älä ole agitaattori äläkä sodan lietsoja

agitaattorit

Minä ajattelen että koska jeesus Kristus oli mooseksen uskoinen ja palveli herraa sebaotia niin kun katson raamattua, niin sieltä minä hänet löydän. Herran sebaotin. Uskon koko raamatun enkä vain uutta testamenttia. Uskon myös että jos väkivalta israelin alueella ei lopu niin sota on valmis. EI tarvita kuin yksi agitaattori, joka sodan lietsonnallaan aiheuttaa hankaluuksia. Joku sanoo pienen palestiinalaispojan joutuneen vankilaan. Myös venäjällä, arabimaissa ja usassa lapset joutuu vankilaan jopa alle 10 vuoden ikäisinä. Kyse ei Ole uskonnosta, vaan elämän katsomuksesta molemmilla osapuolilla. myös palestiinalaiset tappaa juutalaislapsia jos mahdollista. Meidän tehtävämme kristittyinä on viedä eteenpäin asenne-kasvatusta joka voisi muuttaa tämänkin kohdan.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kummalline

      vihan lietsonta sepustus...

    • RaamatunHistoriaa

      Aloittaja mahtaa olla hyvin nuori. Kristinusko ei tunnusta vain UT:a, joka on kooste nk. apostolien ja evankelistojen kirjeistä alkuseurakunnille, eli alkukirkolle, tai yksityisille henkilöille. Kristityt tunnustavat myös monet juutalaisten pyhistä kirjoituksista, joista on koostettu nk. VT. Jotkut vanhoista kirjoituksista on nimetty nk. apokryfisiksi kirjoiksi, joita ei ole liitetty itse Pyhään Raamattuun, niillä on kuitenkin historiallinen arvonsa. Juutalainen Raamattu ei ole kirjakokoelmaltaan täsmälleen sama kuin mm. eri maiden ja kristillisten kirkkojen viralliset Raamatut. Vanhoja kirjoituksia on runsas määrä, mutta ne eivät ole opillisesti, tai laadultaan ole saman arvoisia. Kristityt tunnustavat Yhden Jumalan, joka ilmaisee itseään kolminaisuutena: Isänä, Poikana ja Pyhänä Henkenä. Jumalalla on useita, Häntä kuvaavia Nimiä, mm. Herra Sebaoth. Myös kristityt tunnustavat tämän Nimen.

    • YHWH Tzevaot Wikipedia

      YHWH ja Elohim usein esiintyy sana tzevaot tai sabaoth ("hosts" tai "armeijat", heprea: צבאות) kuin YHWH Elohe Tzevaot ("YHWH Jumala Sebaot"), Elohey Tzevaot ("Jumala Sebaot"), Adonai YHWH Tzevaot ("Herra JHWH Sebaot") ja, useimmiten, YHWH Tzevaot ("YHWH Sebaot").
      Tämä yhdiste nimi esiintyy pääasiassa profeetallinen kirjallisuudessa ja ei näy lainkaan Tooran , Joshua tai tuomarit . Alkuperäinen merkitys tzevaot voi löytyä 1 Samuel 17:45, jossa se ​​tulkitaan ilmaiseva "sotajoukon Jumalan Israelin". Sana, tässä erikoiskäyttöön käytetään kuvaamaan taivaallista sotaväkeä , kun muuten se tarkoittaa aina armeijoita tai isännät miehiä, kuten esimerkiksi vuonna Exodus 6:26, 7: 4, 12:41.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      117
      2174
    2. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      96
      1308
    3. Peräti 95 % persujen kannattajista rasisteja

      Kertoo EVA:n teettämä kysely. Pakollista yhdenvertaisuuskoulutusta tarvitsee siis paljon laajempi joukko kuin pelkästää
      Maailman menoa
      312
      1013
    4. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      81
      936
    5. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      83
      906
    6. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      85
      886
    7. On minulla suunitelma

      Siitä ei vain tiedä kukaan muu kuin tällä hetkellä minä. Suunnitelma ja varasuunnitelma. Sinun takiasi nainen. Vain s
      Ikävä
      44
      680
    8. Palstan ylivoimaisesti suosituin keskustelunaihe

      Palstan suosituin keskustelunaihe näyttää olevan homoseksuaalisuus. Otsikoiden perusteella voisi kuvitella olevansa Seks
      Luterilaisuus
      248
      667
    9. Ei koskaan saatu tuntea

      Mitä olisi ollut painautua toisiimme vasten. Hengittää syvään, hyväillä ja rakastella vailla kiirettä. Tai repiä vaattee
      Ikävä
      33
      660
    10. 50
      654
    Aihe