Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Versowood Riihimäki Selekta Rakennus Oy

PuustaPitkälle

Selekta Rakennus Oy hakee Riihimäen Versowoodin sahalle tuotantotyöntekijöitä.
Kantsiiks hakee? Onks Selekta hyvä mesta? Entäs Versowood? Onks kokemuksii??

15

986

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • shhhh

      Voin sanoa että Versowood EI ole hyvä työpaikka, paitsi jos tykkäät kyykytyksesta ja irtisanomisista ja YT:stä.

    • ohho

      Selektan facesivulta työntekijän kommentti:
      paskafirma kuusettavat kaikkia työntekiöitä eikä palkka tuu ajallaan eikä vittu ees osaa vastat puhelimeen. teen tästä paskasta firmasta rikosilmotuksen polisille.HUOM ei kannata mennä töihin tälläseen fimaan.

    • Anonyymi

      Selekta on sellainen paikka jonka kautta ei todellakaan kannata hommiin mennä. Kukaan ei vastaa mistään eikä mikään pidä paikkaansa. Vielä pisteenä päälle välistä vetäminen joka tietenkin on työntekijältä pois. Ja turha kuvitella että saat liksaa jos joudut olemaan sairaana.

    • Anonyymi

      Hae suoraan versowoodille koska jos menet Selektan tai Promestan kautta niin palkkasi on pienempi ja etuja ei lainkaan. Eikä siinä kaikki että vuokrafirma vetää välistä vaan sen lisäksi et voi työllistyä pysyvästi vuokrafirman kautta. Työpaikalla ja vuokrafirmalla on sellainen diili että vuokrafirma estää vuokratyöntekijää siirtymästä työpaikan omille kirjoille. Myös jokaisen vuokrafirman työntekijän kannattaa tarkistaa että tes mukaiset lisät maksetaan ja eläkemaksut. Jos vuokratyösuhde päättyy niin varmistakaa että irtisanomisaikaa noudatetaan ja kertyneet lomat maksetaan asiallisesti.

    • Anonyymi

      Selekta on syvältä. Samaan paikkaan hakevat myös Promestan kautta joka on sama pulju.
      Ihme sekoilua koko homma. Ihmetettelyä herättää myös Selektan taustat jotka on kytköksissä Venäjälle.

    • Anonyymi

      Selektan omistajan kytkökset Venäjälle puhuttaa.

    • Anonyymi

      Kaveri oli vähän aikaa siellä vuokramiehenä. Lopetti kun sanottiin ettei pääse verson omaksi työntekijäksi kun vuokrafirma estää sen. Mitä hemmettiä? Ilmeisesti vuokratyöntekijät on välittäjän omaisuutta ja palkan välistä riistetään niin paljon kun mahdollista. Tuntuu todella väärältä että vuokrafirma on työllistymisen esteenä.

    • Anonyymi

      Vuokrafirma vetää välistä orjistaan ja estää työllistymisen tilaavaan yritykseen. Että sellaista touhua. Ei kuitenkaan ihme kun lukee muita kommentteja palstoilta. Ilmeisesti venakot takana ja muutenkin hämärää touhua tällä vuokrafirman omistajalla jota kuvaillaan alkoholisoituneeksi otuksksi ilman minkäänlaista moraalia.

    • Anonyymi

      Selekta on niin syvältä että yrittävät hakea saman omistajan eri firmalla (Promesta ja Tekijärent .vuokramiehiä. Samaa P eri paketissa. Ja tiedäthän että jos erehdyt vuokramieheksi niin yritys minne olet vuokrattuna ei saa palkata sinua ilman sanktiota. Varmista ainakin että olet vapaa rekrytoitavaksi ennen kun teet päätöksen.

    • Anonyymi

      Ilmeisesti Selektan touhut ei kiinnosta joten saman omistajan toinen firma järkkää nyt vuokramiehiä Vesowoodille. Promesta on samaa P tä eri nimellä. En voi suositella.

    • Anonyymi

      Pehvasta Selekta ja nyt Promesta toimittaa työntekijöitä Versolle ... Samaa roskaa eri nimellä. Kieroa toimintaa.

    • Anonyymi

      Sekavaa hommaa... Ensin sanotaan että Selekta hoitaa asiat ja sitten onkin Promesta joka hoitaa? Lopulta näyttää kaikki olevan sekaisin. Kannattaa muuten tarkistaa että olette saanut lomapalkkanne jos hommat päättyy.

    • Anonyymi

      Selekta ja Promesta maksukyvyttömät. Saneeraus / Konkurssi tulossa.

    • Anonyymi

      Selekta ja Promesta edessä Saneeraus / Konkurssi. Samasta kassasta toimii kaiketi TekijäRent ja Varsinais-Suomen Apuvoima… varmaan omistaja Lyyski on kelvannut varat jemmaan itä naapuriin ja lyllertää jonkin kiven alle piiloon. Ehkä Ranskaan jonne on keplotellut omaisuutta. Siellä läski voi istua Nizzan talossaan ja odottaa noutajaa.

    • Anonyymi

      SELEKTA , ProMesta, TekijäRent ja Varsinais-Suomen Apuvoima on sama asia. Kaikki omistaa kierona tunnettu Lyyski joka on kyseenalaista toimintaa jatkanut jo vuosia. Lupauksia monia mutta mikään ei koskaan pidä. Lyyski käyttää kaikkia hyväkseen ja lopulta kun kaikki hyöty on henkilöistä saatu irti alkaa painostus ja savustus joka johtaa aina työntekijän lähtemiseen. Nyt on kupattu kaikki hyöty ja henkilöt on lähteneet toisiin työpaikkoihin. Edessä Lyykillä on yritysten Saneeraus tai Konkurssi. Varmaan tässäkin Lyyski yrittää paeta vastuuta ja jättää velat maksamatta. Toivottavasti joutuu vastaamaan veloistaan niin kuin pitääkin. Vuokratyöntekijöiden pitää olla huolissaan että onko eläkemaksut jne oikein maksettu. Itse en olisi missään tekemisissä näiden yritysten kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2053
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe