APUA: Katoaminen jälkiä jättämättä, onko normaalia käytöstä?

sopsuli

Haluaisin kuulla ihmisten mielipiteitä, onko kyseinen käytös normaalia ja mitä mun pitäis tästä ajatella.. Olin tavannut netissä treffipalstalla miehen, joka haki myöskin seuraa tositarkoituksella. Oltiin juteltu monta viikkoa tosi intensiivisesti, ekaa kertaa nähtiin perjantaina ja kaikki vaikutti oikein täydelliseltä ja ihanalta. Tykästyin häneen todella ja ajattelin että vihdoinkin normaali tyyppi, tultiin täydellisesti juttuun, voitiin puhua ihan mistä vaan ja kertaakaan illan aikana must ei tuntunu pahalta enkä löytänyt siitä mitään vikoja! Ja must tuntu et sekin tykkäs minusta. Hän sanoi, että hänellä on ollut hyvä olla ja toivoisi että nähdään vielä jatkossakin, suunniteltiin jo mitä seuraavilla treffeillä tehdään. Kyyditsi kotiin ja antoi haleja ja pusuja ja lupasi pitää yhteyttä. Ei kai kukaan tekisi noin, jos ei oikeasti olisi kiinnostunut? Minä en ainakaan voisi koskea ihmiseen, josta en pidä ja uskon että jos hän olisi vaikuttanut kylmältä, olisin kyllä huomannut sen. Hän vaikutti kuitenkin vilpittömältä.

Mut sit en kuullu siit eilen mitään koko seuraavana päivänä, kysyin kerran missä hän menee ja vastaus oli että "Äiti sai aivoinfarktin" eli ilmeisesti sairaalassa, ja kysyin että mikä tilanne siellä on nyt, hän vastasi että äitiä leikataan parhaillaan. Sen jälkeen hän poisti yhteystietoni Whatsapista, esti numeroni (puhelut ja tekstarit ei mene läpi), poisti treffiprofiilinsa ja blokkasi minut Skypessä ja Facebookissa ja joka puolella. En saa häneen yhteyttä mitään kautta. Olen miettinyt pääni puhki, mikä minussa oli vikana ja miksei hän muka voinut sanoa sitä suoraan minulle kun itsekin arvostaa rehellisyyttä. Kaikki tämä omituinen käytös on ihan ristiriidassa hänen aiempien puheiden ja tekojensa kanssa!

Haluaisin uskoa, että viestit kuolemaa tekevästä äidistä ovat totta, ja ne selittäisivät jollain tapaa miehen käytöksen. Ymmärrän, jos läheisen poismeno tulee puun takaa ja silloin saattaa mennä shokkiin ja haluaa eristäytyä, mutta minulla ei ole kokemusta vastaavanlaisesta käytöksestä, onko teillä? Tällä miehellä ja minulla on yhteinen kaveri, joka tiesi kertoa että kyseessä on ihan normaali terve tyyppi ja oikein mukava, ja että ei ole mikään sekopää sitoutumiskammoinen friikki... Tiesi sanoa, että on vähän "herkkä" ihminen, mikä puhuisi taas sen asian puolesta että on reagoinut äidin sairauteen voimakkaasti. Mutta sitä asiaa en ymmärrä, miksi hän on estänyt/torjunut juuri MINUT elämästään, mutta Facebook-tili on auki muille kavereille ?!! Mikä tähän on selityksenä. Sekö että olen vielä niin uusi tuttavuus, ettei hän halua minulle avautua asiasta ja katsoo paremmaksi ettei olla hetkeen tekemisissä?!

Olen pyöritellyt päässäni erilaisia teorioita, tiedän ettei kukaan voi kertoa minulle vastauksia mutta haluaisin helpotusta omille ajatuksilleni. Mielenrauhaa en saa, ennenkuin olen saanut tietää mikä on homman nimi. Onko teillä vastaavia kokemuksia, että teille tärkeä ihminen on kadonnut jälkiä jättämättä? Jos ette enää kuulleet hänestä koskaan, miten pääsitte asiasta yli?

20

550

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aika auttaa unohtaan

      No jos teillä on yhteinen kaveri, niin ehkä hänen kautta saisit tietää, onko tuo äidin sairaus totta vai ei.
      Jos mies on oikeasti kiinnostunut, niin ei se sua olisi blokannut.
      Mulle tuli kyllä juttusi luettua mieleen, että kyseessä on pleijeri.
      Piirittää ja pyörittää niin kauan, kunnes toinen on koukussa ja sitten katoaa.
      Jotkut ilmeisesti saa kiksejä sellaisesta.

    • sopsuli

      Mut mä taas luottaisin kaveriin siinä mielessä kun sitä kautta he tuntevat, kun tän meidän yhteisen kaverin kaveri seurusteli silloin aikanaan tän miehen kanssa.. Jotenkin ymmärsin jo sen perusteella että se vaikuttas olevan ihan luotettava, parisuhteeseen kykenevä ihminen eikä mikään sitoutumiskammoinen hullu. Tää kaveri oli kuitenkin nähnyt sen naisen ja tän miehen monet kerrat yhdessä, eikä hänellä ollut mitään epäilyttävää kerrottavaa heidän suhteestaan. Eikä nuo peluri-aavistukset oikein käy yksiin hänen puheidensa ja käytöksensä puolesta.

      Oli tää mies mulle jo aiemminkin puhunut äidistään että hän sairastaa, on ollut rintasyöpää ja aivoverenkiertohäiriöitä ja oli itse asiassa saanut kuulla huonoja uutisia juuri viime viikolla äidistään että saattaa olla syöpä uusinut tai muuta.. Ei osannu kertoa enempää, mut sen käsityksen sain että on kovin huolissaan äitinsä henkisestä jaksamisesta ja olivat soitelleet useasti viime päivien aikana. Hänen piti viikonloppuna käydä äitiään katsomassa mut perui viime tipassa kun olivat sopineet että näkevät joskus myöhemmin ja että kyllä äiti pärjää. Nyt mietin että kun se "minun takiani" perui äitin luona vierailun kun oli ehtinyt jo kysyä mua treffeille, niin tuliko hänelle semmonen olo että tää tapahtunut on nyt jotenkin mun syytä kaikki.. Jos vaan ajatellut epäloogisesti tuommoisessa paniikkitilanteessa. Ääh, en tiedä :(

    • mss marrasq

      Oon samaa mieltä edellisen kanssa. Jätä asia omaan arvoonsa. Jos olisit merkityksellinen tyypille ni ottais yhteyttä. Haluaa nyt todennäköisesti pyöritellä muita täs vähän aikaa... ja voihan olla et "äiti" paranee ja tyyppi ottaa taas yhteyttä. Kunnes isä saa slaagin tai sisko joutuu kolariin tai...

      Liioittelet itsesi merkitystä miehelle. Se miten sä koit treffinne ei selvästi ollut kuin vain sinun kokemuksesi.

    • sopsuli

      Tuntuu tosi pahalta, jos todella olette oikeassa. Itse kun en osaa ajatella ihmisistä aina ensimmäisenä huonoa vaan haluan olla optimisti loppuun saakka, ei tää maailma tästä paremmaksi tuu eikä kukaan koskaan löydä toisiaan, jos ei voisi pystyä luottamaan keneenkään. Harmittaa vaan tosi paljon, jos tässä nyt oikeasti noin kävi ettei se vaan tykännyt musta tai halus vaan leikkiä mun tunteilla. Mä kun niin kovasti tykästyin siihen enkä huomannut minkäänlaista huijaamista tai teeskentelyn elkeitä :(((

    • kummankaa1

      Ei ole normaalia, unohda hänet ja siirry eteenpäin

    • sopsuli

      Kun olisikin noin helppoa...

    • Perhaps

      Joo, yritä jättää omaan arvoonsa - tiedän ettei ole helppoa. Sillä miehellähän on saattanut olla joku onoff suhdekin, joka nyt taas nousujohteessa, mutta on tahtonut katsoa sut...Tajunnut, että se onoff -tyyppi kiinnostaa enemmän, ja nyt on peloissaan, että jää kiinni vehkeilystä sun kanssa.... Nettitutut on niin helppo sivuuttaa kun eivät ole elämässä vielä muutoin.

      No, nuole haavasi ja hoida sielusi ja sit taas uuteen nousuun, siellä jossain tulevaisuudessa se odottaa:)

    • sopsuli

      Plääh... harmittaa todella paljon ja tuntuu inhottavalta tajuta, että ihminen, jonka kuvittelin olevani elämäni mies, viilaakin linssiin. En käsitä miksi tuommoisia ihmisiä on olemassa ja miks niihin aina pitää ihastua. Mussa taitaa olla joku pahismagneetti.

      • tiutau1

        Minkä ikäisiä olette, onko hänellä monia suhteita takanaan. Missäpäin suomea asustelee? Kuulostaa tutulta


      • miss m

        Sä itse valitset seurasi. Ei mikään mystinen ulkopuolinen voima vaikuta sun miesvalintoihin. Ennen mitään uutta suhdetta voisit vähän miettiä, miksi valitset itsellesi huonoja suhteita ja annat itseäsi huijata? Et taida arvostaa itseäsi.? Vai haluatko kokeilla kesyttää rakkaudella pahiksen?
        Kuten alla totean; kovin kypsymätöntä.
        Anna itselles aikaa ja keskity siihen et löytäisit itsesi arvostusta itsestäsi. Et taida vielä olla valmis suhteeseen...


    • hyvästit

      Minusta on väärin että ihmiset ajattelee heti että mies huijaa jos kertoo äidin saaneen aivoinfarktin.
      itse olen nainen ja todellakin minunkin äiti sai aivoinfarktin ja hyppäsin vierellä pv. 8h ensiavussa jne. Kyllä siinä vaiheessa vaan tulee sellainen että nyt ei mitään ylimäärisiä elämään. Ei jaksa selvitellä umpi oudolle ihmiselle asioita. Näin olen toiminut miesten kanssa. Ja luulen ap. että tää mieskin teki juuri näin . Ei jaksa uuden ihmisen aktiivista pommitusta sillon kun on hengestä kyse. Ei mies välttmättä ajattele kuinka loukkaa sinua ja voihan tuo vaikka ilmestyä elämääsi uudelleenkin. Mutta ehkä on tosiaan parempi nostaa kytintä ja siirtyä seuraavaan. Mies ei ihastunut sinuun niin kuin en minäkään niihin mies tuttaviin. Ja sellaiset hylkää . Ikävä kyllä.

    • sopsuli

      Niin.. olen itsekin tuota miettinyt, että kaikki viittaa siihen, että jotain on sattunut ja stoori äidistään on totta... Ehkä hän ei nyt ole valmis uuteen suhteeseen tai jaksa tutustua uusiin ihmisiin, kun on omassa elämässä tapahtunut jotain ikävää. Mutta olisi senkin sanonut suoraan, tietenkin olisin ymmärtänyt, jos mulle olisi selitetty edes jotain! On tää hankalaa. Edelleen pyörii mielessä tämä juttu lähestulkoon tunnin välein, mutta olen yrittänyt antaa asian olla ja keskittyä muihin asioihin. Jos hän todella haluaa minun kanssani vielä jatkaa, hän varmaankin ottaa itse yhteyttä kun on valmis siihen. Ainakin haluan uskoa ja toivoa niin, että jonain päivänä hän vielä haluaa olla minuun yhteydessä.

      • Juuustiina

        Treffailin samanlaista tyyppiä kesällä, hänellä "kuoli" lähisukulainen ja sit ei voinut pitää yhteyttä?! Siis tähhäh. Jos löydät juuri oikean ihmisen rinnallesi niin kuolee sulta kuka tahansa niin haluathan tämän tärkeän ihmisen pitää lähelläsi, eikö?


    • miss m

      Nimenomaan noin, jos mies haluaa sinut ja kokee samanlaista yhteenkuuluvuutta, ottaa hän yhteyttä. Älä roiku hänessä. Älä roiku menneessä.
      Kukaan meistä tuskin haluaa ajatella ensimmäiseksi ihmisestä pahaa, kokemus vain muokkaa meistä realisteja. Kaikki ihmiset eivät elä samalla moraalilla tai samoin eetgisin koodein. Joku lähtee pitkästäkin parisuhteesta kuin varas yöhön eikäselitä koskaan valintaansa. Voit vaikuttaa vain itseesi ja omiin reaktioihisi. Roikutko perässä ja poljet jalkaa vai toteatko tosiasiat ja jatkat elämääsi.
      Kirjoituksestasi sai vaikutelman, että olet vielä kypsymätön ja itsekeskeinen. Kuvittelet, että sinä olisit kundin elämän keskiössä ja hän kokisi sinut kuten itse koet hänet.
      Esim tuo deittikuvio, jota ylempänä pohdit, on hyvin kypsymätöntä tekstiä. Tuskin roolisi tässä on ollenkaan niin merkityksellinen kuin itsellesi uskottelet.
      Tuntuuhan se aina kurjalta, jos toinen ei tunne samanlaista sielun sympatiaa tai haluaa kadota. Mut sen hyväksyminen kasvattaa. Epäluotettavasta tuttavuudesta kannattaa hankkiutua eroon.

    • nnnnnff

      ei ole kiinnostunut, joillekkin ihmisille tuntuu olevan vaikeaa kertoa toiselle, että toinen ei kiinnosta. Tuosta äiti jutusta ei tiedä, mutta kiinnostunut sinusta hän ei ole

      • NäinMeillä

        Juuri näin. Ihminen joka on toisesta oikeasti kiinnostunut ja haluaa suhteen, ei anna oikein minkään estää häntä tapaamasta kiinnostuksensa kohdetta. Kaikenlaisten "vaikeuksien" kasaantuminen suhteen tielle tapahtuu tahtomatta vain romanttisissa komedioissa. Oikeassa elämässä se tarkoittaa vain kiinnostuksen puutetta tai laimeutta.


      • noita riittää...
        NäinMeillä kirjoitti:

        Juuri näin. Ihminen joka on toisesta oikeasti kiinnostunut ja haluaa suhteen, ei anna oikein minkään estää häntä tapaamasta kiinnostuksensa kohdetta. Kaikenlaisten "vaikeuksien" kasaantuminen suhteen tielle tapahtuu tahtomatta vain romanttisissa komedioissa. Oikeassa elämässä se tarkoittaa vain kiinnostuksen puutetta tai laimeutta.

        Näin on, ei pysty tai osaa tai kehtaa sanoa suoraan ja siksi alkaa keksiä kaikenmaailman verukkeita. Luulee olevansa loukkaamatta toista...heh.


    • On näitä kuultu

      Muistan kuulleeni kerran tapahtuneen, että nainen tapasi netissä miehen ja ihastui korviaan myöten livessä tapaamatta. Sitten oli lyöty lukkoon tapaamispäivä ja tämä nainen odotti sitä malttamattomana. Kunnes sinä päivänä soitti naishenkilö, joka kertoi olevansa miehen morsian ja ilmoittaa, että mies ei voi tulla tapaamiseen, kun hän joutui autokolariin ja makaa teho-osastolla.
      Tälle naiselle meni tarina täydestä ja hän oli ihan shokissa! Ystävät saivat hänet järkiinsä kysymällä, että morsianko nyt kakkoselle ilmoittaisi sulhasensa onnettomuudesta? No ei varmasti ilmoittele...( sai jonkun tuttunsa soittamaan)
      Olivat siis nämä nettisuhteen osapuolet varattuja joka oli jo aikaisemmin tiedossa...
      Siinä se oli varsinainen satusetä ja niitä netissä riittää!! Se on varsinainen leikkikenttä varatuille.

    • Anonyymi

      Aviomies katosi,esti kaiken yhteydenpidon. En ole selvinnyt surusta,epätietoisuudesta, eroa ei ole ottanut?

    • Anonyymi

      Tämä ei tarkoita mitään muuta, kuin että miehellä ei ole mitään sosiaalisia taitoja. Äidin tilakaan tuskin on totta. Miksi sua kiinnostaa moisen luuserin vaikuttimet? Kiitä onneasi, että pääsit hänestä eroon jo alkuvaiheessa. Jos tunnet jotain tarvetta selitellä itsellesi huonoa ja törkeää käytöstä, niin lähtisin ensin miettimään omanarvontuntoasi. Näitä persoonallisuushäiriöisiä, somepsykoosissa eläviä ja munattomia tunnevammaisia ovat seuranhakupalstat täynnä. He ovat niissä enemmistö. Ei, kuin seuraavaa idioottia koukkuun, kunnes oivallat tämän itsekin. Vika EI ole sinussa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1385
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1096
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      83
      945
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      837
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      76
      783
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    7. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    8. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      713
    9. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      713
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      682
    Aihe