sattuu!!!

m28v

Minuun sattuu suunnattomasti. Entinen tyttöystävä otti lauantaina yllättäen yhteyttä. Pyysi minua kahville, mutta kieltäydyin. Koska hän on kihloissa ja heillä on lapsi. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun hän pyysi kahville. Tämä yön on toinen peräkkäin jonka valvon miettien häntä ja meidän asioita. Meidän ero tuli minulle täysin yllätyksenä ja me ei käsitelty koskaan meidän eroa. Tunnen tällä hetkellä vihaa,katkeruutta,ikävyyttä mutta kuitenkin rakkautta. Vaikka meidän erosta tulee 5v pian. Olen kuitenkin tapaillu muita naisia ja jopa ollut suhteessa, mutta omalta kohdaltani ei oikein toiminut. Koska entinen tuli aika lailla mieleen vähät väliä. En vain jaksaisi pitää näitä asioita ja mietteitäni sisällä. Tekisi mieli itkeä pahaan oloon, toinen on, että ottaisin viinaa tukahduttamaan huonoon oloon ja ikävään. Tälläkin hetkellä tippuu kyyneleet huonoon oloon.
Meillä oli pitkä suhde ja olimme avoliitossa.

25

2419

  Vastaukset

  • Kyllä se mieheenkin sattuu. Pahinta on se, että tulee jätetyksi. Puukkoa haavassa kiertaminen eli yhteyden otot tuolla lailla vielä koskee enemmän. Onneksi ei ole vastaavaa mulle tapahtunut, vaikka olenkin tavannut jälkeenpäin sattumalta, ravintolassa tai kylillä muuten vain. Miksi naiset saavat tehdä noin? Ei olisi pokkaa jos itse olisin jättänyt niin ottaa yhteyttä tarkoituksella. Mennyt on mennyttä, kaatunutta maitoa on turha surra.

   • Arvaa tekevätkö miehet tuota?


  • Joskus entisiä miettii kun oma elämä ei oikein rakkautta tulvillaan.Ei Ole pakko mennä kahville.Entä jos lähtisit reissaamaan jonnekin?Pieni tai iso elämänmuutos voisi toimia.

  • Hän on varmasti huomannut tai arvannut miten elämääsi vaikuttaa se kun erositte äkisit ja haluaa ihan vaan auttaa pääsemään yli noista tunteista. Jos vaan näkisitkin hänet nyt niin joutuisit toteamaan, ettei hän ole enää sama ihminen kehen joskus kauan aikaa sitten ihastuit. Enkä usko että tunnet rakkautta yhtään häntä kohtaan enää vaan, että rakastat edelleen vain sitä ajatusta, että olisitte saaneet yrittää vielä. Kannattaa oikeasti ottaa selvää miksi ero tuli, muuten syytät ikuisesti itseäsi ja/tai häntä. Yksin tunteissaan möllääminen on jo noloa aikuiselta ja ei auta sinua pääsemään elämässäsi eteenpäin.

  • Morjens m28v

   Hallooo! Jos vielä lähes 5 vuoden jälkeen kiertää ex mielessä, niin silloin elämä menee hukkaan!

   Ota ittsee niskasta kiinni. Kannattaa mennä johonkin vertaistukiryhmään, jossa puidaan nää jutut porukassa tasaseks.

   Juu ero sattui minuunkin tosiaan ihan saatanasti. Mutta sain ihan itse aikaiseksi ilmoittautumisen yhteen ryhmään. 10 kertaa sitä kesti kerran viikossa, ja sen jälkeen on olo ollut rento ja ryhti moitteeton.

   No siitä sain muutenkin särmää laittaa asiota uuteen järjestykseen.

   Nyt itselläkin on 5v erosta, ja ne on ihan eri mimmit, jotka nyt pyörii mielessä.

   Mitä ilmeisemmin oot kiinni vielä siinä exässä, sitä riskittömämpää sen on pyydellä sua itseään viihdyttääkseen vaikka kahville, (lue: nautiskella ihailevasta kaipauksestasi), vaikkei sillä olis mitään annettavaa!

  • Kyllä minusta nyt tuntuu, että olet jäänyt tai pikemminkin juuttunut menneisyyteen. On niin paljon tilanteita, että on aloitettu uudestaan, eikä siitä ole tullut yhtään mitään. Se perustuu monesti omiin haaveisiin suuresta menetetystä rakkaudesta, joka on huuhaata, jos se kerran joskus on päättynyt..se on sitten päättynyt ja PISTE. Nyt tämä sinun ent. tyttöystäväsi kaipailee sinua, kun hänellä nyt ilmeisesti on mennyt huonosti sen nykyisen kanssa ja hakee jotain lohtua, olkapäätä ja sinä olet altis tällaiselle ja valmis vaikka vihille viemään. Nyt kannattaa vain laittaa jäitä hattuun ja realiteetit esiin; miksi erottiin....eiköhän ne syyt ole edelleen olemassa. Älkää palatko entiseen, sillä aika entinen ei koskaan enää palaa, sanotaan eräässä laulussakin....tämä nyt on vain minun mielipiteeni ja sen sanon kyllä ihan kokemuksesta.

  • Mene hyvä mies kahville - yhden kerran. Saat kuulla, kuinka exä katuu tapaa, jolla hän päätti suhteenne, ja että hän toivoo sinulle kaikkea hyvää. Hän on saattanut myös kaivata sinua, ja aika on kullannut muistot. Kahvittelu on hänelle tapa päättää mieltä painava, avoimeksi jäänyt asia. Eräänlainen tilinpäätös, jonka jälkeen hän on vapaampi nykyiseen elämäänsä. Suo tämä keskustelu hänelle, sillä pitemmän päälle se auttaa myös sinua. Voit itse kertoa, miten vaikeaa sinun on ollut unohtaa ja ryhtyä uuteen suhteeseen, mutta voit myös pelkästään kuunnella. Älä syyllistä exää, vaan puhu asioista asioina ja anna hänelle lopuksi synninpäästö: toivota hyvää jatkoa.

   Älä vain kuvittele, että exä haluaisi sinuat takaisin. Mitä tahansa hän sanoo, hän toivoo tuota yllä kirjoittamaani.

  • Mene kahville kerran, kuten aiemminkin suositeltiin. Pyri pitämään tunteesi hallinnassa oman itsekunnioituksesi takia, mutta älä ole vihamielinen. Mikäli se tapaaminen ei tuo jonkinlaista helpotusta tai selvyyttä asioihin, hakeudu ihmeessä jonkinlaiseen apuun vastaavaa kokeneiden ja/tai ammatti-ihmisten kanssa. Siellä on kaikilla vaitiolovelvollisuus. Jonkinlainen muutos on varmasti parhaaksi noin pitkän ajan jälkeen. Tsemppiä, voimia ja älä syyllistä itseäsi!

  • Kahville vaan. Sano jo etukäteen että haluat käsitellä sen eron lopullisesti, kun on jäänyt avoimia kysymyksiä tai asioita. Tällä tavalla aikuiset toimii. Molemmille jää hyvä mieli eikä turhia jännityksiä ole ilmassa jos joskus tulevaisuudessa tapaatte jossakin.

  • Älä mene kahville olisit vaan tuttu hätävara jota voi käyttää hyväkseen koska hän tuntee sinun luonteesi ,pysy pois oman etusi vuoksi.Tee mitä muuta hyvänsä vanha on aina lämmitettyä.

  • Kuulkaa. Sopikaa tapaamine. Menet kylään heille ja puhutte aikuisten kesken ja siitä. Kohta huonast, että et ole enää yhtään kiinnostunut heidän elämästään, etvedes exästäsi.

   Ja uutta matoa koukkuun!

   • Komppaan.


  • Heippa m28v. Täällä olisi vertaistukea tarjoolla. Omaan samankaltaisen kokemuksen ja mielelläni vaihtaisin ajatuksia sun kaa. Olisiko s-postiosoitetta antaa?

   • mihin katosi miehekkyys? nyt kaikki tarvitsevat vertaistukea ja muuta homostelua!


  • Mene nyt ihmeessä kahville ja kuuntele, se on tarpeen teille molemmille, vain siten elämä saa uusia uria. Kuten itse kerrot, olet täysin vielä tuon suhteen kanssa. Saattaa olla että toinenkin on, joten kohdatkaa ja selvitelkää. Kuuntele, älä lupaa yhtään mitään, mutta uskon sen auttavan sinua näkemään asiat oikein ja päästämään irti.
   Julkiselle paikalle kahville, jossa on varmasti muitakin ihmisiä paikalla. Saattaahan asia hyvinkin tärkeä, jonka haluaa sinulle kasvotusten kertoa. Sinun täytyy mennä.

   • No älä mene kahville, mene sen exäs nykyisen housuihin ja mieti miltä hänestä tuntuu jos saa tietää että tyttöystävä on kahvilla exänsä kanssa....minä en ainakaan hyväksyisi moista....exät on exiä ja mennyttä aikaa...katse eteenpäin vaan...ole ylpeä itsestäsi ja et lähde mihinkään exien tapaamisen....ole mies ja sellainen jolla on selkärankaa....


   • Jos nainen on suhteessa ja on lapsi, niin et tuo mies on ,matkassa mukana,
    Älä selän takana, silloin sinä pysyt oikeassa kurssissa suhteessa hänen tilanteeseen... silloin hän on selvitellyt miehelleen ,miksi haluaa yhteyden ja sinä voit puhua oman näkökannan pelkäämättä, et sua syytetään myöhemmin parisuhteen rikkomisesta. Et sinäkään haluais, et hän jos teillä olisi lapsi , selän takana ottaisi yhteyttä exiin

    Selvitä itsellesi mikä on jäänyt vaivaamaan, vaikka ette tapaisikaan


  • Jos on selvitettävää, niin kehotan selvittämään. Se kaikkien kannalta parasta. Muutoin kannattaa pysytellä ihan muissa touhuissa ja antaa exän elää omaa elämäänsä. Se vanha suola voi alkaa vuosienkin päästä janottamaan, mutta jos suostuu tuskaan( mikä joskus tunteista seuraa) niin yleensä sen jälkeen helpottaa pikkuhiljaa. Sitten alkaa nähdä muutakin elämää ja mahdollisuuksia.

  • Itse löysin yli 30v takisen tyttöystäni facebookin kautta ja lähetin kaveripyynnön niin aika äkkiä tuli vastaus ja mesetteli miten elämä oli mennyt. Lomalla kun kävin yksin niin laitoin meseen että tavataako ja suostui mutta käytiin vaan kahvilla huotoasemalla. En tiedä olisi hänellä mitään taka-ajatuksia kun on eronnut yksin asuva nainen ja hyvin säilynyt mutta oma asneteeni on että vnahoja hoitoja ei sekstailla kun aikoinaan suukset mennyt ristiin ja sehän olisi kivaa kieltäytyä jos ehdotuksia tulisi.

  • Kerran pohjaan palanutta puuroa on turha lämmitellä kuule. Älä jämähdä menneisyyteesi vaan ala nähdä arvosi uusin silmin. Sun exä on onneton suhteessaan ja yrittää saada omaa markkina-arvoaan takaisin. Älä kierry siihen lankaan. Se mikä toimi joskus 6v sitten -ei toimi enää. Olet mies kun vastasit EI!

  • Menneet on menneitä,eteenpäin vaan "ämmä" yrittää vaan testata viehätys voimaansa tai on eroamassa nykyisestä ja haluaa lapselleen uuden isin.Unohda koko juttu.

  • Kerro sen miehelle että on kahveja ehdotellut sen kuuluu tietää on yhteinen vauva kenties sormukset jo mielessä. Ja kysy sen jälkeen exältä oliko millasta asiaa ja kehota katselemaan peiliin. Sitä saa mitä tilaa eli exäsi tilaa kyllä isoja ongelmia nyt, miksiköhän perhettä perustamassa. Sen toisen osapuolen kuuluu saada tietää!

  • Olet sentään saanut kokea jotain.

  • Parempi myöhään, kuin ei ollenkaan.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   2201
  2. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1894