vietit niin rietasta "evokkielämää". Toisin sanoen, väitit että evoluutioon uskominen ja "evouskon mukainen moraaliton elämä" vei sinut vankilaan.

        Totuus olikin sitten että et ole ollut vankilassa lainkaan, mutta että olet joutunut sivariksi ja sitä kautta tuohon "kalterilliseen tilaan" uskonnollisen, siis teistisen vakaumuksesi takia. Näin ne asiat kääntyvät kreationistilla kuin taikaiskusta päälaelleen.

        *Ja bg-ope on tullut mukaan tähän leikkiin niin myöhään että sekoittaa minut Jaakobiin joka muistaakseni nuo siemenjutut lausahti.*

        Miten tuo hiljattainen palstallesiirtymiseni liittyy siihen mitä muistan ja mitä en muista sinun kirjoittaneen?

        Jaakob kirjoittaa rekisteröidyllä nimimerkillä, sinä et. Siemenkommentti kirjoitettiin nimimerkillä "Jyri" ja viesti sisälsi tavaramerkkisi, haukkumasanan "tyhmä".

        Muistisi tuntuu pätkivän tuolta osin, joten laitanko lainauksen viestistä ja vielä linkin mukaan?

        Totuushan on nimittäin se että muistat todennäköisesti varsin hyvin oman kommenttisi, mutta yrität sälyttää sontapuheitasi Jaakobin niskoille.

        Tässä linkki:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12723200/#comment-71996793

        Ja tässä lainaus tuon linkin alta löytyvästä viestistä (nimimerkiltä "Jyri"):

        "Tuo tyhmä ei edes sitä tajua että kuin ihminen syö siementä ympäröivän hedelmälihan niin se on siemenen kuolemaksi."


      • tieteenharrastaja
        bg-ope kirjoitti:

        Tässä linkki:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12723200/#comment-71996793

        Ja tässä lainaus tuon linkin alta löytyvästä viestistä (nimimerkiltä "Jyri"):

        "Tuo tyhmä ei edes sitä tajua että kuin ihminen syö siementä ympäröivän hedelmälihan niin se on siemenen kuolemaksi."

        Tuo lainaamasi lause on myös tyypillinen jyr-päästö. Arvovaltaista tieteellistä lausuntoa tavoitteleva toteamus, joka on pahemmin päin peetä kuin polkupyörän satula.


      • Jyri
        bg-ope kirjoitti:

        *Kalterit ovat tuttuja, sillä olin sivarina sillä tavalla viikkovanki että osan aikaa, eli majoitustiloissani oli tosiaankin kalterit ikkunoissa vaikkakaan menemisiämme ei valvottu. *

        Kummallista. Aiemmin väitit että jouduit vankilaan koska vietit niin rietasta "evokkielämää". Toisin sanoen, väitit että evoluutioon uskominen ja "evouskon mukainen moraaliton elämä" vei sinut vankilaan.

        Totuus olikin sitten että et ole ollut vankilassa lainkaan, mutta että olet joutunut sivariksi ja sitä kautta tuohon "kalterilliseen tilaan" uskonnollisen, siis teistisen vakaumuksesi takia. Näin ne asiat kääntyvät kreationistilla kuin taikaiskusta päälaelleen.

        *Ja bg-ope on tullut mukaan tähän leikkiin niin myöhään että sekoittaa minut Jaakobiin joka muistaakseni nuo siemenjutut lausahti.*

        Miten tuo hiljattainen palstallesiirtymiseni liittyy siihen mitä muistan ja mitä en muista sinun kirjoittaneen?

        Jaakob kirjoittaa rekisteröidyllä nimimerkillä, sinä et. Siemenkommentti kirjoitettiin nimimerkillä "Jyri" ja viesti sisälsi tavaramerkkisi, haukkumasanan "tyhmä".

        Muistisi tuntuu pätkivän tuolta osin, joten laitanko lainauksen viestistä ja vielä linkin mukaan?

        Totuushan on nimittäin se että muistat todennäköisesti varsin hyvin oman kommenttisi, mutta yrität sälyttää sontapuheitasi Jaakobin niskoille.

        Olen yllä ollut useammassakin vankilassa mutta en vankina, tyhmä, ja sekoitat minut jatkuvasti johonkin muuhun. En tunnista itseäni jutuistasi.


      • Jyri
        bg-ope kirjoitti:

        Tässä linkki:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12723200/#comment-71996793

        Ja tässä lainaus tuon linkin alta löytyvästä viestistä (nimimerkiltä "Jyri"):

        "Tuo tyhmä ei edes sitä tajua että kuin ihminen syö siementä ympäröivän hedelmälihan niin se on siemenen kuolemaksi."

        Tekojyrin provokaatiohan tuo oli, tyhmä. Ja kukas menikään halpaan? No bg-ope tietenkin.


      • Jyri kirjoitti:

        Tekojyrin provokaatiohan tuo oli, tyhmä. Ja kukas menikään halpaan? No bg-ope tietenkin.

        Uskoiskohan? No en. Sen verran kun mytomaanimultinikin toilailuja täällä on tullut seuratuksi (ja historiasta nähnyt), niin tässä on taas mytomaanimultinikin oma tapa välttää ottamasta vastuuta omista jutuistaan.

        Mutta mihinkäs sitä mytomaanimultinikki karvoistaan pääsisi, mytomaani mikä mytomaani, niin perkeleellinen valehtelija ja vääristelijä.


      • Jyri kirjoitti:

        Tekojyrin provokaatiohan tuo oli, tyhmä. Ja kukas menikään halpaan? No bg-ope tietenkin.

        >Tekojyrin provokaatiohan tuo oli, tyhmä. Ja kukas menikään halpaan? No bg-ope tietenkin.

        Ihan sama, onko teko vai oikea. Sinun vapaan tahtosi seuraustahan koko sotku on, tyhmin.


      • Jyri kirjoitti:

        Olen yllä ollut useammassakin vankilassa mutta en vankina, tyhmä, ja sekoitat minut jatkuvasti johonkin muuhun. En tunnista itseäni jutuistasi.

        >En tunnista itseäni jutuistasi.

        Mites se nyt noin pääsi käymään, että juuri sinun viestihistoriaasi ei löydy suomi24:stä hyvässä järjestyksessä mutta esim. antimytomaanin ja minun löytyy? Voi voi sentään.


      • Jyri kirjoitti:

        Olen yllä ollut useammassakin vankilassa mutta en vankina, tyhmä, ja sekoitat minut jatkuvasti johonkin muuhun. En tunnista itseäni jutuistasi.

        *Olen yllä ollut useammassakin vankilassa mutta en vankina, tyhmä, ja sekoitat minut jatkuvasti johonkin muuhun. En tunnista itseäni jutuistasi.*

        Et siis muista mistä kaikesta on tullut valehdeltua matkan varrella. Sellaista se on, kun valehtelu on kroonista.

        Kyllä minä tiedän mikä on sinun motivaatiosi kirjoittaa suojaamattoman vaihtonikin suojista. Voi aina kätevästi syyttää muita omista tölväisyistä.


    • O'ou
      • Tuo paroni ainakin minulle tulee aina ensimmäisenä mieleen multinikistä ja mytomaniasta :)


      • Jyri
        solon1 kirjoitti:

        Tuo paroni ainakin minulle tulee aina ensimmäisenä mieleen multinikistä ja mytomaniasta :)

        Ja minulle tulee Solon1:sta mieleen ensimmäisenä epäonnistunut lakimies ja täystunari biologi mutta erinomainen kirjailija. Ellei peräti satuilija. Siis varsinainen pelle.

        Arvostan häntä kuitenkin enemmän kuin hän arvaakaan, sillä ei hyvää yritystä ole kohteliasta moittia ankarasti.


      • Jyri kirjoitti:

        Ja minulle tulee Solon1:sta mieleen ensimmäisenä epäonnistunut lakimies ja täystunari biologi mutta erinomainen kirjailija. Ellei peräti satuilija. Siis varsinainen pelle.

        Arvostan häntä kuitenkin enemmän kuin hän arvaakaan, sillä ei hyvää yritystä ole kohteliasta moittia ankarasti.

        Kertoo jotain arvostelukyvystäsi, että pidit tätä erinomaisena kirjoituksena. Olisin toki hiukan paremman kirjoituksen voinut tehdä, jos olisin käyttänyt enemmän aikaa siihen, mutta tässä versiossa kerronta tökkii välillä, eikä teksti ole täysin virheetöntä ja kieliopissakin olisi useammassa kohdassa huomautettavaa.

        Sait nyt pienen huomionosoituksen, enkä taida jaksaa enempää.


      • Jyri
        solon1 kirjoitti:

        Kertoo jotain arvostelukyvystäsi, että pidit tätä erinomaisena kirjoituksena. Olisin toki hiukan paremman kirjoituksen voinut tehdä, jos olisin käyttänyt enemmän aikaa siihen, mutta tässä versiossa kerronta tökkii välillä, eikä teksti ole täysin virheetöntä ja kieliopissakin olisi useammassa kohdassa huomautettavaa.

        Sait nyt pienen huomionosoituksen, enkä taida jaksaa enempää.

        Eipä tarvita enempää, siinähän tuo elämänkertani jo tulikin, ja kohta kutsuu maa joten eiköhän ne tämän elämän temppuni olleetkin sitten tässä.
        Kiitos kumminkin, tallensin noista koosteen jälkipolviani varten.

        Mutta sinulla Solon1 on vielä pitkä elämä edessäsi, joten muista että maailma on mahdollisuuksia täynnä.
        Älä vain päädy loppuiäksesi tyhmän bg-open kataiseksi joka ei maailmasta muuta tiedä kuin betonibunkkerinsa ja työmatkan kouluun sekä kasapäin räkänokkaisia evokkien kakaroita jotka uskovat jokaisen hikitissimurjaisun lainkaan ihmettelemättä


      • Jyri kirjoitti:

        Eipä tarvita enempää, siinähän tuo elämänkertani jo tulikin, ja kohta kutsuu maa joten eiköhän ne tämän elämän temppuni olleetkin sitten tässä.
        Kiitos kumminkin, tallensin noista koosteen jälkipolviani varten.

        Mutta sinulla Solon1 on vielä pitkä elämä edessäsi, joten muista että maailma on mahdollisuuksia täynnä.
        Älä vain päädy loppuiäksesi tyhmän bg-open kataiseksi joka ei maailmasta muuta tiedä kuin betonibunkkerinsa ja työmatkan kouluun sekä kasapäin räkänokkaisia evokkien kakaroita jotka uskovat jokaisen hikitissimurjaisun lainkaan ihmettelemättä

        *Älä vain päädy loppuiäksesi tyhmän bg-open kataiseksi joka ei maailmasta muuta tiedä kuin betonibunkkerinsa ja työmatkan kouluun sekä kasapäin räkänokkaisia evokkien kakaroita jotka uskovat jokaisen hikitissimurjaisun lainkaan ihmettelemättä*

        Mytomaania ottaa näimmä niin paljon valehtelunsa paljastaminen että ei voi tehdä muuta kuin valehdella lisää.

        Säälitävä nilkki, jonka älykkyys ei riitä ymmärtämään että hän ilmiantaa itsensä kirjoittamalla "tyhmä" ja/tai "hikitissi" lähes jokaiseen suoltamaansa viestiin - riippumatta siitä, minkä roolihahmon ja vaihtonikin taakse milloinkin yrittää piiloutua.

        Muista Jyrbä lisätä elämänkertaasi myös se kuinka yritit tekeytyä keskustelupalstalla raskaanaolevaksi teinitytöksi. Lapsenlapsesi ovat varmasti todella ylpeitä tuostakin saavutuksestasi.


      • bg-ope kirjoitti:

        *Älä vain päädy loppuiäksesi tyhmän bg-open kataiseksi joka ei maailmasta muuta tiedä kuin betonibunkkerinsa ja työmatkan kouluun sekä kasapäin räkänokkaisia evokkien kakaroita jotka uskovat jokaisen hikitissimurjaisun lainkaan ihmettelemättä*

        Mytomaania ottaa näimmä niin paljon valehtelunsa paljastaminen että ei voi tehdä muuta kuin valehdella lisää.

        Säälitävä nilkki, jonka älykkyys ei riitä ymmärtämään että hän ilmiantaa itsensä kirjoittamalla "tyhmä" ja/tai "hikitissi" lähes jokaiseen suoltamaansa viestiin - riippumatta siitä, minkä roolihahmon ja vaihtonikin taakse milloinkin yrittää piiloutua.

        Muista Jyrbä lisätä elämänkertaasi myös se kuinka yritit tekeytyä keskustelupalstalla raskaanaolevaksi teinitytöksi. Lapsenlapsesi ovat varmasti todella ylpeitä tuostakin saavutuksestasi.

        >Mytomaania ottaa näimmä niin paljon valehtelunsa paljastaminen että ei voi tehdä muuta kuin valehdella lisää.

        Mikän ei ylipäätään raivostuta valehtelijaa niin kybällä kuin valehtelun paljastuminen. Eihän sitä sen takia valehdella, että kärähdettäisiin.


      • Jyri
        bg-ope kirjoitti:

        *Älä vain päädy loppuiäksesi tyhmän bg-open kataiseksi joka ei maailmasta muuta tiedä kuin betonibunkkerinsa ja työmatkan kouluun sekä kasapäin räkänokkaisia evokkien kakaroita jotka uskovat jokaisen hikitissimurjaisun lainkaan ihmettelemättä*

        Mytomaania ottaa näimmä niin paljon valehtelunsa paljastaminen että ei voi tehdä muuta kuin valehdella lisää.

        Säälitävä nilkki, jonka älykkyys ei riitä ymmärtämään että hän ilmiantaa itsensä kirjoittamalla "tyhmä" ja/tai "hikitissi" lähes jokaiseen suoltamaansa viestiin - riippumatta siitä, minkä roolihahmon ja vaihtonikin taakse milloinkin yrittää piiloutua.

        Muista Jyrbä lisätä elämänkertaasi myös se kuinka yritit tekeytyä keskustelupalstalla raskaanaolevaksi teinitytöksi. Lapsenlapsesi ovat varmasti todella ylpeitä tuostakin saavutuksestasi.

        Tyhmä bg ope, luuletko tosiaankin että en osaisi piiloutua salanikin taakse jos todella haluaisin?
        Minusta on ihan kiva antaa salanikeissä nokkelille pikku vinkki siitä että kuka on homman takana.
        Sille en mshda mitään että joku terrorisoi vakinikkiäni tämän tästä, ja joskus jopa niin uskottavasti että olen jatkanut hänen juttuaan ikäänkuin se olisi omani.Muokkaan vain jatkossa teemaa niin että kiusanteon kärki tulee tehottomaksi.

        Mutta ihan kivaa ajanvietettähän se vain on, vähän niinkuin sudokua pelaisi.


      • Jyri kirjoitti:

        Tyhmä bg ope, luuletko tosiaankin että en osaisi piiloutua salanikin taakse jos todella haluaisin?
        Minusta on ihan kiva antaa salanikeissä nokkelille pikku vinkki siitä että kuka on homman takana.
        Sille en mshda mitään että joku terrorisoi vakinikkiäni tämän tästä, ja joskus jopa niin uskottavasti että olen jatkanut hänen juttuaan ikäänkuin se olisi omani.Muokkaan vain jatkossa teemaa niin että kiusanteon kärki tulee tehottomaksi.

        Mutta ihan kivaa ajanvietettähän se vain on, vähän niinkuin sudokua pelaisi.

        *Tyhmä bg ope*

        Kirjoittiko tuon "valejyri", joka käyttää Jyrbän vakiofraasiasia "tyhmä", vai ihan oikea Jyrbä, jolle viestin kirjoittaminen ilman tuota vakiofraasia on lähes ylitsepääsemätön tehtävä?


    • viksumpi

      V. 74 Moskovan lähikaupungeissa oli tosiaankin useita ydinvoimaloita, osa tosin vain koekäytössä mutta kyllä ne siellä olivat. Tsernobylin jälkeen ne viimeistään haihtuivat pois.

      Ismailovin hotellit ovat korkeampia kuin yksikään rakennus Suomessa joten on täysin mahdollista että Jyri näki oikein kymmenelle miljoonalle moskovalaiselle ja naapureille energiaa tuottavat laitokset.


      Tutkikaa asiaa kuten minä.

      • Ex-evokki Apo

        Toi oli kyllä aika hyvä pointti, sillä neukuilla oli tosi suuri into ydinvoimaloihin aikoinaan kuten nytkin, ja tietenkin tarvittiin monta nykyisiin verrattuna heikkoa ydinvoimalaa tuottamaan energiaa alueelle jossa asui kymmeniä miljoonia.

        Kenties Joku puhui totta tarnoidessaan Izmailovin hotellin ikkunoiden näkymistä.


    • voe mahotonta

      Ettei vain ole niin, että *JC on yksi Jyrin nikeistä? Molemmat nikit kun ovat itserakkaita sekä valehtelevat sumeilematta ja estoitta.

      • Itserakkaus ja estoitta valehtelu nyt vain näyttää liittyvän orgaanisesti kiihkouskovaisuuteen. Ei se tarkoita, että kyse olisi aina samasta persoonasta.


      • Jyri

        Ei ole. Jyri ei seuraa JC:n ketjuja, hän pärjäilee mainiosti ilman apuani.


    • Jyri

      Pieni oikaisu. Se oli evoluutioteoria-kritiikki, siis niille hassuille uskomuksille, niille hikitissintapaiselle me nauroimme makeasti. Ja vielä makeammin sille että melkein kaikki opiskelijat ottivat ne täydestä.

      Suosittelisinkin Helsingin Yliopistoon ensimmäisenä länsimaana myös tiedekuntaa joka ottaisi käsiteltäväkseen sen että mikä evoluutioajatuksessa on uskomusta ja mitä tiede todella sanoo. Ilmeinen tarve olisi olemassa. Siinä olisi todellista tekemistä yhdelle tiedekunnalle vuosiksi eteenpäin sillä noita uskomuksia syntyy kuin sieniä sateella. Tosin jostain syystä aina vain vähemmän ja vähemmän ja enemmän ja enemmän ehdollistettuna, eli kaverit jotka selittävät tutkimustulosten päälle evouskomuksia ovat tulleet aina vain varovaisimmiksi. Mistähän se johtuu?
      Ehkä he ovat kuulleet että heille nauretaan Kiinassa saakka.

    • Näinonpoijjaat

      Jotkut näkevät maailmaa, toiset peräkammarifilosofit eivät.

    • YdinasiatPaketissa

      Solonin kirjoittama elämänkerta oli hersyvän herkullista luettavaa. Itse en vielä tuon aloituksen aikana ollut palstalla käynytkään, joten osa oli minulle uutta. Koralliriuttojen kultakalat tuosta jäivät puuttumaan ja se valtava kiinnostus homoseksuaalisuutta kohtaan, joka Jyrillä nyt näkyy.

      Toinen mikä näkyy, on Jyrin henkinen taantuminen. Vielä 2014 hän kykeni näköjään kirjoittamaan lähes asiallisen oloisia vastauksia. Viimeisen vuoden aikana, jonka olen palstaa seurannut, taso on laskenut noista ajoista paljon. Olisiko vanhenemisen tuoma kognitiivisten kykyjen alentuminen kyseessä? Jospa melko sen varhainen ilmaantuminen johtuu niistä Moskovan ydinvoimalosta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe