JD Sports kokemuksia?

Eli siis onko kellään hyviä tai huonoja kokemuksia
http://www.jdsports.co.uk/home
Löysin nimittäin hyvät kengät sieltä mutta epäilyttää että uskallanko tilata ja mistään ei oikein löydy mitään vastaavaa keskustelua :(
Ilmoita


Tilasin kengät, jotka halusin kuitenkin palauttaa. Nettisivu johtaa harhaan "Free return" tekstillä. Jouduin palauttamaan kengät omaan piikkiin, jolloin postikuluja kertyi 27e.
Ilmoita
Tilasitko?
Ilmoita
aivan paskaa palvelua. Asiakaspalvekusta ei vastata tein kaksi eri tilausta molemmat jostakin syystä peruttiin heidän osalta (tuotteet loppu?)
Ilmoita
Tilasin sieltä vaatteita ja osaa niistä ei lähetetty, vaikka näkyi löytyvän vielä sivuiltaan. Rahat sain takaisin viikon sisällä. Viikko meni toimituksessa, tuoja soitti että on tulossa 15 minuutissa ja paketin sain omiin kätösiin :)
2 VASTAUSTA:
Tuleeko paketti siis omalle kotiovelle?
Kyllä juu tuotiin kotiovelle :) Soitti että on kohta pihalla ja odottelin 10min ja sieltä kiikutti paketin kanssa.
+Lisää kommentti
Te jotka olette tilanneet JD sportsilta, onko sähköpostiviestissä oleva tilauksen seurantalinkki teillä toiminut?
3 VASTAUSTA:
Tilasin viikko sitten, linkki ei toimi. 🤔
Ei toimi mullakaan linkki. Ei auta ku venailla :)
Ei toimi mullakaan
+Lisää kommentti
Tilannu pariin kertaan. Nyt sain vääränkokoiseksi merkityt kengät ja oon laitellut sinne kuvia ja he myönsivätkin ongelman ja pahoittelivat, ehdottivat että jos saan kengät puoleen hintaan. En kuitenkaan tee isoilla kengillä mitään ja kyselin onko niitä vielä. Vastasi että on mutta ei uskalla lähettää toisia koska jos kaikki ovat väärän kokoisia. Jaa Öö tota okei, sit kysyin että jos mittaan ne kengät ja ne voi siellä sit kattoa et onko vika näissä kengissä vai kaikissa. Siihen vastasi että he ei pysty niitä siellä varastolla mittaamaan. että silleen hienosti ja näitä kenkiä siellä silti vielä myydään vaikka epäilee että kaikki olis nyt sit väärää kokoa.
Ilmoita
Tilasin niken verryttelyasun ja pelkkä takki löytyi paketista...
Ilmoita
tilasin tässä pari viikkoa sitten filan kengät , ja tuli tänään ! paketti tuli postilaatikkoon ja kengät ovat oikean kokoiset ja väriset yms!👍🏻😍 positiivinen kokemus!!
Ilmoita
Aivan järkyttävän huonoa palvelua, odottelin tilausta yli kuukauden jonka jälkeen halusin peruuttaa kaupan. Asiakaspalvelu ei vastannut ja soitin kuluttajaneuvontaan mistä neuvottiin että on oikeus perua kauppa. Ei ikinä enää. Pahinta oli se "asiakaspalvelun" taso.
Ilmoita
En enää koskaa osta / tilaa mitään kyseisestä paikasta. Tilasin pari paitaa ja oli hieman erilaisia kuin myyntikuvauksissa. Lisäksi palautuksen hinta oli melkein kolmasosa tilauksen hinnasta. En suosittele.
Ilmoita
Olen tilannut kengät kuukausi sitten, eikä vieläkään näy. Olen laittanut monta sähköpostia ja nyt pyysin rahat takaisin. Vastaaminen heiltä on hidasta ja todella outoja kommentteja kuten: katso pihalta pusikosta tai kysy naapurilta jos tuote olisi siellä... ei enää koskaan!!
Ilmoita
Uusi
Äärimmäisen paskaa palvelua. Odotan tilaustani nyt kuudetta viikkoa. Aluksi seurantalinkki ei toiminut, sain asiakaspalvelusta linkin joka "toimi". Paketti seisoi viikkoja jossain Lontoossa. Otin taas yhteyttä asiakaspalveluun, he sanoivat että paketin toimitus myöhästyy, sen jälkeen paketti olikin mystisesti kadonnut. Meni noin kuukausi ja paketti oli seurantalinkin mukaan määränpäässään kotikaupungissani. Laitoin taas viestiä, että miksei minulle ole tullut mitään viestiä, että paketin voisi noutaa postista. Sanoivat, että paketti on kuulemma jo noudettu, ja niin luki myös seurantalinkissä, että minä olisin omalla nimelläni allekirjoittanut paketin itselleni.

Soitin heidän Tampereen myymälään ja pyysin saada jonkun puhelimen päähän, joka osaisi oikeasti auttaa. Puhelimessa sanottiin, että paketti on luovutettu Postin toimesta väärennetyllä valtakirjalla, joten asia ei heille enää kuulu. Vastasin, että kyllä itseasiassa kuuluu ja mainitsin mahdolliset epäilyni petoksesta sekä olevani yhteydessä kuluttaja-asiamieheen, jos asiaa ei saada selvitettyä. Heti alkoi mielistely, että asia täytyy tietenkin saada hoidettua ja, että he ovat yhteydessä johtoonsa asian tiimoilta.

Nyt sain kuitenkin viestin, että kuljetusfirman mukaan paketti on edelleen heillä ja he ovat yrittäneet saada minuun yhteyttä paketin toimitukseen liittyen.
Soitin taas ja kysyin, miten ihmeessä on mahdollista, että paketti on kuitenkin seurantalinkin mukaan kuitattu minun nimissäni, jos se on todellisuudessa kuitenkin kokoajan ollut kuljetusfirmalla. Paketin kirjaamisessa on kuulemma käynyt virhe. Henkilö, jolle olin soittanut sanoi näreissään "tee sitte rikosilmotus, sillä se ehkä selviää" ja lopetti puhelun.

Eli älä missään nimessä koskaan tilaa kyseisestä puljusta yhtään mitään. Asiakaspalvelu on täyttä sontaa, sähköposteihin vastataan noin kerta viikkoon, milloin mistäkin päin maailmaa. Minuakin pyydettiin käymään naapurini läpi, josko heillä olisi pakettini ja tarkistamaan "turvalliset paikat" asuinalueeni ympäristöstä, jos paketti on piilotettu jonnekin. Selvästikin he ovat yrittäneet jonkin sortin petosta minun tilaukseni kanssa. Hauskaa kuitenkin, että mainontaan heillä panostetaan täysillä. Sähköpostiin kilahtaa harvasepäivä heidän uutiskirjeitään ja kaikki somet ovat täynnä heidän mainoksiaan. Ihmettelen kuinka tällaisella yrityksellä voi olla jopa myymälöitä Suomessa.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

JD Sports kokemuksia?

Eli siis onko kellään hyviä tai huonoja kokemuksia
http://www.jdsports.co.uk/home
Löysin nimittäin hyvät kengät sieltä mutta epäilyttää että uskallanko tilata ja mistään ei oikein löydy mitään vastaavaa keskustelua :(

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta