www.koru-store.fi

jep2

Varoituksen sana niille jotka täältä harkitsevat mitään tilaavansa. Minulle lähetettiin väärän värinen tuote tahallisesti, koska tilaamani värinen oli loppu. Asiakaspalvelu lupasi korjata asian kuukauden sisällä, mutta ei näin tehnyt. Sain myös yhden rikkinäisen tuotteen, jota he eivät aio millään lailla korvata. Korvauksen saan vain väärän värisestä tuotteesta pitkän väännön jälkeen. Asiakaspalvelu ei edes pahoitellut tapahtunutta vaan oli välinpitämätön ja antoi katteettomia lupauksia.

8

1881

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Petra91_

      Joo, minäkään en kyseistä firmaa suosittele kenellekään.

    • pitäkääkorunne

      Myöskään minä en suosittele ketään ostamaan täältä yhtikäs mitään. Itse tilasin kyseisestä nettikaupasta koruja ennen juhannusta. Sain korut noin kahden viikon kuluttua tilauksesta. Tilauksessa oli oikeat tuotteet, mutta yksi koru oli poikki. Laitoin asiasta viestiä ja sain odottaa viikon osoitetietoja toimittaakseni korun takaisin saadakseni uuden. Viimeinen viesti yrittäjältä tuli 2vk:n kuluttua korun saapumisesta hänelle. Sitten en enää ole saanut viesteihini vastausta facebookin kautta enkä mistään nettikaupan sivuilla olevasta sähköpostista. Olen tiedustellut monia kertoja milloin saan uuden korun hajonneen tilalle. Enää en aio odotella. Viikon kuluttua teen ilmoituksen kuluttaja-asiamiehelle jos en saa postia tai rahojani takaisin.

      • Huijausta

        Mä wn saanut mitään tuotteita, mutta rahat meni. No ei oo netti- eikä facebook-sivujakaan enää. Tein kans ilmoituksen nettikaupasta.


      • pitäkääkorunne

        Edellisen viestini jälkeen myyjä palautti rahani hajonneesta ja saamatta jääneestä korusta viikon kuluttua siitä, kun uhkasin ryhtyä toimenpiteisiin rahojeni takaisin saamiseksi. Ihme toimintaa. Miksi pitää myydä yhtikäs mitään jos ei taida asiakaspalvelua.


      • otto12345

        Minulla taas on pelkästään hyvää sanottavaa tästä liikkeestä.tilasin lumoava korusarjan tuotteita nettikaupasta. Seuraavana päivänä tuli viesti tilaus käsiteltävänä ja viiden päivän päästä tuli matkahuollon seurantakoodi. Kaikki sujui hyvin. Ei moitittavaa. Kiitos hyvistä kaupoista :-)
        T,jan


    • Anonyymi

      Todella asiallista palvelua kun olin liikkeeseen yhteydessä sähköpostitse ennen timanttisormuksen tilaamista. Vastattiin tunnin sisällä vielä sunnuntai iltanakin. Olivat minuun yhteydessä vielä ennen toimitusta(kyseessä tilaus ei varasto tuote) ja muuttivat toimitustapaa niin, että sormus kerkesi ajoissa perille myös joulun pyhien aikaan. Nyt on puoliso iloinen kihlasormuksestaan ja minä positiivisesti yllättynyt liikkeen hyvästä asiakaspalvelusta.

    • Anonyymi

      5/5 tähteä - Vaikka verkkosivuissa olisi hieman hiottavaa, niin asiakaspalvelu Facebookissa toimi kiitettävästi ja oli erittäin hyvää. Tilaus myös tuli todella nopeasti. Sain jo seuraavana päivänä tuotteen Vantaalle. Tuote oli juuri se mitä tilasin ja laatu erinomaista.

    • Minulla täysin vastakkainen kokemus. Tuote oli Korustorella muihin verrattuna halvimpaan hintaan, sen lisäksi saatavuus ja toimitus olivat paremmat kuin kilpailijoilla. Varsinainen toimitus tuli perille nopeammin kuin luvattu ja tuote vastasi täysin sitä mitä oli tilattu.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1342
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1255
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe