mitä tämä tarkoittaa?

hilppa

joitakin vuosia sitten ollessani vasta teinityttö
kävin erään ystäväni kanssa lepakon ollessa vielä pystyssä tatska messuilla.
Siellä muutaman oluen otettuamme päätimme laittaa yhteiset kuvat(fiksua?)joka tapauksessa laitoimme samat kuvat hän laittoi käsivarteen sisäpuolelle ja minä vasempaan käteen etusormen ja peukalon väliin aika näkyvään kohtaan siis.
Kuva on noin sentin halkaisijaltaan ja musta väriltään.
Kuva mielestäni esittää primitiivistä aurinkoa.
siis ympyrä jonka ympärillä toinen ympyrä jossa pienet sakarat.
Nyt kuitenkin olen miettinyt onko kuvalla tai sen sijainnilla jokin erityinen merkitys.Eräs arjalaisen näköinen ja hiukan sen oloinenkin taksikuski kavahti kuvaani ja ryhtyi tivamaan mitä se oikein tarkoittaa,joten ryhdyin sitä minäkin sitten miettimään.
Oisko kellään tietoa asiasta?

8

4260

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Keisari.Wanker

      Merikoskelta?

      • hilppa

        olen helsingistä


    • Nimetön

      tuo kuvio tarkoittaa sukupuolista vapautumista.se on homoseksuaalien suosima merkki.

      • hilppa

        kyselinpä asiaa n.sadalta homolta eikä kukaan siellä allekirjoittanut väitettäsi.
        mistäs olet moista humpuuki tietoa saanut?


    • Ripa

      Mahtaakohan tatuointisi muistuttaa
      Schwartzsche Sonnen -symbolia? (Voi
      olla vähän väärin kirjoitettu kun
      ei tuo saksa oikein luonnistu.) Eli
      ns. musta aurinko, joka liitetään
      useasti natsiokkultismiin.

      • hilppa

        Lukekaa ja viisastukaa.Musta Aurinko elikkäs Schwarze Sonne(hakekaa sillä nimellä vaikka googlesta niin huomaatte eron minun kuvailemani kuvan ja mustan auringon välillä).Kyseessä on tiettävästi siis symboli, jossa on 12-kertaisena ja hieman muunneltuna Sowelu-riimu, joka on pitkälti verrannollinen (joskaan ei rinnakkainen) Swastikaan ja sen historiaan. Sen sijaan Schwarze Sonnella oli pääasiallisesti tekemistä Ahnenerbe-SS:n ja SS-jaoston sisäisen kastijaon kanssa (enemmän alla). Symboli on kuitenkin 1:1 verrannollinen muun muassa buddhalaisuudessa tunnettuun Elämän pyörään (Samsara tms.); eli ei mitään uutta auringon alla (ehe ehe), kun natsien toimintamalleista puhutaan.

        Sowelu-riimukuviohan on yksi tärkeimpiä mm. Asatru-uskomusten piirissä, symbolisoiden kokonaisuutta, elämänvoimaa ja auringon energiaa.Scwarze Sonne, Sonnenrad, eli Musta aurinko, ei sen sijaan ole tutkimusteni mukaan yhtä lailla ikiaikainen ja perinteinen symboli kuin yllä mainitut, vaan symboli, jolla SS-joukkojen sisäpiirin sisäpiiri eristi itsensä muusta päällystöstä ja haki pesäeroa alempiin kasteihin (eli alempiarvoisiin SS-joukkoihin). "Arjalaisimmat arjalaiset", pyöreän pöydän ritarit. Schwarze Sonne oli teutonilais- ja theliläisryhmittymien vahvistama SS-eliittikasti. Symbolin varsinainen merkitys yksinkertaisimmilleen typistettynä kuvastaa auringonpyörää, jonka merkityksen voi sitoa kaikkeen yllä ja alla mainittuun.

        Natsithan omivat mielivaltaisesti vanhoja symboleja monista uskonnoista, aina mayoista keltteihin. Toki kaikilla näillä symboleilla, Musta aurinko mukaanlukien, on useita sivu- ja alamerkityksiä, mutta liittyvät suoralta kädeltä makrokosmokseen (universumi) ja mikrokosmokseen (ihminen); Kolmas valtakunta yksinkertaisesti perversioi nämä pyhät symbolit omaan käyttöönsä sivuuttaen niiden alkuperäismerkityksen. Pätee myös tässä tapauksessa.

        Ja natsien symbolikseen omima hakaristihan on Swastikan peilikuva, eli kellonmyötäinen. Alkuperäisen Swastikan, a/k/a elämän pyörän; auringon; jumaluuden; symbolin hakaset osoittivat päinvastaiseen suuntaan. Hitlerhän oli yhteen aikaan varsin innoissaan okkultismista ja etenkin Suuren pedon eli Crowleyn opeista. Hitlerin jumaluushaihattelua unohtamatta; itsensä arjalaiskansan pyhän sanan lähettiläänä ja yli-ihmisten johtajana näkevälle riittivät ainoastaan voimakkaimmat symbolit. Hakaristi ja SS (Schutzstaffel) eivät muuten todellakaan ole yksi ja sama asia.Scwarze Sonne, Sonnenrad, eli Musta aurinko, ei sen sijaan ole tutkimusteni mukaan yhtä lailla ikiaikainen ja perinteinen symboli kuin yllä mainitut, vaan symboli, jolla SS-joukkojen sisäpiirin sisäpiiri eristi itsensä muusta päällystöstä ja haki pesäeroa alempiin kasteihin (eli alempiarvoisiin SS-joukkoihin). "Arjalaisimmat arjalaiset", pyöreän pöydän ritarit. Schwarze Sonne oli teutonilais- ja theliläisryhmittymien vahvistama SS-eliittikasti. Symbolin varsinainen merkitys yksinkertaisimmilleen typistettynä kuvastaa auringonpyörää, jonka merkityksen voi sitoa kaikkeen yllä ja alla mainittuun.

        Natsithan omivat mielivaltaisesti vanhoja symboleja monista uskonnoista, aina mayoista keltteihin. Toki kaikilla näillä symboleilla, Musta aurinko mukaanlukien, on useita sivu- ja alamerkityksiä, mutta liittyvät suoralta kädeltä makrokosmokseen (universumi) ja mikrokosmokseen (ihminen); Kolmas valtakunta yksinkertaisesti perversioi nämä pyhät symbolit omaan käyttöönsä sivuuttaen niiden alkuperäismerkityksen. Pätee myös tässä tapauksessa.

        Ja natsien symbolikseen omima hakaristihan on Swastikan peilikuva, eli kellonmyötäinen. Alkuperäisen Swastikan, a/k/a elämän pyörän; auringon; jumaluuden; symbolin hakaset osoittivat päinvastaiseen suuntaan. Hitlerhän oli yhteen aikaan varsin innoissaan okkultismista ja etenkin Suuren pedon eli Crowleyn opeista. Hitlerin jumaluushaihattelua unohtamatta; itsensä arjalaiskansan pyhän sanan lähettiläänä ja yli-ihmisten johtajana näkevälle riittivät ainoastaan voimakkaimmat symbolit. Hakaristi ja SS (Schutzstaffel) eivät muuten todellakaan ole yksi ja sama asia.
        Ja kaunis kiitos J.W.Mysterylle jolta äskeinen fakta pläjäys oli lainattu.


    • Bulletproof

      Yksi syy tuohon reaktioon oletettavasti ei niinkään ollut kuvio, vaan tatuoinnin sijainti. Useampi rikollisliiga ja moottoripyöräkerho pitää tuossa sijainnissa tunnustatuointeja ja muita merkintöjä.

    • Anonyymi

      Uusnatsismi symboli

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4582
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe