Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tuska vaan jatkuu...

Epätoivoinen

Kohta vuosi erosta,sen tarkemmin syihin paneutumatta mutta syyt ei ollu tunteiden häviäminen eikä pettäminen,itse tein ratkaisun ajatellen avopuolison parasta,tuntuu vaan niin pahalta miehenä kun ex löysi melkein heti uuden kumppanin ja varmaan elää onnellista elämää,itse jäi ikävän ja tunteiden kanssa yksin,joo on ystäviä ja harrastuksia mutta ei ne ajatuksia vie yhtään parempaan suuntaan,tämä kiirastuli vaan jatkuu ja jatkuu.Hyvää yritin tarkoittaa ja kaikki käänty omaan järjettömän pahaan oloon.

2

137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uusi onni

      Oma paha olo koettu itselläkin, minut jätettiin. Oikeastaan mikään muu ei auta kuin että päästät irti. Kaikella on tarkoituksensa. Jos teidät oli tarkoitettu yhteen, se päivä tulee vielä. Jos ei ollut, löydät uuden tarkoituksen elämälle. Ymmärrän kaipuusi ja ikäväsi, itse rämmin kuukausitolkulla siinä suossa. Kunnes tajusin että en voi elätellä toiveita kun toinen ei rakasta. Luovutin, lopetin unelmoimasta siitä mikä oli mennyttä. Aloin elää taas. Ja nyt olen onnellisessa suhteessa ihmisen kanssa joka oli nuoruudenrakastettuni kymmenen vuotta sitten. Tiedän että sanat ei lohduta, ei lohduttanut muakaan silloin. Mutta laske irti menneestä. Et voi tietää mitä hyvää tulevaisuus voi tuoda tullessaan jos et anna mahdollisuutta. Tsemppiä ja jaksamisia!

    • epäonnen sydän

      ymmärrän sua täysin. itse tehny samoin ja kaikki tapahtui ihan samalla tavalla.ex-puoliso löysi heti uuden. lohtua tuo lapset silloin kun ovat minulla. liikuntaa kannattaa harrastaa. saa hetkeksi muuta ajateltavaa. Ei auta, vaikka muut sanovat, ett kyllä se siitä. jos itse ei ole kokenut tuskaa, ni muiden sanomisilla ei ole mitään hyötyä. Itse olemme valintamme tehneet ja nyt kärsimme.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      92
      2421
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2133
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1780
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1575
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1505
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1468
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe