PERTTI KURIKAN NIMIPÄIVÄT VOITTOON!

JuhlitaanNimmareita

Kaikki Suomen anarkistiteinit ja sun muut euroviisukapinalliset, äänestäkää PERTTI KURIKAN NIMIPÄIVÄT euroviisuihin, haistatetaan koko euroopalle paska!! Kurikkaa eurooppaan eikä mitään tekotaiteellista paskaa kuten jotain satin circusta!

7.2 äänestetään Kurikka finaaliin ja 28.2 lähetetään heidät euroviisuihin!

HYVÄ KURIKKA!

89

427

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • back to 1982

      Siitä vaan, jos 0 pistettä houkuttaa. Alkaa tosin vähitellen tuntua, että sen tämä junttikansa ansaitseekin.

      • Hehheee

        Tärkeilevät, itsestään liikoja kuvittelevat teeskentelijät sen nollan ansaitsee - ja nehän sen on yleensä saaneetkin. Parempia pisteitä on näissäkin teeskentelykisoissa kaikesta huolimatta Suomelle tullut, kun on esitetty jonkinlaista musiikkia. Kumma kyllä.


      • Joopa690

        Aivan. Pertti Kurikkassa tätä jonkilaista musiikkia ei ole. Punkiksi huono kappale, huono sovitus, huonot sanat. PKN osaa peremmin. EI tätä moskaa euroviisuihin.


      • nukupommiin
        Hehheee kirjoitti:

        Tärkeilevät, itsestään liikoja kuvittelevat teeskentelijät sen nollan ansaitsee - ja nehän sen on yleensä saaneetkin. Parempia pisteitä on näissäkin teeskentelykisoissa kaikesta huolimatta Suomelle tullut, kun on esitetty jonkinlaista musiikkia. Kumma kyllä.

        Suomi on jäänyt nollille viimeksi vuonna 1982, jolloin meitä edusti muuan Kojo, jonka musiikki oli kyllä lähempänä tätä jumaloimaasi punkkia kuin perinteisempää viisumusiikkia... Kiitokset siis tästä asiantuntijalausunnostasi, jossa ei valitettavasti ollut totuuden hiventäkään.


      • taisititsenukkuajo82

        Eiköhän siinä aika reilu hiven enemmän totuutta ollut kuin sinun asiat tahallaan väärinymmärtävässä pilkunnysväyksessäsi... Tai Kojon "punkiksi" luokittelussa. Osanotto kuitenkin musiikkimakusi ahtauden puolesta.

        Hyvä kun Suomi valitsi PKN:n, vaikka viisupellet eivät sitä osanneetkaan arvostaa.


    • kullikalle666

      Äänestän ehdottomasti. Ei näissä kinkereissä valita parasta laulajaa vain paras esiintyjä. Nämähän ovat suuret homojuhlat kuitenkin että vähän ymmärrystä heillekkin. Viime vuonna voutti partanainen eli kyllä sinne sekaan mahtuu kaikenlaisia esiintyjiä. Kyseisellä orkesterilla on enemmän munaa kuin muilla esiintyjillä yhteensä.

      • heinythaloo

        Kyllä se vaan niin on että näissä kinkereissä valitaan paras biisi eikä esiintyjä. Partanaisella oli sentään vahva melodinen balladi. Tällä orkesterilla on ehkä munaa mut mun tarhaikäiset serkutkin osais tehä parempaa musaa.


      • haloja

        Sä et vaan ymmärrä punkista mitään. Tai sitten tarhaikäiset serkkus on lahjakkaita vaihtoehtotaiteilijoita. Molempi parempi.


    • mietivähän

      Ajattelit sitten käyttää vammaisia käsikassarana omana kostonasi... Hyväksikäyttöä se on tuokin ja molempien kohteiden pilkkaamista!

      • mietipaljon

        juuri niin, todella idioottimaista ottaa mukaan tällaiseen kilpailuun vammaisia, kunnia vammaisille kun ovat löytäneet mukavan harrastuksen, mutta tuoda tällaiselle areenalle naurattamaan katsojia, järjestäjiltä järkyttävä moka, hävetkää ja sinä aloittaja myös, joka härskisti haluaisit hyväksikäytää viattomia, HÄPEÄ !!!


      • vaisillätavalla

        Oletpa katala ihminen - häpeäisit itse.


    • Os1Kirvesmiehet

      Hyvä jengi ja stygi. Sit jos jengi antaa mahdollisuuden niin ne ei jää oppositioon lehterille poskee soittaa niin kuin eräät , vaan nousevat lavalle ja tuovat voiton himaan.

    • Allforangelo

      PKN on sijalla18 jokaikisessä listauksessa. Eräs viisufani sanoikin, että Suomi uppoaa kuin kivi. Jo nyt kisaan ilmottuneista näkee, että Escin taso 2015 tulee olemaan kova. Miksi meidän pitäisi laittaa edustamaan verorahoilla räpellys Joka jo tässä vaiheessa on listattu UMK huonoimmaksi.

      • ainaontilaa

        Se sama jengi äänestää, jokä äänesti eduskuntaan Veltto Virtasen, Tony Halmeen ja muut Perussuomalaisten pellet jne. Siten.


      • zeropoints

        Voin aivan varmasti sanoa, että en äänestä ainakaan Kurikan Nimipäiviä! Kauheaa kuraa koko biisi!


      • vaisillätavalla
        ainaontilaa kirjoitti:

        Se sama jengi äänestää, jokä äänesti eduskuntaan Veltto Virtasen, Tony Halmeen ja muut Perussuomalaisten pellet jne. Siten.

        Sinähän yrität leimata täällä ihmisryhmiä kuin pahin rasisti.

        Mikä "sama jengi"? Ai muut ihmiset kuin sinä ja sinun pystynokkaiset ystäväsi? Eivät kaikki kanssasi eri mieltä olevat ole persujen protestiäänestäjiä...

        Pitäisiköhän ihan näiden kaikkien katalien panettelijoiden vuoksi itsekin äänestää Perttiä, kun asia näyttää olevan heille niin tärkeä?


      • Lorhen

        Pitää ajatella mitä uppoaa europalaisten sydämiin, kuka äänestää jne. Jos haluaa provosoida 0-pisteellä ja saada naurut - olkaa hyvät vain. Hävettää sitten toukokuussa, ainakin minua ja 70% Suomea.


      • pitää.ajatella

        No sinunlaisten "häpeillähän" voikin heittää sitä kuuluisaa vesilintua. :)

        Eikö musiikkikilpailuissa pitäisi äänestää kuitenkin ennemmin hyvää musiikkiesitystä, kuin jonkun omia ennakkoluuloja siitä, "mikä uppoaa europalaisten[sic] sydämiin"?

        Niin suomalaiset onneksi taisivat tehdäkin.

        Nyt vuonna 2016 lähes kaikki ehdokkaat ovat sitten taas tuttua latteaa paskaa, joten meillä ei ole edes sitä kunniakasta välieräputoajaa PKN:n tapaan, eikä erottuvan hyvää biisiä SoftEnginen tapaan.

        Istutaan formaattiin, ollaan harmaita ja vähän jäljessä kaikesta kuvitellen jotain ihmeen "eurooppalaisuutta". Tyypillinen euroviisupiirimeininki...


    • Allforangelo

      Vaan ei ne lähde, kuten eivät lähteneet Eläkeläisetkään. Suomen finaaliin pääsevät, koska on hajontaa. Vaan sen jälkeen muut ryhmittyvät tiiviimmin äänestämään. Jos nuo ressukat PKN än takana. Osaisivat etsiä tietoa niin ymmärtäisivät ettei PKN ole mahdollisuuksia. Taso on kova ESC 2015 ja jo nyt kymppikerho alkaa erottua listauksissa. Veikkaan, ellei yllättäjiä ilmaannu. Voitto menee itä Eurooppaan.

      • Selvähomma

        Sittenhän se on ihan sama mitä suomalaiset viisukiihkoressukat äänestelevät ja purnaavat, jos voitto menee joka tapauksessa Itä-Eurooppaan.


    • Pena222

      Miks ihmeessä? Huono kappale. Senkö takia pitäis äänestää että kun ne on vammaisia? Just. Ei tota kukaan äänestäis jos noin lapsellista ja mitäänsanomatonta musiikkia olis esittänyt joku muu.

      • heihaloonyt

        Iteki mietin et mitä raati oikeen ajatellut kun tämän sinne valinnu.Säälittävää lähtee kerämään pisteitä mediakohulla eikä hyvällä musalla koska jos tän ois joku normibändi esittäny ni sitä ei umk:ssa nähtäis.


      • nohalootaas

        Ai nytkö vain pelkkä musiikki on yhtäkkiä ratkaisevaa EUROVIISUISSA??? Esiintyjän olemus ei merkitsekään eikä saa merkitä mitään...

        Voi jestas te olette tekopyhiä...


      • Music_is_important

        Viime vuosina on musiikin laatu noussut yhä tärkeämpään rooliin Euroviisuissa. Syynä on tietysti se, että ammattilaisraadeilta tulee puolet pisteistä. Pelkkä show tai taustatarina ei enää riitä. Kokonaisuuden pitää olla toimiva ja riittävällä ammattitaidolla toteutettu. Conchita Wurstillakin oli hyvä biisi, hän osasi laulaa tarpeeksi hyvin ja kokonaisuus oli lavalla hieno. Suomikin onnistui viime vuonna hyvin. Softengine sai tuomaristoltakin hyviä pisteitä ja saavutti näin hyvän sijoituksen.


    • huhuhuh

      KAMALAA. Se nyt vielä puuttuis että tommonen lähetettäis. Voi perkkeles!

    • ykjnm

      Tuo biisi on ihan paska! Jos voittaisi Suomen karsinnat, ei ainakaan musiikillisesta syystä!

    • Freddderik

      "KAMALAA. Se nyt vielä puuttuis että tommonen lähetettäis. Voi perkkeles!"
      em. Varmaan tarkoittaa ja tietysti tarkoittaa, että kun laulukilpailusta on kyse, ei sinne kannata lähettää, anteeksi vaan, surkeaa kappaletta. Ei vaikka sen, tämän kyseisen, esittäisi itse Frederik

    • Kurikka

      Ei ei ja vielä kerran ei!!! PKN.n biisi ei ole missään nimessä musiikillisesti Euroviisukelpoinen. Se on kuin jokin eskareille tehty lässytys.

    • Viisuvani

      Päätetään kaikki että äänestetään Satin Circus viisuihin, se on aino joka pystyy pistämään PKN:lle kampoihin

    • Hävetkää

      Jos PKN olisi joukko normaaleja ihmisiä, heidän musiikkiaan vihattaisiin koska se nyt vain on kaikessa yksinkertaisuudessaan paskaa. Noloa lähettää vammaisia musiikkikilpailuun, joilta ei edes irtoa hyvää musiikkia ja hävettävää käyttää vammaisuutta hyväksi.

      • TotuudenTorvet

        Sinäkö olet se joka edustaa Korkeinta Totuutta??


      • ruutik
        TotuudenTorvet kirjoitti:

        Sinäkö olet se joka edustaa Korkeinta Totuutta??

        Ei vaan minä. Mä olen jumalaa. Ho Ho Ho!
        Ja kurikka ei Lähde. PISTE.


    • kattimatti2

      Joo, kyllä tuo Iltalehden kirjoittelu alkaa menemään jo niin överiksi. Oon samaa mieltä, että muistakin pitäs juttua tehdä kuin Pertti Kurikan N. Just luin, kun joku islantilainen poliitikko sanonut muutaman sanasen kehareista ja Iltiksen toimittaja sai varmaan orkut, kun pääs juttua bändistä vääntää. Alkaa ärsyttää. Ihanko ei ois 17 muutaki joista juttu tehä. Tai tekihä ne Norlanin kurkkukivusta ja piste.Siihe loppukin. Vaikka Satin Circus ei ookkaa mun ykkönen, niin mä Inhoan oon kans valmis äänestään kimpassa Satin Circusta. Katotaa nyt ekakso miten kisa etenee?

    • Music_is_all

      MInäkin liityn kimppaan Satin Circuksen puolesta. Aion antaa ääniä myös parille muullekin suosikille, jos live menee hyvin. Meneväthän äänestysrahat Nenäpäiväkeräykseen.
      Joku roti pitää musiikkikilpailussa olla, jossa nimenomaan etsitään parasta biisiä!

    • dff1

      Minäkin äänestän Satin Circusta, ettei vaan PKN pääse yllättämään

    • Jääkääkotiin

      Ei,ei,ei! Huono kappale ja esiintyjät, ei missään nimessä sinne naurunalaiseksi. He ovat jo päässeet huipulle esikarsinnoissa.

    • voihyvänenaika

      Täältä onkin poistettu pari keskustelua, jossa asiallisesti kommentoitiin miksei PKN ole keskustelijoiden mielestä hyvä ja miksi siitä silti pitäisi pitää. Onko iskenyt sensuuri vai PKN kannattajat ilmiantaneet?

    • THY62

      Mahtaisivatko PKN:n pojat/äijät sitä kisaviikon rääkkiä kestää, saati sitä että jumbosijan kanssa tultaisiin kotiin ja pitäisi ottaa vastaan suomalaisten vi***uilut ja vihat? Heidän omaksi parhaakseen, jo UMK:hon pääsy oli hyvä suoritus. Mutta ei Wieniin.

    • playbakkii

      Playback, jos olisi oikeaa soittoa äänestäisin.

    • sezdu

      hemmetti nyt voittoon kurikat vittu

    • hurjavalinta

      Uskomaton valinta Suomen Euroviisuihin. Voiko suomalaisilla olla huonompaa musiikkimakua!

    • Exeuroviisufani

      Onhan paraolympialaisetkin erikseen. Euroviisut on musiikin sävellys kilpailu. Tää osoittaa vaan että Suomi ei pärjää musiikilla.. Anna kaikki kestää..

    • jääkäri_manne

      kiitos suomi 2015 :) hahahahahhahahahhhaahahah

    • sagani

      Loistavaa. Onnea koko poppoolle!

    • Toivonsamenettänyr

      Ei jumalauta, ei helvetti...
      Tää se vasta on paska homma.. Oon aina pitänyt ensimmäisenä sääntönä sitä, että sellasta en äänestä, joka suomeksi laulaa koska sillä ei pärjää, ja se on totta totisesti huomattu.

      Sitten tää kurikan biisikin kestää sen yhden minuutin... No eipä ainakaa kovin moni tapa itteensä tän biisin aikana! Helvetin hieno homma Suomen kansa!

      • viiiiiiiiittu

        Kuka sitä kauemmin kestäis? Sen verran ne kai itsekin tajus.


    • hkklöööljhgfdsd

      0 pistettä tulee saamaan tämä paskaralli

    • Fanipalaa

      Ei muuta kuin tsemppiä pojat paras voitti ja torilla tavataan ei muuta kun stadion keikkaa järjestämään.

    • punkpertti

      Hieno homma että pkn pääsi edustamaan viisuihin. tässä tehdään historiaa jo nyt, eipä ole tainnut olla aijemmin kehitysvammaisista koostuvaa kokoonpanoa kellään tähän päivään mennessä viisuissa edustamassa. Että pitäkää vammaisten morkkaajat ja turvanpieksäjät leipäluukut kiinni!

    • Pers-Erkki

      Kuolaavien idioottien paska biisi. Nolla pistettä ja naurut!

      "miks mun täytyy aina örlgh börlg suihkussa... mun täytyy aina örlölrölrgh uh argh... täytyy aina... suihkussa"

      • es2

        :-D:-D:-D:-D


    • Asennetta

      Tää on kovasikajuttu ja haistakaa te vittu!!!!!!

    • SallanSantriani
    • 670

      sinä nimimerkki erkki miten sä
      voit olla noin lapsellinen että
      haukut kehitysvammasia tolla
      tavalla

    • outrhyy

      Kyseessä on ihan oikeesti parhaita suomipunkbändejä. Karilla paras ääni. Toni hyvä rummuissa. Pertti bändin isähahmo. Sami monikielinen kosmopolitiikko.

      • outoa

        Mutta että voittamaan,no tjaa,kaikki on mahdollista,paitsi
        pyöröovesta hiihtäminen.


    • bändi

      nimimerkki pers erkki miten sä voit sanoa että ne kuolaa
      ja jos sä et tykkää tosta misiikista ei sun tartte haukkua noita laulajia
      minä en pidä siitä että haukutte kehitysvammasia

    • kukamuutahansa

      Ei heitä olisi pitänyt kisoihin äänestää kuin yhdestä syystä eli Suomi ikäänkuin näyttää kerskisormea eikä enää osallistu koko kisoihin.
      Koko kirjo onkin siellä kiertänyt ja yksi voittoin jopa tullut mutta tämän bändin osallistuminen ei ole paras idea,jos ei pärjää sytetään syrjinnästä ja jos taas pärjää sanotaan heidän saaneen äänet säälistä.

    • punk

      Must ois hyvä jos PKN esiintyis euroviisuissa frakit päällä. Sit ne vois soittaa vaikka kappaleen Mies Haisseee. Siinä olis punkkia euroviisukansalle.

    • yksidiootti

      Mikä ihmeen idiootti lauma suomea edustaa

    • olihanohjelma

      Oli aika erikoista katseltavaa että kuunneltavaa tämän iltainen jurrikoiden esitys. Hävettää olla suomalainen ihan oikeesti.

    • taisittenei

      Punk on nousussa Euroopassa. Voi olla että tulee ääniä perinteisen viisuhegemonin ulkopuolelta.

    • dsghity

      Arvioin Lordille nollatulosta ja se voitti. Nyt arvioin Kurikalle keskitasoon pääsyä.

      • punkkari-hevari

        Hevareita on enemmän kuin punkkareita. Punkkaritkin on konservatiiveja ja katsovat Kurikkaa pitkin nenää.


    • hävettääihansatasella

      ihme ettei mikään vammaisjärjestö ole puuttunut tuommoiseen vammaisten hyväksikäyttöön.musiikillisesti PKN ei voisi esiintyä kyseisessä laulukilpailussa,siis mikä on syy,miksi nämä vammaiset tuonne Wiiniin lähetetään pelleilemään.toiset maat osallistuvat tosissaan perinteiseen kilpailuun ja suomi pistää vitsiksi koko skaban.osoittaa suomalaisilta aika huonoa arvostelukykyä.vammaisten asioita voidaan hoitaa ihan muuta tietä kuin laulukilpailussa.telkkarissa kaikki hymistelevät,miten hieno tuo PKN: n biisi ja osallistuminen on,miksi kellään ei oo munaa sanoa,että ihan hirvee esitys,eikä millään tavalla voi edustaa suomea euroviisuissa.

    • Poristakotaas

      Jäi epäelväksi onko bändi porilainen?

      • 123412345

        No sopis hyvin porilaisiksi


    • huhheijaaa

      Musiikillisesti kappele on surkea, en tykkäisi vaikka kuka sen esittäisi. Sanat naiivit, melodiaa ei ole, huutamista.. en voi pitää laulusta vain sympatiasta vammaisiin!
      Suomella oli hienoja kappeleita ehdolla, vaikkapa oopperalaulaja olisi sopinut loistavasti Wieniin. Oli taidokkaita kappaleita jotka sivuutettiin. Varmaan jonkinlaisena protesttina koko viisuille tietty porukka( perussuomalaisia?) äänesti tätä PKN: ää... todella mautonta pilaa lähestulkoon.
      Olen pahoillani maamme puolesta.

      • onneksiputosi

        Pakko sanoa, että olen perussuomalainen, ja silti mielestäni kappale on hirveä. Miten liität tämän Perussuomalaisiin? Enemmänkin tämä on vasureiden ja vihreiden heiniä, niin kuin homoliitotkin.


    • Musiikkiako

      Mielestäni kysymys on laulukilpailusta eikä erikoisuuden tavoittelusta.
      Pertti Kurikan Nimipäivän esittämä kappale ei ole mikään laulu, vaan pelkkää huutamista ja sekin sellaista, että laitan mieluummin radion tai TV:n kiinni, kun sitä esitetään. Valinnan perusta kisaan ei voi olla vammaisuus vaan todella musiikki, jota mielestäni Suomen edustuskappale ei todellusuudessa ole.
      Tuntuu siltä, että vain harvat uskaltavat sanoa vastalauseita tehtyyn valintaan, koska kyseessä ovat vammaiset. Heitä arvosteltakoon samalla arvosteluasteikoilla kuin muitakin, jos lähtevät yleisiin kisoihin. Pelkkä myötätunto ei kuulu reiluun kisaan.

      • iuiui

        "Pertti Kurikan Nimipäivän esittämä kappale ei ole mikään laulu, vaan pelkkää huutamista ja sekin sellaista, että laitan mieluummin radion tai TV:n kiinni, kun sitä esitetään. "

        On viisujen taso alhainen, kun kuitenkin Pertin kappale oli näistä paras.


      • mikävika
        iuiui kirjoitti:

        "Pertti Kurikan Nimipäivän esittämä kappale ei ole mikään laulu, vaan pelkkää huutamista ja sekin sellaista, että laitan mieluummin radion tai TV:n kiinni, kun sitä esitetään. "

        On viisujen taso alhainen, kun kuitenkin Pertin kappale oli näistä paras.

        En sano, että Pertti Kurikan Nimipäivä olisi ollut paras, mutta ei siellä kyllä ollut yhtään hyvää kappaletta tarjolla.


      • punkkia
        mikävika kirjoitti:

        En sano, että Pertti Kurikan Nimipäivä olisi ollut paras, mutta ei siellä kyllä ollut yhtään hyvää kappaletta tarjolla.

        Olisi voinut pärjätä jos äänestyskäytäntö olisi ollut toisenlainen. Jossain lehdessä oli tarkka perustelu muutama päivä sitten, ettei PKN todennäköisesti pärjää, äänestyskäytännön syistä, eikä selviydy jatkoon. Niin juuri kävi. En muista tarkemmin.
        Kaipa raadit äänestivät kussakin maassa, ei suuri yleisö.
        Toisaalta kipale ja sanoma oli erinomainen, hiukan pitempi olisi voinut olla. Punk on punkkia, ei iskelmää eikä ballaadia.


    • Järkyttävä

      Minusta kyse on pelkästä pilasta. Surkeaa! Ja me jokainen kustannamme veroilla tällaisen pilailun.
      Joku tolkku edustusmusiikissakin!
      Jos PKN olisi esittänyt jonkun kauniin kappaleen, balladin ja esittänyt sen vielä hyvin, niin siitä vaan edustamaan, mutta kuinka valinta voidaan tehdä näin pieleen. Vaikka voittaisi en olisi onnellinen, koska se olisi kisojen huonon tason merkki.

    • öylänpyö

      siittäs saitte pkn äänestäjät:))))))hyvä,että putosi.Ihmetellä täytyy äänestäjiä jotka tämän rääkynän säälistä sinne äänestivät.Vammaisille omat viisukisat niin kuin on urheilussakin ja piste.Säälittää poikien pettymys,ettekö äänestäjät osaa käyttää aivojanne.

      • voireppanaa

        Sinunlaisesi yksivakaajat matalamielisine "aivojen käyttöinenne"(?!) säälittävät paljon enemmän...

        Ei haittaa vähäkään, vaikkei PKN menestynyt. Jos pitäisi palata viime vuoteen ja valita uudestaan edustaja, niin kannattaisin varmasti heitä edelleen.

        Harvoin on ollut Suomella euroviisusirkuksessa edustajia, joissa olisi ollut yhtä vahva ns. taiteellinen kokonaisidea kuin PKN:ssä. Ei ollut ehkä aivan paras biisinsä, mutta mitä sitten - euroviisubiiseistä suurin osa on paljon huonompia. Konsepti, asenne ja tunne sen sijaan olivat ja ovat lyömättömiä.


    • nenäkäs

      Suomalaiset äänesti niitä kuitenkin vaan säälistä. Eikä ajatellu yhtään mitä suomesta ja suomalaisista sitten ajatellaan.

      • punk.off.retards

        Ota nenä pois tieltä, niin saatat tajuta joskus...


    • iodjkiui

      Kurikan miehet teki parhansa. On muuten oikeasti Suomen parhaita punkbändejä.

      • iodkiui

        Biisi oli liian yksinkertainen bändin muihin verrattuna ja Kari aallon spesiaalihyvä ääni ei päässyt siinä täysin oikeuksiinsa.


      • kungpao

        Hahahahaah! NIIN KOSKA OVAT KEHITYSVAMMAISIA!! :D :D :D - Rasisti!


      • osaane

        Kurikka on ihan oikeesti Suomen parhaita. Tykkään sen laulajan äänestä. Tosi rouhee matala. Lisäksi on yleensä melodia jokabiisis mikä ei sekään itsestäänselvyys monille suomalaisille punkbändeille. Sanomaakin löytyy joka ei myöskään itsestäänselvyys.


    • Kyllä se huti oli, en odottanut muuta. Olin oikeasti vähän yllättynyt huonolla tavalla kun näin Suomen edustajan ensimmäistä kertaa. Rohkea veto ehkä antaa heille mahdollisuus, mutta kansainvälisillä foorumeilla oltiin jo ennen kilpailua valmiiksi hämmentyneitä.

      Ei niitä Euroviisuja vammaisuudesta johtuvilla säälipisteillä voiteta, vaan laadukkaalla musiikilla. Itse biisin merkitys ei ollut edes kovin helposti samaistuttava.

      • Tai ehkä oli samaistuttava, mutta liian arkinen.


      • punk.off.retards

        Eli liian aito?

        Ei PKN:ssä vammaisuudella ja "säälipisteillä" kilpaisemisesta ollut kyse. Nuo kommentit vain osoittavat, ettette ole ymmärtäneet koko "ideattomaksi, yksinkertaiseksi, laaduttomaksi" jne. haukkumaanne esitystä. Voisiko se kertoa jotain myös teidän käsityskyvystänne?


    • vautsi

      minusta perttikurikan nimipäivä oli hyvä te
      ette vaan hyväksy erillaisuutta sen takia
      ette tykkää tästä pertti kurikan laulusta
      onko teidän pakko kokoajan haukkua niitä

      • titsy13

        minusta pertti kurikka on hyvä ja ne laulaa hyvin
        kyllä nniilläkin on oikeus laulaa ja esiintyä niin kuin
        muillakin


    • semmonen.huomaus.vaan

      Pertti Kurikan nimipäivät-yhtyeen henkilöiden sukunimet ovat samassa järjestyksessä yleisyys- listalla kuin etunimetkin. Kari-nimisiä on noista eniten (neljänneks yleisin) ja Aaltoa on noista sukunimistä eniten. Seur. listalla Sami (17.s) ja Helteitä on muutamia kymmeniä enemmän kuin Kurikoita.
      Perttejä (36.s) on vähemmän ku Sameja mutta eemmän ku Toneja (42.s). Välitalo on noista sukunimistä harvinaisen jota sitäkin kuitenki puolisen tuhatta

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1402
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1149
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe