Tukahdun koskemattomuuteen...

ihoiholla...

Tuntuu, etten kohta jaksa päivääkään... Avopuolisoni ei ole koskettanut, halannut eikä suukottanut minua aikoihin. Kuulema ei sellaista tarvita, se on vain nuorten/teinien hömppää... Suhde kuitenkin niin "tuore", että intohimoa pitäisi olla. Itse tulen kaipaamaan sitä varmaan koko loppuelämäni ja sitä pitäisi olla vielä vuosikymmeniä jäljellä.

Kaipaan elämääni niin suunnattomasti toisen pehmeitä huulia omiani vasten, käsien helliä kosketuksia, halauksia, helliä katseita, yhteisiä hetkiä rakastetun kanssa. Huumoria...
En tiedä uskallanko enää edes yrittää kenenkään kanssa. Minä olen aina suhteessa ollut se antava osapuoli, saamatta itse sitä mitä kaipaan...
Nyt jatkamme matkaa omia reittejämme. Pettymys vain jäi taasen painolastikseni...

Onko enää olemassakaan miehiä, jotka kykenevät tasavertaisen suhteeseen, jossa kuunnellaan puolin ja toisin toiveita ja rakastetaan pyyteettömästi? Onko olemassa aitoa rakkautta?

7

199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hdjdkdkd

      Hanki rakastaja.

    • Tender man

      Hei! Olemme vaimon kanssa jo yli 60v ja halitaan joka pv!, sehän normaalia! Toivottavasti löydät rakkauden!,

    • PahaPoisN

      Taidat olla exäni kanssa...voit varmaan kuvitella, miten hänen edelliset suhteensa ovat menneet. Alkuhuuma, pikku nousuhumalat, ihanaa, krapulaseksiä, pikku reissuja. Kun arki alkaa, kaikki muu paitsi se nousuhumala ja ehkä krapulaseksi joskus jää pois. Hiljaisuutta ja mykkäkoulua kyllä piisaa. Toivottavasti ei kuulosta tutulta. Jos, niin ota selville mitä kävi ennen sinua. Jos uskallat.

      Niin ja vielä. Onneksi ihmiset ovat oikeasti erilaisia. Miehet myös. Älä satuta itseäsi olemalla yksipuolisessa suhteessa. Minulle kävi niin.

    • en tiedä mitä tekisi

      Niin kaivataan täälläkin ja muistelen miten ihanaa meillä on ollut. Viimeinen vuosi on ollut yhtä tuskaa. Yhteistä puhumista ei ole, ei minkäänlaista yhteistä tekemistä. Ei puhumista. Ei kysytä miten työpäiväsi meni. Ainoat puheenaiheet ovat mitä tuodaan kaupasta. Yksin kuljen koiran kanssa, ei lähde enää mukaan. Yksin katselen telkkaria, ei kiinnosta enää häntä. Yksin käyn kyläilemässä, ei kerkiä/jaksa hän. Facebook-kavereiden tekemiset ovat paljon kiinnostavampia ja muutenkin koko face. Ja tiedän että että toista naista ei ole olemassa, ei edes netin kautta. Silloin minä kiinnostan kun hän haluaa rakastella eli noin kerran viikossa. Joskus menee parikin viikkoa. Ja ennen rakastelimme sentäs päivittäin, aamuisin ja iltaisin. Olen yrittänyt puhua mutta ei tunnu kuulevan kun katse on vaan facessa. Kun kysyin että rakastatko minua, sanoi että rakastan mutta ei nostanut katsettaan facesta. Kun sanoin hänelle että katso minua kun sanot sen, hän kyllä katsoi mutta samalla kun sanoi rakastavansa minua, laski katseensa eli ei voinut katsoa edes silmiin. Meillä ikää jo 50 joten ihan märkäkorvia ei enää olla.

    • vierihoitoa

      Kyllä sinulle vielä joku hellyydenkipeä mies löytyy..niitäkin on jotka tykkkää läheisyydestä.Tosin tuntuu aika usein menevän niin että niillä miehillä taas on kylmä vaimo..että ne henkilöt eivät vaan kohtaa...Jotka tykkäävät halia ja olla lähekkäin.

      • ....................

        Se johtuu varmaan siitä kun ihmiset kiinnittää kumppania valitessaan enemmän huomiota pinnallisiin asioihin kuin siihen kenen kanssa olisi aidosti ja oikeasti hyvä olla. Parempi sellaisen kanssa, jolta saa puolin ja toisin monipuolisesti rakkautta ja hellyyttä kuin sellainen, jolta saa vain murusia. Mutta mistäpä sellaisen löytää....ei ole ihan niin helppoa. Täytyy kai suhtautua siten, että parempi yksin kuin huonossa suhteessa ja etsii niin kauan kunnes löytää.


    • aikuinen mies

      Totta kai sellaisia miehiä on, paljonkin. Hellyys toista ihmistä kohtaan on paras hetki päivässä, saa tuntea olevansa lähellä toista. Kävellä, istuskella, suudella, tehdä jotain yhdessä. Koti on kuitenkin aina se ensimmäinen paikka vaikka olisi harrastuksia yms.. ei me olla vielä sukupuutossa ;) .. tosin niinkuin edellimem kirjoittaja totesi, tasan ei aina pakkaa jaeta..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9303
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      43
      2737
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      152
      2503
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2029
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1776
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1570
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1350
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe