Veljen omituinen vaimo

ihmettelensuuresti

Veljeni meni naimisiin jotain 6.v sitten vaimonsa kanssa, vaimon ollessa 17.v. Ihmettelin kun vanhempiani ei oltu kutsuttu lainkaan heidän hääseremoniaansa, kihloista ei oltu ilmoitettu yms ja yllättäen veljeni kertoi olevansa naimisissa. Tyttö vaikutti aina maalla porukoillani ollessa melko kiltiltä ja hiljaiselta. He asuivat jonkin aikaa vanhempieni omistamassa asunnossa, josta tämä tyttö ei maksanut lainkaan vuokraa, kun sitten asunto tyhjeni, oli tiskipöydät täynnä astioita, joissa pörräsi pieniä itikoita. Meinasin oksentaa näystä. Tuntui oudolta kuinka vieras tyttö lainaili vanhempini autoa, ajoi heidän bensoillaan ja laittoi kasveja heidän kasvimaalleen. Emme lainkaan tunteneet tuota tyttöä!

Aina vain erikoisemmaksi muuttui, sillä pian veljeni vaimo alkoi kärrätä omia tavaroitaan vanhempieni asunnolle. Enimmäkseen siellä on vaatteita, kirjoja, kaikenlaista kirppariroinaa. Korostan, että tavarat ovat nimeomaan hänen, ei veljeni (sen vielä ymmärtäisin). Tavaroita on sikin sokin kolmessa eri huoneessa asuntoa ja siis huoneet ovat melkein täynnä rojua! Niitä ei ole lainkaan järjestelty pinoon, sukkapari saattaa löytyä lattialta ja toinen kaapin päältä, jopa e-pillerireseptit ja tamponit on jätetty sikin sokin huonetta sekä bikinien yläosat. Huoneessa hyvä kun pystyi edes liikkumaan, niin täynnä tuon likan tavaraa se on. Lisäksi kaksi huonetta joihin nuoret majottuivat asumaan olivat ihan täynnä rojua, haisevia mehutölkkejä, pähkinän kuoria yms roskaa.

Nyt sitten tuon tytön piti tehdä vanhempieni luona sukulaisillensa huonekaluja, noh kaikki huonekalujen naulat ja niitit oli jätetty sikin sokin ympäri vanhempieni vinttiä. Siltä löytyi kankaan paloja yms ja heittelin niitä sitten itse roskiin. Mikä ihme tuolla tytöllä voi olla vialla? Tulla nyt vanhempieni luokse tuomaan rojujaan ja sekottamaan paikkoja. Voiko kertoa jostain sairaudesta vai mistä? Onko muilla kokemusta?

23

636

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmettelensuuresti

      Ja siis kun noista huonekaluistakaan, joita hänen piti entisöidä ei ensinnäkään edes ilmoitettu mun vanhemmille! Ne vain tuotiin tuonne varastoon ja minähän arvasin heti, että ei siitä mitään tule. Tiesin että se on vain yksi helvetinmoinen kaaos mikä niistä jäälkeen jää. Todella omituista tuoda huonekaluja toisten nurkkiin kysymättä lupaa!

      • En ihmettele nykyään

        Eipä tuossa nyt juurikaan mitään ihmettelemistä ole, kyseessä on tyypillinen nykypolven, onneton, uusavuton, nuori nainen, jollaisia löytyy pilvin pimein.
        Tuollaisiin kun törmää jatkuvasti työssään, ei voi kuin miettiä, millainen on tulevaisuutemme.


    • mikä mielenterveys

      Mitä tiedät tytön lapsuudenkodista? Onko siellä sekaista? Onko se pieni vai suuri?

      Tuntuu, että tytöltä puuttuu kyky järjestää tavallinen koti.

      Onko tytöllä masennusta? Hän aloittaa sitä sun tätä, mutta ei jaksa vielä asioita loppuun. Jälkeen jää sekasotku. Hamstraaminenkin viittaa jossain määrin tähän. Se on mennyt liiallisuuksiin (toisaalta sillä perusteella yli puolet suomalaisista kuuluu tähän).

      Miten veljesi suhtautuu asiaan? Eikö hän ole toinen osallinen tässä tavaroiden kärräämisessä. Ainakin hän voisi sanoa, ettei hänen vanhempiensa kotiin voi kaikkea viedä.

      Ovatko vanhempasi liian kilttejä. Eivätkö he voi sanoa tarvitsevansa tilan itselleen? Ainakin he voisivat vaatia järjestystä ja paikkojen siivousta.

    • Itsekin ujo

      Minua hämää enemmän se että puhut hänestä vain jonain tuntemattomana tyttönä, vaikka hän on ollut oman veljesi vaimo jo 6 vuotta.

      Oletko edes yrittänyt tosissaan tutustua häneen, vai oletko vain keskittynyt haukkumaan ja puhumaan pahaa selän takana?

      Eiköhän noista jutuista ole vanhemmillesi mainittu, jos se heidän asuntonsa on. Kaikki vain "tytön" vika, veljesi ihan syytön?

      Vinkki: Vaikka joku olisi vähän ujompi ja hiljaisempi, hän haluaa silti tutustua ja tuntea itsensä hyväksytyksi...

    • viestin aloittanut

      No joo, kirjoitin siis lähinnä tuosta alkuvaiheesta, kuinka häntä ei oltu esitelty meille lainkaan ja kaikki oli niin mysteeristä ja salaperäistä. Itse esittelin hyvin pian oman seurustelukumppanin vanhemmilleni, joten ihmettelin kun kihlautumisestakaan ei mitään sukulaisille kerrottu. Tuntui tosi oudolta kuinka hän alkoi tuoda tavaroitaan melkeinpä tuntemattomien ihmisten kotiin, nyt toki hän on meille kaikille tutumpi. Mutta tosiaan tästä tavaroiden kärräämisestä on useampi vuosi siis jo..

      Olen siis häneen kyllä nyt päässyt tutustumaan, valitettavasti minulle on jäänyt röyhkeä ja hyväksikäyttävä kuva hänestä, vaikka aluksi hän vaikutti hiljaiselta ja kiltiltä. Siis tuo alkuvaikutelma on paljon muuttunut. Olen itsekin melko ujo.

      Noh, veljeni voisi tietysti käskeä tytön viedä tavaroita omien lähisukulaistensa luokse ja yhdessä hänen kanssaan siivota tavarat edes jonnekin pois näkyviltä sitten.

    • Margareeta

      Koko ongelmapotissa on yksi oleellinen ydin: reviiri ja sopimukset!

      Kun tyttö avioitui veljenne kanssa, niin he yhdessä vastaavat asumisestaan.
      Jos vanhempasi ovat vuokranneet heille omistamansa huoneiston, niinpä ovat nuori pari yhdessä velvoitettu maksamaan vuokransa.

      Jos vanhemmat jostain erikoisesta syystä haluavat vuokran vain poikansa vaimolta eli miniältään, niin se olisi myös heidän sovittava miniän kanssa sopimuksella.

      Tiesikö miniä, oliko hänelle ilmoitettu, että vuokra peritään häneltä, mutta ei puolisoltaan? Oliko tämä toivomus tuotu miniän tiettäväksi varsin selvästi.
      Jotkut ihmiset voivat olla huonoja lukemaan rivien välissä esiin tuotuja vihjeitä ja vinkkejä
      Ehkä vanhempanne ovat sivulauseessa lausahtaneet vinkin vuokrasta, mutta teini-ikäinen vaimo ei ole kypsymättömyyttään tajunnut sen merkitystä?

      Vapailla vuokramarkkinoilla ei ole käytäntöä, että puolisoilta vaadittaisiin erilliset vuokrasopimukset.
      Ehkä sen vuoksi miniä on olettanut, että puolisonsa hoitaa vanhempiensa kanssa vuokra-asian.

      Jos miniälle ei ole asiasta kyllin selvästi sanottu, niin tuskin häntä voi syyttää vuokran maksamatta jättämisestä, ellei sitten miniä satu olemaan selvänäkijä.

      Mitä siivottomuuteen tulee, niin yhdessä asuva aviopari yhdessä vastaa siivouksesta. Siivottomuus kertoo molempien luonteesta, koska yleensä siistimpi osapuoli ei kestä sotkuisuutta, vaan ryhtyy puuhaamaan kotiansa puhtaaksi.
      Siitäkin huolimatta, että tasa-arvo ei toteutuisi.
      Luonteen siisteysvaatimus vie tällöin voiton, vaikka alistuneena siihen, että oikeudenmukaisuus ei suhteessa toimikaan.

      Toinen seikka on miniän auttamaton nuoruus. Avioon mennessä vasta 17-vuotias! Lapsihan tuollainen on vielä, ja ajattelematon lapsi. Myrskyisän nuoruuden kourissa hakee vielä identiteettiään.

      Jotain yritystä lapsukaisella on ollut, jos peräti huonekaluja on ollut aikomus valmistaa. Joku häiriötila kuitenkin hänen keskittymistään estää, ettei pysty viemään töitään loppuun asti. Onko miniän kanssa käyty tilanteesta selvitystä?

      Mitä auton miniän auton lainailuun tulee, niin onko hän yksin käyttänyt autoa, vai onko puolisonsa ollut mukana lainailussa?
      Toki tämäkin lienee sopimusasia, että lainaaja vaatii, että bensasta on maksettava.
      Lainaaja voi olla lainaamatta autoa, koska omistajalla on oikeus määrätä esineistään.
      Autosta vastaa osin lainaaja, ettei hän riko sitä, ja että lainaaminen tapahtuu luvalla, mutta jos miniä ottaa luvatta auton, on asia vakavampi ja luottamus todella horjuu.
      Mitenkähän on?

      Käsitin nyt, että veljesi vaimonsa kanssa on sittemmin muuttanut vanhempienne kotitaloon. Ja talon määrättyihin huoneisiin on tuotu molempien tavaroita, koska avioliitossa tavarat kuin ihmisetkin yhtyvät ja yhdistyvät.
      Harvoin aviopari pitää eri varastoja asuessaan.

      Tämäkin on sopimus- ja reviiriasia.
      Vanhempanne ovat suostumuksellaan antaneet reviiriltään tilaa ja silti tarkat sopimukset asumisen suhteen on jätetty tekemättä. Vaikuttaa, että huolimattomuutta esiintyy molemmin puolin.

      Jos olisin asianomaisen nuoren tytön äiti, niin kovasti kyllä puoltaisin joitain seikkoja. Taluttaisin tytön appivanhempiensa kanssa yhteiseen keskustelupöytään.

      Siinä selvitettäisiin, mitä on sovittu ja mitä ei ole sovittu.
      Myös sen, onko tosiaan tyttö eli miniä otettu henksiesti hyväksyen vastaan vaimona, kohdellaanko pelkkänä tyttöystävänä, jolla ei ole sijaa "majatalossa", ei paikkaa, eikä suosiota. Kunnian kukko ei suinkaan ole laulanut tytölle, jonka alkutaipale avioliitolle on ollut muhkurainen.
      Ehkäpä syynä, ettei vanhempia ollut kutsuttu hääseremoniaan, joka herättää kysymyksiä myös.

      Toiseksi vaatisin sopimukset vuokrista ja bensiinikorvauksista.
      Jos vuokra vaaditaan, se maksetaan ja bensat korvataan.
      Kasvimaan käyttöoikeus sovittava myös paperilla. Jos ei ole oikeutta käyttää multaa ja laittaa tilliä kasvamaan, niin sitten ei. Eihän siinä enempää, maan omistajan ilmiselvä oikeus.
      Toki tytön äitinä voisin kysyä, paljonko maanvuokraus maksaisi ja tillit ja kukkaset korvaisin.

      Ihan jos olette sisar, voitte ottaa vanhempienne kanssa meetingin, ja keskustella vuokra-asian, oikeuden asua vanhempienne kotitalossa kuntoon lopullisesti, mutta kohteliasta olisi ottaa veli myös mukaan keskusteluun. Syystäkin, että hän on aviomies vaimolleen.

      Kyseisessä neuvottelussa on syytä käydä tarkkaan lävitse kunkin reviiri ja oikeudet seikä velvollisuudet.
      Olisi hyvä, jos miniän vanhemmat olisivat mukana keskustelussa.
      Tällöin miniä ei tuntisi oloaan perin uhatuksi, koska hänellä on sukunsa ja vanhempansa (toivottavasti on), jotka voivat nähdä asian hänen kannaltaan ja näin ollen aviopuolisoiden tasaveroisuus tulee toteutetuksi samalla.

      Tähän tuli nyt hieman toistoa, mutta tuskin haitaksi. Onnea selvitystyöhön, jolle toivon hyvän ja kaikkia miellyttävän loppuratkaisun.

      • viestin aloittanut

        Joo, pahoittelen aiemman viestin epäselvyyttä. Eli siis veljeni vaimo aikoinaan muutti vanhempieni omistamaan kerrostaloasuntoon yhdessä veljeni kanssa, nykyään tosin asuvat muualla. Näen veljeäni melko harvoin, koska hän ei asu nyt Suomessa ja en oikein uskalla mennä puhumaan näistä asioista, koska haluan hänen nauttivan Suomessa olosta ja on tosi kurjaa riidellä, koska nähdään muutenkin harvoin. Vanhempani todennäköisesti tahtovat pysyä väleissä veljeeni ja eivät tuolle tytölle kehtaa asiasta huomauttaa. Tietysti näpäytettiin heitä siinä, että siivottiin äitini kanssa nuo kolmen huoneen tavarat.

        Vanhempani siis asuvat toisessa paikassa ja sinne heidän asuntoonsa siis tämä henkilö tavaroitaan toi tai oikeastaan tuo vieläkin toisinaan. Ei siis tuonne, jonne muuttivat silloin, paitsi tottakai omat huonekalut yms ja sen lisäksi sitten porukoilleni.

        Näistä tavaroista vanhempani käskivät viedä osan kirpputorille ja veljeni ilmeisesti kuunteli asiassa heitä. Jonkin verran veivät, mutta jatkuvasti tulee lisää uutta tavaraa. Nytkin esim. golfpalloja monta kassillista tuotiin vanhempieni huusholliin, tytön sukulaisten rojua.

        Tuolla autolla oli molemmat ajelleet ja sen ollessa tuon tytön käytössä oli autolle käynyt tosi omituisesti. Auto oli nimittäin siirrettykin luvattomasti paikaltaan ja äitini oli saanut sitten pysäköintihuomautuksia yms sakkoja ja hulluinta, että autossa oli ollut ovetkin auki. Oliko tämäkin ollut huolimattomuutta vai rikollisten näppärää toimintaa, että autoon murtaudutaan ja avataan ovet ikkunan kautta?!

        Tuo on hyvä pointti, että asunnon siisteydestä tietysti huolehditaan yhdessä. Minulla on asenne se, että jokainen paskantakoon oman pesänsä, mutta nyt ei ole vain heidän asunnostaan kyse vaan vanhempieni asunnosta. Tyttö tulee sinne ja sekoittaa kaiken ihan käsittämättömällä tavalla. Huonekaluentisöintiyrityksen jälkeen kaikki oli sikin sokin, niittejä siellä ja täällä, kankaan palasia jokapuolella, langanpätkiä yms. Miten joku voi elää noin toisten asunnolla? Eikö sen vertaa tunne häpeää, että yksinkertaisesti siivoaa edes osan rojuistaan.

        Narkomaaneja he tuskin ovat, ainakaan veljeni, hän opiskelee toisessa maassa..Tuskinpa tyttökään, mutta jotenkin sairas hänen on pakko olla.


      • viestin aloittanut
        viestin aloittanut kirjoitti:

        Joo, pahoittelen aiemman viestin epäselvyyttä. Eli siis veljeni vaimo aikoinaan muutti vanhempieni omistamaan kerrostaloasuntoon yhdessä veljeni kanssa, nykyään tosin asuvat muualla. Näen veljeäni melko harvoin, koska hän ei asu nyt Suomessa ja en oikein uskalla mennä puhumaan näistä asioista, koska haluan hänen nauttivan Suomessa olosta ja on tosi kurjaa riidellä, koska nähdään muutenkin harvoin. Vanhempani todennäköisesti tahtovat pysyä väleissä veljeeni ja eivät tuolle tytölle kehtaa asiasta huomauttaa. Tietysti näpäytettiin heitä siinä, että siivottiin äitini kanssa nuo kolmen huoneen tavarat.

        Vanhempani siis asuvat toisessa paikassa ja sinne heidän asuntoonsa siis tämä henkilö tavaroitaan toi tai oikeastaan tuo vieläkin toisinaan. Ei siis tuonne, jonne muuttivat silloin, paitsi tottakai omat huonekalut yms ja sen lisäksi sitten porukoilleni.

        Näistä tavaroista vanhempani käskivät viedä osan kirpputorille ja veljeni ilmeisesti kuunteli asiassa heitä. Jonkin verran veivät, mutta jatkuvasti tulee lisää uutta tavaraa. Nytkin esim. golfpalloja monta kassillista tuotiin vanhempieni huusholliin, tytön sukulaisten rojua.

        Tuolla autolla oli molemmat ajelleet ja sen ollessa tuon tytön käytössä oli autolle käynyt tosi omituisesti. Auto oli nimittäin siirrettykin luvattomasti paikaltaan ja äitini oli saanut sitten pysäköintihuomautuksia yms sakkoja ja hulluinta, että autossa oli ollut ovetkin auki. Oliko tämäkin ollut huolimattomuutta vai rikollisten näppärää toimintaa, että autoon murtaudutaan ja avataan ovet ikkunan kautta?!

        Tuo on hyvä pointti, että asunnon siisteydestä tietysti huolehditaan yhdessä. Minulla on asenne se, että jokainen paskantakoon oman pesänsä, mutta nyt ei ole vain heidän asunnostaan kyse vaan vanhempieni asunnosta. Tyttö tulee sinne ja sekoittaa kaiken ihan käsittämättömällä tavalla. Huonekaluentisöintiyrityksen jälkeen kaikki oli sikin sokin, niittejä siellä ja täällä, kankaan palasia jokapuolella, langanpätkiä yms. Miten joku voi elää noin toisten asunnolla? Eikö sen vertaa tunne häpeää, että yksinkertaisesti siivoaa edes osan rojuistaan.

        Narkomaaneja he tuskin ovat, ainakaan veljeni, hän opiskelee toisessa maassa..Tuskinpa tyttökään, mutta jotenkin sairas hänen on pakko olla.

        En vain ymmärrä, koska en itse voisi ikinä kuvitella eläväni noin. Anoppini varmasti heittäisi rojuni parvekkeelta ja antaisi ikuisen porttikiellon asuntoonsa, jos tollai käyttäytyisin, hän on sen verran siisti ihminen :) Enkä tuollaista miestä katselisi, jos miesystäväni ehdottaisi tuovansa rojujaan vanhemmilleni, varmaan kuvittelisin hänen vitsailevan.. Jotenkin tuntuu niin omituiselta, kuinka tuo voi olla edes todellista!


      • ihmettelevä
        viestin aloittanut kirjoitti:

        Joo, pahoittelen aiemman viestin epäselvyyttä. Eli siis veljeni vaimo aikoinaan muutti vanhempieni omistamaan kerrostaloasuntoon yhdessä veljeni kanssa, nykyään tosin asuvat muualla. Näen veljeäni melko harvoin, koska hän ei asu nyt Suomessa ja en oikein uskalla mennä puhumaan näistä asioista, koska haluan hänen nauttivan Suomessa olosta ja on tosi kurjaa riidellä, koska nähdään muutenkin harvoin. Vanhempani todennäköisesti tahtovat pysyä väleissä veljeeni ja eivät tuolle tytölle kehtaa asiasta huomauttaa. Tietysti näpäytettiin heitä siinä, että siivottiin äitini kanssa nuo kolmen huoneen tavarat.

        Vanhempani siis asuvat toisessa paikassa ja sinne heidän asuntoonsa siis tämä henkilö tavaroitaan toi tai oikeastaan tuo vieläkin toisinaan. Ei siis tuonne, jonne muuttivat silloin, paitsi tottakai omat huonekalut yms ja sen lisäksi sitten porukoilleni.

        Näistä tavaroista vanhempani käskivät viedä osan kirpputorille ja veljeni ilmeisesti kuunteli asiassa heitä. Jonkin verran veivät, mutta jatkuvasti tulee lisää uutta tavaraa. Nytkin esim. golfpalloja monta kassillista tuotiin vanhempieni huusholliin, tytön sukulaisten rojua.

        Tuolla autolla oli molemmat ajelleet ja sen ollessa tuon tytön käytössä oli autolle käynyt tosi omituisesti. Auto oli nimittäin siirrettykin luvattomasti paikaltaan ja äitini oli saanut sitten pysäköintihuomautuksia yms sakkoja ja hulluinta, että autossa oli ollut ovetkin auki. Oliko tämäkin ollut huolimattomuutta vai rikollisten näppärää toimintaa, että autoon murtaudutaan ja avataan ovet ikkunan kautta?!

        Tuo on hyvä pointti, että asunnon siisteydestä tietysti huolehditaan yhdessä. Minulla on asenne se, että jokainen paskantakoon oman pesänsä, mutta nyt ei ole vain heidän asunnostaan kyse vaan vanhempieni asunnosta. Tyttö tulee sinne ja sekoittaa kaiken ihan käsittämättömällä tavalla. Huonekaluentisöintiyrityksen jälkeen kaikki oli sikin sokin, niittejä siellä ja täällä, kankaan palasia jokapuolella, langanpätkiä yms. Miten joku voi elää noin toisten asunnolla? Eikö sen vertaa tunne häpeää, että yksinkertaisesti siivoaa edes osan rojuistaan.

        Narkomaaneja he tuskin ovat, ainakaan veljeni, hän opiskelee toisessa maassa..Tuskinpa tyttökään, mutta jotenkin sairas hänen on pakko olla.

        MIksi ette puhu asioista veljen vaimon kanssa?? Eikö olisi aihetta sanoa noista asioista? Jos hän siitä suuttuu, niin antaa suuttua.. kyllä aikuisten ihmisten pitää uskaltaa puhua vaikeistakin asioista.


      • Jepujeesh
        viestin aloittanut kirjoitti:

        En vain ymmärrä, koska en itse voisi ikinä kuvitella eläväni noin. Anoppini varmasti heittäisi rojuni parvekkeelta ja antaisi ikuisen porttikiellon asuntoonsa, jos tollai käyttäytyisin, hän on sen verran siisti ihminen :) Enkä tuollaista miestä katselisi, jos miesystäväni ehdottaisi tuovansa rojujaan vanhemmilleni, varmaan kuvittelisin hänen vitsailevan.. Jotenkin tuntuu niin omituiselta, kuinka tuo voi olla edes todellista!

        Ehkä sinun kannattaisi puhua asiasta veljesi kanssa, jos et kykene/kehtaa sille naiselle sanoa. Tuntuu että nyt syytät vain naista, vaikka ainakin osa on heidän molempien asia.


      • viestin aloittanut
        Jepujeesh kirjoitti:

        Ehkä sinun kannattaisi puhua asiasta veljesi kanssa, jos et kykene/kehtaa sille naiselle sanoa. Tuntuu että nyt syytät vain naista, vaikka ainakin osa on heidän molempien asia.

        Syytän naista, koska olen katsellut niin pitkään hänen touhuansa. Hän oli muutaman päivän siis yksin entisöimässä vanhempieni asunnossa jotain sukulaistensa tavaroita ja sen jälkeen asunto oli kuin pyörremyrskyn jäljiltä. En voi sille mitään, että ajattelen häntä pääpiruna tuossa. Tuolloin veljeni ei edes ollut Suomessa ja tuli sieltä sitten kamalalla kiireellä, kun alkoi tulla autosta siirtokehoituksia polisiilaitokselta. Autossa oli kas kummaa ovet olleet auki ja sitä oli luvattomasti siirretty sakkopaikalle, tuo nainen oli tuolloin autoa käyttänyt ja varmaan unohtanut lukita ovet tjn. En ihmettelisi yhtään.

        Tavaroista suurin osa on myös veljeni vaimon, hän voisi oikeasti viedä ne rojunsa esim. oman äitinsä tai omien sukulaistensa luokse. Veljeni tottakai itse voisi auttaa tyttöä kotoutumaan ja miettiä, että tuollainen sekasorto ja kaaos ei todellakaan anna tytöstä hyvää kuvaa mulle ja vanhemmilleni. Sitä suuremmalla syyllä, jos tyttö on sairas.


    • käytökselle rajat

      Ei kai tuo nuori vaimo ja miehensä ole narkkareita? Sopisi kuvaan tuon jätetyn tiskivuoren ja muun holtittomuuden ja suttaisuuden kanssa.

    • ???????????

      Kyllä kai veljesi pitäisi asiat hoidella oman sukunsa ja vaimonsa kanssa, asui missä hyvänsä. Hienosti tiedät jo valmiiksi että riidaksi menisi eli eipä taida veljesikään sitten jakaa näkemystäsi asioista. Miten se esimerkiksi hiljaisen, ujon ja tuolloin vieraahkon tuoreen vaimon vika on jos veljeäsi ei kiinnosta teille ilmoitella avioitumisestaan kuin jälkeenpäin? Kenen idea se alunperin on että ette ole olleet tervetulleita häihin? Kenen ideoita ylipäänsä mitkään kamojen säilytykset ym. on? Kannattaa nyt vähän kyseenalaistaa tuota omaakin ajatuskuviota eikä tuijottaa vaan sen ihmisen vikoihin joka on nyt alkanut tosissaan pänniä. Aran ihmisen voi olla vaikea käydä tarkistamaan jokaista sanaa mitä ihan se sinun oma veljesi on asioista sanonut vaan luottaa miehensä sanaan. Joo ihan totta, ei yleensä kyllä niin toimita että itse ehdotetaan voisiko roudata tavarakasoja anoppilaan. Sellainen voisi olla jo todennäköisempi vaihtoehto että tuskaillaan mihin nämä nyt pistäisi ja puoliso itse ehdottaa tavaroiden kärräämistä lapsuudenkotinsa tiloihin. Eipä oikein auennut missä se veljesikään koti oikein lopulta on kun vaimo on Suomessa ja itse opiskelemassa ulkomailla. Taitaa kuvitella vanhempiensa tiloja l. lapsuudenkotia omikseen paremman tukikohdan puutteessa jos kaikenlaista vaan ilmestyy sinne ja tänne ja kukaan ei keltään mitään kysy?

      • viestin aloittanut

        Se onkin minulle aivan sama kuka niitä kamoja on alunperin ideaksi ottanut tuoda porukoilleni. Pointti on kun niitä kamoja ei ole järjestetty niinkun normaalit ihmiset tekee. Tuo tyttö voisi itse huolehtia ne omat tamponinsa, e-pillerireseptinsä, bikininsä yms. pois ihmistenilmoilta. Niistä mitkään ei ole veljeni! Aivan kaistapäistä menoa, kuinka bikineitä löytyy sieltä ja täältä lattialta, sukkien väristä näkee että ne ovat naisten. On siinä, jos tulee jotain vieraitakin kylään ja sitten eksyisivät noihin sekasotkuisiin huoneisiin.. Mikäli tavarat olisivat normaalisti pahvilaatikoissa ja laitettu edes syrjään, en olisi näin järkyttynyt minäkään.


      • Margareeta
        viestin aloittanut kirjoitti:

        Se onkin minulle aivan sama kuka niitä kamoja on alunperin ideaksi ottanut tuoda porukoilleni. Pointti on kun niitä kamoja ei ole järjestetty niinkun normaalit ihmiset tekee. Tuo tyttö voisi itse huolehtia ne omat tamponinsa, e-pillerireseptinsä, bikininsä yms. pois ihmistenilmoilta. Niistä mitkään ei ole veljeni! Aivan kaistapäistä menoa, kuinka bikineitä löytyy sieltä ja täältä lattialta, sukkien väristä näkee että ne ovat naisten. On siinä, jos tulee jotain vieraitakin kylään ja sitten eksyisivät noihin sekasotkuisiin huoneisiin.. Mikäli tavarat olisivat normaalisti pahvilaatikoissa ja laitettu edes syrjään, en olisi näin järkyttynyt minäkään.

        Hyvä viestin aloittanut!

        Sopimusasiat näyttävät olevan vieraita koko yhteisöllenne, kuten myös "vieraalle tytölle".

        Sitä taustaa katsoen teitä kaikkia voisi kutsua sielunsisariksi -ja veljiksi nuorelle naiselle, jota myös vihantunteissanne nimitätte pääpiruksi.
        Onko tuossa nyt laitaa!

        Ottanette huomioon, että olette itse antaneet pikkusormen ja nyt kadutte tekoanne, jossa vastuu jää teidän puolellenne.
        Nimittäin siinä, että laki puoltaa seikkaa, että teillä on lupa laittaa tyttönen pois vanhempienne asunnosta.

        Moraalinen etiikka taas katsoo, ettei ihmistä taivasalle pitäisi heittää siltikään, vaan rauhallisen viisaasti ohjata omaan asumukseensa.
        Teidän on kirjallisesti irtisanottava hänet vanhempienne asunnosta ja näin ollen hän voi tuon irtisanomisen kera hakeutua asuntotoimistoon.
        Kyseiseen irtisanomiseen kirjatkaa myös kehoitus viedä tavaransa määrättyyn päivämäärään mennessä.
        Tytön on saatava tässä mielessä reilu kohtelu, jossa hän tietää todella, että hänet asetetaan tasaviivalle muiden ihmisten kanssa niin vaatimuksessa kuin kiitoksessakin.

        Voitte ottaa kotikuntanne sosiaalitoimistoon yhteyden ja kysellä neuvoja, voisiko sieltä löytyä resursseja asuttaa tämä onneton neitonen omaan vuokra-asuntoon ja mihin hänen tavaransa voisi väliaikaisesti sijoittaa.
        Kunnalla saattaa olla hätätapauksessa osoittaa asunto lyhyellä odotusajalla.

        Nämä ovat vain järjestelyasioita, joissa hysterialla ei ole sijaa tunteiluun. Ei syyttelyyn kuin sentimentaaliseen säälittelyynkään.

        Syntiuhrilampaaksi ei pitäisi sukuun ottaa ketään, ja näyttää tuo tyttönen tyhmyyttään, tuhmuuttaan ja naiiviuttaan tulla suostuneeksi uhrilampaan osaan.
        Jos ette lähdetä tätä lammasta erämaahansa, niskassaan myös oma tyhmyytenne asioiden selvittämättömyydestä, niin osanne on pahaisen koiran, joka vain tyytyy haukkumaan.

        Siinä usein käy niin, että naapurit, ystävät ja vieraat kyllästyvät koiran haukuntaan, koiran joka luulee haukkunsa olevan sankarin ilmaisua alueensa puolustamiseksi. Jonkin aikaa haukkua naapurikin kestää, mutta jatkuessaan se muuttuu piinalliseksi ja lopulta naapurin toivovat hallin saavan luun kurkkuunsa, jotta rauha palautuisi kylänraitille.

        Siis aiheellista on varoa omaa kieltään ja näkyvää vihamielisyyttään. Asioiden kohentaminen oikeille raiteilleen tekojen kautta vie tarkoitukset paremmin oikeaan lopputulokseen.


      • ???????????
        viestin aloittanut kirjoitti:

        Se onkin minulle aivan sama kuka niitä kamoja on alunperin ideaksi ottanut tuoda porukoilleni. Pointti on kun niitä kamoja ei ole järjestetty niinkun normaalit ihmiset tekee. Tuo tyttö voisi itse huolehtia ne omat tamponinsa, e-pillerireseptinsä, bikininsä yms. pois ihmistenilmoilta. Niistä mitkään ei ole veljeni! Aivan kaistapäistä menoa, kuinka bikineitä löytyy sieltä ja täältä lattialta, sukkien väristä näkee että ne ovat naisten. On siinä, jos tulee jotain vieraitakin kylään ja sitten eksyisivät noihin sekasotkuisiin huoneisiin.. Mikäli tavarat olisivat normaalisti pahvilaatikoissa ja laitettu edes syrjään, en olisi näin järkyttynyt minäkään.

        Hmm, itse olen nuorempana ollut niin naiivi että olen kuvitellut ihmisten kunnioittavan toisten yksityisyyttä, ja nuorihan se tyttö on. Jos joku tila on tavalla tai toisella minulle osoitettu niin olen ajatellut ettei sinne kukaan "eksy" ja "ihan vahingossa ohimennen" lue reseptejä niin tarkkaan että teitää mihin lääkettä käytetään vaikka säilyttäisin sitä niissä hallussani olevissa tiloissa keskellä lattiaa. Jos itse tempaisen väärän oven auki niin tempaisen sen samaa vauhtia myös kiinni vaikka kukaan ei olisi vahtimassa.

        Sittemmin olen toki oppinut että tarvittaessa laatikotkin vaikka avataan ja tongitaan, ei tarvitse mitään jättää hujan hajan "vahingossa" löydettäviksi. Kauanko niitä huoneita oikein pitää töllistellä ennenkuin tajuaa ettei tämä vissin ole vierashuone? Montako sivua kirjettä tai päiväkirjaa tai sitä reseptiä ehtii lukea ennenkuin tajuaa ettei tämä vissin ollut itsen luettavaksi tarkoitettu? ;-) Ja jos silti menee ja näkee jotain niin eikö älyä olla murehtimatta ja jakamatta muille asioita joita ei olisi pitänyt nähdä, unohtaa koko juttu?

        Tulipahan vaan mieleen, tiedä sitten. Jos näin, niin ainakin olet tarjonnut tytölle hyvän oppitunnin ihmisyydestä. Joskus se on edessä kumminkin.


    • häpeän puolestasi

      Ei ole totta. Olet sitten poustannut tänä saman tännekin. Kyhllä ihmiset vaan tykkää törkkiä toisten asioita.

      Olen itse nyt 42, ja teen kaikkeni ettei minusta tule kaltaistasi muiden asioihin puuttuvaa, niistä katkerana juoruilevaa.

      Katse peiliin.

      • viestin aloittanut

        Hohhoijaa, käsittääkseni on parempi käsitellä asiaa täällä netissä vieraille ihmisille, jotka eivät veljeäni tunne kuin että juoruaisin siitä tutuille. Eli onpa tosiaan kovaa juoruamista. Se ei ole muiden asioihin puuttumista, koska tuon henkilön toimet nimenomaan häiritsevät myös minun tekemisiäni. Puutun ihan vain omiin asioihini, kiitos vain.


    • neljäkymppinen

      Onnea vaan, voi vain kuvitella sinut. Joku luuserieukko, jolla ei edes tiskirätti pysy kädessä.

    • .......

      Niin kuin tuolla sanoitkin; sinun anoppisi heittäisi kamasi roskikseen - sinun äitisi ei uskalla sanoa mitään, kun pelkää menettävänsä välit poikaansa. Ehkä työtön äitikin samasta puusta eli ei ole ikinä opetettu, niin ei osaakaan välittää ja ajatella sen pidemmälle.

      Mutta siis sinä siskona nyt hommaat itsellesi turhaan stressin aihetta, kun et voi asialle mitään jos ei veljesi osaa ryhdistäytyä ja sanoa asiasta vaimolleen eikä vanhempasi reagoi mitenkään asiaan. Voit vain onnitella itseäsi, ettet antanut omaa asuntoasi tuollaiseen käyttöön.

      • viestin aloittanut

        Niinhän se on, en voi asialle mitään. Päätinpä kuitenkin nostaa keskustelun ja olisi erittäin mielenkiintoista tietää, että toimitaanko näin muidenkin perheissä. Onko jollain tuollainen miniä? Jne. Kohtalontovereita?


      • Neuvoen12

        Hamstraaminen on sairaus, joka tuolla vaimolla on. Hankala hoitaa kun ei itse apua halua. Lue hamstaamisesta.


    • haeapua

      Aloittaja vaikuttaa mielenterveysongelmaiselta. Toivottavasti saa apua itselleen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      276
      19130
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      85
      3539
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      124
      2245
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      196
      1946
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      142
      1850
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      293
      1600
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1352
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      86
      1278
    9. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      148
      1158
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      242
      1059
    Aihe