En saa haluamaani miestä

tyhmäkö sitten?

Olen nähnyt sen miehen ravintolassa 2 kertaa. Ekakerralla koitin sille kaikki kikkani hymyilystä lähtien, hän vaan tuntu vaivatuvan. Katselin enkä saanut katsettani irti hänestä, en voinut sille mitään. Ajattelin 28v. olemukseni, minihameeni ja vetovoimani riittävän, mutta ei.

Toisella kerralla kun näin hänet taas kaverinsa kanssa ravintolassa, hän tsekkasi pari kertaa suuntaani ja olin aivan kypsänä touhuun. Mies ei tee elettäkään, eikä juttellut muillekaan. Paitsi tietysti kaverilleen joka siirtyi blackjack pöytään..

Menin muina naisina sinne sitten heittämään vähän juttua "mitäs mies, mitä sä täällä yksin ryyppäilet". Mies totesi, ettei pirumpia, colaa on lasissa, en ryyppäile. Olin et joo sori, ei mitää. Mies kysyi että miksi pyytelen anteeksi... "eiku", sopersin, "en voinut tietää". Mies vaa hetti, "eei... tässä kukaan ole kuollu, otahan rauhallisemmin".

No jäin siihen kuitenkin vierelle hetkeksi aikaa ja sitte kysyin taas jotain ihan typerää tietenki! " Jos et sä ryyppää, mitä haet täältä". Mies totesi naurahtaen katselevansa vaikka naisia. Sen kaveri tuli paikalle, siis miespuolinen samaan aikaan kun jo kysyin seuraavaksi...

Koitin udella, että mitä hän katselee naisissa jne. sitte mies kysyi "mikä sua vaivaa, oletko sä ihan terve?"

"No en ole kai" ja lähdin pois. Unelmieni miehen luota ja läheisyydestä. Siis enhän minä pystynyt juttelemaan sen kans mitään! Tuntui niinkuin olisin umpikujassa samantien. Teinkö mä itseni tyhmäksi, olenko tyhmä vai mikä hemmetti on?!

Kertokaa nyt, mitä ihmettä tein väärin, mikä ja mitä edes tapahtu, eihän tää ole todellista, että minä, sosiaalitoimistossa töissä oleva nainen joudun epäilyksen alaiseksi ravintolassa tuntemattomien miesten edessä hedän luullessa etten ole aivan normaali.

19

576

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • heppa-piirros

      Unelmiesi mies on kyllä aika ontto käsite jos vain ulkonäkö on ainut asia mikä sen kattaa. Ei unelmien mies sanoisi ikinä mitään noin törkeää sinulle, vaan antaisi vastakaikua juuri Sinulle ja pitäisi hassun hupsuna sitä, kun nainen on niin ihastunut, että sekoilee sanoissaan ja ei keksi aluksi parempia keskusteluiden aiheita ;)

      Et oikeasti voi tietää pitääkö tuo mies edes naisista, seurusteleeko jo tai ei halua elämäänsä ketään uutta. Et voi pistää kaikkea syytä vain omaan niskaasi.

      Mutta mitä olisit voinut tehdä paremmin minusta, että et vaani ja saalista vaan annat vain kauniin hymyn ja sitten alat heti juttelemaan, mielellään samana iltana. Ei vieraan jatkuva kaukaa flirttailu ole mukavaa, vaan ahdistavaa. Ja tietty kannattaa aina miettiä etukäteen mistä haluaisi toisen kanssa puhua, ja ennen kaikkea hyvät tavat ovat baarissakin arvostettuja. Kannattaa kysyä ihan ensin jos toisella olisi halua ja aikaa jutella vihdoin kun on yksin tai pyytää jos saisi istuutua seuraan.

      Tietty kommentti saattoi liittyen siihen jos olit jo juonut tarpeeksi tänäiltana ja ajatteli että sanasi sekosivat sen takia..

      Mieti Millaisen miehen haluat elämääsi? Luonteelta siis. Ulkonäkö voi pettää, niin kuin tässä nyt jouduit ikävä kyllä huomaamaankin..

      • joo.

        "Unelmiesi mies on kyllä aika ontto käsite jos vain ulkonäkö on ainut asia mikä sen kattaa. Ei unelmien mies sanoisi ikinä mitään noin törkeää sinulle, vaan antaisi vastakaikua juuri Sinulle ja pitäisi hassun hupsuna sitä, kun nainen on niin ihastunut, että sekoilee sanoissaan ja ei keksi aluksi parempia keskusteluiden aiheita ;)"

        Olettaisin kyseessä olevan jonkun humanistitantan, kuten tuossa sanoikin olevansa sossu. Nehän on vähän tällaisia -- kaikki käytännön järki puuttuu.

        Kyllä minäkin olisin vittuuntunut tuollaisesta. On voinut sanoa ihan läpällä "katselen vaikka naisia". Ei vaan sitäkään osannut tulkita.


    • ryypiskelyä???

      Sori ap. et nyt vaikuttanut kovinkaan järkevältä kommentteinesi ryypiskelystä :/

      Vaikutti vähän siltä, että tuo mies jolle juttelit, piti ryypiskelypuheitasi ja ... noh... en tiedä millainen minihame sulla on ollut... mutta kuitenkin, onkohan pukeutumisesi kenties ollut halpaa. Halpa pukeutuminen, ryypiskely puheet ja naisten kattelujen utelemiset voi fiksummasta, colaa juovasta miehestä tuntua jokseenkin epäkiinnostavalta. Itse en todellakaan alkaisia miehille puhumaan mitään ryypiskelystä, varsinkaan jos mies vaikuttaa edes millään muotoa sivistyneeltä; toisaalta en ole itsekään ryypiskelystä kiinnostunut, joten en todellakaan puhuisi siitä edes sellaisten miesten kanssa jotka sellaisesta ulkoisen olemuksen perusteella vaikuttaisi olevan kiinnostunut.

      • hahashaha

        Samaa mieltä. T nainen 37 vee ja aina seuraa tarjolla. Ei se ikä ja minihamonen kaikkeen riitä. Myötähäpeää tunnen.


    • Joo puheen aiheet olis voinu olla vähän paremmin harkittuja mutta oli kyllä mieheltä harvinaisen homomaista käytöstä. Tai sitte sillä on liikaa tarjotaa tai sillä on jo joku ja se ottaa sen turhan vakavasti.

      • yhdys sanat kun toon

        homo maista käy töstä kun ei nai nen kel paa
        hetero miehet tie tenkin kaikki saman laisia
        jos ei saman lainen niin o n ho mo mainen


      • Kunnon mies

        Eipä sitä homo tartte olla, jos kysyjän ja vastaajan jutut ei oikein synkkaa.


      • Kunnon mies kirjoitti:

        Eipä sitä homo tartte olla, jos kysyjän ja vastaajan jutut ei oikein synkkaa.

        Muttei silti homomaisesti tartte käyttäytyä.


      • Kunnon mies
        jagdpanzer kirjoitti:

        Muttei silti homomaisesti tartte käyttäytyä.

        Mitä tarkotat? Vieläkään ei tullut selvyyttä.


      • tyhmältä tyhmemmälle
        jagdpanzer kirjoitti:

        Muttei silti homomaisesti tartte käyttäytyä.

        En skottaisi homoja tähän, kyse on kuitenkin heterosta.


      • epähomomainen
        yhdys sanat kun toon kirjoitti:

        homo maista käy töstä kun ei nai nen kel paa
        hetero miehet tie tenkin kaikki saman laisia
        jos ei saman lainen niin o n ho mo mainen

        Edellinen kirjoittaja ei tehnyt yhtään ainoata yhdyssanavirhettä. Mitä oikein yrität sönköttää aivopierullasi?


    • järki käteen

      Tai niin simppeli selitys kuin että mies ei vaan ole sinusta kiinnostunut. Joskus voi käydä niinkin.

    • näinn

      käytät minihametta ja olet 28 ja vielä kännissä. Eiköhän siinä ole jo tarpeeksi selitystä, miksi mies ei ollut kiinnostunut. Jotkut miehet näes etsivät kunnollista naista...

    • aurinkoinen2

      Ei sinussa ollut mitään vikaa, se mies ei vaan tajunnut. Ehkä hän oli ujo tai jotain. Tai olit hänelle liian upea,niin mies meni shokkiin...? :) Älä luovuta vielä. Ehkä seuraava kohtaaminen on jo parempi.

      • näinn

        niin juuri. Ensi kerralla juot vain vähemmän, pistät housut jalkaan ja olet vähemmän tyrkky muutenkin...


    • ota opiksesi...

      Huomaat kyllä miehen kiinnostuksen, jos ja kun sitä on. Nyt et hyväksynyt ettei ole kiinnostunut ja hän heitti loukkauksen koska häntä ärsytti se, että olet kyttäillyt (totta kai on huomannut) ja ettet ymmärrä, ettei ole kiinnostunut.

      Älä ota itseesi. Jatkossa hyväksy, että kun mies on kiinnostunut sinusta, huomaat sen kyllä. Naisissa ja miehissä on yksilöitä, jotka sanovat aika rumasti, jos joku kyttää ja lähestyy, vaikka toinen ei ole antanut signaaleja.

      Mies/nainen huomaa kyllä, jos hänet on huomattu. Tsekkaa ja antaa signaaleja, JOS on kiinnostunut.

      • morsekoodi

        Noi välttämättä anna mitään selvää signaalia. Tässä tapauksessa mies kuitenkin antoi selvän signaalin, että ei ole kiinnostunut.


    • Ei hätää

      Et saanut tuota miestä, mutta aloitekykyisenä saat jonkun toisen, vielä paremman.

    • 2 + 2

      Mies yritti rauhoitella sinua, joten olet varmaan ollut vähän päissäsi ja jos mies joi pelkkää kolaa niin sinun humalatilasi on vielä korostunut selvän ihmisen näkökulmasta. Vastausten perusteella ei yksinkertaisesti ollut sinusta kiinnostunut, syystä tai toisesta. Se on elämää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5065
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1305
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe