Mustasukkainen anoppi

syrjitty tuleva miniä

Olemme mieheni kanssa olleet yhdessä vuoden.
Anoppi ei halua tutustua minuun eikä halua, että hänen rakas poikansa seurustelee. Vaikka mieheni on kuitenkin jo yli kolmekymppinen...
Aviomiehestään vuosia sitten eronnut anoppi keksii milloin mitäkin syitä ja suuttumisia miksi mieheni pitää lähteä hänen luokseen. Milloin koiralla on jokin hätänä, ja milloin netti ei toimi. Ja milloin hän tekee ruokaa ja ainoastaan mieheni kutsutaan hänen luokseen. Monta kertaa viikossa pitäisi hänen luonaan juosta tuntikausia.

Mitä teen? Ärsyttää! Hän haluaisi omia poikansa itselleen, ällöttävää ettei aikuinen mies saisi mennä eteenpäin elämässään! Näen jo silmissäni mitä ongelmia tämä tulevaisuudessa tuo tullessaan.

24

348

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aloittaja1

      Ja ai niin. Vielä pahemmalta kuulosti se, kun mieheni sanoi että hän ei näe tarvetta miksi anopin pitäisi löytää kumppani rinnalleen (eli oma elämä). Miksi mieheni ei haluaisi äidilleen uutta rakkautta?

    • pullakaffe

      Miehesi ei näe tarvetta, että hänen äitinsä löytäisi uuden kumppanin. Se on ihan eri asia kuin kieltää uuden kumppanin ottaminen. Älä lue miehesi viaksi sitä, että hän antaa äitinsä elää omaa elämäänsä, johon ei tällä hetkellä miestä kuulu.

      Anopilla voi olla ihan oikea tietokoneongelma. Ongelmanratkaisussa ei ylimääräisiä kaivata. Se ongelma voi olla tosi yksinkertainen, mutta kun tietokoneet ovat käsittämättömiä hirviöitä, niin ne ovat.

      Koiran hädästä en tiedä, mutta jos se on anopin tärkein hengittävä kumppani, niin se on tosi tärkeä.

      Jos anoppi tekee ruokaa, niin lähde miehesi mukaan. Jos siellä on tasapalat pihviä, niin syö miehen kanssa puoliksi. Tässä kohden miehesi voi selvästi sanoa, että te olette pariskunta. Tulette joko molemmat tai ei kumpikaan.

      Joskus voit mennä miehesi mukaan, kun hätä on siitä koirasta tai tietokoneesta. Lähdet ihan vain seuraksi. Anoppi tottuu siihen, että pojalla on muutakin elämää. Menkää vaikka pullapuodin kautta, että voitte keitellä kahvit sillä välin, kun mies ratkaisee tietokoneongelman.

      Osoita, että pojan menettämisen sijaan anoppi saa myös tyttären tai siis ainakin miniän.

      • syrjitty tulevaminiä

        Pullakaffe, miten voin mennä kaffelle jos minua ei haluta/pyydetä sinne?
        Voisin hyvin mielin mennä vaikka kukkakaupan kautta ja viedä pullaa. Mieheni kai jotenkin pelkää viedä minua sinne.
        Ja hänen pitäisi taasen JOKA PÄIVÄ käydä anopin luona, muuten hän suuttuu...


      • mietintään.
        syrjitty tulevaminiä kirjoitti:

        Pullakaffe, miten voin mennä kaffelle jos minua ei haluta/pyydetä sinne?
        Voisin hyvin mielin mennä vaikka kukkakaupan kautta ja viedä pullaa. Mieheni kai jotenkin pelkää viedä minua sinne.
        Ja hänen pitäisi taasen JOKA PÄIVÄ käydä anopin luona, muuten hän suuttuu...

        Voisitteko harkita muuttoa kauemmaksi, hajurako on varmaan paikallaan. Ehdotappa tuota asiaa ja kuulostele mitä miehesi sanoo. Musta n. 200km.on hyvä välimatka.


    • syrjitty tulevaminiä

      Siitähän anoppi vasta saisikin sydärin jos poika päättäisi muuttaa eri kaupunkiin. Mies kyllä suostuisi varmasti, mutta muutto ei ainakaan pariin vuoteen tule kyseeseen.

      Täytyykö mieheni sitten joka päivä käydä äitinsä luona? Hän ei selvästi itsekään haluaisi, mutta ei ilmeisesti uskalla sanoa vastaan...

      • ällötys

        Soittaako hän pojalleen? Puhelut vastaajaan, puhelin äänettömällem vastaa sinä puhelimeen ja sano että pojuli on vaikka paskalla ja kysy mitä asiaa.


      • Et ole ilmeisesti naimisissa. Eli ei ole mitenkään sinun miehesi, vaan sussu. Miehen liikkeet äidin luo eivät sitten oikeastaan sinulle kuulu. Älä ole mustasukkainen. Sinun mahdolliset omat poikasi sitten tykkäävät sinusta kovasti, eivätkä suunnittele hajuarakoa tai anna jonkun seurustelusuhteen pilata välejänne. Sinä saatat olla väliaikainen. Äiti on aina äiti.
        Rakenna rauhalliset suhteet. Voi olla kivakin tämä tuleva puolisosi.


      • Jääköön kotiin

        Mitä mummu sanoisi, jos ei poika menisi?
        En sen puoleen usko, että hän käy äitilässä joka päivä, jollette sitten asu samassa pihapiirissä.
        Ihmisellä on aina jotain omaakin menoa, jollei muuta, niin hammaslääkärillä käynti. Ei jokaisena päivänä voi tehdä samalla tavalla.

        Jos poika nyt vaan urhoollisesti jättäisi ne jokapäiväiset käynnit, niin kyllä muorin olisi pakko siihen tyytyä. Omaa oksaansahan hän sahaisi, jos siitä syystä suuttuisi ja torjuisi teidät. Hänhän tätä yhteydenpitoa tarvitsee.


    • piparminttuli

      Kuka nyt oikeesti on mustasukkanen, taidat olla sinä. Ehkä tämän miehen äiti on nähny niin monta naiskaveria pojallaan että ei tutustu ennen kuin näkee että poika on tosissaan. Miksi pitäs kaikkiin väliaikaisiin naisystäviin tutustuakkaan.

      Ja noi nyt on ihan normaalia asioita jossa pojan täytyykin auttaa äitiään. Herää, haloo.

    • kirvesmiehenmuija

      Mieheni kanssa. Jotenkin rivien välistä luen että ette ole naimisissa. Olette siis seurustelleet vuoden, oletteko asuneet koko ajan yhdessä vai vain vähän aikaa.

      Yhdyn piparminttuliin. Mustasukkanen taidat olla sinä ei äiti. Ja tämä mies ei ole miehesi jos ette ole naimisissa.

      Sinä olet menossa miehen perheeseen ja jos aiot jatkaa suhdetta niin kyllä sinun on perheen tavat hyväksyttävä. Jos se ei häiritse miesystävääsi niin miksi sen pitäs häiritä sinua.

      Etkö sinä auttasi äitiäsi jos hän apua pyytäisi. Kasva aikuiseksi.

      • Avatkaa silmänne

        Ovatko kirvesmiehenmuijan oman miehen kotona sellaiset tavat, että mies käy päivittäin äitiään paapomassa? ja sinäkö hyväksyt? Ja ellet hyväksy, olet "mustasukkainen".
        Juttuhan kuulostaa enemmän siltä, että äiti ei päästä poikaansa aikuistumaan, eli pojan kuuluu pysyä pikkupoikana.
        Joka on pojan parisuhteen tuho.
        Herätkää, itsekkäät äidit!


    • syrjitty tulevaminiä

      Ehkä minun sitten täytyy ottaa asennemuutos.

      Ihmettelen vain miksi minä en kelpaa edes kahville hänen luokseen? Miehelläni/poikaystävälläni siis ei ole ollut aiemmin yhtään vakavaa suhdetta, joten hän ei kai ole vienyt äidilleen ketään näytille... Ja asiahan häiritsee miesystävääni ja hän on erittäin ahdistunut äitinsä soitteluista ja vaatimuksista päivittäin.

      Kyllä minä ainakin yritän olla yleensä ystävällinen ja tutustua, omat vanhemmatkin ovat ottaneet miehen perheeseen mukaan! :(
      Ehkä sitten on vain syytä rauhottua ja odotella?

      • Tuleva syrjittyminiä

        Ja kyllä minua ihmetyttää se, että hänen äitinsä ei HALUA että hän seurustelee lainkaan! Miksi ihmeessä?


    • Miehestä mies

      Viipyykö miehesi pitkiä aikoja äitinsä luona vai onko se vain pistäytymistä?

      Toisaalta, jos mies ei halua mennä äitinsä luo joka kerta, niin ongelma on hänen. Miehen on irrottauduttava äidistään. Se tapahtuu ihan kertomalla äidille, että vähentää tämän luona käynnit esimerkiksi 1-2 kertaan viikossa. Riippuu välimatkasta ja käynnin pituudesta.

      Miehen tehtävä on myös sanoa, että hän tulee syömään avovaimonsa kanssa. Jos se ei anopille käy, niin kumpikaan ei mene.

    • tuleva syrjitty miniä

      Ongelma on hänen, enkä halua todellakaan määräillä tai kieltää mitään.

      Hän on tunnin, pari. Tunti on liian vähän ja siitä mökötetään ja suututaan. Koko päivän kestävä vierailu olisi paras.

    • herätys

      Onko sulla mies, vai mikki-hiiri? Onks sun miehel munaa? Minkä ikäinen sun "miehes" on?. Oiskohan aika katkasta jo napanuora? Onko vaipat, tutti vielä käytössä? Sano nyt sille pojalle että joko äiti tai minä? Siinä ainoat oikeet vaihtoehdot!!! Onko se poju päässyt/käynyt armeijan? Olikohan se mami sielläkin?

    • tuleva syrjitty miniä

      Olisi kyllä todella aika sanoa sille äidilleen että tulee vain kerran viikossa visiitille, ellei jotain erikoista ole :(

      Miten tämän sitten miehelle ilmaisee? Että olisi aika miehistyä eikä vain myötäillä aina äitiä?

      • Tosiasia1

        Että jos miniän äiti ja puoli sukua käy kerran viikossa ja ruokailee vävyntekeleen ja miniän taloudessa sekö on oikein.Todellisuudessa useammin.Vävy miehisty ja älä suostu maksajaksi.


    • kukasanoi

      Minusta ap n anoppi kuulostaa ehkä vähän mustasukkaiselle, ei tuollaista kovin moni kyllä enää harrasta. mutta on kokonaan miehen asia korjata tilanne. eli kissa pöydälle ja puhu kanssaan missä on vika- ei välttämättä kokonaan anopissa. et voi tietää ellet tunne.

    • Nähtyä meillä

      Älä vaan aloittaja mene naimisiin mammanpojan kanssa. Ei ole napanuora katkennut. Onko anoppikokelaalla mitään omia harrastuksia tai menoja? Hän tulee roikkumaan pojan lahkeessa ikuisesti. Miehen pitää käydä siellä silloin kun huvittaa ja aikaa on, ei mitään joka päivä ravaamista. Myös sinun pitää olla tervetullut edes joskus, vaikka ette niin sydänystäviksi ikinä tulisikaan. Älä pilaa elämääsi, miehesi pitää kasvaa aikuiseksi ensin.

    • 18 + 10

      Juu, ihan selvä vääntö on nyt päällä miehen huomiosta. Voisit ehkä kysyä onko se ollut tuollaista jo ennen kuin tapasit miehesi? Joka tapauksessa se, ettei anoppisi halua tutustua sinuun, kertoo aika pitkälti sen että on vain mustis pojastaan. Ei ihan tervettä tuollainen juoksuttaminen. Kyllähän normaalisti ihminen haluaa tutustua lapsensa kumppaniin. Ehkä on tosiaan paras jotenkin kohteliaasti selvitellä, onko miehesi sellainen mammanpoika jonka kanssa tämä asia ei ikinä tule olemaan terveellä pohjalla.

    • Yli 30v mies

      Hassua miten moni pitää ihan normaalina että kolmekymppinen parisuhteessa oleva mies hyppää monta kertaa viikossa äitinsä luona ja on aina pari tuntia.

      Kyllä ahdistaisi jos minun äitini odottaisi minulta samaa. Onneksi se ymmärtää että minulla on omakin elämä.

      • itsenäistyminen

        En äitinä ymmärrä enkä haluaisi että lapseni kävisi harva se päivä. Huomaisin ettei ole itsenäistynyt. Kyllä jo kolmekymppisenä täytyy tulla itsenäisesti toimeen.


      • Äiti *

        Minä kolmikymppisen pojan äitinä en jaksaisi millään, että poika tulisi JOKA päivä siihen minun elämääni häiritsemään, syömään ruokiani ja jaarittelemaan työasioitaan tai politiikkaa tai urheilua, mitä nyt sellaisen ikäinen harrastaakaan.
        Jos vielä tietäisin, että hänellä on avovaimo kotona odottamassa, niin ajaisin kundin kotiinsa tai ymmärtäisin vähemmälläkin, että liitossa ei ole kaikki OK.

        Tähän asiaan pitäisi aloittajankin kiinnittää huomiota, sillä jos mies todella on sitoutumassa suhteeseen, ei hänellä ole aikaa äidin luona juoksemiseen joka päivä.
        Mitä kotonanne on sellaista, mitä mies karttaa?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      81
      3504
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      2012
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      26
      1968
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1588
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1425
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1415
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1119
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      99
      1075
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      864
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      850
    Aihe