vaikea mies

4+7

Tapasin tänä syksynä miehen johon rakastuin välittömästi. Tunteet oli/on molemmin puoleisia tekstiviestit viuhaa joka ikinen pv ja on ihanaa. Sitten otettiin kovasti yhteen... ja uudestaan ja uudestaan.. mielestäni ei siinä ole mitään pahaa mutta nyt homma on menny siihen että ikinä ei tiedä tuleeko seuraavaksi kuumaa vai kylmää.. sitten ilmoitin että olen häneen tosi tykästyny ja siitä hän veti herneet nenäänsä.... ei kai kukaan voi siitä suuttua että ilmoitin hänen olevan mulle tärkeä.... mitä teen kyseessä on ihan selvästi sekopää mutta kun olen niin rakastunut... kaverit sanoo että ota järki käteen mutta eihän rakkaudella ja järjellä ole mitään tekemistä keskenään.... :( onko kellään vastavasta kokemusta ehkä vinkkiä antaa tai muuta... vaikka hojmma tähän tyssäis ni ei haittaa koska sain kokea niin ihanasti rakkauden jälleen kerran:D

40

2916

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 76547646

      "vaikka hojmma tähän tyssäis ni ei haittaa koska sain kokea niin ihanasti rakkauden jälleen kerran:D"

      No siinä kerrankin tällä palstalla järkipuhetta.

      Vaikka suhde ei kestäisi loppuelämää, on se ihanaa sen minkä kestää. Ja siinä vaiheessa kun toinen tekee vain onnettomaksi, on aika jatkaa matkaa.

    • pelkkä peluri

      Taas yksi, joka on joutunut narsistipelimiehen koukkuun. Haluaa vaan pitää sinut yhtenä panorigissä, tyypillä on muitakin naisia.

      • tositoivo

        Niin totta . Minullekin kävi juuri näin. Mies ei kestänyt kuulla tunteistani. Lopultakin paljastui muita suhteita, olin siis vai 1 jäsen ringissä. Taisi hän sen sanoakin, on muitakin tuttuja,. Pelottavaa joutua narsistin naiseksi ihan niin koukuttaavaa ettei ees voi uskoa todeksi, niinkin oikealta ja ihanalta kuin se tuntuikin. Vielä vuosienkin jälkeen ahdistus voi iskeä sietämättömänä. Pelastu , toivon niin suhteestasi.


    • hun1

      unohda koko tyyppi. Samanlaiset kokemukset itsellä. Viestit olivat täynnä ihailua, toiveita lupauksia ym. Kun keskustelut kääntyivät arkisempiin asioihin, ei ollenkaan vastakaikua, Niinhän sinullakin kävi!!!Luonnevikaiset säikähtävät, kun nainen alkaa osoittaa tunteitaan häntä kohtaan. Pokka pettää, tällainen ihminen on sisältä tunneköyhä ja tyhjä eivät uskalla/osaa kohdata ihmistä tunnetasolla. Heillä on tarve saada hurmatuksi nainen ja seksiä, ei muuta! Loppua ei tule ennenkuin terveys/psyyke pettää. Sinun kannattaa blogata sikailija ja elää yksin tai koittaa löytää normaali ihminen, joka osaa rakastaa vastavuoroisessa suteessa. -Kotona vaimo odottaa! ja ehkä lapset.
      Jos seksi oli ok, niin siihen varmaan löytyy parempi suhde tai hoida asia siihen asti kotikonstein.

    • rivien-välit-kertoo

      ".. sitten ilmoitin että olen häneen tosi tykästyny ja siitä hän veti herneet nenäänsä…."


      Nyt varmaan jätit jotakin pois tuosta, ei se tainnut ihan noin mennä. Itse olen kans aika impulssiivinen mies ja osittain voisin samaistua aloittajan miesystävään mutta en minäkään herneitä vedä nenääni ihan täysin järjettömistä asioista.

      Varmaan teillä joku kina ollut ja mies ehkä toivonut teidän suhteelta syvällisempää ja jotakin pysyvämpää, ehkä puhunut yhteen muutamisesta tai kihloista tai jostakin johon olet sitten sanonut nuo ylläolevat sanat. Et ilmeisesti tajua asiaa tai sitten et vaan halua tajuta asiaa ja esitätä täällä simät ymmyrkäisenä ihmetystäsi ja haet sympatiaa.

      • Tais se mennä

        Kokemuksia narsisti-ihmisestä, ne vetää herneet helposti, jos yrität näyttää tunteita. Puhua rakkaudesta, helliä fyysisesti. Narsistit ei tarvitse sellaista.


    • Oppeliini1

      Ole vain niin rakastunut kuin haluat tuohon ihmeitten ( idiootti) urpoon, mutta älä missään tapauksessa lisäänny sen kanssa

    • Sensitive Arthur

      Olinko se minä, S-mies (sex man)

    • Apuaaaa

      Sen tyypisen miehen tavasin itsee toukokuussa.Kerro kaupunki missä hän asuu?
      Voin sen jälkeen lisää kertoo...

      • Niitä on paljon

        Ihan oikeasti, tuollaisia miehiä on paljon! Olen jo sen verran iäkäs, että on tullut ikävä kyllä tavattua.

        Siihen jää helposti koukkuun. Se on vähän niinkuin kävisi ihanassa kuumassa saunassa, ja sen jälkeen pulahtaisi hyytävään avantoon. Eli ihanan kuuman "rakkauden" jälkeen tulee henkistä kidutusta. Kyllä noi narsistiset pelimiehet osaa.

        Minäkin kerran melkein polvillani anelin lisää sitä "ihanaa rakkautta". Paskat sitä ollut olemassakaan, kuin omassa pienessä hullussa päässäni. Älkää menkö samaan ansaan!


    • Kokenutttt

      Anna joku vinkki millaiset viestit hän kirjoitteli Yleensä pelimiehellä on kaikille naisille samatyypinen iskuviesti
      Itte oon joskus saanut semmoisia
      Hali hali pusu pusu
      Kauniita unia
      Suukkoja
      Hali myös
      Suukkoja ja halit

      • hyi yökki

        Hyi yök. Kukaan mies joka aidosti naisesta välittää ei laittele mitään haleja ja suukkoja viesteihin. Ällöttävää. Joihinkin naisiin tuollainen lässytys näköjään uppoaa. En ymmärrä teitä kanssasisaret. Huh.


      • 13+9
        hyi yökki kirjoitti:

        Hyi yök. Kukaan mies joka aidosti naisesta välittää ei laittele mitään haleja ja suukkoja viesteihin. Ällöttävää. Joihinkin naisiin tuollainen lässytys näköjään uppoaa. En ymmärrä teitä kanssasisaret. Huh.

        Ei kait hellyydenosoituksissa nyt ole mitään pahaa.. riippuu tietysti kuka niitä jakelee, ja miksi.

        Aloittajalla on sellainen jännittävä mies näemmä - kuten tossa jo joku kirjoittikin: älä vaan lisääny sellaisen bipolaarisen hemmotellun ailahtelevan luuserin paskan kanssa.
        Tunteenne EIVÄT ole molemminpuolisia - eivätkä koskaan ole olleetkaan.


    • Tykkäänn

      No kyllä halit ja suukkot on nyt ainakin normaali käytöstä.Hellyydenosoituksissa voikaan mitään paha olla.Ei sitä muultakaan voi kerjättää.

    • ap 13+13

      Moikka. täällä ap. on ollu kyllä erikoista aikaa ja taitaa meidän ns suhde mennä unten maille kenties parempi niin.... rakastan vielä ehkä hänkin mutta tuntuu kuin hän vaan haluis tuottaa mulle koko ajan pahaa mieltä. eihän siinä sitten mitään.... uusi vuosi uudet kujeet... vaan en silti usko että koko homma oli tässä. no ehkä meistä tulee kaverit mutta on siinä muutakin..... mutta kaikille toivon että saatte kokea tollasta vaikkakin hetkelistä hurmaa sillä siitä saa aivan älytöntä voimaa....:D tarkkaillaan tilannetta ja palaillaan!! niin ja on ollut välillä mustasukkaisuutta ja sitten täyttä välinpitämättömyyttä. ja tosta pitäis sitten ottaa selkoa:D nyt on jo helpompi katsoa vähän objektiivisemmin kun oppinu tuntemaan hänen kujeet!!

    • Pelästynyt

      Uskoo mut!!!
      Pelimiehet ei opi ikinä ja oon sen nähnyt ja kokenut.Naine siinnä tyhmä kuka uskoo.
      Hyvää että mulla mielenterveys ei pettänyt omaan pelimiehen kanssa.Ja voin kertoo että itte lähiaikoina ei koe mitenkään miehen halua sen verran pelkoo on uuden mieheen hankinassa.

    • Bipon exä

      Pakene niin kauas kuin pääset tuosta kaksisuuntaistamielialahäiriötä sairastavasta ihmisestä. Vain itseäsi satutat, hän ei tunne aidosti mitään. tuntee vain silloin kun tarvitsee jotain itselleen..

    • Namanami

      Neljä plussa seitsmeän!
      Sekopää L....sta
      Ei suomalainen
      Olisko sama mies?

    • Luoja loi erilaiseks

      Ihmettelen aina sitä että miksi mies aina saa ja nainen antaa:D Miks me naiset ei voitais alkaa ajattelemaan toisin päin ja myös toimimaan Oltais oikein kunnon munahaukkoja, aah. Vallalla yhä niin v:n vanhanaikaiset käsitteet noista jutuista. Onhan se kyl niinkin että luojallakin on sormensa pelissä koska jollei hän olisi luonut naista vähemmän aktiiviseksi seksijuttuihin kuin miehen niin kukahan kumma noi vauvat hoitelis ku ekotkii yhtä kiimasina juoksisvat mulkkujen perään :D Siinä se ero on eikä muutu kai ikinä ja kysyn vaan et tarviisko ees:D

    • Sellainenseeon

      Etunimi F

      • Halipusumies

        Oli sillä monta naista syksyllä ja mun luona kävi 30.12 ja kävin sen kanssa Helsinkissa.Aamulla tuli Kouvolasta ehkä jonkun naise luonna oli.
        See mies ei tiedää rakkaudesta mitään.Hölmö ajatuskin että oon rakastunut.


    • Voiettääää

      Sillä miehellä viuha tekstiviesteja vaan suhdeen alussa.Jokaisen kanssa hän tappele.Selveästi sekopää...ja pää on seonnut naisista

    • alkup1

      ap taas. joo nytten alkaa olla juttu loppunut luulisin....kauheen haikeet toisaalta. mutta eihän sitä nyt kukaan olisi jaksanu. täytyy ny vaan pitää lippu korkealla ettei ala pää turhia rakoileen koskan aina tulee uusia vaikkei siltä tunnu tässä tilanteessa. onneksi ei menny pahemmin asiat solmuun. ristiriitasia fiiliksiä! mutta katotaan miten tilanne etenee että onko se nyt täysin finito vai jatkuuko peilleily vielä....

    • Sikisiki

      Ap!
      Sa oot hänestä eroon päässyt oo onnellinen omaan puolesta.Mulla taas hänellään mun asunto avain ja ei millään saa sitä takaisin.Ei tiedää mitä itte siihen keksin että saisin avaimen takaisin.Vaan häneltä tyhjäät lupaukset.Voi miten tyhmää olin.

    • Samapässi

      AP!!!

      Etsii lisää samasta miehesta ja ava sivu
      AVOIN SUHDE
      Siellä sellainen kuin
      MIEHELLA VIAGRAN AIHEUTTAMAT "KEVÄTKIIRET"
      Tunnistatko?

    • 12 ap

      Ap. tod.näk viimestä kertaa. Ihanaa olla niin vapaa...me ei olla nyt enää yhteydessä. ja tuntuu niin IHANALTA . ehkä tää oli just se mitä tarvitsin. nyt hirvee jano muulle meinngille meni tosta kiukuttelijista ihan täysin maku. kuinka helpolla pääsin voi että... suuret puheet ja niin onnettoman pienet teot....;D;D;D ja ajatella tyyppi oli kuin narsisti oppikirjasta ... onneks oon itekin sen verran narsisti etten onneks sulautunu siihen uhrin kaavaan. ei ois ollu ees kovin häävi:D hei laittakaa jotain kommaa tähän mä toivon kaikille parasta ja jättäkää vlittömästi tollaset luuserit joista ei kuin haittaa. kokeilkaa hetken mutta ei tosi tarkoituksella xoxo ap

      • Maailmanähnyt

        Ap!
        Hieno että meni perille ja olet tajunut mikä peli tää loppujen lopuksi oli.Vaan eteenpäin ja pää pystyssä.Me ollaan naisia ei mitään reppanoita.Kyllä pelimiehilläkin joskus eteen see kompastus tulee.Ei kukaan ihminen voi lopun asti toimi naisten kanssa näin...Ei kukaan ei ikimaailmassa
        Hyvät jatkoot sinulle ja tsemppi.


      • Onnea ja menestystä

        Jos tyyppi oli/on oikeasti narsisti, niin ei se sinua niin helposti pois päästä, ne vainoaa maailman tappiin asti, koska suurin loukkaus narsistille on se, että SINÄ jätät hänet. He tietysti jättävät kenet tahansa milloin tahansa kun haluavat.

        Mutta onhan sitä kaikenlaisia egoistejä ja muita pahanlaatuisia hörhöttelijöitä, kuitenkin parempi pysyä heistä kaikista erossa. Ja kehittää omaa ihmistuntemustaan, ja kehittyä itsekkin ihmisenä parempaan suuntaan. Onnea uudelle vuodelle!


    • 15ap

      ap TAAS.tää hommahan meni siihen ett tyyppi alko selittää iha omiaan. ja en ennen ollu tajunnu miten ihminen voi laittaa omat mokansa just sun piikkiin mut sitä alko tehä. mietin aina et mitä oon muka ite tehny ite väärin. kunnes tajusin et en mitään. laitto lauseita mun suuhun mitä koskaan en ollu sanonu. aina ku luulin että kaikki on enemmän ku hyvin niin tuli rapaa niskaan.ja kertoili aina kuinka oli/on niin ihania naisia hänellä koko ajan. kai yritti tehä mustikseks.......oon niin onnellinen ett' en oo itekään mikään elämää näkemätön siveyden sipuli.....oisin toivonu ystävyyttä mutta näin on varmaan kaikista paras!!! sain kuitenkin niin paljon hyvää siitä pienestä mitä oli että elämäni on ihan eri ku ennen.luulin että romahdan ku hän jättää mutta vielä mitä. ERITTÄIN TYHMÄ MIES. IHANA SELLANEN. MUTTA NIIN YHDENTEKEVÄ TÄSTÄ ETEENPÄIN JA VIELÄ ELÄMÄ HYMYILEE. ja jos tulee ruikuttaa takas nii aina parempi tosin en usko että sen tekee..... luulin et oon löytäny jo hulut näiltä seuduilta.....no ei siinä mitään

      • oppeliini1

        Osaatko elää lainkaan ilman miehiä. Kuulostat hiukan idioottimangneetilta. Eiko olisi parasta pitää miehiä vain (etäisyydeltä) kavereina, ystävinä, sallimatta heidän tunkeutua sinun henkilokohtaiseen tilaasi.

        Se kuitenkin kun on meille kaikille kaikista tärkein.

        Siihen sisältyy kunnia ja maine. Nuo kun menettää, niiden takaisin saaminen on - ellei mahdotonta, niin hyvin hankalaa kuitenkin. Varsinkin Suomessa jossa jokainen tuntee toisensa.
        Onko tuo aate pulpahtanut mieleesi?


      • puhutasiaa
        oppeliini1 kirjoitti:

        Osaatko elää lainkaan ilman miehiä. Kuulostat hiukan idioottimangneetilta. Eiko olisi parasta pitää miehiä vain (etäisyydeltä) kavereina, ystävinä, sallimatta heidän tunkeutua sinun henkilokohtaiseen tilaasi.

        Se kuitenkin kun on meille kaikille kaikista tärkein.

        Siihen sisältyy kunnia ja maine. Nuo kun menettää, niiden takaisin saaminen on - ellei mahdotonta, niin hyvin hankalaa kuitenkin. Varsinkin Suomessa jossa jokainen tuntee toisensa.
        Onko tuo aate pulpahtanut mieleesi?

        Veit sanat suustani. Surullista, ettei nainen tunne olevansa oikea nainen ilman miestä rinnallaan. Idioottimagneettinako on hienompaa olla kuin ilman miestä?


    • Kerrolisää

      Ap!
      Miten on mennyt ja saatko häneltä viellä viestejä?

    • 30ap

      Joo kyllä nyt hiljeni ei tule enää viestejä:D ihan hyvin menee kyllähän mietin joka päivä mutta ei varsinaisesti surulla vaan sillai katkeransuloisesti jahyvällä! Ainut mitä tässä olen vähän pyöritellyt että sattuiko siinä nyt jotain vai loppuiko vaan yhtäkkiä kiinnostus seinään.... mitä pidän sinänsä erikoisena. Ja kun en nyt tiedä että onko mut "jätetty" vai olenko itse vahingossa tehnyt sen.... ja että jos joskus törmää niin pitääkö moikata iloisesti vai tuijottaa vihaisesti kulmien alta heheh .Ja todella toivon että joskus törmätään itse ainakin iloisesti ajattelisin asiasta... AP

    • Tiedäänmistäpuhuun

      Ei siinä mitään erikoista ole vaan sillä miehellä loppu aina kiinnostus kuin seinään.Sillä miehellä nyt pitkä pitkä loma ja aika juosta kaikin maailman naisissa.Älä ikinä enää ole missän tekemisissä satutat vaan itseään.Ei mitään ihme vaikka saisit siltä viestikin.Saa et ole tehnyt mitään väärin,usko pois.
      Miehellä on mielenterveys ongelma ja negatiivinen asenne jokaisesta asiasta.
      Oletko sen tajunut?

    • 30ap

      Kyllä mulla on mielessä ollut joo että jotain viiraa hänellä korvien välissä. ei sen takia että ei musta ole kiinnostunut vaan just ton aikasemmankin käytöksen perusteella. ja negatiivisesta asenteesta en tiedä. ainakin minua kohtaan oli jotain asennevammoja hänellä. ja siis kyllä itekin mokailin jonkinverran tossa mut silti toi jäätyminen tuli ihan puskista tavallaan..... mutta mikä parasta niin lippu korkealla jatketaan elämää enkä ole sortunut laittamaan mitään ruikutusviestejä perään:D parastahan tässä myös se että koko viime vuosi oli yhtä musta aukkoa mutta nyt olen päässyt taas elämän makuun ja vielä parempi vaikka mies meni hyvä fiilis jäi!

    • Vastaminulle

      AP!!!
      Kerro oliko teillä mustasukkaisuutta.Itella oli samatyypinen seurustelu ja loppui kuin seinään.Ehkä oli sama mieskin.
      Mikä värinen henkilöauto sillä miehellä on?
      Montako lasta tässä maassa?
      Kerro jotain.Minä seurustellin noin puoli vuottaa ja nyt loppu.

      • tiutau1

        Minä kysyn sinulta millä ajeli, kuulostaa tutulta, minun mielestä lapsia kaksi


    • ap28

      AP vastaa. Tää minun 'herrasmies' ajeli sinisellä peugeotilla.Ja ei lapsia tietääkseni....mutta mistäs sitä tietää.... narahdin kyllä aika pahasti silloin mutta nyt ei pahemmin enää tunnu.. aikas neutraalit fiilikset koko äijästä. Melkein parempi olisi jossei ikinä oltas nähtykään mutta vain melkein olihan siitä myös superpaljon iloa!:D

      • ap28

        ja niin siitä että oliko mustasukkaisuutta niin oli mutta ihan terveissä rajoissa minusta ettei mitenkään ylettömästi vaan sillai sopivasti;)


    • Plys

      Ap?
      Kertositko kaupunki tai jotain "sinnepäin" missä see herra asuskele?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      68
      2949
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      415
      2849
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      100
      2256
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      88
      2070
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1914
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1854
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1840
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      152
      1818
    9. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      327
      1671
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1632
    Aihe