luottamus kaukosuhteessa

maaria833

olen seurustellut kaukosuhteessa kohta vuoden verran välimatkaa on noin. 350 km kummallakin lapsia jotka hankaloittavat yhdessä oloa ja toistemme tapaamista. alkuun meillä meni ihan hyvin, nähtiin viikon-kahden viikon välein. nyt viimesiset 5 kk on mennyt niin että olemme nähneet sinä aikana kolmisen kertaa. aina kun pitäisi olla yhdessä tulee miehelle jokin syy miksei voi tulla, yhteyttäkään ei oikein ole pitänyt kuin muutaman viestin päivässä. en tiedä onko syyt todellisia vai keksittyjä...
kun asioista koittaa puhua ottaa mies kovin itseensä ja kaiken syyttelynä, välillä menee pari päivää hyvin sitten helposti viikko riidellessä. mies sanoo että rakastaa minua, ja ei voi asioille mitään, ettei olla voitu nähdä. yhteyttä on pidetty sähköpostin välityksellä, koska esimerkiksi facebookissa kumpikin vähän väliä laittoi toisell eston suutus päissään, nyt estoa ei ole, mutta mies päivitti viimeisen riidan jälkeen tilakseen sinkku, onko se muitten mielestä ok että eletään kaukosuhteessa ja on luvattu olla yhdessä, mutta tuo muille julki olevansa sinkku, ja kaveriksi jos pyydän päästä niin vastaus on että kohta kuitenkin laitat taas eston...onhan tämä vähän naurettavaa jo kun on kysen aikuisista ihmisistä. ja jos on päätetty vielä yrittää yhdessä niin onko se liikaa vaatia että itselleen saisi rauhallisemman olon, että toinen muuttaisi noita asioita. en tiedä...jotenkin se syö sitä omaa luottamusta toista ihmistä kohtaan.

4

208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sinttura

      Tuossahan ei ole mitään järkeä. Oletteko nyt loppuun asti miettineet, mikä teille on tärkeää.
      Elän kaukosuhteessa ja tapaamiset ovat aika harvinaista herkkua. Olemme kumpikin ajatelleet, että suhde jatkuu päivän kerrallaan. Tuota tulevaisuutta on vaikea ennustaa. Riitelyyn emme aikaamme tuhlaa. Kummallakin on elämänsä tahoillaan ja yhteistä arkea emme edes suunnittele.
      Anna sille miehelle nyt aikaa miettiä ja tilaa. Älä painosta, jos hän katsoo sinut tärkeimmäksi, hän kyllä tekee ryhtiliikkeen, mutta jos suhde väljähtää niin se ei olisi kuitenkaan kestänyt.
      Tuota naamakirja touhua en ymmärrä lainkaan. Meillä kulkee puhelut, tekstarit ja sähköposti.

    • 14 + 10

      Meidän suhteessa alkaa tulla vasta puoli vuotta täyteen, mutta ajatuksena on että kohta otetaan kummankin lapsi mukaan kuvioon, siis tutustutaan kaikki keskenämme. Silloin tapaamisten järjestely luonnollisesti helpottuu, kun ei ole enää väliä ovatko lapset missä. Eikö teillä ajateltu koskaan lähteä tähän?
      Toisaalta kuulostaa vähän siltä, että onko mies kyllästymässä ja suhde arkistumassa kun ei enää yhtä hanakasti pidä yhteyttä. Ja sitten homma riitaantuu ja vaikeutuu entisestään. Vaikea neuvoa kyllä.

    • maaria 833

      ollaan molemmat tavattu toistemme lapset ja lapsetkin ovat keskenään tutustuneet, tapaamisia lähinnä haittaa rahan puute ainakin omalta osalta ja lasten koulut ja harrastamiset. en tiedä kyllä mitä tässä pitäisi tehdä, jälleen koitin lähteä asioita selvittämään ja kyselemään asioiden perään joita olen ihmetellyt ja vastauksia en taaskaan saanut vaan toinen hermostui ja suuttui josta johtuen ei ole taas päiviin ottanut mitään yhteyttä. Selitin hänelle jällee kerran että tahtoisin vaan ymmärtää jotta voisin itse paremmin... toki voisinhan minäkin yhteyttä ottaa vaan, alan olla kovin väsynyt siihen, että pyytelen anteeksi asioita joita minun ei kuuluisi pyydellä.
      Kurja tilanne, kun koen ainakin itse että olen löytänyt sen ihmisen kenen kanssa tahdon vaikeuksista huolimatta jakaa elämäni, enkä tahtoisi luovuttaa vaan eipä tässä pian muita vaihtoehtoja ala olemaan. tämä on jotenkin niin uuvuttavaa, kun tahtoisi luottaa mutta kun tuo toisen käytös on tuollainen niin alkaa sitä jo vähemmästäkin ihmettelemään...

      • ????????????????????

        Ohihan tuo selvästikkin on. ETKÖ TAJUA? Ei se mies turhaan päivittänyt että on sinkku.

        Laske irti, ja jatka elämääsi. Kuinka suoraan ja kovasti sinulle täytyy sanoa, että tajuat?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      328
      2816
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      100
      2114
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1610
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1022
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      983
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      146
      908
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      744
    Aihe