oikean meikkivoiteen etsintä!

sabotage87

Elikkäs mulla on ollu hakusessa jo pidempään meikkivoidetta joka ois peittävä vaalee ja hieman kellertävä sekä ilman muuta kestävä! minulla on pienia haaleita maksaläiskiä ja hikoilen kasvoilta helposti :( ihoni on myös kuivahko ... !
aikasemmin olen sekoitellut lumenen skin perfectoria 10 ja 11. saan oikean sävyn noilla MUTTA kun vähänkin hikoilen niin naama on niin suttusen näköinen,.

näitä vaalea/kellertävä sävyisiä on vaikea löytää varsinkin jos samaan pakettiin pitäs olla kestävä sekä peittävä.... mä oon kokeillut lähes kaiken marketti meikin mitä vähänkin vaikuttanut oikeelta ,mut sit kasvoille levittäessä tuote muuttuu joko ruskeeks ,pinkiks tai ihan valkoseks.

ja heti alkuun sanon että joe blasco ei käy mun turpaan sitten ollenkaan. liian paksua ja epämukavan tuntuista iholla,kokeiltu on!

5

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Moi21

      Kokeile jotain mac meikkivoidetta? Mee vaikka stockmannille ja kysy niiltä apua :) Helsingissä on ainaki stockmann joka myy mac tuotteita (keskustassa).

      • wetriop

        Tampereella myös ja nettikaupastakin voi tilata, jos ei kovin usein vieraile näissä kaupungeissa.

        Clarinsilta löytyy myös hyviä meikkivoiteita, tosin jos kärsit maksaläiskistä niin ei ehkä paras, kun niissä on vähän alkoholia.


    • Ehdottaisin tätä

      Käy body shopista. Mullakin on kuiva iho ja epätasainen väri, mut kys. meikkivoide on kosteuttava (tietysti silti pitää käyttää kost.voidetta), levittyy ja peittää hyvin, muttei erotu iholla. Itse olen sieltä ostanut meikkivoiteeni usean vuoden ajan. Muista mainita, että haluat kellertävän värin. Mene ilman meikkivoidetta, niin kokeilevat värin sopivuuden kasvoihin. Hinta on n.25e.

    • mineraalit kehiin

      Tässä vastaus:

      bareMinerals: (saa sokokselta, esim.) Kivipuuterin tyyppinen mineraalimeikkipohja sävy R130

      tai

      bareMinerals original: Golden fair (W10). (Irtopuuteriversio)

      Ovat muuten ihan aikuisten oikeesti keltaisia ja vaaleita! Tuo R130 on aavistuksen jauhoisempi, matampi ja peittävämpi, kuin tuo irtopuuteripaketissa oleva mineraalimeikki Golder Fair. R130 on myös vähän vaaleampi, jopa vähän liiankin vaalea.

      Golden Fair on hyvin kerrostettava, mutta sillä saa myös läpikuultavaa jälkeä. Siinä on vähän sellaista glow´ta mukana, tiiättekö sellaisen fotoshopatun näköisen naaman, mutta ei liikaa (Kuten esim. Lily Lolossa mielestäni on.)

      Kyllä näillä peittävääkin jälkeä saa. Jos siihen Blascoon tai siihen Lumenen meikkivoiteeseesi sekoitat pienen määrän mineraalimeikkipuuteria, saat sellaisen peitetökötin, että kyllä pysyy naamalla. Samalla tavalla saat myös silmänaluset peittoon, jos on tarvetta peiteaineelle.

      Jos kaipaat kevyttä ja kosteuttavaa, jossa pieni suojakerroin, suosittelen Goshin CC Iluminating foundation -voidetta 01 Porcelain. Se on yllättävän keltapohjainen.

      Tuohon hikoiluun sanoisin, että hanki kunnonn aineet mineraalimeikin alle. Suosittelen Goshin Velvet touch foundation primeriä, käytän itse sitä Baremineralsin alla ja kyllä se mielestäni lisää meikin kestoa. Mutta onhan niitä muitakin, mutta pohjustus on kaiken a ja o. Voit kokeilla myös ilman aluvoidetta.

      Jos Bareminerals tuntuu liian keltaiselta (Niinkin voi olla. Ovat nimittäin KELTAISIA), voin suositella Everyday Mineralsin Base -mineraalimeikkiä sävyä Olive Fair. Se on ihan vähän keltainen, mutta ei paljon. Siinä on vähän sitä glowta ja levittyy nätisti.

      Meow Cosmeticsilla on Angora -sarja, joka on keltainen ja vaalea. Sarjan vaalein sävy on ihan äärimmäisen vaalea. Suosittelen ostamaan vaaleimman ja tummimman Angorasta ja sitten sekoittelemaan oman. Meowin meikit ovat aika kuivattavia ja jauhoisia ja niillä on vaikea saada nättiä jälkeä, jos ihossa on vähänkään hilseilyä yms.

      Tässä on kokemuksella annettuja vinkkejä. Terveisin vaalea, keltainen ja ruusufinninen rasvanaama.

      • hhhhhhhhhhhhhh1

        Matte sarjan Golden Fair on sitten paljon tummempi kuin Originalin, jälkimmäistä tosin en ole kokeillut, mutta luin niin.

        Angora on jo tosi keltainen, enemmän aasialaiselle iholle? En ole kokenut pohjia kuiviksi ja jauhoisiksi - pintakuivalle iholle auttaa, kun suihkaisee vettä tai kosteuttavaa suihketta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe