Homot tuhoavat kristinuskon

rukoile hitleriä

Kristityt kiistelevät Suomessa nykyään homoseksuaaleista, vaikka totuus siitä asiasta on tabu myös uskovilla. He eivät tiedä totuutta edes Jeesuksesta; pyhä henki on vain rahan mielikuva. Jeesus todisti Golgatan ristillä, ettei homoseksuaalisuus ole synnynnäistä, vaan aikuiset tekevät kakaroita samanlaisiksi pelleiksi. Äijät imevät pikkupoikien peniksiä, ja lesbot puhkovat hieromasauvalla pikkutyttöjen piikuudet. He eivät rakasta, koska eivät kunnioita isiään eikä...

Jopa Hitler tiesi, että heprealaisherra muuttui Golgatan ristillä kidutuksen takia homosta heteroksi, minkä ansiosta hänestä tuli Rooman ensimmäinen paavi Pietari, Raamatun eräs kirjoittaja. Sen takia homot ja juutalaiset olivat laittomia paholaisia natsi-Saksassa. Mitä enemmän homoseksuaaleja hyväksytään seurakunnissa ja lahkoissa, sitä nopeammin he tuhoavat kristinuskon ja juutalaiset, sillä Jumala on vain rahan mielikuva, tyhjä rukous.

24

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • W T W

      " Mitä enemmän homoseksuaaleja hyväksytään seurakunnissa ja lahkoissa, sitä nopeammin he tuhoavat kristinuskon "
      Olen samaa mieltä. valitettavasti median edustajia on myös mukana ja nuoriso kuulee ja näkee homouden ja lesbouden normaaliksi asiaksi. Se on luonnotonta -vastoin kaikkea elollista ! Sen sanoo ihan järkikin.

      • onko kellään tietoa?

        Mitä Raamattu sanoo homoseksuaalisuudesta?


      • ilman vaatteita
        onko kellään tietoa? kirjoitti:

        Mitä Raamattu sanoo homoseksuaalisuudesta?

        2 Simon Pietari ja Tuomas, jota sanottiin Didymukseksi, ja Natanael, joka oli Galilean Kaanasta, ja Sebedeuksen pojat sekä kaksi muuta hänen opetuslapsistaan olivat yhdessä.
        3 Simon Pietari sanoi heille: "Minä menen kalaan". He sanoivat hänelle: "Me lähdemme myös sinun kanssasi". Niin he lähtivät ja astuivat venheeseen; mutta eivät sinä yönä saaneet mitään.
        7 Silloin se opetuslapsi, jota Jeesus rakasti, sanoi Pietarille: "Se on Herra". Kun Simon Pietari kuuli, että se oli Herra, vyötti hän vaippansa ympärilleen, sillä hän oli ilman vaatteita, ja heittäytyi järveen.


    • No jopas nyt!

      Heikoilla perustuksilla on kristinusko jos muutama homo pystyy sen noin vain tuhoamaan!
      On se ihme kun sellaista Keisari Konstantinus Suuren höpö-höpö-satua kolmesta ainoasta jumalasta on uskottu näinkin pitkään, jo vuodesta 325 lähtien!

    • <3<3<3<3<3<3
    • Seuratkaahedelmiä

      Jeesuksen neuvo ".Heidän hedelmistään te tunnette heidät.." ( hedelmät > elämän ja tekojen seuraukset ) Puheella , korvien kautta voi ihminen tulla petetyksi "onko todellakin.." , mutta katso "hedelmiä"!

      2.Kor.11:14. "..Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi. 15. Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen..."

      Matt.7:13." Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät; 14. mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät. 15. Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammasten vaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia.

      16. Heidän hedelmistään te tunnette heidät. Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita? 17. Näin jokainen hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, mutta huono puu tekee pahoja hedelmiä. 18. Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä. 19. Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen. 20. Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään...

      21. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon. 22. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?' 23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

      24. Sentähden on jokainen, joka kuulee nämä minun sanani ja tekee niiden mukaan, verrattava ymmärtäväiseen mieheen, joka huoneensa kalliolle rakensi. 25. Ja rankkasade lankesi, ja virrat tulvivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksyivät sitä huonetta vastaan, mutta se ei sortunut, sillä se oli kalliolle perustettu. 26. Ja jokainen, joka kuulee nämä minun sanani eikä tee niiden mukaan, on verrattava tyhmään mieheen, joka huoneensa hiekalle rakensi. 27. Ja rankkasade lankesi, ja virrat tulvivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksähtivät sitä huonetta vastaan, ja se sortui, ja sen sortuminen oli suuri."

    • Menossajuuri
    • rukoile hitleriä

      Eduskunta hyväksyy naurettavat homoavioliitot, joten kristittyjen paskanen loppu lähestyy.

      • Ryhti Vääräselkä

        Sinäpä sen sanoit. Pahuus kasvaa ja uskovien vainot lähestyy.
        Mutta voi sitä ihmistä joka siihen vainoamiseen ryhtyy.

        >>>Eduskunta hyväksyy naurettavat homoavioliitot, joten kristittyjen paskanen loppu lähestyy.


    • 7+5

      Raamattu ei tunne kristinuskoa eikä itseasiassa mitään uskontoja.
      Kristinusko ja uskonnot voivat kaatua koska ne eivät ole raamatullisia.
      Helluntailaisuuttakaan ei ole raamatullisessa mielessä joten silläkään ei ole Jumalan siunausta. Mikä on ihmisistä lähtöisin, kaatuu. Mikä on Jumalasta, se pysyy.

    • JonesHenry

      Oikeus voitti Suomessa, kun sukupuolineutraali avioliittolaki hyväksyttiin!

      http://www.hs.fi/politiikka/a1417142106435


      Seuraava askel pitäisi olla ns lapsilisien totaalinen KUMOAMINEN! Ei enää tueta lapsimurhaajia, hakkaajia ja eroajia onnellisten ja ONNISTUNEIDEN perheellisten veronmaksajien kustannuksella!

      http://www.hs.fi/kotimaa/a1305900416862


      Lapsilisät pois KAIKILTA, ja rahat sen sijaan omaishoidon korottamiseen KELAN toimesta inhimilliselle tasolle KAIKISSA KUNNISSA! Sairastumiseen ihminen ei aina voi vaikuttaa, mutta lastenhankitaan VOI!

      http://www.hs.fi/kotimaa/a1416462506415


      Tuet pois PUMMEILTA., jotka ei työtä saa tai yksinkertaisesti HALUA, ja tuhoaa samalla myös "omien" lasten elämän, jotka käytännössä täysin elelevät yhteiskunnan varoilla ja avustuksilla koko loppuikänsä, ja lapset pannaan laitoskierteeseen ja sitten joutuvat työkyvyttömyyseläkkeelle joskus 25-vuoden ikäisinä!

      http://www.hs.fi/elama/a1401857785135


      On aika saada Suomi NOUSUUN! Ja se aloitetaan sillä, että väkivaltaisten, huumehörhojen, alkoholistien ja muiden "vanhempien" tuet katkaistaan kuin KANAN LENTO ja lapset HUOSTAAN! 100-vuotta sitten tuollaiset PUMMIT sterlisoitiin! Ei tuollaisia voi kutsua "isiksi" ja "äideiksi"

    • aaaaaaaaaaaaaad

      helluntailaisilla vaan koko ajan homoilu mielessä !!
      Siitä puhe mihin halu !!

    • ti tyy kaupunkitintt

      menes sinä talitintti oksallesi ja keskity siihen mitä osaat, eli titityy kerran paripäivässä pitää tintin iloisena.

    • asia vääristellään

      Onpa usko heikoissa kantimissa jos homot sen tuhoaa. Eikö uskovaisen kuulu uskoa että Jumala tuhoaa homot, vaikka Raamatussa ei niin sanotakkaan. Näin kristinopissa kuitenkin väärin opetetaan.

      • vai siinä kaikki?

        Hyvä. Oliko muuta?


    • Nyt vai heti

      No, milloinka se tuohoutuminen alkaa? Ei jaksa odottaa...

    • pelastettu

      Kristittyjen joukossa ei ole yhtäkään homoa. Jeesus parantaa homon
      uskoon tulossa sellaisesta synnistä.

      • homohellu

        www.gaypentecostals.org


    • nnbt6666666666666666

      Homostelu on lähinnä kristittyjen naurettava ongelma, koska he eivät tiedä ympärileikkauksen todellista merkitystä. Kakaroiden uskonnollinen ympärileikkaus opettaa heidän kunnioittaman isiään, eikä kukaan voi tehdä heistä naurettavaa homopelleä.

    • Lightning Star

      Uskonnot ja uskonnollisuus voi kaatua ja murentua. Se mikä on Jumalasta... se mikä on olemassa olevaa, mitä elämä Kristuksessa on, ei se tuhoudu, se on ikuista.

    • puhkuu ja puhaltaa

      Kylläpäs on sitten huonoilla perustoilla kristinusko!!!

    • Kristus on voittaja

      Antiikin Kreikassa ja Rooman valtakunnassa vastuullinen homous oli vallalla lähes kaikkialla, mutta kristinuskon tulon myötä tämä homous hävisi maanalle lähes tyystin.

      Vaikka nyt on menossa homouden uusintaottelu ja revanssi, niin silti Jumala on yhä voimallinen toistamaan sen mitä teki kun homous hävisi antiikin Kreikasta ja Rooman valtakunnasta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      436
      3195
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      110
      2662
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      394
      2616
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      159
      2096
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1917
    6. 173
      1325
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1317
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1196
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1143
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1000
    Aihe