Miten juoppo mies isketään?

Tuulikki takatukka

Olisin kiinnostunut, koska tykkään juopoista miehistä.

23

369

  Vastaukset

  • no iske vaikka pullolla päähän, ota piip suuhun

  • Nimimerkki tuulitakatukka sopii sulle kuin nyrkki silmää.

  • Ihan samalla tavalla kuin muutkin.

  • Juopot miehet.
   Niitäkin on monenlaisia, perusjuoppo käy töissä ja ei hakkaa vaimoa.
   Ei aja autolla humalassa, saattaa olla hyvässäkin fyysisessä kunnossa.
   Juo yleensä iltaisin sen verran että voi autoilla töihin.

   Sitten on näitä täysalkoholisteja jotka aloittavat aamulla juomisen siitä mihin illalla sammuivat. Työssä käynti on mahdotonta ja ovat normaaleja siinä 1,5-2 promillen humalassa. Elinennuste n 10 vuotta juomisen aloittamisaesta.

   Kolmas tyyppi juo rajusti kerralla ja yleensä aloittaa perjantaina ja jatkaa aamulla.
   On yleensä lauantai illalla jo aivan sekaisin ja persoonallisuus muuttuu hyvin väkivaltaiseksi, nämä tekevät ehkä eniten veritekoja la -su välisenä yönä.

  • Hommaat paljon viinaa ja laitat Faceen julkisen tapahtuman: ryyppäyskisat meillä tänään klo 18:00-> ja voittaja palkitaan kunnollisella krapulapanolla!

  • Mikä on sun ongelma kun juoppoa kaipaat? Läheisrriippuvuus?

  • Lopetin viinanjuonnin 3 vuotta sitten ,kun sain pirttihirmun ulos elämästäni....

   • Hyvä teko, olen ylpeä sinusta että lopetit viinan juomisen.😀


  • Sinulle> En huolis

   Olitkohan lievässä jurrissa, kun kirjoittelit juopoista?
   Sen verran oli noita rrrrrrrriä

   • En ollut jurrissa enkä krapulassakaan :) Nopeat sormet näppäinrivistöllä käy..En silti huolis elämääni ikuista ristiä kuten juoppoa miestä.Haluaisitko itsellesi alkoholisti-puolison? Viittaa vahvasti läheisriippuvuuteen....Yhden alkavan juopon aikanaan heitin jo suhteen alkumetreillä pihalle..Enkä katunut hetkeäkään.Juopon kanssa ei voi mitään suunnitella -viina on ykkönen juopolle.


   • Olithan sinä itsekin narkkari. Jokainen voi muuttua. Mietipä sitä.


  • Helposti.

   • Isket mulle kossupullon kouraan niin tää rapajuoppo alkaa jo huoraa ;)


  • Mun mies on juonut joka päivä yhdessäolomme ajan. (yli 30 v). Vähintään kolme kaljaa per päivä arkisinkin mutta nykyisin jo muutama kossupaukku 5 kaljaa joka päivä. Viikonloppuisin pari kossupulloa sekä täysi kaljakeissi (24 tlk) ja ne tuopit kapakassa (arviolta parikymmentä vkl.) Viikonloput on siis on aivan sietämättömiä. Ihan todella !!!!! Tiedän olevani idiootti, mutta ollaan onnistuttu saamaan kaksi tosi fiksua poikaa. Ehkä ne pitää mut järjisssäni, Vaikka sanovatkin että mun pitäis heittää toi pummi vihdoin pellolle. Mutta niin paljon turpiin saaneena ei ole enää tarpeeksi voimia siihen.

   Vain toinen pojista asuu enää kotona jonkun aikaa, hänelläkin toinen jalka jo oven välissä.(opiskelija).

   Tänään oli ihana päivä: nuoremman komean poikamme vanhojentanssi-ilta. Iskää ei olis voinut vähempää kiinnostaa. (ei ollut paikalla) Mutta minulla oli ihana ilta. Nykyään antaisin paljon jos pääsisin äijästä jollain konstilla eroon. Mutta valitettavasti äijäni on joku lääketieteellinen ihme eikä varmaankaan kuole koskaan vaikka vetäis viiden tonkan verran etanolia naamariinsa.

   Ja minä onneton olin juuri niinkuin tuo alkuperäisen viestin kirjoittaja, ja nuorena oikein etsimällä etsin dokun kundin, koska ne oli musta paljon kiehtovampia kuin tylsät nörtit ja terveysnössöt. Summa summarum: elämäntilanteeni on omaa syytäni.

   Jos haluat juopon äijän, varaudu henkisesti rankkaan ja vaativaan elämään. Se muutaman päivän kiva ei korvaa niitä seuraavia arjen vuosien helvettiä. Sillä sitä se on todella. Tässä viestissä ei valitettavasti ole sanaakaan paskaa. terveisin Romunainen.

   • Siis viikolla 2d kossua ja 5 olutta = 10 annosta x 5 = 50 alkoholiannosta.
    Viikonloppuna 1,4l kossua = 30 a ja laatikko 24 a tuopit kapakassa a 0,5l x 20 = 34 annosta. Nopeasti laskien tekee viikossa 138 alkoholi annosta ja 20 annosta päivässä.Aika paljon. Tiedän alkoholisteja jotka ovat juoneet 10 vuotta päivittäin sellaiset 12 alkoholi annosta ja ovat täysin terveitä fyysisesti. Luulisi ettei kroppa kauaa kestä noin isoja määriä. Alkoholisti on valtiolle kaikista kannattavin ihminen. Kantaa palkkarahansa Alkoon ja ei jää rasittamaan eläkerahastoja. Nuo terveet eläkeläiset rasittavat valtiota pitkään ja pistävät rahat säästöön


  • Miten juoppo nainen isketään, minulle on aina sattunut vain raittiita nipottajia. En ole koskaan päässyt naisen kanssa irstailemaan viinan virvoittamana,,

   • Eihän naiset osaa ryypätä? itse ryyppään joka viikonloppu, ja joskus viikolla (keskiviikkona) ja en ole nähnyt ainuttakaa naista juoksevan vessaan oksentamaan tai koskaa nähnyt naista sammuneena tai poliisien kantavan poliisiautoon.


   • Samaa voisin minäkin sanoa,,


  • Sano että haet hesarin alkosta doorista/ suomi viinaa ja sponssaat viagrat eihän niillä puliukoilla edes stondaa

  • No hae alkosta pussi täyteen Suomiviinaa ja oluita ja hetkuttele pussia hänen edessä ja kysy: "lähteekö jantero/juoppolalli nussimaan ja ryyppäämään"

  • Juopon saa aina mukaansa. Menee pubiin istumaan joka ilta ja kiskoo kaljaa siellä miesten kanssa, kyllä niitä ympärille kerääntyy. Ja kun sanoo, että mulla on kotona pullo juomatonta viinaa, niin kaikki haluaa sun mukaasi. Yhteinen juoppous varsinkin liimaa teidät yhteen kuin tarrat.
   Sivuvaikutukset tulee siinä mukana, mutta jos kerran juopot noin kiinnostaa niin siinähän tulee.
   Minäkin ennen olin kiinnostunut enemmän niistä rentun aluista kuin kunnollisista pojista ja ihan sen vuoksi, että se oli luontevaa ja tuttua. Isä oli alkoholisti. En uskaltanut ajatellakaan niitä ns. kunnon poikia.
   Kävi niin kuin kävi. Kuus vuotta kestin avioliittoa, sitten piti lähteä ja vikkelään. Juoppo juoppoontui aina vaan enemmän ja alkoi jo saada deliriumkohtauksia ja puhua pöpiä selvänäkin. Sitten kun uhkasi puukon kanssa minut jo tappaa, niin lähdin.
   En ole katunut. Kamalaa se elämä oli. Alussa yritin mennä mukaan juttuun ja join itsekin, mutta se ei vaan normaalielämässä käynyt päinsä, kun jonkun oli sentään huolehdittava asioistakin ja siitä lapsestakin, joka oli hankittu. Tajuisn, että sillä tulee olemaan vielä kauheampi lapsuus kuin minulla, jos tähän nyt jään.
   Ihmettelen itsekin noita joitakin juoppoja, jotka pystyy kiskomaan viinaa ihan tolkuttomat määrät, ja ei mitään terveysongelmia. Nykyisen miehen yksi sukulaismies on juonut joka päivä kossupullon plus kaljat päälle, ja ei kun porskuttaa. Terveystarkastuksessa maksa oli täysin kunnossa eikä mitään muutakaan vikaa. Ja sitten yksi ystäväni kuoli vakaviin maksakirroosin aiheuttamiin haittoihin, eikä ikinä ollut juonut lasillistakaan, täysraitis. Tuntuu epäoikeudenmukaiselta.

  • Jos olet Tampereelta niin ei pitäisi olla mikään ongelma.... siellähän niitä juoppoja ja yyhoita sikiää....

  • Tää onkin kyllä ihan oikee ongelma. Jos menet tarjoomaan paukun niin mistä sen tietää jos mies hyväksyy sen vaan siksi että onkin oikeesti kiinnostunut susta eikä viinasta?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   112
   5609
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   136
   2309
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   176
   1531
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   98
   1181