Diagnooseja

Lääkitystävailla

Vilkas keskustelu aiheesta "Hullu anoppi".
Kun ihmiset tekevät omasta omaisuudestaan päätöksiä, jotka eivät ole minun mieleeni, niin hulluhan se ihminen on.
Minä olisin hyvin mielelläni osallisena kaupankäynnissä ja varsinkin rahojen jakamisessa. Moni ikäihminen pelottelee perintöveroilla ja lahjaveroilla ja muilla maksuilla, tyhmä. Verot maksetaan kun ne lankeavat. Turhaa niitä etukäteen miettii.
Isoista myyntivoitoista on sitä paitsi helppo maksaa kulut, loput sitten tasan perheelle.
Mutta kuten sanottu, hulluhan se on. Ja saita. Itsekäs hullu.
On myös narsisti, itseään palvova ihminen, joka ei ajattele kuin itseään, pitää itseään tärkeämpänä kuin lapsiensa perheitä, myy omaisuuttaan, ettei sitä vain jäisi perikunnalle, ahnehtii itselleen lomamatkoja, eläkeläisten hoivapalveluja ja hoitaa sairauksiaan, niin että ikää tulee yhä vaan, ja perhe huolissaan näkee perintöjen hupenevan.
Kaiken lisäksi kaikki anopit kadehtivat miniöitä ja lapsenlapsiaan, eikä ihme, hehän ovat hyvissä voimissa ja elävät omaa elämäänsä. Turhaan anopit tunkevat poikiensa koteihin päsmäröimään, heitä ei siellä kaivata.

Monen miniän elämä olisi paljon helpompaa, jos ymmärrettäisiin, että kaikki anopit todella ovat lääkärinavun tarpeessa.
Jokainen miniä osaa sanoa, mikä tauti omaan anoppiin on iskenyt.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jänkämuori

      Jokainen saa tehdä omaisuudellaan mitä haluaa. Onneksi nykypäivänä voi asuntonsa ja mökkinsä myydä pankille ja silti hallita niitä elämänsä ajan. Tosin sitten perunkirjotuksissa ahneet lapset ja heidän vielä ahneemmat puolisot huomaavat että eipä jäänyt jaettavaa. Käyttäkää tätä mahdollisuutta hyvät ihmiset. Näin tein itse.

      Nyt saan asua kotona, mutta raha riittää pienestä eläkkeestä huolimatta hyvään elämään. Pääsen matkustamaa ja nauttimaan elämästä. Jää rahaa säästöönkin pahan päivän varalle. Jos vaikka sairastun niin minulla on rahaa ostaa kunnollista hoitoa itselleni.

      En tietenkään ole kertonu lapsilleni asiasta. Kun kolme vuotta sitten ehdotin että myisin tämän talon ja ostasin vaikka yksiön tilalle nousi siitä kauhea meteli. Kuulemma heidän rahojaan olen tuhlaamassa. Silloin päätin että näin on parempi. Nyt asun tässä isossa omakotitalossa mutta on rahaa elämäänkin. En enään jaksa siivota ite tätä isoa taloa ja hoitaa puutarhaa, mutta nyt voin ostaa sen palvelun. Lapset tosin luulevat että ystävät käyvät auttamassa. Antaa vain luulla.

    • AikuinenJo

      Minua ärsyttävät vanhempiensa rahoja kärkkyvät aikuiset ihmiset.

      Minä en vanhempieni rahoja kärky, vaan toivon että elävät ansaitulla eläkkeellään sellaista elämää kuin haluavat. Heidän rahojaan ne ovat, käyttäkööt miten haluavat. Minä olen aikuinen ihminen, joka kyllä elättää itse itsensä. Jos jotain kallista tarvitsen, niin tienaat itse rahat siihen.

      Toivottavasti vanhempani elävät vielä kauan, eivätkä säästä rahojaan vain siksi että meille jäisi perintöä.

    • Ahneusko

      Moni miniä pääsisi helpommalla jos ei vahtisi anoppinsa rahoja.

      • eurot-itselle

        Taitaapa olla useammin niin päin, että mieluumminkin anoppi ja muu pojan lähisuku vahtii mustasukkaisena pojan ja miniän rahoja.
        Olemme mieheni kanssa eläneet koko avioliittoaikamme (37 v) täysin omilla tuloillamme, kuten ovat tehneet aikanaan myös anoppi ja appi itse. Mutta meilläpäs ei ole vieläkään samanlaista oikeutta kuin heillä on ollut, päättää oman makumme mukaan omasta rahankäytöstämme. 37 vuotta ovat olleet kimpussamme, naama vinossa tykkäämässä pahaa kaikista suunnitelmistamme, päätöksistämme, tekemisistämme, tekemättä jättämisistämme, kaikista ostoksistamme, erityisesti minun, miniän rahankäytöstä.
        Minä olen ollut aina näitten moitteitten osoite.
        Eli vahtivat rahojamme kuin omiaan.
        Heidän elämänsä ei ole muuttunut tippaakaan mistään ostoksestamme, ei huonontunut eikä parantunut. Heidän tileiltään ei ole kulunut penniäkään/senttiäkään meidän ostostemme takia., mutta asioittemme kuuluu olla niinkuin he haluavat, ei niinkuin me itse.


    • työtäpalkkamurhaajalle

      Todella mainio aloitus!
      Juuri tuollainen helvetin peräseinästä reväisty anoppi itsekin olen! :-D
      Kehtaan piru vie aina vaan elää. Käyttelen rahaa joka kuuluisi oikeudenmukaan jo heille!
      Pitäis olla laki, että kaikki heti anopiksi tultuaan sais napin otsaan. Maailma olis niin paljon parempi paikka ilman meitä myrkynkeittäjiä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 150
      4275
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3864
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2651
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1639
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1521
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    Aihe