Miehet lienevät perin tyhmänpuoleisia?

liin1

No, onpahan provokatiivinen otsikko, vaan olkoon. Olin taannoin naimisissa miehen kanssa, jolla oli alkoholiongelma. Hauska mies muutoin, vaan nuoruuden humpsutustenkin jälkeen viina vei edelleen niin miestä, ettei yhteiselosta vastuunkantamisineen tullut mitään. Erottiin.
Pitkään kuvittelin jotenkin niin, että "muut miehet" ovat kunnollisia - raittiita, uskollisia, tuntevia, puhuvia, tervejärkisiä. Että tämän omani vain oli viinanhimo pilannut ja tehnyt hiukan luonnevikaiseksi. Vaan olen tässä sinkkuna ollut vuosia ja seurannut vierestä ystävieni parisuhteita/itsekin seurustellut ajoittain ja voi herranjestas sentään! Kenen mies pettää, kenen juo, yksi on tuppisuu, toinen aina töissä, joku on aivan vaimonsa ylikäveltävä tossukka jne jne jne..huh! Siis toki meissä kaikissa on omat huonot puolemme, vaan miten miehissä onkin tuollaisia todellakin perustavaa laatua olevia "vikoja"? Lähestulkoon jokaisessa jotain?
Taitaa olla niin, että olen ollut liian kauan sinkkuna ja naisten seurassa... miehet ovat todellakin alkaneet tuntua ihan kummajaisilta. Minusta niinkuin tuntuu siltä, että HALUAISIN tavata miehen, jota voisi kunnioittaaa siksi, millainen hän ihan itsenään on. Vaan tutustuessani hiukankin paremmin mieheen/kuunnellessani ystävieni juttuja, se kunnioitus vain kertakaikkisesti karisee...ja mielestäni syystä. Ovatko miehet sittenkin selkeästi "se heikompi sukupuoli"? Sääli :(

35

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olitpa sitten juoppo, tuppisuu, työnarkki tai pettäjämies/nainen, niin meitä jotka ovat todella OK! on vähän ja seulasi ei koskaan tule löytämään sitä sinulle optimaalista kumppania. Mutta hyvä tietää, että sellainen kuitenkin on olemassa, se auttaa jaksamaan sinkkuna olemista hamaan tappiin....

    • aah kohta pääsee kaljalle

    • No siis tärkeintä:.

      .

      "Tärkeintä näissä keskusteluissa on etsiä aina miehestä vikoja"

      har!11

      .

      • helppo keissi

        ne löytyy etsimättäkin


    • Hopi hopi liikkuu

      Mee nyt jo s*tanan femnisti piiloon siitä ja vähän h*vetin vauhtia!!

    • liin1

      No niin - en kyllä haluaisi löytää vikoja miehestä, en todellakaan. Enkä tapaeroavaisuuksia vioiksi - jokainen omatkoon omat tapansa, harrastakoon mitä tykkää, jne jne. Sellaisiksi suhdetta haittaaviksi vioiksi lasken ryypiskelyn, valehtelun/pettämisen, työnarkomanian, tarpeen/halun manipuloida, oikeudentajuttomuuden, mykkäkoulun, alistumisen ja omien mielipiteiden pimittämisen, väkivallan, sivistymättömyyden (rasisti, sovinisti tms. kapeakatseinen tapa nähdä tämä maailma)...mitä vielä. Ja ikäväkseni täytyy sanoa, että varsin monissa miehissä on jotain edellä mainituista. Eikä siinä mitään, jos olisi edes halua tehdä niille asioille jotain, vaan kun suurimmaksi osaksi miehillä ei ole edes kanttia myöntää kyseisiä piirteitä itsessään. Ex-mieheni oli vakaasti sitä mieltä, ettei hänen alkoholinkäytössään ollut mitään poikkeavaa, ei hän kuulemma mitenkään usein juonut. Jos menin asiasta mainitsemaan tyyliin "saunaillat ja muut kekkerit määrittävät perhe-elomme aikataulut, eikä toisinpäin", niin jyrkkä kielto, vaikka niin asiat oli.
      Ja yksi mikä sitten kaikista käsittämättömintä/surullisinta on, että monet naiset jatkuvasta mielipahasta ja loukkauksista huolimatta jäävät turvallisuudenkaipuutaan (tai jotain?) suhteisiin, joissa tulevat kaltoin kohdelluiksi. Toteavat vaan naisten keskisissä keskusteluissa alistuneesti, että niinpä niin, tippaakaan en rakasta, kunnioita tai luota, mutta tässä sitä ollaan, kun ei tilanne täysin kestämätönkään ole. Miehet usein tietävätkin olevansa aivan kaameita puolisoita, mutta eivät laisin välitä edes pyrkiä mihinkään muuhun. Munsta se on heikkoutta. Jotenkin luovuttamista, jos ei kerran vaivaudu ihmisenä kasvamaan, vaikka huomaa muiden kärsivän omasta keskenkasvuisuudestaan vierellä. En vain ymmärrä sellaista. Ja siksi kai en osaa kunnioittaakaan, vaikka haluaisin. Kai sitten olen joku feministi.

      • Se on niin

        Tuollasia ne on

        Se on kasvatuksen puutetta, laiskuutta, ei näe kokonaisuutta tai on luovuttanut.
        Suomalaiset pojat kasvatettaan vältellen ja niitä kiitetään jopa siitä että ne istuu paikallaan.

        Saako se yrittämään tai antaako se näkökulmaa omasta käytöksestä mikä on riittävää?

        Suomalaiseten miesten keskinäinen homottelu ja toisen alasrepiminen on silmitötä. Miesten välinen sokea lojaliteetti on outo.

        Sitten joku täys seko käteinen saa edetä pelkällä röyhkeydellä eikä kukaan ota sitä alas. Tää sitä ympäröivä tukirakenne on sairas.

        Ei näillä ole enää miehen mallia, miehet eivät ole lastensa esikuvina, MIES tai oikeastaan pojat tarvitsevat kipeästi hyvän miehen roolimalleja lapsena. Sitten niistä tulee isiensä kopioita. Esim. kylän röyhkeimmän rikkaimman kauppiaan poika on samanlainen. Juopon poika masentuu tai karkaa, yh:n poika etsii mallisa mistä löytää.

        Suomesta puuttuu perhearvostus, perheen tuki. Vanhemmat tekee lapset pakosta, niitä ei kasvateta ja ne tyrkätään heti pois kotoa kun tulee tilaisuus. Sitten ne päätyy lähiön yksiöön. NE kasvaa totaaliyksin.
        Joo meneppä sanomaan, että sen jokapäiväinen kaljakeissi on sinulle haitta. Tai että se voi opetella edes pesemään vaatteensa, tai että naista ei saa hakata. Tai että se voi pitää paremmin pitää puolensa, eikä antaa toisten hakata itseään.



        Tää on kasvatuksen tulos.


        Tapasin pari vuotta sitten huippis mukavan ja älykkään n 40 v miehen joka oli jäljistä päätellen yksin kasvanut ja tavannut vain äärimmäisen hallitsevia justiina-akkoja.
        Minäpä kuuntelin ja annoin hänen kasvaa sellaisena kun hän on. Olla hänen sellainen kun on. En komentanut, osallistuin keskusteluun, enkä pyytänyt muuta apua kuin pohtimaan yhdessä mitä voisin tehdä (jossain asiassa). Rohkaisin ja kannustin tekemään omia valintoja. Hän oli erittäin hämmästynyt - hän muuttui silmissä. Väitän että meidän tuttavuus kasvatti häntä - ja minua.

        Mutta hän oli saanut ilmeiseti kuristavan rakkauden mallin, enkä mä osaa sellaista. Mitä siitä voi tulla. Ei mitään. On asioita, joita ei voi enää...muuttaa. Sitten sä hyväksyt toisen sellaisenaan tai sitten...jatketaan eri teillä.

        Joo, on paljon naisia joilla on pakko olla joku, vaikka miten kamala.
        Miksi pitää olla joku samoissa nelöissä.

        Etsi mies ystäväksi tai ole ilman. Yksinkin pärjää. Eihän kärismys suhteessa voi olla ainut malli elää ja olla.

        Ja aika erikoista, että naista syytetään sinkkuudesta, " ei ole mies kelvannut.."
        Menneet sukupolvet oli väkisin naimisissa ja se avioitumispakko elää edelleen tässä kulttuurissa.


    • määmy

      Mul o sit kai ollu tuurii, et oon löytäny asiallisen kundin. Ku kummatki o nykyään yrittäjii, ni helpommi ymmärretään toisii ja toistemme menoi. Hän pois noin 10 timmaa arkisi duunis reissuinee. Mä teen puolpäiväduunii hoidan skidit & huushollin ja sit soittokeikat. Etenki ny pikkujouluaikaan. Sunnuntait o pyhitetty parisuhteelle.

      Seukkaamise alkupuolel ol ni, mä lähi aamuyöst duuniin, siel opiskelee, opiskelust duuniin, duunist teatteri- tai musaharkkoihin ja ku tuli himaan, kaatu sänkyyn. Junas luki oppiaiheit ja lauantai meni koisates.
      Ny funtsii, mite sit jakso olla aktiivinen yli 12 tuntii per päivä.

      Ny öit.

    • Jaa'a. Ei auta kuin alkaa tykätä tytöistä siinä mielessä. Tai olla haksahtamatta miehiin, joiden laatu ei miellytä. Yleistämällä sinusta tulee vain kitkerä ja katkera vanha vanhapiika.

      • Sonne

      • Sonne

      • Sonne

      • Sonne kirjoitti:

        Kuka noi naiset pukee?

        (Törkeä reps)

        Biisi on aikas toimiva kuitenkin. Paras tolta daamilta.


      • Sonne
        Sonne kirjoitti:

        Kuka noi naiset pukee?

        (Törkeä reps)

        Ja kuka nää sanottaa?

        Oikeesti. Ihan kammottavaa kauniilla äänellä.


        (Reps)


      • Sonne
        Sonne kirjoitti:

        Ja kuka nää sanottaa?

        Oikeesti. Ihan kammottavaa kauniilla äänellä.


        (Reps)

        Siis onks tää Islannissa kuvattu? Mä en oikein tiedä muita paikkoja tässä lähellä (poislukien Loviisa), jossa olis noin... ankeaa.


        (Naurua)


    • Havaintosi epäilemättä pitää paikkansa. Tosin et näe malkaa omassa silmässäsi. Monenmoista omituisuutta näet löytyy sinunkin edustamastasi sukupuolesta.

      • Ratikka on oikeassa monenmoista sorttia löytyy
        mutta aloittajalle.

        Tuo ei ole harvinaista yksi kuvittelee että työssä pitää jatkuvasti olla koska pitää tehdä työ loppuun asti ja hyvin.(keräten lisää töitä kohtuus puuttuu)
        ainut vain ettei muista että nainenkin on tärkeä ja sitä myöten lapset. Lapset tarvitsevat kaikista enemmän läheisyyttä ja roolihahmon, eikä pelkkää rahaa, tavaraa.

        Juoja on siten niin sanotusti sairas kevyt kenkäinen, lipsuvaa sorttia vielä että hauskuus tärkeintä. Jota ei kukaan huoli vain ainoastaan "rahamieheksi" Jos joku erehtyy hänestä miestä tekemään, se on kaikista vaikeinta koska se elämän tapa muutos on niin vaikea.

        "yksi on tuppisuu"
        se on yksi oire vain syrjäytyneestä.
        tai se on vain naisen kunnioitusta, pitää etäällä naisen ystävät ja epämieluiset vieraat yms. henkistä väkivaltaa osaa hyödyntää

        yms..

        niin naisistakin löytyy ja minutkin koen pilalle pistetty mutta se onkin mielen kova Kuri(ettei lähde kaikkeen hölmöilyyn mukaan), jota odotan myös mieheltäni ja lapsiltani.Joskus koen että ainut tapa jolla pystyy selviytyy ja kaiken maailman vääryydeltä.
        Näen ihmisten menevän vain massan mukana ja olla hyväksyttyjä. Ainut kenen hyväksyn ovat ihmiset, jotka ei valehtele ja ajattelee muitakin muttenkin kuin pelkästään ottaen hyödyn toisesta.
        Toinenkin asia on se, että helposti joudun vain hyväksikäytön rooliksi koska en ole mielenkiintoinen mutta sitä en halu olla, vaan itseni.

        Ihminen pystyy muuttuu jos sitä oikeasti haluaa(siedätys hoitoa). Se ei auta että käskee se asia pitää itse henkilön ymmärtää.
        Kun antaa olla omissa oloissa ja ei kosta asioita, jotka on tehnyt pahaksi sinulle,ehkä hän ymmärtää vikansa(varsinkin kun muistutat asiaa miltä tuntuisi jos sinulle) koska ne on ainoat sanat mitkä olet viimeksi sanonut hänelle.
        Ihmisestä jää mieleen viimeisin jälki.
        keskitien löytäminen on aina vaikeaa, joudut kantaa sitä jälkeä mielessäsi jota pahaa hän on tehnyt, jos ei arvosta sínua ja tekojasi, sellaista ihmistä ei kannata sietää.
        Parisuhteessa kannattaa sietää ja ylipuhua koska hän on se johon olet rakastanut, tukenut ja yhteistä taivalta rakentanut. Sairasta ihmistä ei kannata hylkää koska realistiset mielipiteet muuttaa ihmisten mieltä koska meillä kaikella on tapana pyrkiä hyvään. Mutta sairaus on katalaa.

        Jotkut jotka ovat väkivaltaisia kannattaa hakeutua turvaan mutta pitää miettiä myös oletko ärsyttänyt häntä tarkoituksella, jolloin jokainen ihminen lyö kun ärsyttää. Alkoholi on siitä vaarallinen ettei sellaisen kanssa pysty puhumaan joka humaltunut koska estot ovat alhaiset ja muidenkin ihmisten ärsytykset tekee väkivaltaiseksi.


      • moraalinvartija kirjoitti:

        Ratikka on oikeassa monenmoista sorttia löytyy
        mutta aloittajalle.

        Tuo ei ole harvinaista yksi kuvittelee että työssä pitää jatkuvasti olla koska pitää tehdä työ loppuun asti ja hyvin.(keräten lisää töitä kohtuus puuttuu)
        ainut vain ettei muista että nainenkin on tärkeä ja sitä myöten lapset. Lapset tarvitsevat kaikista enemmän läheisyyttä ja roolihahmon, eikä pelkkää rahaa, tavaraa.

        Juoja on siten niin sanotusti sairas kevyt kenkäinen, lipsuvaa sorttia vielä että hauskuus tärkeintä. Jota ei kukaan huoli vain ainoastaan "rahamieheksi" Jos joku erehtyy hänestä miestä tekemään, se on kaikista vaikeinta koska se elämän tapa muutos on niin vaikea.

        "yksi on tuppisuu"
        se on yksi oire vain syrjäytyneestä.
        tai se on vain naisen kunnioitusta, pitää etäällä naisen ystävät ja epämieluiset vieraat yms. henkistä väkivaltaa osaa hyödyntää

        yms..

        niin naisistakin löytyy ja minutkin koen pilalle pistetty mutta se onkin mielen kova Kuri(ettei lähde kaikkeen hölmöilyyn mukaan), jota odotan myös mieheltäni ja lapsiltani.Joskus koen että ainut tapa jolla pystyy selviytyy ja kaiken maailman vääryydeltä.
        Näen ihmisten menevän vain massan mukana ja olla hyväksyttyjä. Ainut kenen hyväksyn ovat ihmiset, jotka ei valehtele ja ajattelee muitakin muttenkin kuin pelkästään ottaen hyödyn toisesta.
        Toinenkin asia on se, että helposti joudun vain hyväksikäytön rooliksi koska en ole mielenkiintoinen mutta sitä en halu olla, vaan itseni.

        Ihminen pystyy muuttuu jos sitä oikeasti haluaa(siedätys hoitoa). Se ei auta että käskee se asia pitää itse henkilön ymmärtää.
        Kun antaa olla omissa oloissa ja ei kosta asioita, jotka on tehnyt pahaksi sinulle,ehkä hän ymmärtää vikansa(varsinkin kun muistutat asiaa miltä tuntuisi jos sinulle) koska ne on ainoat sanat mitkä olet viimeksi sanonut hänelle.
        Ihmisestä jää mieleen viimeisin jälki.
        keskitien löytäminen on aina vaikeaa, joudut kantaa sitä jälkeä mielessäsi jota pahaa hän on tehnyt, jos ei arvosta sínua ja tekojasi, sellaista ihmistä ei kannata sietää.
        Parisuhteessa kannattaa sietää ja ylipuhua koska hän on se johon olet rakastanut, tukenut ja yhteistä taivalta rakentanut. Sairasta ihmistä ei kannata hylkää koska realistiset mielipiteet muuttaa ihmisten mieltä koska meillä kaikella on tapana pyrkiä hyvään. Mutta sairaus on katalaa.

        Jotkut jotka ovat väkivaltaisia kannattaa hakeutua turvaan mutta pitää miettiä myös oletko ärsyttänyt häntä tarkoituksella, jolloin jokainen ihminen lyö kun ärsyttää. Alkoholi on siitä vaarallinen ettei sellaisen kanssa pysty puhumaan joka humaltunut koska estot ovat alhaiset ja muidenkin ihmisten ärsytykset tekee väkivaltaiseksi.

        http://www.youtube.com/watch?v=EAzYZ-E4l30


    • liin1

      Niin, se on totta - osataan me naisetkin. Ja minä - kaukana täydellisyydestä, vaikka minkämoista vaikeutta löytyy itsestänikin. Vaan jos asiasta mainitsee, niin yritän kyllä ymmärtää toisen näkökulman, keskustella siitä, löytää jonkun ratkaisun tilanteeseen.. niin, että molempien olisi hyvä olla. Lähtökohtana se, että tämä homma yritetään tässä saada toimimaan. Eikä se, että "aijaaha, jos ei kelpaa, niin minä lähden ryyppäämään/ vedän sua käkättimeen/pidän mykkäkoulua kunnes alistut ja annat mun jatkaa näin". Eihän tollanen johda mihinkään?
      Ja tuohon yhteen aiempaan kommenttiin kompaten - minun ex-mieheni oli aika kovan koulun käynyt lapsuudessaan, vaan arvostin häntä ihmisenä, sillä oli siitä huolimatta säilyttänyt positiivisen asenteen elämään, oli työ, harrastus, kavereita. Minä arvostin häntä ja hänen mielipiteitään, enkä halunnut ohjailla tai käskeä (eihän siinä sitten ole kaksi aikuista ihmistä tasa-arvoisinä yhdessä). Esim. jos oli viisikymppiä rahaa tilillä ja halusi lähteä humpsaamaan, niin tiesi toki minun mielipiteeni asian kannattavuudesta, mutta sanoin, että "olet aikuinen mies ja osaat itsekin päätellä sen, että onko se nyt kannattavaa". Vaan moinen vapaus oli kaverille aivan liikaa, ilmeisesti oli rakkaudeksi tottunut oppimaan sen, että rajoitetaan, kiukutellaan, vedetään draamaa. Lopulta homma kaatui omaan mahdottomuuteensa. Nyttemmin on naimisissä naisen kanssa, joka juurikin on Justiina - rahankäyttö, vapaa-ajan suunnittelu jne on naisen takana ja meininki käskevä. Vaan tällä tavoin ex-mieheni näemmä pysyy ruodussa, kylläkin toisinaan tekee karkailujaan ryyppyreissuille, mutta ovat kaiketi onnellisia. Ja hyvä niin. Vaan kyllä siitä sitten puuttuu ne elementit, joita minä haluaisin suhteeseeni... en millään haluaisi alkaa aikuisen miehen VALVOJAKSI. Ja ymmärtääkseni miehet juurikin kärsivät siitä vaimojen kyttäilystä, vaan onkohan kuitenkin niin, että tavallaan kokevat moisen rakkautena... aika alkeellista?
      Niin, että tälviisiin minusta tulee katkera vanhapiika? No, vanhapiika mitä todennäköisimmin :D Mutta katkeraksi tulisin (ja tulin) olemalla parisuhteessa ihmisen kanssa, jonka parisuhdetaidot olivat edellä mainitun luokkaa. Ja loppuviimeksi silloinkin olin katkera itselleni siitä, että moiseen suhteeseen olin edes lähtenyt. Yllättävää onkin sittemmin ollut huomata, ettei sitä paljon kaksisempia vaihtoehtoja ole edes tarjolla.

      • Toiset haluavat tai tarvitsevat sen justiinansa, toisille se on kauhistus.

        Noin muuten minä aina ihmettelen pariskuntia, joiden mielestä ideaalitilanne on elää jossain symbioosissa. Että jos toinen haluaa olla kotona, ei toinenkaan voi missään käydä. Enkä nyt puhu mistään vieraissa virkistäytymisestä.


      • Ratikkakuski kirjoitti:

        Toiset haluavat tai tarvitsevat sen justiinansa, toisille se on kauhistus.

        Noin muuten minä aina ihmettelen pariskuntia, joiden mielestä ideaalitilanne on elää jossain symbioosissa. Että jos toinen haluaa olla kotona, ei toinenkaan voi missään käydä. Enkä nyt puhu mistään vieraissa virkistäytymisestä.

        Minun symbioosi alkoi kun lapsi tuli elämään ja se ei vie 1/4 elämästä mutta jos niitä lapsia tekee kymmenen vuoden välein, elämän palan vieminen vähän enempi.


    • Sonne

      Mulla on sellainen käsitys, että mies todellakin on heikompi sukupuoli. Tämä on hieman omituinen väite, sillä se pitää perustella mutuilla ja "fiiliksillä"

      Otan tähän äärimmäisen esimerkin, joka rajaa heti miehistä 95% pois vahvuuden ja voiman alttarilta.

      Heillä ei ole rytmitajua, jonka he voisivat siirtää vartaloonsa.

      (Naurua)


      https://www.youtube.com/watch?v=8houA9csYzA

      • Sonne

        Itse en tiedä mitään niin upeaa näkyä kuin kaksi hyvin tanssivaa naista stroboissa. En tarkoita nyt paritansseja, vaan soolovetoja.

        Mikään ei voi minussa tätä näkemystä muuttaa, pitsi ihme.

        (Naurua)


      • Sonne
        Sonne kirjoitti:

        Itse en tiedä mitään niin upeaa näkyä kuin kaksi hyvin tanssivaa naista stroboissa. En tarkoita nyt paritansseja, vaan soolovetoja.

        Mikään ei voi minussa tätä näkemystä muuttaa, pitsi ihme.

        (Naurua)

        "Pitsi-ihme".

        Vit*u näitä typoja.

        (Reps)


      • Sonne
        Sonne kirjoitti:

        "Pitsi-ihme".

        Vit*u näitä typoja.

        (Reps)

        Naisen vartalo on kuin rytmi itse. Se on enemmän kuin tanssi, nainen ja ääni yhteensä. Nainen on liike, liikkeen muutos ja sydämen jyske rinnassa. Nainen on elämä.

        Kun tuon tähän miehen vierelle, niin hän vaikuttaa lähes koomiselta, kuin ulkoavaruuden jampalta, jonka Sputkin on kaput ja kypärän visiiri huurussa.

        (Naurua)


      • Sonne
        Sonne kirjoitti:

        Naisen vartalo on kuin rytmi itse. Se on enemmän kuin tanssi, nainen ja ääni yhteensä. Nainen on liike, liikkeen muutos ja sydämen jyske rinnassa. Nainen on elämä.

        Kun tuon tähän miehen vierelle, niin hän vaikuttaa lähes koomiselta, kuin ulkoavaruuden jampalta, jonka Sputkin on kaput ja kypärän visiiri huurussa.

        (Naurua)

        Kärjistän hieman lisää. Otetaan joukko ihan tavallisia naisia ja katsellaan hetken heitä, kun he siinä kalkattavat omiaan ja vetelevät hameita korviinsa. He ovat menossa tanssitunnille. Siinä on monenlaista sakkia, koska kaikki he ovat toisistaan poikkeavia yksilöitä. Tässä on niin laaja skaala, että on aivan turha alkaa niitä erottelemaan toisistaan.

        Sitten he tepastelevat siinä saliin ja heiluttelevat käsiään ja jalkojaan, lämmittelevät.

        Play

        Muutos on dramaattinen. Se alkaa heti, se tanssin ihme. Se kanalauma, joka siinä hetki sitten kotkotti, katoaa ja tilalle pölähtää uskomaton liikkeen ja rytmitajun voima.

        Sellainen mykistää.

        (Naurua)


      • Sonne kirjoitti:

        Kärjistän hieman lisää. Otetaan joukko ihan tavallisia naisia ja katsellaan hetken heitä, kun he siinä kalkattavat omiaan ja vetelevät hameita korviinsa. He ovat menossa tanssitunnille. Siinä on monenlaista sakkia, koska kaikki he ovat toisistaan poikkeavia yksilöitä. Tässä on niin laaja skaala, että on aivan turha alkaa niitä erottelemaan toisistaan.

        Sitten he tepastelevat siinä saliin ja heiluttelevat käsiään ja jalkojaan, lämmittelevät.

        Play

        Muutos on dramaattinen. Se alkaa heti, se tanssin ihme. Se kanalauma, joka siinä hetki sitten kotkotti, katoaa ja tilalle pölähtää uskomaton liikkeen ja rytmitajun voima.

        Sellainen mykistää.

        (Naurua)

        http://www.youtube.com/watch?v=MdcuaeYV9oM

        alku oli minusta aika ilkikurista lasta kohden, olihan hänkin hämillään mutta lapsen pyrkimys hyvään sai kaikki huokaamaan


    • Jos nyt totta puhutaan, niin jokaisesta ihmisestä löytyy jotain narisemista mikäli suurennuslasilla haluaa naristavaa etsiä. Ihan jokaisesta. Siitä parhaimmastakin, vaikka kuinka kaunistelisi asiaa. Pitää vain valita se tyyppi rinnalle, jonka kanssa pystyy elämään ja jonka narinan aiheet ei ole niin pahoja että ahdistaisi. Jotta ne pystyy kestämään.

      Yksi juo, toinen menee menojaan, kolmas on muuten vaan itsepäinen jäärä jne. Jokaisessa on jotakin mitä saa pureskella enemmän tai vähemmän. Näin pikku ärsytykset pureskelleena pakko sanoa kuitenkin, että kyä semmoisiakin kumppaneita löytyy jotka tuee niin rakkaiksi ja tärkeiksi ettei ne pikku jutut ikuisesti jaksa kalvaa. :)

      Kaapin paikan kai joka suhteessa joutuu välillä määrittämään, mutta jos ei se siihin kaadu se ei helpolla kaadu sitten sen jälkeenkään. Pikkasen pitää osaa katsoa sormien läpi ja antaa "anteeksi" toisen erilaisuus. Harvat parit on ihan samanlaisia kaikessa tai samaa mieltä kaikesta ja haluaa samaa kaikessa.

      • Sonne

        Hirveän realistinen näkemys ihmisolennosta. Itse en löydä itsestäni mitään muuta kuin vikaa - vaikka kukaan toinen ei päädy samaan lopputulokseen. Eli maailma on väärässä.

        (Naurua)


      • Sonne kirjoitti:

        Hirveän realistinen näkemys ihmisolennosta. Itse en löydä itsestäni mitään muuta kuin vikaa - vaikka kukaan toinen ei päädy samaan lopputulokseen. Eli maailma on väärässä.

        (Naurua)

        Mulla on paha tapa tuputtaa tätä omaa realismiani. ;)


      • Sonne
        exmex kirjoitti:

        Mulla on paha tapa tuputtaa tätä omaa realismiani. ;)

        Ei se mitään. Onhan totta että mitä kevyempi kaappi niin sitä helpompi sitä on huoneistossa siirrellä.

        (Naurua)


    • runontaja off

      Voi kiitoksia. Menen kohta halaamaan puita, kun naiset samasta asiasta nostaa oikeusjutun. Torstaina menen halaamaan hevosia ja aaseja

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      191
      4469
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      120
      2811
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      324
      2264
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      132
      2245
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1952
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1516
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      113
      1434
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      30
      1352
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1190
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1081
    Aihe