Sanoma Suomen miehityksestä ja 3. maailmansodasta

Jouko_Piho

Eiran sanoma Suomen miehityksestä ja Kolmannesta maailmansodasta

Venäjä miehittää Suomen nyt keväällä, ehkä toukokuussa 2015. Miehitys tapahtuu rauhanomaisesti. Suomi pakotetaan siihen. Toinen vaihtoehto on sota, jota Suomi ei halua. Venäjä tuo Suomeen sotilastukikohdat ostamilleen maille.

Kolmas maailmansota alkaa tämän vuoden lopulla ja silloin Venäjä vie Ruotsin, Norjan, Tanskan ja tietysti Baltian maat. Suomi ryöstetään putipuhtaaksi. Lähtölaukaus Kolmannelle maailmansodalle ovat maanjäristykset USA:ssa.

Kolmas maailmansota ei ole pitkä. Luonnonmullistukset tekevät siitä lopun! Välimeren alueelle tulevat suuret maanjäristykset, jotka tuhoavat Venäjän armeijan.

Vesi nousee Suomessakin. Etelä-Suomi ja Pohjanmaa joutuvat veden valtaan.

Kun Venäjällä ei ole enää armeijaa, se on ihan kynnetön ja vetäytyy takaisin. Venäjästä jää vain pieni valtio, kun eri kansallisuudet ottavat itsenäisyyden.

Jouko Pihon kommentti:

Uskon, että näin tulee tapahtumaan kuten Eira on nähnyt, mutta ajankohdasta minulla ei ole tietoa. Ajat ovat aina hiukan vaikeita asioita, koska ihmiset voivat erehtyä ja Jumala voi muuttaa suunnitelmiaan eri syiden takia.

Joka tapauksessa on hyvä ajatus varautua vaikeita aikoja varten sekä hengellisesti että aineellisesti esim. ruokavarastoa keräämällä tapahtui Suomen osittainen miehitys milloin tahansa.

Suomen käy lopulta kuitenkin hyvin: Suomessa syntyy valtava hengellinen herätys eli ihmisiä tulee suunnattoman paljon uskoon, mikä on kaikkein tärkeintä ja Suomi saa lopuksi kaikki alueensa takaisin omaan hallintaansa.

Kun Venäjä on kutistunut Kolmannen maailmansodan jälkeen murto-osaan (ehkä 1/6) nykyisestä koostaan, myös Suomi tulee laajentumaan siten, että Suomeen liitetään Aunuksen ja Vienan Karjala sekä Kuolan niemimaa. Silloin vihdoinkin toteutuu edellisten sukupolvien tavoittelema Suur-Suomi, jonka aika ei ollut silloin, mutta on oleva pian.

16

269

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KTSEiKirj

      "Suomi ryöstetään putipuhtaaksi."

      Just nyt on vähän huono ryöstää kun ei oo mitään ryöstettävää eikä oo nousukausi...:o

    • rajat

      Suomea ei miehitä Venäjä eikä kukaan muukaan ainakaan rauhanomaisesti,se on varmaa.
      Muutama divisioona siinä valtaajalta menee ennen kun Suomi on miehitettynä.
      Ja sen jälkeen alkaa jumalaton sissisota .

    • helluntailainen

      Ja jos tuollainen Suur-Suomi tulee, niin silloin tempaus ei ole vielä ajankohtainen: vai missä vaiheessa se maa laajenee`?
      Olen raamatullinen uskova, mutta en kyllä oikein jaksa uskoa näitä profetioita. Kun ihminen pelkää, niin hän kyllä näkee ja mieleltään herkät saavat näitä näkyjä ja tuntumia.
      Eipä tässä osaa pieneen asuntoonsa hamstraamaan elintarvikkeita. Saa kuolla sitten jos purtavaa ei kaupasta saa.

    • uusi.sanomako

      Onko tämä Eira saanut itse tuon ilmestyksen tai profetian vai onko hän koonnut toisten saamia ilmestyksiä, koska tuon kaltaisia sanomia tuntuu olevan muuallakin. Esim täältä löytyy http://www.ww3prophecy.org/

    • sinettisormus1

      Laitanpa nämä tämän aamun näkyni tännekkin, sillä tunnen kuinka ne sopivat tämänkin aloitusketjun uniin, toinen toistaan vahvistaen. Niissä on sama kuvakieli.
      Tämän aamun näyt oli tällaiset, ensimmäinen kuva oli taas pimeää, oliko pimeän aika ja näin kuinka mies juoksi ja perässään hän johdatteli toista ihmistä, joka näytti naiselta. Käsi kädessä he juoksivat ja suunta oli kuvan oikeaan reunaan ...
      Sitten näin vain vetta, savista kuraista vettä, .... Aloituksessa lukee että vesi nousee Suomeen, ja Etelä-Suomi ja Pohjanmaa joutuvat veden valtaan.
      Herra johtaa omiaan, jotka häneen turvaavat, hän on pelastuksemme, Jeesus Kristus, Herramme. Herra olkoon kanssanne, missä kuljettekin ja mitä teettekin, olkaa hänen nimeensä siunattuja.
      Aamen.

      • Sarkastinen75

        Ennustat että pohjanmaalla tulvii, niinkuin joka kevät?


    • hmmmmh

      Jos tuo Ukrainan kriisi pahenee, niin kai se on mahdollista tuokin Venäjän miehitys Suomessa jo tänä vuonna.

      • semahdollisuus

        Tai siellä päässä rauhoittuu ja Putinilla alkaa välkkyä lamppu, että nyt tänne suuntaan. Joutavalla kun on aina jotain.


    • T0siuskova

      Minä uskon että kyseinen ennustus on häränpaskaa, no... pian on kevät ja näemme kumpi oli oikeassa.

    • T0siuskova

      Palstan 'profeetat' ovat hokeneet tuota samaa pelottelu virttä jo viime keväästä asti kun ukrainan kriisi alkoi ja sitä ennen kun israel rankaisi palestiinalaisia ja sitä ennen kuin irak alkoi valmistaa ydintehtaita ja sitä ennen kuin japanissa oli maanjäristys jne.

      Aina samaa paksaa, nyt alkaa kolmas maailmansota, eikun nyt, eikun nyt, eikun NYT! ja Jeesus tulee ja pelastaa häneen turvaavat.

      Harmi vain että sotia on ollut vaikka muille jakaa eikä Jeesus ole koskaan tehnyt mitään merkille pantavaa.

    • KTSEiKirj

      Suomelle tulevan tuomion ja rangaistuksen kolminkertaisesti varmistettu päättämispäivämäärä!
      (11.3.2015 23:59:59)

      GORBA TULEEE!!! JA VIIMEINEN VUOSIVIIKKO 100% VARMUUDELLA ALKAAAAAA!!!! JA PUTIN PUTOAA MUSTAN AURINGON AIKAAAAN!!!!
      (20.3.2015 23:59:59)

      MAHDOLLISESTI EHKÄ PIMENNYSPÄIVÄSKENAARIO! JA SUUURI HERÄTYS ALKAAAAAAAAA!!!
      (4.4.2015 23:59:59)

      Suomen Laillisuuspuolue on voittanut eduskuntavaalit ja on noussut Suomen ylivoimaisesti suurimmaksi Puolueeksi!
      (19.4.2015 23:59:59)

      OMERIN LASKENTA PÄÄÄTTYY!!!! JA RAUHA SOLMITAAAN!!! JA GOOGIN SOTA ALKAAAA!!!
      (25.5.2015 23:59:59)

      http://www.ilmatar.net/~np/misc/maailmanloppu.html

    • Höpsis

      Arvoisa herra Piho
      Mielenkiintoinen ennustus, mutta valitettavasti en mitenkään voi siihen uskoa. Syynä on se, että Venäjä pystyy kyllä miehittämään Suomen jos haluaa, mutta Ruotsia, Norjaa, Tanskaa ja Baltian maita se ei pysty miehittämään samanaikaisesti, kun se riehuu Ukrainassa ja pitää Suomea hallinnassaan. Mutta katsotaan kesemmällä, mikä on tilanne. Uskon, että tulee lämmin ja rauhallinen, kaunis kesä.
      Sen sijaan ajatus kolmannesta maailmansodasta on pelottava. Esittämäänne skenaarioon sisältyy toinenkin väite, jota on mahdotonta uskoa. Se on tuo väite siitä, että suursodan jälkeen Suomessa palautuisivat kaikki asiat hyväksi. Sitä on mahdoton uskoa, koska suursodan jälkeen maailmassa on jäljellä enää hyvin vähän ihmisiä ja kaikki paikat ovat raunioina ja saastuneita, joten mikään ei voi enää palautua hyväksi. No, ehkä muutaman sadan vuoden kuluttua, jos maailmaan jää jotakin toimintakykyistä eikä sota jatku.

      • Olen samoilla linjoilla "Höpsis" nimimerkin kanssa. Erona vaan että perusteiden painopiste on hieman eri paikassa. Ensinnäkään Suomea ei miehitetä noin vaan, hanttiin tullaan pistämään, se on varmaa. Toiseksi kolmas maailmansota ei voi alkaa Raamatun sanan mukaan ennen kuin pakanakansojen täysi luku on merkitty.
        Joh.ilm. 7:1-3 Senjälkeen minä näin neljä enkeliä seisovan maan neljällä kulmalla ja pitävän kiinni maan neljää tuulta, ettei mikään tuuli pääsisi puhaltamaan maan päälle eikä meren päälle eikä yhteenkään puuhun. Ja minä näin erään muun enkelin kohoavan auringonnoususta, ja hänellä oli elävän Jumalan sinetti, ja hän huusi suurella äänellä niille neljälle enkelille, joille oli annettu valta vahingoittaa maata ja merta, ja sanoi: "Älkää vahingoittako maata älkääkä merta, älkää myös puita, ennenkuin me olemme painaneet sinetin Jumalamme palvelijain otsaan".


    • Norjalais.naisen.näky.68

      Tuleeko Jeesus hakemaan omansa ennen kolmatta maailman sotaa??
      Norjalaisen naisen näky vuodelta 1968
      90-vuotias norjalaisnainen sai näyn vuonna 1968 ja sen kirjasi ylös Emanuel Minos, mutta harkinnan jälkeen hän ei pitänyt soveliaana julkaista näkyä sen radikaalin sisällön vuoksi. Olosuhteet olivat aivan erilaiset siihen aikaan ja siksi asia unohtui 25 vuodeksi.

      Emanuel Minos löysi kellastuneen paperin, johon oli ottanut ylös näyn ja pelästyi lukiessaan mitä nainen oli nähnyt.

      Tässä 90-vuotiaan naisen näky vuodelta 1968:
      "Minä sain nähdä maailman karttana. Minä näin Euroopan - maasta maahan. Näin Skandinavian ja Norjan. Minä näin asioita, joita tulee tapahtumaan juuri ennen Jeesuksen paluuta, juuri ennen kuin suuri onnettomuus purkautuu ihmisten päälle. Onnettomuus, jonka vertaista emme koskaan ole kokeneet ja nähneet. Aivan ennen Jeesuksen paluuta ja koettelemusten alkua koemme liennytyksen ajan, jollaista ei koskaan ennen ole ollut. Tulee rauha ja tämä rauha kestää pitkään. Tänä rauhanaikana tapahtuu sotavarustusten supistamista monissa maissa, myös Norjassa. Kolmas maailmansota syttyy tavalla, jota kukaan ei ole odottanut ja odottamattomalta suunnalta, ja me olemme yhtä valmistautumattomia kuin olimme 9. huhtikuuta 1940.

      Minä näin kristittyjen keskuuteen tulevan vertaansa vailla olevan välinpitämättömyyden, lankeemuksen tosi ja elävästä kristillisyydestä. Aikana ennen Jeesuksen paluuta kristityt eivät tule olemaan avoimia tutkistelevalle julistukselle. He eivät tule kuuntelemaan synnistä ja armosta, laista ja evankeliumista, katumuksesta ja parannuksesta. Tilalle tulee toista laatua oleva julistus, jonkinlainen onnellisuutta tavoitteleva kristillisyys. Pitää menestyä ja päästä eteenpäin. Kyseessä ovat aineelliset asiat tavalla, mitä Jumala ei koskaan ole luvannut. Kirkot, vapaakirkot ja rukoushuoneet tyhjenevät yhä enemmän. Ristin ottamisen ja Jeesuksen seuraamisen julistuksen sijalle tulee viihde, taide ja kulttuuri sinne, missä pitäisi olla herätys, hätä ja parannuskokouksia. Tämä tulee tapahtumaan suuressa määrin juuri ennen Jeesuksen toista tulemista ja onnettomuus murtautuu päällemme.

      Norjaa kohtaa vertaansa vailla oleva moraalin hajoaminen. Ihmiset tulevat elämään niin kuin naimisissa olevat olematta naimisissa. Yhteen muuttaminen ennen avioliittoa lisääntyy suuressa määrin. Tämä tapa tulee hiipimään kristillisiin seurakuntiin ja tätä ei vastusteta aktiivisesti. Myös synti luontoa vastaan suvaitaan. Aivan ennen Jeesuksen paluuta näytetään TV ohjelmia, joita emme ole koskaan ennen nähneet. TV tulee täyttymään niin hirvittävästä väkivallasta, että se opettaa kansaa murhaamaan ja tekemään lopun toisistaan. Kaduilla kävelemisestä tulee turvatonta. Kansa tulee omaksumaan sen, mitä he näkevät, eikä silloin tule olemaan vain yhtä vaihtoehtoa televisiossa, vaan tarjonta tulee olemaan laaja. Televisio tulee toimimaan juuri niin kuin radio. Voimme ruuvata ohjelmasta ohjelmaan, jotka tulevat olemaan täynnä väkivaltaa, ja kansa pitää tätä viihteenään. Pahimmat ajateltavat murha- ja väkivaltakäsikirjoitukset lavastetaan näytettäväksi ja tämä leviää yhteiskuntaan.

      Sukupuoliyhdyntäkohtauksia tullaan näyttämään. Kaikista intiimimmät asiat, jotka kuuluvat avioliittoon, näytetään ruudussa. Tämä tulee tapahtumaan ja sinä tulet näkemään sen toteutumisen. Ne lait, jotka meillä nyt on, tullaan rikkomaan ja kaikista epäsiveellisintä tullaan näyttämään silmiemme edessä.

      Kansaa köyhistä maista virtaa Eurooppaan. He tulevat myös Skandinaviaan ja Norjaan. Kansa ei pidä siitä, että he ovat täällä ja tulevat olemaan kovia heitä kohtaan. Heitä tullaan kohtelemaan yhä enemmän kuin juutalaisia ennen sotaa. Silloin meidän syntimme mitta on täyttynyt. Tämä tapahtuu aivan ennen Jeesuksen paluuta - ja ennen kuin kolmas maailmansota syttyy.

      Siitä tulee lyhyt sota. Kaikki, mitä olen sodasta kokenut, on vain lastenleikkiä verrattuna tähän. Se alkaa tavallisena sotana, mutta se tulee leviämään ja se päättyy atomipommeihin. Ilma tulee saastumaan niin, ettei sitä voi hengittää, ja tämä kohtaa monta maanosaa. Amerikka, Japani, Australia - rikkaat maat. Vesi tulee pilaantumaan. Emme voi viljellä maata siellä. He, jotka ovat jäljellä rikkaissa maissa yrittävät paeta köyhimpiin maihin, jotka eivät ole vahingoittuneet. Siellä heitä kohdellaan niin kuin me kohtelemme heitä täällä, eivätkä ole halukkaita ottamaan meitä vastaan.

      Minä olen iloinen siitä, etten tarvitse kokea tätä, mutta kun aika lähestyy, sinun on rohkaistava itsesi ja matkustettava ympäri ja varoitettava ja kerrottava kansalle mitä minä olen nähnyt.

    • Kahdeksan vuotta julistamani www.pelastussanoma.fi mukaan eskatologinen tapahtumaketju menee seuraavasti. Ottakaa minkä hyväksi katsotte:

      1. ylösotto tapahtuu (morsian) yhtäkkiä arvaamatta (ennakkomerkkinä vain maailman tapahtumat)
      2. heti edellisen jälkeen maailma joutuu kiisiin, kolmas maailmansota on syttymäisillään ja pelätään ydisodan alkavan
      3. peto, joka mainitaan Danielin 12, 2. Tess. 2 ja Joh.ilm. 13 luvuissa, ilmestyy...
      4. Suomi miehitetään ja asemasota alkaa (neljä enkeliä menee maan neljälle kulmalle pitämään sodan tuulia kiinni) alkaa valheellinen rauha, johon yhtyy myös Israel pian
      5. Suomesta nousee profeetta ja sen seurauksena suuri herätys alkaa ja leviää koko maailmaan
      6. Israel tekee rauhan palestiinan ja muun arabimaiden kanssa (noin puoli vuotta ylösoton jäkeen)
      7. peto saa täyden vallan ja alkaa kristittyjen systemaattinen vaino (noin 9kk Israelin rauhasta)
      8. Israelin rauha rikotaan 1290 päivää sen alkamisesta (Tisha be Av)
      9. pakanakansojen täysi luku on merkitty
      10. pakanakansojen aika päättyy ja toinen ylösotto tapahtuu (suuri sadonkorjuu)
      11. WW3 alkaa jota kestää vain muutaman kuukauden, joka päättyy ydinsotaan
      12. vuodatetaan viimeiset maljat
      13. kaikki kansat ovat suuttuneet Israeliin, jonka katsottiin aiheuttaneen WW3:n joten Kiina on tuonut 200 miljoonapäisen armeijansa muiden mukana Israelin vuorille Harmageddonin laaksoon
      14. Israel hävitetään 1/3 osaan kansasta ja jäännös rukoilee yhtenä miehenä messastaan ja Jeesus tulee heti pelastamaan kansan näkyvällä tavalla 1290 päivää sen jälkeen kun rauha oli rikottu ja hävityksen kauhistus asetettu
      15. on kulunut 1335 päivää rauhan rikkoutumisesta, sota päättyy ja Jeesus perustaa tuhatvuotisen valtansa maan päälle.

    • niksimiksi

      On suomen miehitys realistinen ajatus,syy on luonnollisesti se ettei suomen aluetta voisi käyttää venäjää vastaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      320
      7334
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2214
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1621
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1469
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      114
      1176
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      72
      1135
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      335
      1036
    8. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      905
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      893
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      797
    Aihe