oma tyhmyys ja huomion haku

särkynyt

eilen illalla, kun mieheni halusi käydä nukkumaan eikä pussailla..mua alko niin paljon ärsyttää että sanoin kaikkea ilkeetä (jota en oikeasti tarkoittanut ja sen takia itkin ihan hullunlailla)..aamulla heräsin ja mies käski vaan painuun helvettiin, pyysin anteeksi..mutta ei vastannut..ennenkin ollut samanlaisia riitoja, mutta en vaan käsitä..oon lähettäny miljoonia tekstiviestejä jossa kerron mikä oli ja miksi tein niin ja että kadun ihan jumalattomasti, anteekspyynnöt joka viestissä..mutta ei tuu muutakun kauheita viestejä takas kuten "etsi uus joka sua halii ja lohduttaa"..entä jos en halua etsiä ? tiedän kyllä että on väärin tehdä miten tein, ja olen itkenyt siitä asti..
Neuvoja miten saisin miehen lepyteltyä?..

8

353

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nainen5

      Hänen ei ole pakko leppyä. Tähän sopii vanha sanonta; tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Miehesi on vaan saanut tarpeekseen ilkeilystäsi, ethän sinä sitäpaitsi oikeasti kadu, jos kerran tuosta on tullut jo tapa.

    • Jussijussijussijussi

      Ymmärrätkö, että ei kumppanille tarvitse tai kannata sanoa edes suutuspäissään mitä tahansa. Kannattaa opetella riitelemään sillä tavalla oikein, että riidellään tai väitellään siitä aiheesta, mutta ei mennä loukkaamislinjalle. Loukkaaminen sattuu aina, ja sillä on vaikutusta pitkälle. Tavallinen asiasta riitely ei loukkaa samalla tavalla ja se on helpompi sopia. Parasta tietenkin olisi, jos ei riideltäisi ollenkaan, vaan sen sijaan keskusteltaisiin asioista ja sillä tavalla saataisiin homma toimimaan. Yleensä riitely hajottaa, mutta keskustelu rakentaa.

      Sinä ilmeisesti olet kuitenkin toistuvasti loukannut ja haukkunut häntä. Niin monta kertaa, ja aina pyydellyt anteeksi, etkä koskaan opi. Luuletko että hän jaksaa yhä uudelleen uskoa sinun selityksiäsi? Nyt saattoi olla viimeinen niitti. Vaikea sanoa onko teillä tulevaisuutta yhdessä. Se riippuu nyt miehestäsi ja on hänen päätettävissään. Tai voithan sinäkin päättää, että nyt olet jonkin aikaa ilman parisuhdetta ja opettelet tuntemaan itseäsi.

      Neuvoisin sinua miettimään, miten voisit alkaa muuttamaan itseäsi. Se on mahdollista ja vain sinä itse voit sen tehdä. Voisitko mennä jollekin vihanhallintakurssille tms? Joka tapauksessa, jos et tuota ala itsessäsi korjaamaan, epäilen että sama homma toistuu seuraavissa ja seuraavissa parisuhteissa.

    • anna ajan kulua

      Kuulostaa tutulta. Olen samanlainen. Joskus nainen vaan haluaa ja kaipaa huomiota,hellyyttä ym. Itse kaipaan toistuvasti hellyyden osoituksia ha haleja,pusuja ym. Jos mieheni olisi etäinen pidemmän aikaa tai ei vastaa hellyydenosoituksiini, vedän herneet nenääni. Itsekin mietin aina, että voin vähän mököttää tai näyttää lievästi sen, että tykkäsin huonoa. Mutta en osaa. Joskus suututtaa niin että alan mäkättämään mikä on myös huono juttu. Jos on valmiiksi " herkällä mielellä" ja toinen torjuu, saatan saada raivarin. Joskus osaan sanoa sievästi että " tykkäsin huonoa koska olisiin kaivannut hellyyttä". Ymmärrän miestäkin; hän näkee asian ja tilanteen niin että nainen alkaa ilman syytä yhtäkkiä haukkumaan. En tiedä osaanko antaa neuvoja asiassa, kirjoitinn koska tunnistin melkeimpä itseni siitä. Mutta neuvoni on; anna aikaa. Huomaat jo että viestittely ym ei auta. Miehen pitää saada olla "luolassaan" ja mököttää, toisin sanoen pohtia asiaa/ ratkaisua. Niin epäreilua kun se onkin ettei voida istua ja kesksutella vaan naisen pitää aina antaa miehelle aikaa, tilaa, rauhassa mököttää. Anna olla rauhassa, älä ahdista nurkkaan ja älä varsinkaan hermostu ja suutu uudestaan siitä että ku " tuo vieläkin helvetti mököttäää..". Monet itkut olen itkenyt kun toinen jatkaa mökötystä.Ja olen suuttunut uudestaan. Älä tee sitä. Lähesty rauhassa ajan kuluessa ja pyydä anteeksi uudelleen ja sano olevasi pahoillasi. Kysy miten tästä nyt jatketaan ja ja että arvostaisit sitä jos puhuisi ja kertoisi mitä nyt ajattelee. Toisaalta pitkä mökötys on julmaa ja epäreilua toista kohtaan.

      • Jenniina

        Luepa tuo tekstisi uudelleen. Mikä onkaan julmaa? Mielestäsi on todella väärin, että yrität oikeuttaa mäkättämisesi ja raivarit. Itse saat aikaan koko riidan ja sitten pidät julmana kun toinen ei enää kestä ja haluaa olla rauhassa sinulta. Miehet eivät ole selvännäkijöitä, ja eivät tietenkään näe mitä pääsi sisällä liikkuu. Aloita vaikka tajuamalla se.


      • tasapainooo
        Jenniina kirjoitti:

        Luepa tuo tekstisi uudelleen. Mikä onkaan julmaa? Mielestäsi on todella väärin, että yrität oikeuttaa mäkättämisesi ja raivarit. Itse saat aikaan koko riidan ja sitten pidät julmana kun toinen ei enää kestä ja haluaa olla rauhassa sinulta. Miehet eivät ole selvännäkijöitä, ja eivät tietenkään näe mitä pääsi sisällä liikkuu. Aloita vaikka tajuamalla se.

        kai nyt ies tajuaa mitä nainen kaipaa ja varmaan tykkää itse myös jos tykkää


      • jukkis mattias
        tasapainooo kirjoitti:

        kai nyt ies tajuaa mitä nainen kaipaa ja varmaan tykkää itse myös jos tykkää

        Rehellinen vastaus mieheltä. Ei tajua. Joskus tajuaa, että nyt on jotai vialla, mutta probleema on että mikä. Jos kysyy suoraan niin vastaus on: Ei mikään. Silti on jotai. Sitte viikon murjottamisen jälkeen vaimo yhtäkkii saa itkuraivarin, että kun olisi pitänyt sitä ja sitä, mutta kun ei... Lopputulos, mies ei tajuu.


    • Anteeksianto

      Mä tekisin jotain ihan uutta ja yllättävää. Oisko sulla varaa ostaa vaikka kukkameri ja tilata kiinalainen kokki - tai kokata itse ihana ateria, laittaa sänkyyn uudet pussilakanat, kynttilöitä joka puolelle, hyvänhajuista hierontaöljyä ja pitää hemmotteluilta miehelle. Kertoa, ettet tarkoittanut mitä sanoit, vaan että rakastat. Kertoa mitä rakastat. Kyllä sä tiedät.

      On sitä muutkin joskus kilahdelleet. Kokeile sä lopettaa se:)

      • Anteeksianto

        Pöh, tää olikin ikivanha aloitus, tilanne varmasti jo ohi:)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      205
      8317
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4708
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2270
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2158
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1955
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1845
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1756
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1653
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1458
    Aihe