Inhoan ja halveksin siskoani

Kusipää

Siskoni on tunnehäiriöinen, tekee elämässään äärettömän typeriä päätöksiä ja valintoja, joita muut joutuvat korjailemaan ja samalla siskoni esittää marttyria. Hän on esimerkiksi velkaantunut pahasti ja laskut ovat menneet ulosottoon. Vanhempani, jotka ovat sairaita ja elävät köyhyysrajalla ovat joutuneet maksamaan hänen laskujaan ja osallistuvat hänen elättämiseensä. Siskoni on yli 30 vuotias. Hän ei oikeasti ota vastuuta järjettömistä valinnoistaan, ja jos vastuunottamisesta hänelle mainitsen, hän sekoaa. Tämä sekoaminen on yleensä hallitsemantonta ahdistusta, paniikkia.. ja suurinosa tästä on pelkkää liiottelua. Jollakin kierolla tavalla hän saa minut syylliseksi tilanteeseensa, jos mainitsen hänelle vastuunottamisesta. Hän on kuulemma kärsinyt jo niin paljon, ettei siitä saa muistuttaa. Vanhempani ovat liian kilttejä ja siskoni on aina ollut se lempilapsi, jonka sekoiluja katsotaan sormien läpi.

Siskoni on tyhmä ja pinnallinen. Hän määrittelee oman arvonsa ja myös muiden arvon ulkonäön perusteella. Hän haukkuu usein kavereitaan tyhmiksi tai lihaviksi. Hänen mielestään ihminen on parempi, jos käy salilla ja syö maitorahkaa. Siskollani on naurettavia laihdutus- ja kuntoiluprojekteja, joihin vanhempani osallistuvat rahallisesti. Nämä projektit jäävät aina puolitiehen.

Siskoni on tekopyhä. Hän muokkautuu seurassa sellaiseksi minkälaisena juuri se seura haluaa hänen olevan. Minun seurassani hän yrittää olla sen kaltainen ihminen, jota minä arvostan ja muussa seurassa ihan toisenlainen. En usko, että hänellä on ketään ihan oikeaa ystävää.

Siskoni on sinisilmäinen heitukka, jolle miehiltä saatu huomio on todella tärkeää. Hänellä on ollut vuosien varrella lukuisia irtosuhteita ja muutama rikollinen, alistava tai väkivaltainen poikaystävä. Baarielämä ja ryyppääminen on ollut elämässä tärkeimpiä asioita. Hän on tehnyt abortteja seksiseikkailujen seurauksena. Sittemmin hän on synnyttänyt lapsen aivan täydelliselle luuserinistille, josta on seurannut ihan toinen tarina, joka lisää vihaani entisestään.

4

173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sama täällä. Siskossani samoja luonteenpiirteitä maustettuna sillä että hän väheksyy pikkusiskoaan.

    • Anonyymi

      Arvostaako sinun siskosi sinua? Minullakin on onneksi vielä yksi sisko. Kiva nainen on,vaikka on monessa asiassa erilainen,en lähtisi mistään hinnasta häntä moittimaan julkisesti tai päin naamaa jaan,kun aihetta ei ole. Ei silleen olla liian läheisiä,koska ollaan vähän eri päästä sisarusparvea,mutta monet naurut on yhdessä naurettu,muutamia surullisia kun mietitty. Puoliso valitaan,mutta vanhemmat ja sisarukset ovat mitä ovat,niin kauan kuin ovat,ihmisten Ilona. Jokainen ihminen on ainutkertainen,se oma sisaruskin,ja valintojaan pitäisi yrittää ymmärtää vaikkei niitä aina voisikaan kunnioittaa.

    • Anonyymi

      Kukaan ei JOUDU korjailemaan kenenkään toisen mokia. Kukaan ei pakota.

      Jos menet puuttumaan typerästi käyttäytyvän siskosi asioihin on se täysin oma valintasi. Aikuinen on vastuussa omista valinnoistaan ja ottaa luonnollisesti sitten seuraukset vastaan joita omista valinnoista seuraa. Sama koskee sairaita ja köyhiä vanhempianne kuten myös tätä typerästi käyttäytyvää siskoasi.

    • Anonyymi

      Vaikuttaa siltä että teidän perheessä kaikilta on aikuisuus hukassa. Aikuisuus on vastuun ottamista itsestä ja omista valinnoista. Kukaan teistä ei sitä näytä handlaavan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5790
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3667
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      227
      1921
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1772
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1222
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1177
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      290
      955
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      50
      948
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe