NORSPAN vaihto eri lääkkeeseen

norspan

Eli minulle on määrätty koviin kipuihin norspania ja nyt muutin saunalliseen asuntoon.
Tykkäisin saunoa useammin kuin kerran viikossa ja näiden laastareiden kanssa ei voi saunoa. Seuraava teksti on lainattu lääkeinfosta:
."Depotlaastaria ei saa altistaa kovalle kuumuudelle (esim. lämpötyynyt, sähköhuovat, lämmityslamput, sauna, kuumat kylvyt, kuumat vesisängyt, kuumavesipullot…). Tällöin laastarista saattaa vapautua vereen tavallista suurempia määriä vaikuttavaa ainetta. Ulkoinen kuumuus voi myös estää laastaria tarttumasta kunnolla ihoon. Korkea ruumiinlämpö voi vaikuttaa Norspan-depotlaastarien vaikutuksiin (ks. kohta ”Ole erityisen varovainen Norspan-depotlaastarien suhteen” edellä)."
Annostus vaihtelee 60-100 mikrog/t eli norsun annos mutta selässä on niin paha skolioosi että tätä annosta on pakko käyttää. Mikähän mahtaisi olla lääkitys joka olisi pilleri muodossa? Asiallisia vastauksia kiitos!

24

6509

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jatkoa1

      jatkoa: eli mikä pillerimuodossa oleva lääkitys vastaisi n. 10mg bubrenorfiinia? T :Ap

      • Anonyymi

        kasipallo eli 8mg subutexi, voi olla aika kiven alla kipuihin, korvaushoitoon tarkoitettu.


    • Sauna Jaska

      Pakkoko sinne hemmetin saunaan on tunkea itseään. Laita se laastari ohimoosi ja muovisäkki päähän ja saunaan.

    • ....................

      Työnnä peräaukkoosi laastari saunomisen ajaksi. Saunan jälkeen voit imeskellä sitä suussasi.

      • Anonyymi

        Juu sun maku aisti on ihan outo saako esittä kysymyksen tutkitko ulosteitas ku käyt vessasa ja näin ja anteeks et kysyn oletko maistanu ulosteitasi on sinia jos ohjattu psykiatrille ja oletko väkivaltanen tai oletko ollumielisairaalas joskus


    • i xon

      Vastaus. Jos sulla on oikeasti noin kova tuo. Norspanin määrä, niin suosittelen
      sen alasajoa. Kyllä pienemmillä annoksilla tulisi saada vastetta, mutta ihmiset ovat erilaisia. Itselläkin skolioosi, roikkuva prolapsi,protruusiota,spinalisteesi, spondyloosi ja erittäin voimakkaat välilevynrappeumat, silti annokseni on huomattavasti pienempi. Se on morfiini joka taas saa myöhemmin aikaan samanlaisen efektin kuin ed.mainittu. Itse käytän kuuriluontoisesti pari viikkoa sitten tramalia ja panacodeja diapameja ja nukahtamislääkkeitä.

      • jat2

        Kyllä, määrä on oikeasti noin suuri, joo sitä ollaan ajamassa alas, mutta välillä kivut ovat niin hervottomat ettei nukutuksi saa.. Paljonkohan esim oxyconttia vastaisi tuota määrää? T: AP


      • jat3
        jat2 kirjoitti:

        Kyllä, määrä on oikeasti noin suuri, joo sitä ollaan ajamassa alas, mutta välillä kivut ovat niin hervottomat ettei nukutuksi saa.. Paljonkohan esim oxyconttia vastaisi tuota määrää? T: AP

        Niin ja olen pitkä mies: 203 ilman sukkia, osaksi kirjoitettu myös polvikipuun. AP


    • perceeceen

      Raaputa laastarin keskeltä se ohut muovinen geeliosa pois, jossa siis on kaikki buprenorfiini. Heitä se kielen alle tai perceeceen imeytymään limakalvoja vasten, välillä pureskellen ja nielemistä vältellen. Alkaa mukavasti nuokuttaan, itse en kivuista kärsi mutta hyvin ne toimii. Niinku subutexiä ottas.

      Sitten ku laastarit loppuu, mene saunaan ja viihdekäytä löylykauhaa työntämällä se perceeceen. Lähtee kivut saman tien. Sitten mee lääkäriltä ruinaamaan durogesic laastareita, ne vedän ite kyllä suoneen mieluiten. Pärisee ja nuokuttaa samalla, voe että on makiaa homo.

      Oxycont aiheuttaa myös mukavat olot sitä täytyy kans suositella.

      • Hervotonta...

        Mitenhän toimis Mobilat liukasteena? Auttaskohan paremmin?


      • perceeceen
        pepep kirjoitti:

        Hervotonta...

        Mitenhän toimis Mobilat liukasteena? Auttaskohan paremmin?

        Jaa en tiiä kyl. Ite oon resilarilla voidellu


      • perceeceen kirjoitti:

        Jaa en tiiä kyl. Ite oon resilarilla voidellu

        Lisää varmaan luistoa silloinkin, jos on tulossa iso jytky?


    • jsx1

      Ihastuttavan asiallisia vastauksia taas!

      En nyt ihan ymmärtänyt, että mikä annos sulla menee ja mistä sait tuon 10 mg? Vahvin laastari on 20 mikrog/h, eli pidätkö siis enimmillään viittä laastaria kerrallaan, jos maksimiannoksesi on 100 mikrog/h?

      Ja jos annoksesi on tuo 100 mikrog/h, niin silloinhan päiväannokseksi tulee noin
      2,4 mg.

      • jat4

        kyllä,viittä laastaria joudun pitämääja yksi laastari vapauttaa bubrea elimistoon noin 3mg päivässä


      • ....................
        jat4 kirjoitti:

        kyllä,viittä laastaria joudun pitämääja yksi laastari vapauttaa bubrea elimistoon noin 3mg päivässä

        Olet niiiiin koukussa kuin vaaaan voi joku olla. Pidä hauskaa vieroituksessa sitten joskus :D.


      • perceeceen
        .................... kirjoitti:

        Olet niiiiin koukussa kuin vaaaan voi joku olla. Pidä hauskaa vieroituksessa sitten joskus :D.

        Kyllä durogesic eli fentanyyli pelastaaa sinut. Ja perceeccä oleva löylykauha. Ja laita kielen alle ne laastarin geelipinnat parempi hyötysuhde


      • hölökynkölökyn
        perceeceen kirjoitti:

        Kyllä durogesic eli fentanyyli pelastaaa sinut. Ja perceeccä oleva löylykauha. Ja laita kielen alle ne laastarin geelipinnat parempi hyötysuhde

        Voiko löylykauhan laittaa kielen alle?


      • perceeceen
        hölökynkölökyn kirjoitti:

        Voiko löylykauhan laittaa kielen alle?

        Ei. Pelkästään perceeceen.


      • Anonyymi
        jat4 kirjoitti:

        kyllä,viittä laastaria joudun pitämääja yksi laastari vapauttaa bubrea elimistoon noin 3mg päivässä

        yks 20 norppa vapauttaa 20 mikkiä tunnissa ja se kertaa 24 tuntia on 840 mikrogrammaa vuorokaudessa eli 0,84 milligrammaa 24h ja se kertaa 7päivää on 3360mikrogrammaa joka 3,360 milligrammaa VIIKOSSA ei vuorokaudessa, lääkärikö teki sulle tuon laskelman, melkei näistä nyky lääkäreistä uskooki tuon.


    • kuosikasi

      Xanoreita kunno blossit ja sit 1/4 kahenkybän setist alle ni on iha hyvät olot :)

      • kuosikasi

        nii siis kielen alle .ja pollee pelliltä


      • Kipupotiiiililil

        Hitto tämä suomi24.. Pikku penskoja täynnä jotka Hepoo ole nähnytkään.. Huoh..
        itselläni on temgesic selkään 3-4x0.4mg ja nyt lisäksi 10mg ja tarv 2...
        ainakin nukun paremmin, kuN temgesicin vaikutus ei kestä kauan.. , ehkä 8t ., vaikka onkin todella pitkä puoliintumisaika....

        älä turhaan mitään "helvetillisiä" vieroitusoireita pelkää!! Varsinkaan laastarikäytössä.. Aine imeytyy erittäin hitaasti elimistöön eikä tule niitä huippuja ja laskuja... Jne..

        joskus aikoinaan piti lopettaa 6v temgesicin käyttö 4x0.4mg/pv, eikä ollut mikään paha edes.. Kuukausi ehkä jotain pientä pahoinvointia jne , mutta pienet on tällä vieroitus jos vertaa esim rauhottaviin jossa voi mennä vuosia , että aivot tottuu olemaan ilman .... Jos tottuu... Niihin voi kuollakin.. Kokeilin itse vähentää myös Rivatrillia ja diapamia , mutta pari kouristusta tuli , eikä pää kestäny..
        monesti myös loppunut temgesic kesken ja se pieni ripuli ja kuvotus on pientä!!!

        ainoa miinus tällähetkellä laastarissa on kova kutitus ja raavin yöllä, jollen ota atarax antihistamiinia, jota ennen käytin uneen..
        Ihan jees tuolla taustalla, mutta temgesic toimii sentään suht nopee kun kivut pahimmillaan... Toisaalta nostavat vain toleranssia jne....
        Voisi pyytää ehkä suoraa 30mikroa tunnis laastarin, josta siitäkään ei paljo päivälle imeydy buprenorfiinia , mutta jos yöt vaan menis paremmin... , ja teemuja sitten menis vähemmän ettei toleranssi ole taivaissa... Näilläkin ns. kattovaikutusta tulee jo parin milligramman kohdilla... Yli sen ei auta kipuihin jne sen enempää.. Lisää sivuvaikutuksia vaan.. Näillä korvaushoitopotilailla voi olla 16mg päivässä , mutta ei ne.siitä saa enempää kun vaikka neljästä milligrammasta.. Isot snnokset vain tekee sen, että buprenorfiinia sitoutuu hanakammin reseptoreihin ja estää kunnon opioidien josta saa sitä euforiaa sitoutumista reseptoreihin, eli estää muiden vaikutuksen..
        mutjooh, tsemppiä kipujen kanssa


        ota laastari pois kun menet saunaan ja laita takasin!! Jos ei pysy niin on olemassa hyvää ihoteippiä laastarin reunoille! Vain reunoille sitten.


    • Voihirmuista

      Sauna-asiaan kommetoin. Norspanin kanssa voi saunoa, mutta sen päälle täytyy laittaa viileä pyyhe. Eli kastelet kylmässä vedessä pyyhkeen ja länttäät laastarin päälle. Itse otan lyhyitä löylyjä silloin tällöin edellä kuvaamallani tavalla ja kunnolla saunon laastarin vaihto päivänä. Samalla saa hyvin raaputettua ne liimat ihosta irti. Itselläni on kaksi laastaria, ja ne ovat aina suht lähekkäin, joten peittäminen on helppoa.

      Sulla on kyllä järkyttävä määrä laastareita kerrallaan. Itselläni on 10:n ja vitosen laastari. Toivottavasti saat jonkun paremman lääkkeen tilalle, omituista että norspanin määrä on noin iso. Vieroitus on varmaan kamalaa, kun jos itse unohdan vaihtaa laastarin ja tulee kahden pv:n väli, olen kamalissa viekkareissa jo tuosta määrästä.

    • Anonyymi

      No Moikkelit, minulla menee 40 UG Laastaria, eli 4 kpl kerralla käytössä. Alkuun tuli mieletön allergia, eli kutina ja kohy8iho rikki. Meinasin kyllä käydä saunassa., 🤗🌿🌿

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      92
      3970
    2. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      12
      2132
    3. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1658
    4. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      153
      1524
    5. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      316
      1489
    6. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      8
      1391
    7. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      125
      1274
    8. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      20
      1273
    9. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1249
    10. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      45
      1097
    Aihe