Voiko olla mahdollista? Hengen pois ajaminen.

Jeifi

Aika karmiva päivä takana, saatiin tossa iltapäivästä kuulla että tässä meidän vuokraamassa omakotitalossa on eräässä huoneessa talon isäntä hirttänyt itsensä. No, sitten tuli mieleen kaikenmaailman "ilmiöt" mitä täälä tapahtunut, kissat käyttäytyy tosi oudosti, tuijottaa seinään, naama kiinni seinässä, eikä oikeastaan kuule edes mitään. Lasta on ollut tosi haastava saada nukkumaan omaan huoneeseensa, menee melkein välittömästi itkupaniikkiin jos jättää yksin sinne ja oven kiinni. Emäntä kertonut öisin tuntevansa jonkun ylimääräisen olevan läsnä ja nähnyt oven lasin läpi (lapsemme huoneen ovi) hahmon kaltaisen varjon - voi johtua takaoikealla olevasta ikkunasta ja varjoista.

Mutta kuitenkin.. Voiko olla mahdollista kun äsken menin ko. huoneeseen ja ajattelin keskittyneesti hänen nimensä ja ilmaisin tahtomme sille että hän poistuisi että emme halua hänen olevan täällä. Sitten se tapahtui, ovi joka aina meni itsekseen kiinni, jäikin auki (tuskin kahden tunnin aikana on moinen vika muuttunut kun päivällä vielä hermoilin sen kans kun ei saa millään pysyyn auki), sit tuli hirvee semmonen lämpimänkylmä sekava puistatus joka meni hetkessä ohi.

Oma teoriani on se että jos todellakin täällä on joku ollut, ovi on mennyt sen takia kiinni jos tämä itsensä surmannut talon isäntä on halunnut olla rauhassa, mutta nyt kun pyysin poistumaan, "ei kukaan pistä ovea enää kiinni?"

Itse en usko sinänsä mihinkään mutta olen avoin kaikelle, onko mielipiteitä?

Pyydän jättämään asiattomuudet sivuun, koska en tiedä itsekään miten pitäs suhtautua.. sattumaa, totta vai tarua...

5

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikenkokenut59

      Niin en usko, että itse pystyy hengiä pois ajamaan? Minä en ole siihen pystynyt. Henget ovat älykkäitä voivat piiloutua ja olla jonkin aikaa poissa joten luulen, että tuo miehen hengi josta kerroit voi olla kodissasi, mutta ei sulje ovea on kuitenkin paikalla. Jos, haluat varmistaa hengen lopullisen poistumisen niin hanki katollinen pappi sen poistamaan älä itse ryhdy siihen. Muuta neuvoa en voi antaa. Minulla itselläni on monia hengiä kodissani joten tiedän mistä puhun olen vain jotenkin tottunut niihin vaikka pelottaakin.

    • pitkäänuskossa

      Ei ihminen pysty omilla voimilla ja käskysanoilla henkiä ajamaan. Vain Jumalan Poika, Jeesus Kristus on auktoriteetti, jota jokaisen demonin ja hengen on toteltava. Raamattu ei asiaa vahvista, mutta joissain piireissä on usko, että jos ihminen kuolee oman käden kautta, murhataan tai kuolee ennen Jumalan määrää aikaa, niin sielu jää harhailemaan maan päälle paikalle missä se on viimeksi asunut tai kokee omakseen.
      Ihmisen elämä ei pääty kuolemaan. Lopullisen paikan ratkaisee henkilökohtainen usko Jeesukseen Kristukseen.

      • Näkökulmaa

        Lisäksi on henkiä"demoneja"joita ei voi ajaa pois kuin paastoamalla ja rukouksella.
        Mark.9:28,29 Matteuksen evankeliumissa on lisätty myös paasto ,elikä rukouksella ja paastolla,josta markus ei maininnut.

        Kun he olivat taas keskenään, opetuslapset kysyivät Jeesukselta: "Miksi me emme kyenneet ajamaan sitä henkeä pojasta?" 20 "Koska teillä on niin vähän uskoa", vastasi Jeesus. "Totisesti: jos teillä olisi uskoa edes sinapinsiemenen verran, te voisitte sanoa tälle vuorelle: 'Siirry täältä tuonne', ja se siirtyisi. Mikään ei olisi teille mahdotonta. Tämä laji ei lähde muulla kuin rukouksella ja paastolla.


      • Pimeää

        Yleisin tänäpäivänä käytetty tapa ajaa hekiä pois, on lapsen kastaminen.
        Luther kirjoittaa siitä Vähäkatekismuksessaan:

        "Pyydän kristillisen uskollisuuden nimessä kaikkia kastajia, kummeja ja muita läsnäolijoita: koettakaa tajuta, kuinka tärkeä toimitus tämä on ja kuinka vakavasta asiasta siinä on kysymys. Kasterukousten sanoista kuulet, kuinka monin valituksin ja kuinka vakavin mielin kristillinen kirkko kantaa lapsen esiin; vakain, varmoin sanoin se tunnustaa Jumalalle, että lapsi on joutunut Perkeleen valtaan, synnin ja vihan lapseksi, palavasti se rukoilee apua ja kasteen armoa, että hänestä tulisi Jumalan lapsi.

        Niinpä sinun olisi syytä ottaa huomioon, ettei ole leikin asia käydä Perkeleen kimppuun. Kasteessa ei vain karkoteta Perkelettä lapsen luota, vaan toisaalta tuo mahtava vihollinen ärsytetään ahdistamaan kastettua koko elämän ajan. Sen vuoksi on todella tarpeen, että koko sydämestä ja lujassa uskossa autamme lapsiparkaa ja pyydämme niin hartaasti kuin osaamme, että Jumala ei vain rukouksemme sanojen mukaisesti vapauttaisi lasta Perkeleen vallasta, vaan että hän myös vahvistaisi lasta, niin että tämä jaksaisi ritarin tavoin taistella Perkelettä vastaan koko elämän ajan ja vielä kuoleman hetkellä. Kun kastetut ihmiset usein turmeltuvat niin kelvottomiksi, se saattaa mielestäni johtua siitä, että kaste on toimitettu kylmän välinpitämättömästi ja että kastettavan puolesta on toimituksen aikana rukoiltu täysin vailla tosi tarkoitusta."


      • Näkökulmaa

        Pimeää kirjoitti:"Yleisin tänäpäivänä käytetty tapa ajaa henkiä pois, on lapsen kastaminen."

        Lapsen kastamisella ei ole mitään tekemistä riivaajan pois ajamisella.Lapsikastetta ei edes löydy raamatusta,ei mistään kohtaa raamattua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1785
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1174
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1173
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1161
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe