Tahdon Voima Avioliitossa

Onnihaku

Ihminen makaa, hänellä on raskasta olla. Hän ei pysty nousemaan. Muistissa on isän kannustus: "Älä pelkää, poika, sinä pystyt siihen, sinussa on kaikki voimat, anna palaa, poikani täydestä!! Ihminen kerää Voimaa. Se tuntuu lämpönä vatsassa, Voimana. Keho alkaa lämmetä, jaloista, rinnasta, käsistä. Ihminen nousee. Tätä on jokaisen omaa Voimaansa.

Seksi on pieni kuolema, sillä vaikka keho saa tarvitsemansa hoidon, mutta energeettisesti ihminen vajoaa. Se vaikuttaa päättäväisyyden voimaan. Persialaisella Sulttaanilla on ollut vaimoa vuoden jokaiselle päivälle ja suurista rikkauksista ja armeijasta huolimatta hän oli heikko. Ihmisen voima on rikkautta, jota ei pidä tuhlata. Ihminen osaisi lentää, jos ymmärtäisi mitä on Voima.

Jatkuuko avioliitto kodin, kaupungin, maanosan, maapallon ulkopuolelle, jos on voimaa? Loppuuko avioliitto kotitalon sänkyyn? Kun mies ja nainen jäivät negatiivisuutensa vangeiksi, kun riitoja ratkotaan seksillä? Meillä on fyysiset rajamme, eikä miehestä ja naisesta saa yhtä oliota, joten kannattaa antaa väljyyttä toisilleen, hei. Valitettavasti massa mediasta astuu seksi esiin ja kiireessä mies ja nainen yhtyvät ja synnyttävät vihanpitoa, joka pitkittyneenä johtaa sairauteen.

Kunkin oma Voima on osattava olla tasapainoinen. Pitää kuunnella ja tuntea itseään, mikä on riittävä itselleen. Avioliiton rikkominen on rikollista ja rangaistavaa. Miten Avioliittoja pidetään? Omalla Tahdon Voimallaan. Joskus ajatukset ja rakkaus häivenevät, mutta Oma Tahdon Voimasi on se, jolla avioliitossa pysytään.

1

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tahdon voimalla

      Oikein, avioliitto pysyy pystyssä juuri tahdon voimalla.

      Katselin Loirinuotiolla ohjelmaa, jossa Vesku toi esiin vanhempiensa kriisin ajan, hän kuunteli salaa riitelyä. Vesku kertoi myös hänelle olleen vaikeaa, sitä se on kaikille lapsille, itsekin olen joutunut kuulemaan lapsena sellaista, jota lapsen ei pitäisi kuulla ei nähdä.
      Meillä viisi sotavuotta olivat jättäneet jälkensä isääni voimakkaasti, nuoruus oli mennyt siellä ja sanainen arkku osasi olla ilkeä äidille, joka varmasti koki monta kertaa olleensa ns. vain lohdutuspalkinto, kun muut paremmat mahdollisuudet olivat menetetty sodan aikana.

      Niin vain Veskun vanhemmat selvittivät kriisinsä ja elivät yhdessä loppuun saakka, kuten omanikin ja Niin Veskustakin kuin minustakin tuntui, että jopa jonkinverran onnelisena vanhuuden yhdessä. Eli se tahdon voima piti.

      Missä on se nykyisten parien tahdon voima, kun perheet jätetään, omat lapset nähdään vain silloin tällöin, uusi aikuinen nukkuu vieressä, seksinkö vuoksi.
      Oma lapsi ei viereen pääse, ei syliin pääse ja alkaa melkein vierastaa omaa vanhempaansa, kun näkee harvoin. Lähivanhempi menettää hermonsa varmasti paljon useammin kuin ydinperheen vanhempi.
      Kun kaikki lapset kriisin jälkeen näkisivät, että vanhemmat ovat ovat selättäneet kriisin ja jatkavat yhdessä, perhee pysyy koossa.
      Älkää erotko vaan Tahdon voimalla selätätte ne kriisit. Ei baareihin vaan kotiin, ei työkaverin kanssa terapiaa vaan kotiin. Kierrä kaukaa kaikki tällaiset viettelykset, kotiin vaikka siellä onkin se kriisipesäke, hoidat juuri kotiin menemällä kriisiä pois.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3108
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1265
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1251
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1056
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      947
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      914
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe