Mitä antaa miehelle?

jaanah_

Hei, kyselisin muilta hieman apua, sillä olen pitkän suhteen jäljiltä uudessa suhteessa ja vietämme 22.12 seurustelumme puolivuotis-päivää. Eipä tuo vielä mikään suuri juhlan aihe ole, mutta mies on romanttinen ja on ilmoittanut haluavansa viedä minut syömään tuolloin :) Ongelmana on, että haluaisin myös miehelle antaa jotain pientä, mutten oikein tiedä mitä, sillä joulu on ihan nurkan takana ja lahjoja silloin vaihdamme. Olisiko kellään mitään mukavaa ideaa? Olen leipuri-kondiittori,joten sen puolesta voisin järjestää mukavaa jälkiruokaa, mutta haluaisin jotain muutakin antaa/järjestää hänelle :)

4

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muulinpokija

      Anna hänelle muulin potku perseelle.

    • esteri ehdottaja

      Anna hänelle pinppiä. Hyvin kostutettu torttu voisi olla hänen mieleensä.

    • Anonyymi

      Kiva nu oo

    • Anonyymi

      Mitä on Vasemmiston populismis, jonka Suojissa tehdään Venäjävallankumousta ja valmistellaan venäjän miehitysyritystä tulevina vuosina...Pitikö Venäjän ottaa Suomi tai ainaki Helsinki haltuun jo viime talvena on hyvä ksymys. Vasemmisto väittää välttävänsä köyhistä ja jeäjestää tästä syystä ilmaista ruoanjakelua ja leipäjonoja.

      Todeelisuudessa myös vasemmistopoliitikot pitävät Suomen työllisyyttä alhaisella tasolla velkaannuttavat Suomea. Tällä tavoin he voivat mainostaa sosiaaliturvaa ja hyvinvointi yhteiskuntaa ja esiintyä tätä kautta muka köyhien ystävinä. Todellisuudessa Vasemmisto ylläpitää työttömyyttä muunmuassa tekemällä työllistämisen byrokratia mahdollsimman vaikeaksi ja kalliiksi.

      Tämä ja valtionm velkaantuminen tulee aikanaan kaatamaan yhteiskunnan ja Kommunistit yrittävät täällöin nousta valtaan.

      No Venäjällhän tässä on oma roolinsa. Leovttomassa yhteiskiunnassa Venäjä ottaa levottoman Suomen haltuunsa vielä Itämeren turvallisuustilanteen eskaloiduttua sellaiseksi, että Venäjä voi nostaa Joukkonsa maihin Helsingissä.

      Sekasortoisessa tilanmteessa valtaan noussut vasemmisto hallitus ja eliitti vielä päästää Venäjän viranomaiset muka liittolaisina pitäåmään Suoemessa poliittisen liikehdinnän kuirissa, tämä liikehddintä pyritään tietenkin värittämään Elitistipiorvarilliseksi jotta köyhdytetty ja sokasitu kansa sitä pyrkiisi vastustamaan.

      Tilalle tuodaan hyytävä luokkakommunismi, jossa eliitti makjaa kansan päällä ja työvaki saa elättää makoilevaa eliittiä kuten aikanaan säätyläisyhteiskunnassa. Naäin vallankumouksellinen vasemmisto on harhauttanut kansaa.

      Tavalliset ihmiset saadaan pidettyä suunitelmassa huumeiden avulla. huumeita voi saada ystävältä, joka onm aikemmkin värvätty tähän toimintaan mukaan ja ehkä hänen lyhtyään on hämärrytetty samalla tavalla huumeiden avulla. Tämä ovat voineet aloittaa jo 90-luvulla Venaläiset siirtotyöläiset jotka ovat rakennus alalla ja muualla teoliisuudessa työskennelleet- Heidä n joukossaa on ollut myös oppinutta väkeä kuten lääkäreitä ja farmakologeja jotka tuntevat eri aineiden vaikutukset ja osaavat valmistaa kotilaboratorioissa huumausaineita jotka muokkaavat tajuntaa ja vaikuttavat vaikka alitajunnan kautta..

      Toisinaan myös Venäjältä haetut morsiamet ja muut työttöystävät tekevät Suolaiselle miehelle tätä. Kannattaa olla varovainen lemmenasioissa Venäläisten kanssa. Yhtäkkiä voit olla FSB agentti Dimitri tai Nadjan kanssa tilamnteessa jossa voit jouta häipymään yönselkään ja jopa kirjoittamaan Suojelupoliisiin.

      Tuolloin Suojelupoliisiin yhteyttä ottaessa kannattaa muistaa, että ei soita omalla puhelimella, sitä voidaan kuunnella. Kirjoittaa ei kannat misträän kirjaton ym vastaavan liittymältä eikä tulostimelta mikäli se on kytketty verkkoon ja office tai word on pitänyt aktivoida netin kautta.

      Kannatta kirjoitta mustekynällä ja viedä kirje Suolelupoliisin toimipisteeseen. Ainakin Turussa ja Vaasassa kirjeen voi jättää rikosilmoiutksen vastaanottoon tai poliisin infotiskille. Näin pysyy parhaiten näkymättömissä ja tarvittaessa sinut voi tunnista käsialan perusteella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      154
      11313
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3153
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      3004
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2197
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1958
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1805
    7. 93
      1795
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1794
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      19
      1768
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1647
    Aihe