kun menen johonkin hubiin mihin normaalisti pääsen niin siihen saattaa tulla tämmöinen teksti YHub version: Beta 0.387 [t10] written by Yoshi.
Current user count: 288 after 10:18:41:40 uptime
-enkä pääse sen takia lataamaan tiedostoja
Current user count: 288 after 10:18:41:40 uptime
-enkä pääse sen takia lataamaan tiedostoja
Vastaukset 1
Vanhimmat
ei tolla tekstillä oo mitää välii. se kertoo vaa sen hubin tiedot.. eli ei haittaa millää tavalla sua.