Oman laulun äänitys?

missä?

Onko Helsingin seudulla missään karokepaikkaa, jossa voisi nauhoittaa oman laulun cd:lle? Joskus näitä paikkoja on ollut. Harmittaa kun ei silloin aikanaan tullut tallennettua omaa laulamista eläkepäiviksi varte. Harmittaa kun ei tiedä miltä laulu todellisuudessa kuulostaa.
En ole vain kuullut onkö vieläkin jossain tällainen mahdollisuus. Miksei vetäjät tarjoa tällaista palvelua maksusta esim.

17

3793

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JOu JOu

      Kyllä pitää paikkansa! Joskus tätä harrastettiin ja monella on kotonaan jokin vanha c-kasetti jossain hyllyssä pölyyntymässä. Homman tekee hankalaksi se että sinun laulusi on ihan vapaata tavaraa ja siitä päätät sinä, toisin kuin karaoke kappaleen musiikki ja video. Ne ovat tekijän oikeudella suojattu ja niiden käyttäminen ilman lupaa on kiellettyä. Ja lupa taas maksaa. tälläisestä toiminnasta kiinni jääminen tuottaa hienon pikavoiton palvelun tarjoajalle, koska todella harva firma haluaa maksaa pakollisia maksuja markkinoiden ollessa huonot. ja sitä ne tässä tapauksessa on.
      Yhden tälläisen paikan tiedän jossa homma toimii lain puitteissa (toivottavasti). Pub Hertas tekee sinulle Video-CD levyn esiintymisestäsi 20euron hintaan. Olettaen että valtaosassa suomalaisia koteja on DVD soitin joka lukee myös tuota kyseistä formaattia niin toivon mukaan sinulta myös sellainen löytyy (soittimen tulee tukea Video-CD formaattia. Nykyään aika poikkeuksetta kaikki uudet soittimet omaavat tämän ominaisuuden). monet uudehkot tavalliset CD-soittimetkin osaavat lukea video-CD:ltä sen ääniraidan joten se saattaa toimia ilman kuvaa myös kotistereoissa jolloin DVD soitin ei ole välttämätön. Hertas kuitenkin on uudistamassa taas kamera systeemeitään joten en ole varma onko homma toiminnassa tällä hetkellä. kuitenkin jos se ei onnistu tänään niin huomenna se voi jo onnistua. Hertaksessa on karaokea joka päivä alkaen kello 21.00 paitsi perjantaisin jolloin laulamisen voi aloittaa jo 15.00 viimeisimmän minulle saapuneen tiedon mukaan.
      Tervehtien JOu JOu..
      PS. minulla on mahdollista tehdä vaikka levyllinen "omaa laulua". Asiaan vain vaikuttaa aika ja sen puute. tästä vaihtoehdosta voisi vielä jutella. kirjoittele vastausta niin katsotaan riittääkö mulla innostus. en lupaa mitään mutta jos hyvä päivä löytyy niin mikäs siinä..

      • missä?

        Kiitos vinkistä. Aina kannattaa kysyä. Oletin, ettei missään enää tällaista mahdollisuutta ole. Löysin vinkkisi perusteella tälläisen nettisivun, jossa asiasta kerrotaan. Täytyypä käydä. Kiitos sulle.

        http://www.hertas.fi/service.cntum?pageId=103492


      • Just
        missä? kirjoitti:

        Kiitos vinkistä. Aina kannattaa kysyä. Oletin, ettei missään enää tällaista mahdollisuutta ole. Löysin vinkkisi perusteella tälläisen nettisivun, jossa asiasta kerrotaan. Täytyypä käydä. Kiitos sulle.

        http://www.hertas.fi/service.cntum?pageId=103492

        Tampereella on ainakin Karaoke Ravintola Killinki. Sielä voi äänittää CD:n. 1 Kappale hintaan 15€, 5 kpl 40€ ja 10 kpl 70€.
        Osoite: Aleksis Kivenkatu 13 Tampere


    • Stockmann

      Stockiksessa on hesassa musiikkiosastolla Stage, ja siellä tehään myös video!

      • polttarit

        Paljonko äänitys Stocmannilla maksaa?


      • tietoa

      • enää äänittele
        tietoa kirjoitti:

        mutta ootko huomannu tuota:

        http://karaoke.fi/modules.php?name=News&file=article&sid=57

        Tai ei ole tarjonnut noita äänityspalveluita enää moneen moneen vuoteen koska sehän on siis laitonta tuolla tavalla ravintolassa äänitellä noita biisejä karaoketaustoja käyttäen. Ainakin siis ravintolassa, käsitykseni mukaan. Stockalla on varmaan luvat kunnossa mutta en ole enää moneen vuoteen siitäkään äänitysmahdollisuudesta kuullut mitään.

        Toi Melplayn systeemi on tällä hetkellä varmaan ainoa tällainen vaihtoehto ?

        Varmaan toimii ihan hyvin, en tiedä kun en ole kokeillut.
        Ainoa mikä tossa tökkii, niin on se että toi on Melplayn juttuja. Laulut tapahtuvat heidän taustoilleen ja tunnetustihan ne taustat eivät ole niitä mitään kaikkein parhaimpia.

        Mikä on hyvää on se että vastaat itse täysin tuosta äänityksen laadusta eli miksauksesta.
        No harmi tietenkin siinä vaiheessa että jos ei miksauksesta ole mitään kokemusta tai tietoa.


    • haissielassie

      ku mie tuo meidä asserinkaa ajettii volle kiganttii ja napattii siel kännyt , laptopit ja parit muistitikkulat, hai sie ei maksant mittää, sithä myä hajettii ärrält reepaidit ja naapurin hemmi virittel koneet toimimaan
      oppi koneen käyttelöt tuol sörkäntäyshoidos mennävuonna. no nythä myö mentii paikallissee karaookkebaariin ja viriteltiin puhellimmee tuo nauhotus vai mikälie rec,ki päälle ja nauhoteltiin omat lauluut , siin meni kuulkaas vaaralliset onnet sekä tummat silimät et sujahti vaan tuoho puheliimmee ,,, ja näihä my jatkettii koko ilta,, hemmi polttel sitte meitille ihan omat cd levyt koko suvun käyttöö ja loput myö myydää kadul laatutavavaraan ,,, meiti vollet raikaa ja eipä maksant muuta kuin nuo reepaid kortit , näin halvalha myö omat levyt tehrään.

    • 20m vasempaan ja

      ja oikealle ylös siinä voi , voi ,voi
      miksatakin voi , voi , voi

    • Kotiäänittäjä

      Jos sinulla on kotona jonkinlainen karaokelaitteisto, josta saa äänen esim. aux out -liitännästä pihalle, niin ei muuta kun kytket sen tietokoneen äänikorttiin ja imaiset netistä ilmaisen Audacity-ohjelman, jolla voit äänittää ja editoida laulusi. Sitten vaan polttelet levyn valmiista tuotoksistasi.

      • on kyllä

        niin totta, että.

        Täytyy ihan ihmetellä tavan tumpelona, että miten ilmaisella ohjelmallakin voi mistään mitään ymmärtämättä saada ihan oikeasti jotain levyllekin. Vieläpä niin, että jos ei oma lauluääntä ota huomioon, se kuulostaa jopa ihan musiikilta.


      • Ei enää niin tumpelo
        on kyllä kirjoitti:

        niin totta, että.

        Täytyy ihan ihmetellä tavan tumpelona, että miten ilmaisella ohjelmallakin voi mistään mitään ymmärtämättä saada ihan oikeasti jotain levyllekin. Vieläpä niin, että jos ei oma lauluääntä ota huomioon, se kuulostaa jopa ihan musiikilta.

        No mutta eihän kukaan valmiiksi mitään mistään ymmärräkään, vaan ottaa selvää. Ohjelmissa on käyttöohjeet.


    • Innostunut sonni

      Olisko kenelläkään linkata joku linkki, mistä vois ladata koneelleen vaikka jonkun nauhoitushojelman? Voihan sitä nauhoittaa omia biisejä vain omaksikin huvikseen :) jos tietoa, laittakaahan tulemaan!

      • Vinkki

        Kirjoita kuukkeliin Audacity, siitä se lähtee.


      • Olisimpa Vesku Loiri
        Vinkki kirjoitti:

        Kirjoita kuukkeliin Audacity, siitä se lähtee.

        Itse tein polttaribiisin sounda.fi-kavereitten kanssa. Linkittäisin biisin tähän, mut kun en kehtaa ;)

        Pyysin yksinkertaisia taustoja ja nopeaa lauluäänitystä, tekivät mielestäni todella hyvät taustat ja jaksoivat äänittää lauluani melkein 4. kertaa :D

        Silloin 2010 oli suht edullinen setti, maksoikohan jotain 300, nyt en tiedä mitä pyytävät...


    • Terve,

      Jos ei ole vielä tullut vastaan niin meiltä löytyy ihan Karaokestudio tätä varten.
      Ihan yksinkertainen systeemi on kyseessä ja käyttö luonnistuu ihan jokaiselta.
      Lopputulos on toki laulajasta ja itse kappaleesta kiinni mutta pääsääntöisesti ihan onnistuneita vedoksia asiakkailtamme tupsahtelee levylle.

      Käy tsekkaamassa vapaita aikoja, biisilistoja yms.
      http://www.melplay.fi/pro/cat_fin/product_catalog.php?c=36

    • ääniexpertti

      Ei onnistu missään sillä cd:lle ei voi nauhoittaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5778
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3535
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1895
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1576
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1483
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1378
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe