Miten hemmotella miestä?

villiskoira

Hetken selattuani internettiä sain käsityksen miehen hemmottelusta : lätkä pyörimään, eteen kaljaa ja makkaraa sitä mukaa kun tarvii ja mikä tärkeintä, pitää oman naamansa kiinni eikä nalkuta haisevista sukista

Onko oma ajatukseni tuhoon tuomittu : juuri ostamani joulunpunaiset lakanat käyttöön, skumppaa, muutama kynttilä ja taustamusiikki. Ja tietysti kokeiluun uudet pitsialusvaatteet.

Teenkö itseni vain pelleksi tuollaisella "lällyllä" touhulla, vai onko netin läyhääjät kyllästyneet omiin kaljamahoihinsa? Tahtoisin muutenkin keskustelua kehiin, miten hemmotella miestä tai yllättää mies?

14

2067

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nainen881

      Itse olen yllättänyt mieheni pikku mustalla ja sit laittanut pari kynttilää ja hyvää musiikkia. Ja seksin jälkeen olemme syöneet pienen illallisen. Ja syömisen jälkeen on ihana käpertyä kainaloon ja katsoa vaikka elokuva tms...

      • Olisitpa minun

        Kadehdin miestäsi, toivottavasti hän arvostaa tekojasi.


    • läheisyyttä kaipaa M

      Riippuu miehestä tykkääkö lätkästä, kaljasta, makkarasta, itse en tykkäisi noista.

      Mulle paras hemmottelu olisi hieronta, läheisyys ja seksi.

    • tosirakastunut

      Mä aion hieroa mun miestä ihan jaloista lähtien.Se varmaan johtaa seksiin tai sitten ei,eikä se ole niin tärkeää.Moni nainen luulee,että mies kaipaa aina seksiä,eikä asia niin ole.Sen jälkeen jotain pientä syötävää ja kahdestaan nysväilyä ja hellää silittelyä.Uusi rakkaus astui elämään ihan vahingossa ja yritän tehdä kaikkeni,jotta homma toimisi.

    • Tekotissitonttu

      Suihinotto tuntuu olevan hemmottelu numero ykkönen, kun mies saa vain nauttia ja jos vielä nielaisee, niin kokemus on kuulemma melkolainen....

      Harmi, ettei tänä jouluna ole omaa intiimipukkia...;)) täytyi tulla tälle palstalle, kun tekis niin mieli rakkautta, romantiikkaa ja seksiä ja koko pakettia, nyyh!

      Pitäkää kiinni kamuistanne onnelliset ja hyvää joulua kaikille!

    • miehenmiete

      Reipas ulkoilu raikkaassa pakkassäässä, sen jälkeen mukilliset kuumaa glögiä ja sohvalle makoilemaan. Joko nainen kainalossa tai itse vaihteeksi naisen kainalossa, toistensa tuoksua hengitellen ja hiuksia silitellen. Kiireetöntä läheisyyttä, ihon kosketusta, katseiden kohtaamista musiikkia kuunnellen tai tv-hömppää katsellen.
      Hengailua..

    • ff-2

      -- Hetken selattuani internettiä sain käsityksen miehen hemmottelusta : lätkä pyörimään, eteen kaljaa ja makkaraa sitä mukaa kun tarvii ja mikä tärkeintä,--

      Kaljat makkarat ja tv lentäisi kaaressa ikkunasta ulos heti jos pitäis jotain v.... lätkää seurata, romantiikka kaukana kun joku sekopää selostaja kiljuu ja ulvoo kuin petoeläin.

      Istu syliin tai viereen ja rapsuta korvantakaa. hot

    • pellepitsialusvaatteissa

      Mä tein niiin ja joo: tein itsestäni pellen.

    • lätskä

      TV auki lätkää kaljaa ja makkaraa pikkulapsen asteelle jääneelle aikuisen kokoiselle miehelle.

    • poierererer

      Miehet ovat varmasti yhtä erilaisia kuin naisetkin... Mutta ihan sellainen kynttilän lumo ja hempeä musa ei niin usein miehiin uppoa. Aiheuttaa ennemminkin vaivaantuneen olon. Miehet arvostavat toki tekoa, mutta parempiakin juttuja löytyy.

      Mikä on juuri sinun miehelle tärkeää? Seuraako hän lätkää vai jotain muuta? Mitä jos ostat yllätykseksi liput vaikka johonkin peliin tai miehelle mieleiseen leffaan? Tai kenties miehen suosikkibändin keikalle? Jos kotona haluat hemmotella, niin tekemisellä hemmottelu toimii. Korjaa hänen paidassaan oleva reikä, laita ruuaksi miehen lempparia tms. Hieronnasta pitää moni mieskin!

      Minun mies ei toki vastusta pitsialusvaatteita, mutta on selvästi tuumannut, että paras on ilman mitään. Saunassa käynti yhdessä on leppoisaa, siihen voi hyvin yhdistää sen kaljankin tarjoamisen. Ja jos musiikkia laitat soimaan taustalle, niin voisiko se olla vaikka rockia, tai jotain miehen mieleistä?

      Minä olen hemmotellut miestä niinkin, että olen hoitanut ns. hänen hommia, kun olen tiennyt hänen olevan kiireinen. Eli olen kolannut lumia pihalta, laittanut takkaan tulen yms. Niin että kun mies tulee töistä kotiin, niin pääsee rentoutumaan.

      Me ollaan myös minun aloitteesta katsottu yhdessä pornoa yms. Tietysti sellaiset seksiin liittyvät jutut ovat miehen hemmottelua, mutta koen että nautin niistä itsekin.

      • 5456781

        ei noi oo romantiikkaa, noi on ystävyyttä. Kaikki sellaiset jutu mitkä voisi tehdä myös siskolle tai työkaverille tai appiukolle on ystävyyttä. Romatiikaa on ne intiimit jutut joita voi tehdä vaan rakasteltulle.


    • eimitäänkummempaa

      Läheisyys ja hyväily.

    • Edward_ja_vinha_nousukas

      Aloittajan tyyli sopii, jos mies on aistikko. Sanoisin vain, että suomalaismiehistä heitä on ehkä joku pari prosenttia. Muutenhan yllätys virtaa pään läpi ihan kivana juttuna, joka on jo seuraavana viikonloppuna mukavasti unohtunu. Perusautisti mies voi mieltää tuommosen epätoivosena miellyttämisenä ja voi vastaanottaa signaalin täten aivan päinvasteisesti kuin oli sympaattisesti tarkoitettu.

      • NäinMeillä

        "Aloittajan tyyli sopii, jos mies on aistikko. Sanoisin vain, että suomalaismiehistä heitä on ehkä joku pari prosenttia. Muutenhan yllätys virtaa pään läpi ihan kivana juttuna, joka on jo seuraavana viikonloppuna mukavasti unohtunu"

        No ei kai tässä ollut tarkoitus mitään elämän suuntaa muuttavaa kokemusta järjestääkään vaan ihan sellainen mukava pieni hemmottelu. Kyllä minä ainakin uskon aloittajan kaavailemien asioiden kelpaavan hyvin isolle osalle miehistä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2498
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      8
      1922
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1393
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1270
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1265
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1191
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1111
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1055
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1034
    10. 15
      1014
    Aihe