melkein kaikilla naisilla nykyään tatuointeja

jdlepeö

Mikä ihmeen vimma naisilla on nykyään merkitä ihonsa ja ottaa isoja tatuointeja. Nykyään on melkein poikkeus löytää nainen jolla ei ole tatuointia. Mielestäni tatuoinnit ovat luonnottomia ja kertovat henkisestä epätasapainosta.

Mielummin katselen puhdasta ihoa kun jotain väritettyä ihoa. Tatuoinnithan on perinteisesti kuuluneet linnakundien imagoon, tälläisen imagonko naiset haluavat itsestään antaa?

43

1476

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • terveisiä70-luvulta?

      Linnakundin imago?? Millä vuosikymmenellä elät?

    • Tatuoimaton

      Linnakundin imagossa on perää sikäli, että tatuoinneilla usein halutaan viestitttää kovuutta -vääränlaista kovuutta. Iso ongelma on myös tatuoimattomien liika suvaitsevaisuus tatuointeja kohtaan.

    • sgsdg

      Selvähän se, että joka muijalla pitää olla pornotatska alaselässään jota jyystärikarju saa sitten tätä takaapäin paukuttaessaan ihailla. Jos naiset väittää moisia vain itsensä takia laittavansa niin voisihan sen helpompaankin paikkaan laittaa ettei tarvi niska mutkalla tai peilin kautta sitä ihastella.

    • Hankin kohta ekan

      Tatskat on käteviä. Kiitos laasasen, ne pitää luuseriätmit kaukana.

      • 1000

        Olipa mielenkiintoinen keskustelu...


    • ATMaisteri

      Siksi koska kaikilla muillakin on.

      Ihmiset pitävät sellaisesta jota voi kutsua yksilölliseksi ja erottuvaksi, mutta mikä on todellisuudessa samaa kuin muillakin. Todellinen yksilöllisyys ja joukosta erottuminen on pelottavaa, ja siksi harvinaista.

    • tatuoitu nainen

      saa enemmän panoja, koska miehet pitävät tatuoitua naista helppona tai lutkahtavana ja uskaltavat lähestyä pillunkiilto silmissä. Siksi naiset hankkivat tatuointeja, saadakseen enemmän panoja, ollakseen helppoja.

      • Sikari-Sakari

        Tuo asia toimii myös epäsuorasti. Minulla on ollut elämässäni muistaakseni viisi yhden yön panoa ja kaksi kertaa niistä on sattunut tatuoitu nainen kohdalle. Kummallakin kerralla tatuointi on paljastunut vasta jatkoilla. Lähtökohtaisesti en yleensä tatuoitua edes yritä.


    • Neeno

      Nykyään on niin paljon sekä puhdas ihoisia että tatuoituja, ettei tatuoimattomuudella tai tatuointien avulla voi erottua joukosta. Palstalla vain elää joku myytti "jännämiehistä", jotka tatuointien avulla saa naisia :D

      • asiallinen mies

        Kunnon miehellä ei ole tatuointeja. Eikä kunnon naisella.


    • Sikari-Sakari

      Valistunut arvaukseni on että alle 10 % kaikista täysi-ikäisistä suomalaisnaisista on tatuointeja. Tietty 50 naisista kovin moni palstalaisista tuskin on kiinnostunut. Ei ne tatuoinnit miehiäkään mielestäni komista. Tilastollisesti ylempi korkeakoulutus on naisilla suhteellisen hyvä "rokote" tatuointeja vastaan.

      • 2+7

        Ei pidä paikkaansa, nimimerkillä "tatuoitu akateeminen nainen". ;)

        Hmm, mahdollisesti olet muuten yksi yhden yön panoistani, koska omat kuvani ovat aika hyvin vaatteiden alla piilossa. Viittaan siis tuohon ylempään kommenttiisi:
        "Minulla on ollut elämässäni muistaakseni viisi yhden yön panoa ja kaksi kertaa niistä on sattunut tatuoitu nainen kohdalle. Kummallakin kerralla tatuointi on paljastunut vasta jatkoilla. Lähtökohtaisesti en yleensä tatuoitua edes yritä."

        En nimittäin näytä muuten "tyypilliseltä tatuoidulta", jos sellaisia ylipäätään on. Käytän jopa beigejä vaatteita! :D


    • bumlebum

      Se on makukysymys ja osa persoonallisuutta. Miksi naiset laittaa korvareiät, käyttävät korkokenkiä, liimavat tekoripsiä, hiuksiä, kynsiä. Jokainen tyylillään, näkeehän sillai helpommin millaiset arvot on ihmisellä ja osa kertää kaukaa jos eivät omien kanssa mee yhteen. Toisten arvostaminen on oman ahdasmielisen ajattelun osoitus - minä ja mun ajatukset vain oikeita, kaikki muut ovat väärässä ja tyhmiä. Kierrän sellaisiakin ihmisiä kaukaa.

      Itselläni ei ole tatskoja, joskus teki mieli laittaa, mut kun ei niistä pääse eroon helposti, enkä halua jotain iholleni loppuelämäksi.

    • ....................

      Eräällä kaverillani joka on yh-äiti hänellä on rumia tatuointeja.
      Näyttää niinkun ne olisi tehhnyt joku huono tatuoija .
      Nyt viimeisimpänä hän otti lapsensa nimen käteen tatuoituna.
      En ole viitsinyt sanoa hänelle suoraan että ompa rumia tauointeja että hän ei loukkaannu.

    • intj87

      Urban Dictionaryssa on osuva määrittely tatuoinnista: "A permanent reminder of a temporary feeling." Yleensä tatuointien kantajasta tuleekin itselle mielikuva ihmisestä joka toimii yleensäkin elämässään hetken mielijohteesta.

      • Salix

        Naisten kannattaa välttää alaselän tatuointeja. Ovat ilmeisesti hankalia jos nainen haluaa synnytyksessä epiduraalin.


    • iiyhjkjjvvvuuuj

      Niin ja se ei kerro henkisestä epätasapainosta jos kokee tarvetta purkautua tänne tuntemattomista ihmisistä keiden oma valinta ei sinulle kuulu?

    • mnbjjkoiuugjjggyiiuh

      Enemmänkin tatuoinnit, maalaukset ovat olleet sotureiden juttu. Toisaalta tuohan osittain selittää miksei pehmoposkinen nössö kiinnosta kun ei voi ketään puolustaa tarvittaessa.

      • Espanjassa

        parittajat merkitsevät huoransa tatuoinnein.


    • Sonne

      Uusimmassa Tattoo-lehdessä on kiva kansi. Ilmestys on vihreä.

      Mitä näihin tatskoihin tulee, niin en koe niitä ahdistavina. En tiedä miksi. Minua ei ahdista naisessa tämän koulutuksen puute, tai korkea sellainen, vähiten hänen tatuointinsa. Myöskään en osaa sanoa ihmisestä ja tämän tasapainosta tatuoinnin perusteella mitään.

      Mitä minä osaan sanoa on se, että ahdistus naisen tatuoinnissa on vapauttavaa miehessä, kuten aloittaja tähän hienovaraisesti viittaa.

      Tatu on tatu.

      (naurua)

    • mmnnnnnnnnnnnn

      Mitä niillä on sinulle väliä, kun olet muutenkin liian nössö atm?

    • Anonyymi

      Ihan sama mitä yhteiskuntaluokkaa tai muita ominaisuuksia tatskat ehkä symboloi tai on joskus symboloineet. Tatskat on nykyään niin valtavirtaa, että on radikaalia olla ilman. Tatskaton iho on uusi underground.

    • Anonyymi

      Mitäs katselet pervo, käännä katseesi muualle kuin normaaliälyiset ihmiset tekee..

    • Anonyymi

      Miljoonia kilolemetejä tatuointije, naurettvaa juttuja, mutta jos on joku vain yksi joku pieni.

    • Anonyymi

      Kaikki tatuoinnit karmean näköisiä. Minkähän näköisiä nämä tyypit ovat sitten, kun nahka alkaa rypistyä ja värit haalistuvat. Aiheuttaa osalle myös allergisia oireita.

      • "kun nahka alkaa rypistyä"

        No siinä kohtaa on jo muutenkin karsean näköinen tatuointeja tai ei.


      • Ne allergiset oireet tulee jo alussa tatuoinnin teon yhteydessä tai pian sen jälkeen.


      • J-a-n kirjoitti:

        Ne allergiset oireet tulee jo alussa tatuoinnin teon yhteydessä tai pian sen jälkeen.

        "Sen sijaan allergiset reaktiot voivat ilmaantua viikkojen kuluessa ja krooniset ihosairaudet ja immuunireaktiot vasta useiden vuosien jälkeen tatuoinnin ottamisesta. Bakteeri-infektio, kuten karvatuppitulehdus, ektyyma, märkärupi ja ihopaise voi ilmaantua muutaman päivän sisällä kuluessa tatuoinnin ottamisesta. Infektio ei kuitenkaan ole allerginen reaktio."

        Lähde:https://www.allergia.fi/iho/iho-ja-arki/tatuoinnit-ja-hennatatuoinnit/tatuoinnit/#e1a09c32


      • J-a-n kirjoitti:

        "Sen sijaan allergiset reaktiot voivat ilmaantua viikkojen kuluessa ja krooniset ihosairaudet ja immuunireaktiot vasta useiden vuosien jälkeen tatuoinnin ottamisesta. Bakteeri-infektio, kuten karvatuppitulehdus, ektyyma, märkärupi ja ihopaise voi ilmaantua muutaman päivän sisällä kuluessa tatuoinnin ottamisesta. Infektio ei kuitenkaan ole allerginen reaktio."

        Lähde:https://www.allergia.fi/iho/iho-ja-arki/tatuoinnit-ja-hennatatuoinnit/tatuoinnit/#e1a09c32

        Poiminpa vielä tämänkin.

        "Yliherkkyydet

        Yleisimpiä tatuointeihin liittyviä komplikaatioita ovat väriaineiden ja pigmenttien aiheuttamat yliherkkyysreaktiot, jotka voivat ilmaantua välittömästi tai vasta vuosien jälkeen tatuoinnin ottamisesta. Lukuun ottamatta valkoista tatuointiväriä kaikkien muiden tatuointivärien on raportoitu aiheuttavan yliherkkyysreaktioita. Väreistä punainen, punaisen sävyt ja violetti ovat yleisimmin yliherkkyysreaktioiden aiheuttajia.

        Oireita voivat olla mm. kutina, turvotus, tatuoidun ihoalueen kovettuminen tai herkkyys auringonvalolle. Yliherkkyysreaktiot voivat olla ohimeneviä, oireilu voi jatkua satunnaisesti, oireet voivat lievittyä ajan kuluessa tai pahimmillaan jatkua häiritsevänä.

        Allergiset ihoreaktiot yhdistetään usein punaisiin tatuointeihin ja niiden aromaattisia amiineja sisältäviin atsoväreihin. Vaaleansiniset, vihreät ja mustat pigmentit aiheuttavat harvoin allergisia reaktioita. Väliaikaisissa mustissa hennatatuoinneissa allergian aiheuttaja on yleensä parafenyleenidiamiini (PPD)."

        Lähde: Sama kuin edellisenkin lainauksen.

        Itselläni on mustaa, harmaata, punaista, valkoista väriä nahkaan hakattu. Mitään oireita ei ole ollut. Ja tatuoinnit on olleet about 12-13 vuotta jo.


    • Voi olla, että niitä on tosi monella. Itse tuskin kuitenkaan tatuointia tule ottamaan, koska olen niin ailahteleva luonne, että sellaista kuvaa en pysty keksimään, mikä ei jo vuoden päästä näyttäisi omaan silmään kamalalta. Muiden tatuoinnit ei herätä tunteita, puolesta eikä vastaan.

    • Anonyymi

      Vanha aloitus mutta kommentoinpas minäkin. Tatskat näyttää olevan lähes kaikilla naisilla oli nuori tai vanha, nainen ilman tatuointia alka olemaan jo piristävä poikkeus kuvakollaasien keskellä.
      Samoin kun katselee miesten tatuointia niin raksaporukalla, autonasentajilla, ynnä muilla duunareilla enemmän sääntö kuin poikkeus ja ammattikorkea jengiä joilla löytyy tatskaa on amistaustaa alan perushommista.
      Ei minua haittaa onko vaiko ei ihmisellä ihossa kuvia, itsellä ei ole eikä tule ja olen tyytyväinen kun moni ihmettelee työmaalla että puhdas ihoinen heppu ei

    • Anonyymi

      Olen alkanut vinoilemaan ihmisille joilla tatskaa ei ole "mites ei sulla ole tatskaa?? Pitäishän Teslalla ajavalla trendisepolla semmoine olla kun ajan hermoilla oltava"
      Itselläni ei ole eikä tule, mitä enemmän porukka menee valtavirran mukana sitä paremmpi minulle koska itse uin valtavirta vastaan.

    • Anonyymi

      Ja miehillä. Esteettisestihän nämä harvoin ovat miellyttäviä, mikä sinänsä on toisarvoista, mutta jotenkin ne myös yhdistyvät sellaisiin piirteisiin ihmisissä, ettei lähempään kanssakäymiseen tee mieli ryhtyä.

    • Anonyymi

      Oma löytyi Marcus Aureliukselta:

      "Ellei se ole velvollisuus, älä tee sitä. Ellei se ole totta, älä sano sitä."
      "Älä enää keskustele lavealti siitä, millainen hyvän ihmisen tulee olla, vaan ole sellainen."

    • Anonyymi

      Jaa, toiset ottaa tatuointeja ja toiset ei, mitä sitten…huoh!

    • Kun kattoo noita poonotyttöjen kuvii, nii huomaa, et mitä vanhempii kuvii, sitä enämpi niiku tatskoi. Sehän tarkottaa sitä, et kaiken kamalempi aika on jo ohi. 👻

    • Anonyymi

      En osaa sanoa kun itellä ei ole yhtään tatskaa.

      Kirjautumaton palstalutka

    • Anonyymi

      Vapaa maa. Boomerit kitisee.

      • Anonyymi

        Ja pullamössöjunnut narisee, so?


    • Anonyymi

      Naiset haluavat koristella itseään ja maalailla, mitä rumenpi, niin sen enempi maalia kannattaa käyttää.

      • Anonyymi

        Ok, boomer.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      188
      1532
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      27
      1287
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      321
      1180
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      1104
    5. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      105
      980
    6. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      98
      977
    7. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      131
      968
    8. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      942
    9. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      61
      930
    10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      86
      895
    Aihe