Joululahja

Joulupukki-2014

Siitä se lähti, ensin pihdataan ja sitten ei anneta edes jouluna. Nyt on sana käynyt ja saa lähteä tuo pihtaava akka pihalle. Se kun ei välitä selvästi siitä mitä mä haluan, niin miksi mun pitäisi välittää siitä, että järjestely tuottaa sille suunnaattomia ongelmia.

No, sitä saa mitä haluaa. 8 vuotta ollaan oltu yhdessä ja aina välillä on ollut huonompia ja parempia hetkiä, mutta eiköhän tää tullut nyt tiensä päähän lopullisesti.

Toivotin sille hyvää loppuelämää ja sanoin että on parasta, että kerää kamansa ASAP ja sillä selvä.

8

309

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • h0r0tus

      Oikein tuollaiselle horolle.

    • Niin surullista

      Tässäpä on taas kerran räikeä esimerkki siitä mikä on miehelle se tärkein asia parisuhteessa. Ja luettavissa on myös se miten toisen kunnioitus loppuu heti kun "MINÄ HALUAN" ja toinen ei anna.

    • mkjhvcgt

      Oletkos koskaan miettiny, miksi akka ei anna? Onko mitenkään mahdollista, että et ole hoitanut hommiasi hyvin? Et ole haluttava?

    • Ajatukset muualle

      Nyt kyllä toivon, että koko Suomen naiset tekisivät yhdessä ja yksimielisesti täydellisen lakon, jossa kukaan ei kenenkään kanssa ole minkäänlaisessa seksuaalisessa kosketuksessa kuukauteen, saisivat miehet pieksää tuota suutaan todella syystä, että naiset pihtaavat, mutta miten saataisiin mukaan myös nuo kapakkaharakat ja baarikärpäset ja työpaikan viettelijättäret, tarkoitan että mukaan saataisiin kaikki.
      Tarkoitan että kaikki salasuhteet, ykköset, kakkoset, kolmoset jnd. yhdessä, niin että maan rajojen sisäpuolella ei kukaan nainen lähde minkään laiseen seksiin mukaan, jospa miehet alkaisivat kunnioittaa naisia niin, että jatkossa ei missään ei enää tarvitsisi lukea naisten pihtaamisesta.

      Mutta taitaa olla se toinenkin puoli, ainakin kirjoituksia on alkanut näkyä, että naiset hakevat salasuhteita ja eroja, kun mies ei ole seksuaalinen, joten taitaisi olla miestenkin puoletta aika tehdä ihan samanlainen selibaatti, niin että kukaan nainen ei saa mistään muualtakaan seksiä, jospa se nämäkin naiset tolkkuuntumaan.

      Jotenkin minusta tuntuu, että elämästä näiltä ihmisiltä puuttuu sisältö ja siihen haetaan seksistä sitä lohtua. Se sisältö on jokaisen luotava itse, ei ole puolison luotavissa. Elämä ei voi olla yhtä menemistä jatkuvasti eikä hilpeää elämää. Yksi voi opetella vaikka tekemään käsitöitä, toinen nikkaroida eli jotain tekemistä elämään, niin ei tunne puutetta seksistäkään, ajatukset pitää siirtää muuhun, mutta jos jatkuvasti vaan pyörittää päässään vain seksuaalisia asioita, kyllä siihen suohon hukkuu jokainen.

      • ihmettelen???

        Ja miksi (melkein aina) nainen saa kokea erotilanteessa noin ala-arvoista kohtelua exän taholta. Eikö näille miehille ole mitään merkitystä sillä miten toista kohtelee, olkoonkin vaikka erotilanne. Mikä menee ihmisen elämässä niin vikaan että siitä tulee noin paha ja tunteeton toista ihmistä kohtaan.


      • Minä vaan

        Mutta autas armias jos mies ei lämpene aina, niin silloin on kyllä hyväksyttyä naisen käydä vieraissa, koska miehestä ei ole hoitamaan seksiä. Tätä on toitotettu iltalehteä myöten, että kyllä pitäisi miehen aina antaa kun nainen haluaa. Jos ei, niin nainen saa hakea muualta, se on miehen syytä.


      • Ei voi tietää
        Minä vaan kirjoitti:

        Mutta autas armias jos mies ei lämpene aina, niin silloin on kyllä hyväksyttyä naisen käydä vieraissa, koska miehestä ei ole hoitamaan seksiä. Tätä on toitotettu iltalehteä myöten, että kyllä pitäisi miehen aina antaa kun nainen haluaa. Jos ei, niin nainen saa hakea muualta, se on miehen syytä.

        Kuka hyväksyy, kuka ei. Jokainen vastaa yksin siitä miten ihmissuhteensa hoitaa, turha syyttää muita jos pettää toista kun elää parisuhteessa. Kannattaisi lopettaa suhde jos haluaa hyppiä vieraisiin vuoteisiin vai onko siinä se jännitys mikä houkuttaa. Säästyisi monta surua ja tuskaa mitkä pettäjä jättää jälkeensä.


    • Koettu on

      Miehelle asiat ovat kunnia asioita, sillä miehet ovat ne jotka ovat ennen aina eronneet, jättäneet perheensä. Lisäksi se on liitetty niin vahvasti juuri tuohon seksuaalisuuteen, eli jos mies tulee jätetyksi, heille se on täydellinen seksuaalinen alennustila.

      Tämän päivän erot ovat enemmän naisten väsymistä työtaakan alle, sillä naiset käyvät työssä, hoitavat, kodin lapset. Ennen äidit olivat enemmän kotona ja myöskin suku oli lähellä auttamassa, nykyisin perheet elävät hyvin yksinäistä elämää.
      Kun pienten lasten kanssa kotona oleva äiti tavallaan ulkoistetaan elämästä, hän ei jaksa katsoa miehen ainaista menemistä, vaikka se kuuluisi työhönkin. Matkatyöt ovat hyvin yleisiä, saattavat kestää jopa viikkoja, siinä sitä äiti yksin pyörittää rumbaa, on vaativassa työssä, yrittää saada hoidettua lapset ja kaiken muunkin sillä aikaa.

      Kun mies palaa työmatkalta, on hänkin vähän outo, haluasia ehkä tavata kavereita ja se perhe jää vieläkin taka-alalle, tuossa vaiheessa monen äidin pinna palaa lopullisesti, ei varmasti enää toimi kotona seksi eikä mikään muukaan ja ollaan varmasti eron partaalla.
      Olen tämän omakohtaisesti kokenut ja tiedän miten riepoo, kun toinen palaa, mutta ei sittenkään ole kotona ja auta tai edes kuuntele.
      Meillä miehen työmatkat loppui yrityksen saneeraukseen ja saimme perheen palautettua tavalliseen rytmiin.

      Minullakaan ei ollut ketään auttamassa lasten hoidossa tai muussa, eikä aikaa jäänyt tavata ketään kun yksin tein kaiken, olin aika lopussa.
      Kyllä minäkin sain jo kuulla pihtaamisesta ja vaikka minkälaista muutakin eli mies osaa olla ilkeä, ajattelematta lainkaan omaa osuuttaan tilanteeseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1741
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1735
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    8. 114
      1699
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe