Värivoiteet

Visionääri

Käytän värivoidetta kasvoilla, jotta iho näyttäisi silemämmältä. Talvisin varsinkin näyttää niiin lakanalta ilman rusketusta. Talvella kuitenkin tarvitsee erilaista väriä kuin kesällä. Asun Tallinnassa enkä kehtaa mennä minnekkään Virukeskuksen meikkiosastolle kysymään mikä sopisi.
Mistä voi päätellä, että sävy on oikea?
En ole homo, vaan menestyvä liikemies. Käyn salilla ja harrastan kamppailulajeja. Haluan näyttää hyvältä neuvottelussa.

4

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ajsilö

      Jos et kehtaa mennä kysymään myyjältä apua niin voit yrittää googlen kuvahaulla etsiä kuvia meikkivoiteesta levitettynä iholle. Eli etsit kuvahaulla esim. "garnier bb cream light shade swatch" ja saat valokuvia mitä voit verrata oman ihosi sävyyn. Kokeile eri merkkien nimellä kunnes löydät sopivan. Arpapeliä se varmasti alkuun on ja varaudu ostamaan useita kunnes löydät sopivan. Voiteita voi myös sekoittaa kunnes saat oman sävysi.
      Meikkivoide tai sävyttävä päivävoide (bb-voide yms.) sovitetaan yleensä kaulan ihon sävyyn. Silloin kaula ja kasvot näyttävät kuuluvan yhteen eli ei tule selvää rajaa missä meikkivoide alkaa.
      Miehiä näkyy nykyään useammin myös meikkiostoksilla ja myyjät ovat tottuneet siihen. Varmemmin ja vaivattomammin saat oikean sävyn kun käyt kysymässä myyjältä apua.

    • Oletko kokeillut sävyttävää kosteusvoidetta? Sillä saa aika luonnollisen sävyn.
      Olen (nainen) käyttänyt vuosikausia Lumenen Arctic Aquaa, koska en halua naamaani pakkelikerrosta. Alle laitan väritöntä ja toinen kerros värillistä. Värillisiä on vain kaksi sävyä; 1 on mielestäni liian vaalea, 2 on luonnollisempi.
      http://www.lumene.com/fi/arctic-aqua
      Sitä löytyy markettien (prisma, anttila ym) ihonhoitotuotteiden hyllyiltä - siellä missä on arkipäiväiset niveat sun muut, joten ei tarvitse mennä kemppariin.
      Tosin voi olla että menestyvän liikemiehen imagoon ei sovi noin halvat itrat, mutta kunhan ehdotin. Minusta se vaan on paras ja pesee kalliimmatkin merkkirasvat mennen tullen.

    • meikkiurpo

      Itselläni on ihossa aknen jäljiltä värieroja (arpia) ja käytän mineraalimeikkipuuteria, jota on mielestäni helpompi käyttää (ohuelti, peittää, mutta ei tee pakkelista vaikutelmaa) kuin voiteita. On vain siveltimellä tehtävä pyörittävää liikettä tarpeeksi kauan, jotta hiukkaset levittyvät tasaisesti ja ohuelti. Pitää vain ottaa tarpeeksi vähän kerrallaan, ainahan voi lisätä.

      Meikkaus on taitolaji, kokeilin kerran meikkivoidetta ja tulos oli kauhea. Opettelu jäi siihen.

      Mene sinne Viru-keskukseen ja esitä asiasi. Jos eivät ymmärrä suomea etkä puhu viroa, kysy englanniksi. Sittenpähän oppivat, jos asenneongelma vaivaa. Luulisi, että maksavan asiakkaan palveleminen kiinnostaa Tallinnassakin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      107
      7381
    2. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      65
      6946
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      58
      3482
    4. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      58
      1262
    5. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1243
    6. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      14
      1113
    7. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      218
      1066
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      933
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      881
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      853
    Aihe