lopetus

salvequick

Moi.
Olen tapaillut muutaman kerran nettideittituttavaa. Ollaan tunnettu muutama viikko ja jotain kiehtovaa hänessä on.
Mutta johtuuko siitä, että oma eroni on niin tuore, vasta ykkönen menoissa, en pysty tuntemaan tätä uutta ihan mukavaa ihmistä kohtaan 'sitä oikeenlaista kemiaa'.
Ollaan joo harrastettu seksiäkin, mutta koko ajan vertailen häntä siinä, kuten muussakin eksääni ja valitettavasti hän jää hopealle. Enkä halua häntä siten, kun tässä vaiheessa suhdetta pitäisi.. Jos hän olisi minulle se oikea.
Puoleltani ei mitään hullaantumista.
Pitäisikö laittaa uusi suhde jäähylle vähäksi aikaa, vai lopettaa alkuunsa?
En ole päässyt eroon vanhasta vielä. Kävin ihan kylässä eksällä viikolla ja tunteet sykkivät ihan toisella tasolla, vaikka meille ne omat juttumme olikin, miksi eroon päädyttiin.
Tuntuu, että olen ihan sika, jos pidän tätä uutta naista varalla ja laastarina. Leikin hänen tunteillaan ja annan hänen uskoa, että meidän jutusta voisi jotain tulla. Ehkä voisikin, mutta ei vielä. Ajattelin hänelle tänään asian rehellisesti kertoa, etten ole vielä valmis.
Parempi varmaan molemmille. Tavallaan tekee kipeää, mutta hän tuli liian aikaisin tielleni. Oli virhe laittaa deitti-ilmoitus niin nopeasti julki. Huomaan sen nyt.

5

141

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miesvm_1967x

      Osuva nimimerkki. Ja hienosti olet asiaa pohtinut. Sanoisin että lopeta toisen ihmisen satuttaminen ja ole jonkin aikaa yksin, tuo ei ole reilua mitä nyt teet. Mutta hienoa että pohdit asiaa, hatunnosto! Btw. olet siis sika mutta jouluhan onkin tulossa :D

    • mulle kans

      Jos haet vain seksiä, niin ilmoita siitä. On meitä naisia, jotka haemme vain hellyyttä ja seksiä, mutta vain yhden miehen kanssa :)

      Kysy naiselta kävisikö hänelle tommoinen. Ei mitään ajatustakaan saman katon alle menemistä, vaan läheisyyttä ja yhdessäoloa ja tietysti myös seksiä :) Voi olla, että se on myös hänelle ok.

      • En suosittele

        Se on vain tuommoinen pitkässä juoksussa kuluttavaa henkisesti, kun pitää omia tunteitaan jemmata, kyseessähän on pelkkä seksisuhde.


    • Päivä paistaa vielä

      No olet itse todennut, että erosi on läpikäymättä ja siksi kannattaakin antaa itselle sitä aikaa erosta eheytymiseen. Olet ihmisenä rikki, etkä ole edes aloittanut luopumistasi siitä exästäsi, koska vertailet vielä häntä tähän toiseen ja sulla on tunteitakin eksääsi kohtaan. Ero on kuin toisen kuolema: siinä itketään, syytetään ja vihataan, kunnes lopulta hyväksytään ja eheydytään ihmisenä.
      Eron ensimmäinen askel on ettet pidä yhteyttä eksääsi ja irrottaudut hänestä, koska olette jo keskustelleet eronne syytkin, niin miksi ruokkia niitä omia tunteitaan sen enempää. Vain sitä kautta sinä pääset hänestä eroon ja aloitat sen luopumisen ja suremisen sekä eheytymisen. Ei ole oikein sitä eksääsikään kohtaan, että vielä häntä lähestyt, vaikka itse olet jo mennyt hätäpäissäsi tutustuaan johonkin toiseen ja harrastamaan seksiä, todellakin se on sitä varalla pitämistä valitettavasti. Sun täytyy uskaltaa kohdata ne erosta syntyvät negatiivisetkin tuntemukset itsessäsi, jotta eheydyt.

      • numb1

        Paskin juttu tuossa on se ettei siitä uudestakaan kumppanista ole pitkässä juoksussa mitään takeita. Onhan ihastuminen aina kivaa mutta loppujen lopuksi kuluttavaahan se on kun arjessa alkaa joku OIKEASTI pännimään ja taas erotaan ja tarpeeksi kun sen kokee niin ei se enää edes niin paljon satuta kun on niin turta. Itse olen vaihtanut huonompaan jo liian monta kertaa joten suosittelen että kannattaa erota vasta kun on pakko.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1385
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1096
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      83
      945
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      837
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      76
      783
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    7. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    8. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      713
    9. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      713
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      682
    Aihe