Tekikö Juha Kela itsemurhan?

Kelatkaa tätä

Useimmiten siinä tapauksessa, kun autoilija ajaa rekan keulaa vasten tai kallionleikkaukseen täydellä vauhdilla, kyse on itsemurhasta. Usein MYÖS muissakin tappavissa liikenneonnettomuuksissa.

Anssi Kelan isä Juha Kela kuoli "auto-onnettomuudessa kuorma-autoa ohittamaan lähteneen henkilöauton törmätessä häneen."

http://fi.wikipedia.org/wiki/Juha_Kela

Onko asia todella näin? Tätä tapausta ei yksityiskohtineen koskaan tuotu julkisuuteen, tosin kuin monia muita "liikenneonnettomuuksia". Vaikka Juha Kela sentään oli maan tunnetuimpia gospelmuusikkoja...

Wikipediasta myös puuttuvat viitteet väitteelle "menehtyi auto-onnettomuudessa kuorma-autoa ohittamaan lähteneen henkilöauton törmätessä häneen." Siis : Ei lainkaan viitteitä!

Parina viimeisenä vuotena ennen Kelan kuolemaa bändin musiikki oli muuttunut suorasanaisesta julistuksesta vihjailevammaksi ja maallistunutta yleisöä kosiskelevammaksi. Olihan siellä jopa Mikko Kuustonenkin laulajana ennen Kelan kuolemaa. Ehkä Jumala kosti, kun julistava tyyli unohdettiin?

9

873

  Vastaukset

  • Koko juttu vihjailuineen on syvältä, se on yhtä aikaa naurettava ja julma! Loppulause kruunaa kaiken: "Ehkä Jumala kosti, kun julistava tyyli unohdettiin?" – Täyttä skeidaa.

   • Joo, epäselväksi jää suurin piirtein enää, kuka tämä kostonjumala sitten oli. Ilmeisesti joku lahkoidoli, joka pitää vain yhdenlaisesta ja melko paskasta musiikista, jossa musiikki on oikeastaan yhdentekevää kopiointia ja tärkeintä jonkun ahtaan ihmisen mielen mukainen "julistavuus"?


  • Auto ajoi häntä vastaan rekan takaa kohdassa, jossa ei olisi saanut ohittaa. Se autohan tässä teki väärin eikä hän. Hän oli omalla kaistallaan.

   • Mikä auto Juhalla oli? Mitä sille toiselle autoporukalle kävi? Tulilo useampia uhreja?


   • Ilmeisesti hänellä oli takavetoinen Opel Kadett c-malli. Anssi Kelan blogissa kyllä kerrotaan että isällään oli raskaan puoleinen kaasujalka mutta en usko sen vaikuttaneen tilanteeseen.


  • Luultavasti teki? koska Anssi Kelan biisi ilves kertoo itsemurhasta. Miksi tekisi sellaisen biisin jos ei läheinen tai joku tärkeä ole ilves.

  • Anssin isä oli ilves? Oliko anssi pekka vai susi ja kuka mahtoi olla oikeasti nummela biisin koira..

  • Rekka on suurempi kuin Jeesus.

   • Tuo on melko vahvasti todettu, mutta joskus kieltämättä ihmetyttää. Paavillakin taitaapi olla joku luodinkestävä auto ja Notre Damen pyhä kirkko vai mikä se on, sekin kärähti ja jopa levitti myrkyllisiä lyijyhuuruja ympärilleen.

    Näitä saa joskus hämmästellä.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   125
   4426
  2. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

   Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
   Maailman menoa
   125
   3795
  3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

   Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   171
   1085