Mitä miehen kanssa voi oikein puhua?!

apua kaipaava

Kärsin sosiaalisisten tilanteiden pelosta ja mulla on tähän lääkitys. Olen kuitenkin pikkuhiljaa pakottanut itseni sosiaalisiin tilanteisiin yhä vain enemmän, koska eihän siitä muuten voi koskaan päästä eroon. Kävin myös erään miehen kanssa treffeillä. Istuin treffien ajan aivan paniikissa ja hyvä kun sain äännähdystäkään suustani. Ihme ja kumma mies kuitenkin laittoi treffien jälkeen viestiä ja nähdään varmaan uudestaan joku päivä!

Nyt siis kaipailisin vinkkejä, että mitä (tai miten) mä oikein puhun sille, jos me vielä nähään?! Miten erittäin ujo ja sosiaalisia tilanteita pelkäävä nainen iskee ihanan ja sosiaalisen miehen itselleen? Auttakaa mua pliiis. :) Kiitos!

6

340

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Murra jää ja mee samantien sänkyyn. Sen jälkeen on kumma jos ei helpota.

    • On mahdollista

      Kaikki on mahdollista, koska mies haluaa tavata juuri sinua uudelleen.

      Tehkää jotain yhdessä, kuten ulkoilua tai ruokaa. Puhu siitä, mitä ole tehnyt samalla viikolla. Muistele menneitä kokemuksia lapsuudesta asti. Kysele mieheltä samanlaisia. Koeta selvittää, mitkä miehen kokemuksista ovat hänelle tärkeitä. Ihmisessä on monia kerroksia ja niihin tutustuminen keskustelemalla on iso osa seurustelun isoa.

      Sänkyyn meno myös murtaisi jään. Jännityksen vähentäminen on aivan hyväksyttävä syy pyytää sänkyyn. Tämä sopii vain niille, jotka eivät kadu jälkikäteen, vaikka tapailu päättyisi. Älä myöskään odota liikoja ensimmäiseltä kerralta, vaan siinäkin vaaditaan toiseen ihmiseen tottumista.

      Jos viihdyt miehen seurassa jännityksestä huolimatta, kerro se hänelle. Muuten hän jää arvailemaan, että mikä sulla on. Muista, että sosiaalinenkin mies jännittää, jos on yhtään ihastunut. Oma epävarmuutesi antaa sinulle mahdollisuuden ymmärtää toisten epävarmuutta, niin että hän pystyy rentoutumaan seurassasi. Jännittävässä tai nolossa tilanteessa sano se, mitä toivoisit itsellesi sanottavan: ei haittaa, kaikki on hyvin.

    • Härkää sarvista....

      Mun luona on käynyt tosi ujo ja ehkä jopa estynyt mies jo melko kauan aikaa.. Missään vaiheessa ei olla puhuttu suhteemme laadusta, toki jutellaan niitä ja näitä enemmän tai vähemmän... Eli voisiko joku kertoa miten tällaista ujoa miestä tulisi lähestyä, koska itselläni ei ole paljon kokemusta ujoista ihmisistä... Itse olen yleensä puhelias, enkä kovin ujo, mutta tämän miehen seurassa jännitän ja menen kipsiin, koska mieskin on kipsissä.... Eli voisiko tämä miehen ujous ja jännittäminen olla merkkinä siitä, että hän voisi olla jopa ihastunut... Miten otan asiasta selvää säikäyttämättä miestä....

      • Sosioonikko

        Mitä ujommin ujo mies käyttäytyy, sitä enemmän hän sinuun ihastunut. Koska silloin hän asettanut sinut paljon korkeammalle merkitykselle, ja häntä pelottaa enemmän se että menettää sinut, ja siksi ei halua tehdä jotain väärin.

        Ujoja miehiä on silti muutamaa erilaista tyyppiä, joihin toimii aivan erilaiset strategiat. Mutta koska muun tyyppiset ujot miehet olisi tehnyt tässä vaiheessa jo jonkunlaisen aloitteen, kerron vain kaksi jäljelle jäänyttä tyyppiä.

        Ensimmäinen tyyppi vaikuttaa ruumiinkieleltään jäykältä ja jännittyneeltä. He ovat usein hoikkia ja heillä tavallaan kulmikkaat kasvot. Voi olla joko looginen tai tunteellisesti hyvin herkkä. Tälläinen tyyppi saattaa todellakin säikähtää, jos etenet liian nopeasti. Heitä kannattaa lähestyä rauhallisesti ja äidillisesti "hemmottelemalla" esim. tekemällä ruokaa tms. Edellisestä johtuen tämän tyyppiset miehet antaa kaikille ujoille miehille huonon maineen naisten keskuudessa, koska ovat sattuneet tömäämään juuri tälläiseen ujoon mieheen ja osa naisista ei halua olla miehille "mami". Osa naisista kuitenkin haluaa hemmotella miestään, ja tälläisessä tapauksessa tälläinen mies on paras mahdollinen valinta kyseiselle naiselle. Koska osaa osoittaa kiittollisuutta tästä hemmottelusta, on luotettava, eikä petä.

        Toiseen tyyppiin sitten taas pätee täysin erilaiset säännöt. Tälläinen tyyppi on olemukseltaan rento, voi olla jopa suorastaan löysä, mutta saattaa olla myös kissamainen. Voi myös tarkkailla ympäristöään kuin kissaeläin. Saattaa pitää hartoita löysänä, tai olla käpertyneenä, mutta vanhemmiten voinut oppia pois tästä tavasta ja olla ryhdikkäämpi. Usein saattavat vaikuttaa synkiltä ja pukeutua mustaan, mutta huom. kaikki miehet jotka ovat synkkiä tai pukeutuvat mustaan eivät ole tätä tyypppiä. Usein voi vaikuttaa epäsiistiltä ja siltä että ei välitä puketumista, osittain tahallisesti, osittain koska ei jaksa välittää pinnallisista asioista. Kuitenkin jos olet suhteessa tälläisen miehen kanssa, saat hänet pukeutumaan siististi tai haluamallasi tyylillä ihan vaan pyytämällä. Usein syvälliset ja huippuälykkäät miehet ovat tälläsiä. Toisin kuin edellinen tyyppi tälläinen mies ei säikyty vaikka etenisit kuinka nopeasti, eikä myöskään halua että olet hänelle kuin äiti. Vaan tälläinen mies olettaa naiset ajattevat itsenäisesti, ja sen takia tekävät itsenäisiä päätöksiä. Ja käytänössä tämä mies vain odottaa että teet jotain joka selvästi osoittaa että olet kiinnostunut hänestä. Joten kannattaa edetä niin suoraviivaisesti ja rehellisesti kuin vaan pystyt. Eli esim. kertoa suoraan että olet ihastunut ja haluat mennä treffeille tai aloittaa seurustella, tai hyökätä kiinni ja alkaa suutelemaan, ihan mitä tahansa minkä voi tulkita vain yhdellä tavalla. Tälläinen mies saattaa olla aluksi hyvin kokematon, mutta pidemmän päälle parhaita sekä seksissä, että suhteen ylläpidossa, koska ovat hyviä keksimään tapoja pitää suhde vireänä.


      • gaaaaa

        Minä olen juuri tuollainen jälkimmäinen mies, mistä ihmeestä olet repinyt noin osuvan analyysin? Kaikki pitää paikkansa :)


    • Kaikki hyvin

      Ujolle ja estyneelle pitää muistaa sanoa, että kaikki on hyvin - olettaen että kaikki on hyvin. Muuten hän päättelee, ettei ole. Siitä voi seurata vetäytyminen tai takertuminen tai muita ongelmia, muttei mitään hyvää. Muutama sana viikossa riittää karkoittamaan nämä möröt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5075
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3197
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1315
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe