Mitä mies haluaa?

Bird2

Olen muutaman kerran nähnyt yhtä miestä ja taidan olla aivan ihastunut. Minua kuitenkin pelottaa. Olen ennenkin pilannut tahallaan hyvän alun sen pelon takia, että rakastuisin ja jos mies ei tuntisikaan samalla tavalla ja juttu loppuisi tapailuasteessa. Muutenkin sitoutuminen pelottaa sen takia että pelkään satutetuksi ja jätetyksi tulemista. Mistä lie tommonen tullut.. Tunnen kai aina kaiken turhan voimakkaasti.

Nyt kuitenkin haluaisin kovasti yrittää, sillä mies vaikuttaa ihanalta ja kiltiltä. Hän on sanonut minua ihanaksi ja todella kauniiksi ja että hymyni on maailman ihanin. Että hänellä on kivaa minun kanssa. Ja vaikka mitä muuta. Pussaillessamme hän totesi että on ihan sekaisin ja hymyili. Tarkoitti sen ilmeisesti liittyvän minuun. Onko se hyvä merkki? Hän antaa ihania hellyydenosoituksia ja pussailee otsalle ja nenälle. Tekisikö pelkästä seksistä kiinnostunut mies niin? Emme ole harrastaneet vielä seksiä vaikka hän tätä kysyi, en vielä halunnut ja sanoi sen sopivan ihan hyvin. Mutta silti epäilyttää että onko huono merkki jos noin nopeasti mies haluaa seksiä? Olisin itsekin halunnut, mutta siinä pelossa että miehestä ei kuulu enää sen jälkeen niin kieltäydyin.

Plaaah... En osaa yhtään lukea miehiä! Mistä mä tiedän onko se kiinnostunut jossain seksimielessä vai oikeesti kiinnostunut minusta?

4

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 16+3

      Toisen osapuolen ajatuksia on vaikea tietää esim seksistä, aika monestihan saa lukea myös päinvastaisesta tilanteesta että nainen ihmettelee miksi mies ei kysynyt nopeasti seksiä, että eikö pidä häntä haluttavana.. Monestihan naiset antaa pakit miehelle jo alkuvaiheessa jos mies ei tee nopeasti moovejansa suutelun ja seksin suhteen. Mies ei voi ikinä tietää miten nopeasti nainen haluaa..

      Tuon kuvailusi perusteella kuulostaa siltä että mies on tosissaan liikkeellä mutta mistäs sitä koskaan tietää jos kaikki on vain taitavaa esitystä.

    • Bird2

      Tätä minäkin mietin että mistä tietää jos se yrittää vaan näytellä saadakseen seksiä. Mutta se ois ihan älyttömän inhottavaa enkä ymmärrä sellasia! Miksei sanoisi suoraan jos haluaa vaan seksiä tai jättää tollaset helllyydenosotukset sunmuut pois?Kai se on vaan pakko odotella että mitä tapahtuu. Oma pää vaan on aika sumeena ihastuksesta ja toivoisin että hän on kiinnostunut minusta eikä pelkästä seksistä.

    • -M-

      Miehen on aikalailla mahdotonta tietää miten toimia. Jokainen nainen on erilainen ja kukaan ei tunnu kertovan toiveistaan. Siinä pitää vaan arvailla miten tulisi toimia ja millä aikataululla. Ehkä varminta on yrittää hienotunteisesti ehdotella seksiä jo varhaisessa vaiheessa ja tarvittaessa pitkittää sitä mikäli vastaanotto on kielteinen. Jos naisetkin tekisivät jotain tai edes puhuisivat asioista, kaikki olisi helpompaa. Tiedän, se on turha toivo.

    • oppeliini1

      Olet tapillut miestä muutaman kerran. Hän on siis juuri ja juuri päässyt ystävän tasolle. Miksi pilaisisit hyvän orastavan ystävyyden näin varhaisessa vaiheessa vielä seksillä?

      Jos mies etsii seksikumppaneita, hän aivan varmasti jättää sinut kun ei pääsekkään helmojesi alle muutaman tapaamisen jälkeen. Silloin sinä jäisit yksin jokatapauksessa , olosi olisi aivan varmasti 100kertaa parempi kun et olisikaan ollut kukasta kukkaan lentävän mehiläisen kohde.

      Joten käyttäkää yhteinen aikanne parantaakseen maailmaa, tehkää yhdessä asioita, tutustukaa aivan rauhassa toisiinne. Sitten vasta kun tunnet hänet oikein hyvin, voitte viedä ystävyyden intiimille tasolle. Tuolloin on todennäkoistä että yhdessäolostanne tulee pitkä-aikaista. Olettehan silloin huolellisesti valinneet kovin läheisen seuralaisenne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      15
      1480
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe