Korot

miksei???

Olen miettinyt, alkaisiko käytää korkokenkiä, siis ihan saatavissa olevia naisten kenkiä, jokapäiväiseen tapaan. Ostin juuri vaimolleni eräät korkosaappaat (koko 41 kuten minunkin) ja kommentoin myyjälle "voisipa käytelllä itsekin, ja hän vastasi ,,"mikä ettei, siitä vaan""?? Siis mitä mieltä olette lukijat, noustaanko miehet barricadeille??Naiset kommetteja myös?

9

1597

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • SamTheMan1

   Noustaan! On se väärin että naiset saa käyttää miehekkäitä vaatteita, mutta miehellä jos on korkkikset niin heti on outo ja pervo! Ei muuta kuin korkoa miesten jalkaan, ei siinä mitään outoa voi olla!

  • w.h.

   Onhan meitä miehiä jotka käyttää kenkiä joissa on korkoa.

   Itse käytän ulkona enimmäkseen sellaisia jykeväkorkoisia malleja, kesällä kävelykenkiä ja näin syksyn ja talven tullen nilkkureita ja saappaita.

   Sopivan mittaisilla lahkeilla saa koron halutessaan piiloon, voi käyttää vaikka piikkareita jos mieli tekee. Silloinkin jää tietysti kengän kärki näkyviin, mutta todella harvat siihenkään mitään huomiota kiinnittää.

   Rohkeasti kenkää jalkaan vaan, ei se korko siellä kantapään alla muuta tosiasiaa että ne on kuitenkin vain kengät. :o)

   p.s. opettele ensin kotona kävelemään niillä koroilla, mikään ei ole pahemman näköistä kuin mies tai nainen koroissa jolla ei ole hajuakaan miten niillä kävellään... ;o)

   • Peku 34

    Kivaa kommentointia, perhana korot jalkaan vaan eiköhän se yleinen ilmapiikin ala muuttumaan. On nuo korot yksi viimeisiä naiseuden linnakkaita kumminkin. Miehille on ok käytää koruja, nahkavaatteita, värejä, jopa meikkejä (muusikot, muutkin), mutta korkekenkiä näkee harvassa... Olisi kiva saada tähän naistenkin kommentteja..


   • w.h.
    Peku 34 kirjoitti:

    Kivaa kommentointia, perhana korot jalkaan vaan eiköhän se yleinen ilmapiikin ala muuttumaan. On nuo korot yksi viimeisiä naiseuden linnakkaita kumminkin. Miehille on ok käytää koruja, nahkavaatteita, värejä, jopa meikkejä (muusikot, muutkin), mutta korkekenkiä näkee harvassa... Olisi kiva saada tähän naistenkin kommentteja..

    Viikon sisään olen pannut merkille useammatkin korkeakorkoiset kengät miesten jalassa. Maltillisia tuuman-kahden korkeita leveitä talvikenkiä, mutta kuitenkin selvästi korkoa. Ja ei niihin kukaan muu tuntunut kiinnittävän todellakaan mitään huomiota kuin minä joka kenkiä katselen aina muutenkin ;-)

    Yleinen ilmapiiri alkaa todellakin pikkuhiljaa muuttumaan, rohkeasti siis miehet korkoa kenkään ja baanalle :-)


  • Toom

   Hm. Senkun vaan. Onhan bootseissakin korkoa muutama sentti, ja ne ovat "hyväksytyt". Toisaalta mä itse en lähde koroilla toikkaroimaan; liian suuri riski nilkoille (nyrjähdys) ja varpaille (asentovirheet).

  • Pojkke

   Samanlaisia ajatuksia täälläkin. Viimetalvena ostin yhden saappaat noin 5,5cm korolla ja olen niitä pari kertaa pitänyt. Ongelmana on vain lähinnä liukas pohja ja se etten oikein osaa kävellä niillä joten jalka väsyy äkkiä. Kiinnostusta kokeiluun erilaisilla ei-naisellisillä ja kohtuullisen matalilla korkokengillä kyllä olisi.

   • Pojkke

    ...että nythän on mitä parhain aika alkaa käyttää korkoja miehenä, koska naisten kenkien korot on suurimmaksi osaksi todella siroja piikkikorkoja joten tukevammat korot ei näytä yhtään niin paljon tyypillisiltä naisten kengiltä kuin joku vuosi sitten.


  • Ilman muuta miehetkin käyttämään korkokenkiä onhan ne niin hyvän näköiset kuin tuntuisetkin.Ennakko luulot pois,nykyään on saatavana isojakin kokoja

  • soon notta perkeles

   no en saatana minä akkamaisia korkokenkiä tarvitse. Paksupohjaiset talvikengät korkeintaan loskassa rämpimiseen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   1652
  2. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   89
   1213
  3. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   190
   1141
  4. Hyvää iltaa miehelle

   Mukavalle. Jäi eilen kesken tuo keskustelu.:)
   Ikävä
   158
   936
  5. Lapulais poika.

   Onko tämä Lapualais poika jäänyt naisiin, kun hyvin pidellään ei malta lähtiä kotia. Tavataan sanoa. Mitä sitä äiteelle soittelemaan, kun naiset pite
   Lapua
   11
   718
  6. Perheen äidin kohtalo surettaa Iisalmessa

   Kolmekymppinen mies käynnisti auton keskellä yötä kotonaan Iisalmessa keskiviikkona 16. marraskuuta. Kyydissä oli samaan ikäluokkaan kuuluva nainen. M
   Iisalmi
   18
   675
  7. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   50
   638
  8. Haluaisin kertoa sulle

   Kuinka paljon susta tykkään. Oisko se paha tilanne?
   Tunteet
   46
   617
  9. Sofia ei tee enää lomareissuja

   Jostain syystä häntä ei enää kiinnosta Dubain ja Espanjan lomat eikä edes Leville vaivaudu. Mitä lie tapahtunut?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   549
  Aihe