Olen kauhea anoppi

olen hirveä

Poikani vaihtaa vaimoa kuin mustalainen hevosta. 1-3v ja taas on nainen vaihdossa. En puutu hänen tekemisiinsä. Eihän se minulle kuulu. Mutta en kyllä enään halua edes tutustua heihin.
Nimissäkin jo menee vanha ihminen sekasin. Nykyinen nainen kiukuttelee ja haukkuu minua kun en halua että tulee luokseni. Olen kertonut hälle, että kun suhde on vakaalla pohjalla niin sitten tutustutaan. Eli ainakin muutaman vuoden.

Olen kertonut hälle että naiset on vaihtuneet siihen tahtiin, että hänen tulee pitää itsestään huolta ja varautua taloudellisesti siihen kun poika lemppaa hänet pihalle.
Olin todella kauhea hänen mielestään, hän nimitteli minua ja sanoi että haluan loukata häntä.
Mutta aika näyttää. Ehkä hän sitten asian ymmärtää.

11

349

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fuljhhcggkk

      Et ole kauhea anoppi vaan realisti. Pidä oma pääsi.

      • auta meitä

        Kerro kuinka olet poikasi kasvattanut? Osataan me muut välttää samoja virheitä.


      • mekkk

        Kavatuksella ei ole mtiään merkitystä aikuisen henkilön naissujteisiin koska jokainen täysi-ikäinen tekee itse päätökset miten toimitaan ja en itsekkään ole lapselleni mitään parisuhdeoppia antanut ja kaikki tekee niinkuin itse parhaaksi katsoo. On ainakin kokemuksia pojallasi mitä vanhana voi muistella ja se siitä.


    • olen hirveä

      Kuule ihan samalla lailla kuin kaikki muutkin lapset, joista poikia on 4. Kaikki muut käyttäytyvät eri lailla. Itse uskon että paremminkin oli aikanaan kuvioissa nainen joka sai tän aikaan. Mutta en voi tietää. Joskus näkyy käyvän näin.

      Minulla itselläni oli onnellinen ja pitkä( 47v) avioliitto.( Nyt hän katselee tuolta pilven takaa tätä maailmaa.) Sisarukset ihmettelevätkin usein veljensä käytöstä. Mutta tallaista se nyt vain on. Toivon että joskus tulee vastaan nainen tai sitten mies joka saa hänet rauhoittumaan. Mene ja tiedä.

      • jkjhggghh

        Voihan olla, että pojallasi ADHD. Silloin poikasi ei voi toiminnalleen mitään. Silloin, kun poikasi oli pieni ei tunnettu ADHD oiretta.


      • ....................

        No mutta, vaikutat aika suorasanaiselta rouvalta - vaikka sanoit ettei sinun asia, niin pitäisikö sun käydä keskustelu pojan kanssa siitä, että missä vaiheessa tuoda heila näytille ja milloin ei. Eli että sinulle on vähän rankkaa kiintyä näihin miniäkokelaisiin, jos vaihtuvat tiuhaan tahtiin. Eli toisi näytille vasta kun on vakavammin liikkeellä. Kohtuutonta teitä naisia kohtaan, että te joudutte keskenään sanakopua käymään ja tuo poikasi naisystävä ei tietenkään ole saanut kuulla ja nähdä sitä mitä sinä, joten hän voi olettaa että haluttomuutesi liittyy juuri häneen. Jos hän rakastunut, niin ei silloin halua tuollaisia asioita ihastuksen kohteessa nähdä.

        Arvostettavaa, että et ole sinisilmäinen omasta pojastasi parisuhteissa, mutta toivottavasti pääsette jonkinlaiseen yhteisymmärrykseen siten, ettei kumpaakaan kiristä. Ehkä poikasi ei vaan ole sellainen ihmissielu, että hänelle sopisi se 50 vuoden avioliitto - ehkä ei edes 10 vuoden. Ja toivottavasti keksii vaikka uudenlaisia tapoja purkaa rauhattomuuttaan. Noh, pääsethän ainakin tutustumaan poikasi kautta erilaisiin miniöihin jos ne muut ovat käyneet jo niin tutuiksi.


      • olenhirveä
        jkjhggghh kirjoitti:

        Voihan olla, että pojallasi ADHD. Silloin poikasi ei voi toiminnalleen mitään. Silloin, kun poikasi oli pieni ei tunnettu ADHD oiretta.

        No niin. Nyt on sitten tääkin miniä pakkaamassa omaisuuttaan. . Muuten pojalla ei ole ADHD oireyhtymää. Hän ei olisi ikinä pystynyt kouluttautumaan ammattiinsa jos hällä sellainen olisi. Ja lääkärinä olisin sen kyllä huomannu.

        34 Sanoin pojalleni että älä muuta yhteen asumaan enää. Tyydytä ne tarpeesi muuten. Ja jos et halua tehdä kotitöitäsi niin palkkaa kotiapua. Ei ole rahasta kiinni. No jaa elämä on tällasta.


    • Margareeta

      Saattaa olla, että et lue jo joulukuun alussa kirjoitettua viestiäsi.
      Menköön tyhjään kirjoitukseni, kuitenkin vastailen omalta osaltani.

      Eihän taida olla noiden vaihtonaisten vika se, ettei poikasi ole kiintynyt kumppaneihinsa.
      Sellaisen vaikutelman vaihtoväli antaa, että poika kuorii kermat rakkauden maljan yltä ja kun makein maisti on siemailtu, niin loppu maljasta kaadetaan maahan.
      Lyhytjännitteinen, kärsimätön, vaativa, vain itselleen antautunut sielu tekee niin.

      Kyllästyminen muuttaa käytöksen ja tuo alttiiksi etsimään riitaa, riita taas antaa aiheen lopulliseen suhteen katkaisuun.
      Tässä kierteessä ei aidolla kiintymyksellä ja rakkaudella ole osaansa.

      On varmasti totta, ettei vanha äiti kestä kelkassa mukana sivusta katsellen, ja naisten nimetkin sekaantuvat.

      Kuitenkin voisi olla viisasta shemeikan äidin pitää suutaan pienellä soukalla, kun ei tämä uusi nainen ole pojan menneisyydestä millään osuudellaan vastuussa.

      Kukaan ei pahene lempeistä sanoista, ei varsinkaan nuorikko, jolla on oma taisteluhaasteensa on pitää vauhkoava villiori suitsissaan.
      Ilkeily ei ole sivistystä, eikä varsinkaan sydämensivistystä.
      Tahaton loukkaaminen on anteeksiannettavaa, ja ihmiset vaistomaisesti osaavat erottaa tahallisen ja tahattoman loukkauksen.

      Et suinkaan paranna pojan kykyä rauhoittua aloilleen, jos vastassa on uuteen puolisoon torjuvasti suhtautuva anoppiäiti.
      Tyhmempi poika ottaa osaa ennakointiin kohtelemalla vaimoaan sellaisena alempiarvoisena, johon edes äiti ei halukkaasti tutustu.

      Vaikka on totta varoituksen sana miniälle, totuudessa lausuttu, niin herkkään ihmiseen se on uponnut tikarin tavoin.
      Tikarina se iskeytyy myös pojan suhteeseen, vahingoittaen molempia, vaikka olikin miniälle tarkoitettu pistopuhe.
      Pian tästä pojan naisvaihdosta voi tulla kohtalonkello, jos emona alkaa ennakoida ja reagoida kuin toisarvoiseen suhteeseen.

      Jotta kohtalo ei ottaisi onkeensa ajatuksista, jotka ovat tehneet pojan naissuhteista jo rituaalimaista käytöstä, niin hämäys on keino lyödä korville pojan huonoja tapoja.
      Viisaasti tekee se, joka uhmaa jossain määrin kohtaloa ja asettuu poikkiteloin sen aikeille.

      Aika voi näyttää myös ihmeitä.

      Ja mikä olisi nautittavampaa kuin se, että pojan suhde osoittautuisi kestäväksi. Eritoten jos äitinä olisi rohkaissut nuorta miniää kuin poikaa kaikilla pitkä suhteen suotuisilla enteillä.
      Ympäristön roolilla on osuutensa, vaikka ei syynsä.
      Ei pidä heittää ilmaan epäonnen palloja pojan vikkelien sormien napattavaksi. Nuoruuden tyhmyydessään hän tekee niistä suosion aiheen itselleen ja sama kuvio toistuu taas kerran.

      • Piparminttuli

        Unohda nuo neuvot. Jos Margareetan ohjeita noudattaisit niin pian sulla olisi entisiä heiloja lohdutettavana ja hyysättävänä koko lauma. Eikä se ole sun tehtäväsi. Toimit ihan oikein.
        Ja ihan oikein olet toiminu nytkin tän viimmeisen eron jälkeen. Nostan hattua että sanot suoraan sen mitä pitääkin.


    • jummarran

      He heh, mun mieheni veli vaihtoi kanssa akkaa kuin paitaa ja jokaista olis pitänyt meillä hyysätä ja passata kun tulivat meille viikonloppujaan viettämään. Alkoi tosissaan ärsyttämään se naisten kavalkaadi, mikä meillä laukkasi niinä vuosina. Kaikki vielä samanlaisia nirppanokkia. Vajaa vuosi oli pisin suhde.

      Aloin jo kiukutella omallekin ukolleni, että mitä sen tarvii niitä akkojaan meille raahata, mua ei edes kiinnosta ne naikkoset, mutta kun tilanne oli se, että me oltiin ostettu miehen kotitila ja vaikka vanhukset ei enää eläneetkään, niin nämä sisarukset piti tätä edelleen kuin kotipaikkanaan ja tännehän ne tulivat kaikki autoremppansa ja mattopyykkinsä tekemään ja marjareissunsa ja saunailtansa viettämään oli kesä tai talvi. Eikä mua muut häirinneetkään mutta tää yksi veli, joka tuli aina uuden naisystävän kanssa ja mun olis pitänyt sille sitten seuraa pitää. Ei kiinnostanut enää pätkääkään. No löytyi se sitten viimein sekin, minkä kanssa on ainakin tähän asti pysynyt, mutta pitkän tien takana oli. Monenlaista reettaa ja riittaa siinä kävi pyörimässä ensin.

      Aika monen miniän kanssa mun omakin äiti on saanut tutuksi tulla, vaikka ei olekaan kuin yksi poika. Äiti vielä innoissaan oli jokaisesta, kaikki ne oli aina toinen toistaan parempia, kunnes sekin väsyi viimein, kun ei niistä kestäviä suhteita tullut mistään. No nyt viimein viiskymppisenä on mies viimein rauhoittunut ja löytynyt se oikea, tai mistäpä tuota vielä tietää tätäkään. Haluisin kuitenkin uskoa, että tämä olis se lopullinen, koska on niin mukavan sorttinen nainen ja onhan tätä suhdetta jo aika kauan kestänyt joten eletään toivossa.

      Mutta siis ymmärrän aloittajaa erittäin hyvin. Miniäehdokkaan ei auta kuin ottaa asia sellaisena kuin se on.

    • Totuuseipalatulessa

      Mihinkäpä hedelmä puusta putoaisi? Toiset osaa munata asiansa, toiset osaavat asiansa. Kahdenkerroksen väkeä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      118
      9465
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2780
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      156
      2536
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1786
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      13
      1590
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      9
      1396
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe