Keskustellaan Jeesuksesta, sillä on juutalainen.

Jeesus_Raamatussa

Raamattu on juutalaisten pyhä kirja ja Jeesus Raamatun keskeinen Herra ja Kuningas.

Uuden liiton pyhät kirjat ovat annetut juutalaisille todistukseksi Jeesuksen Herraudesta ja Kuninkuudesta ja Jumalan Pojan asemasta Isän oikealla puolella taivaallisissa.

Saamme hyvän uskon lukemalla Jumalan ilmoitusta Jeesuksesta ja anomalla elävää vettä ja Pyhän Hengen armolahjaa.

Evankeliumi on tärkein asia jokaiselle juutalaiselle ja ihmiselle.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anotaan_Jumalalta

      Anotaan Jumalalta Henkensä vuodatusta juutalaisten ja kaikkien ihmisten päälle, kuten helluntaina tapahtui noin kaksi vuosituhatta sitten. Raamatussa on kirjoitettu: ´ei omin voimin vaan Hengellä Jumalan´. Jeesus teki paljon hyvää Jumalan Hengen täyteydessä, ja tähän olemme myös me kaikki Jeesuksessa kutsutut, ja monet ovat kutsutut. Jeesus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti, ja rakastetaan Jeesusta tehden tahtoaan ja opetuksensa mukaan.

    • MARANATA.......Kristillisesti 'Herramme tulee', tai 'tule herra'.

      Mara on oikealta vasemmalle ARAM, jonka aramit sanovat merkitsevän Seemin poikaa, ei siis Seimen poikaa.

      Ilmestyskirja sanoo; 'Sinä et tiedä milloin minä sinun päällesi tulen.'

      Paha on oikealta vasemmalle, AHAP, 'Arabi Ahab..tuo sankari aavikon.'

      • Jeesus_syytettynä

        Jeesus syytettynä opetti: "Opetuslapselle riittää, että hänelle käy niinkuin hänen opettajalleen, ja palvelijalle, että hänelle käy niinkuin hänen isännälleen. Jos he perheenisäntää ovat sanoneet Beelsebuliksi, kuinka paljoa enemmän hänen perheväkeään!"

        Jeesus joutui jopa omalta perhekunnaltaan kestämään vihjailevaa piilosyytöstä ja totesi perhekuntalaistensa olevan niitä, jotka ovat yhteydessään ja tahtovat pysyä yhteydessään. Myöhemmin perhekuntalaisensa tulivat uskoon ja saivat Pyhän Hengen täyteyden.

        Jeesus opetti: "Ja veli antaa veljensä kuolemaan ja isä lapsensa, ja lapset nousevat vanhempiansa vastaan ja tappavat heidät." Kaikkien ihmisten kesken on vain kaksi joukkoa, ne, joiden nimet ovat Jumalan elämänkirjassa, ja ne, joiden nimet eivät ole elämänkirjassa. Toinen ristinryöväri tunnusti uskonsa Jeesukseen ja pääsi Paratiisiin, ja toinen vain pilkkasi, kummalla tavalla sinä teet?

        Tässä ajassa pahat valheen rakastavat tahtovat syytää toisia ihmisiä erinäisistä syistä ja syyt voivat olla hengellisiä tai sielullisia ja moninaisia samoin, ja hedelmistään puut tunnetaan. Samoin ihmiset voivat uskoa valheita tai totuutta moninaisesti ja myös syytöksien suhteen. Jumala on se joka antaa tuomiot sitten ihmisten kuoltua ja totuus tulee julki asioissa. Jeesus kuoli ja nousi kuolleista ja sovitti ihmisten synnit mutta itse oli synnitön ja pyhä.

        Ihmisen on hyvä elää Jumalan anteeksiantamuksessa mutta ei pidä hyväksyä valheellisia syytöksiä itseäänkään kohtaan vaan päinvastoin tulee nuhdella valheen levittäjiä, ja jos tekee parannuksen väärintekijä, niin hyvä sielunsa kannalta. Ihmisten katkeruus syntyy Saatanan palvelijoiden vääristä syytöksistä ja siihen paha pyrkii moninaisesti ja myös Jeesusta syytettiin ja syytetään nykyäänkin moninaisesti. Pahat ihmiset voivat olla myös ulkokultaisia ja uskonnollisia kuten Jeesuksen aikaan, näin myös nykyään.


      • Tarkoitettu_aloitukseen

        Tarkoitettu aloitukseen vastaukseksi.


    • Ihan_konkreettisesti

      Ihan konkreettisesti Saatanan palvelijat ovat hyvin aktiivisia ja tästä syystä myös pedon merkki voi tulla ihmisten yhteiskuntiin.

    • Juutalaisuudessa

      Juutalaisuudessa jokaisen ihmisen on tärkeintä tuntea Jeesus ja rakastaa Jeesusta ja kaikkia lähimmäisiään ja tehdä heille kuten tahtoo itselleen tehtävän. Tietysti ihmisen arvomaailma siitä, mikä on hyvää ja mikä on huonoa voi vaihdella ja varsinkin Jeesuksen risti ja veri voi tuottaa luonnolliselle ihmiselle täysin vääränlaisen käsityksen, sillä vain totuudessa pyhittynyt ihminen voi ymmärtää Jumalan evankeliumin merkityksen ja pakanoille on hullutus ja juutalaisille pahennus, jos ei ole uudestisyntynyt ja totuutta tullut käsittämään tästä Israelin Jerusalemin Moorian vuorella tapahtuneesta Jeesuksen ristiinnaulitsemisesta, kun maa järisi ja pimeys oli maan päällä sen kolme tuntia ja haudat aukenivat ja temppelin esirippu repesi kahtia.

      Jumalan rakkaus maailmaa kohtaan osoitettiin Jeesuksen ristiinnaulitsemisessa juutalaisia kohtaan ja samoin kaikkia ihmisiä kohtaan ja Jeesus on pyhä Uhrilammas ja ainutlaatuinen syntiemme sovitus tapahtui pyhällä Siionin vuorella noin kaksi vuosituhatta sitten. Jokaisen juutalaisen ja ihmisen on tärkeää tuntea Jumalan evankeliumi ettei ohitse kulkeutuisi armahtamatta tästä ainutlaatuisesta Jumalan kohtaamisesta ja elämisestä Jumalan lupauksen lapseudesta. Tietysti Jumala antaa ihmisten itse valita ja päättää sen, kehen tahtovat turvata ja ketä uskoa ja ketä rakastaa ja tahtovatko oman ristinsä kantaa ja näin tuottaa hyvää hedelmää Jumalassa vai muuten elää elämänsä.

      Jokaisen juutalaisen ennenkaikkea on hyvä tutustua tarkkaan Jeesukseen ja myös pitää sanansa ja näin tutkia onko Jeesus vielä tänäänkin se sama Herra ja Kuningas, mitä on meille kertonut itsestään ja on uskollinen ja luotettava kuten nähdään juutalaiset kootun omaan luvattuun maahansa ja myös Jerusalemin on Jumala antanut heille hallintaansa, ja erittäin suuri muutos on tässä kaikessa vielä sata vuotta sitten olleeseen tilanteeseen, ja jokainen voi sen ymmärtää helposti. Valitettavasti Israelilla on paljon vihamielisiä ihmisiä ympärillään ja joutuu puolustautumaan ja ylläpitämään sitä ja taistelemaan terroria vastaan moninaisesti kuten vain pystyy kansalaisiaan puolustamaan. Tärkeää olisi juutalaisten vihollisten tehdä parannus kaikesta huonosta, sillä tuhoon vie se tie, ja vain siunaamalla Israelia ja juutalaisia voi periä Jumalan siunausta elämäänsä, ja kiroaminen tuottaa kirousta. Olkaa viisaita ihmisinä ja eläkää Jumalan opetuksen mukaan kuten Raamatussa on annettu tietoa tässä asiassa Mooseksen ja Jeesuksen ja muiden pyhien Jumalan palvelijoiden kautta.

      Hyvää sapatin päivää kaikille lukijoille Jeesuksen nimessä. Jeesus on Sapatin Herra.

    • Verity Verity

      Miten Via Veritas = Tie, Totuus....muuttui veritieksi ja kaikki unohtivat totuuden .
      Ei tullut elämä, tuli kuolema..

      Huudettiin Veritas, Veritas....ja taas vuodatettiin verta.
      Verity verity.....ja kaikkien piti saada verittyä verestä.

      Veritalle veritalle.....ja veri talletettiin ....Ve-rity....rity-aaliksi.

    • Hyvää_juutalaisuudessa

      Hyvää juutalaisuudessa on se muutos, joka Jeesuksen kautta tapahtui, kun Yksi Pyhä Uhrilammas riitti kaikkien ihmisten syntien sovitukseen, ja voitiin lakata eläinuhrien kautta harjoittamasta sitä syntien sovituksen merkitystä ja käytäntöä, joka myös oli tietysti Jumalasta myös ja eläinten lihaa voitiin ravintona tietysti käyttää kuten uudessa liitossa myös Jeesuksessa, mutta temppelin uhrikäytännöt lakkasivat eläinuhreissa. Tietysti kiitosta huulilla on hyvä Jeesuksessa jokaisen juutalaisen ja ihmisen antaa Isälle Jumalalle, ja näin myös tulevassa hyvässä tuhatvuotisessa valtakunnassa tehdään ja Jeesus on Herra ja Kuningas valtaistuimellaan.

      Aadamin luomisesta Aabrahamiin noin kaksi vuosituhatta, ja Aabraham uskon isänä kaikille kansoille Jeesuksessa.

      Aabrahamista ja Mooseksen kautta saadusta temppelijumalanpalveluksesta noin kaksi vuosituhatta (Mooseksesta vähän vähemmän) Jeesuksen uuden liiton hyvään Jumalan valtakuntaan ja Juutalaisten Kuninkaan yhteyteen, ja Jeesuksessa se uusi Jumalan temppelin perustuksen kulmakivi ja myös se temppeli.

      Nyt on Jeesuksesta noin kaksi vuosituhatta kulunut, ja tuhatvuotinen valtakuntansa kohta alas laskeutuu ja pahuus poistuu laajalta alueelta Jerusalemin ympäriltä, vaikka ennen Herran päivää onkin vielä se suurin pahuus ihmisten keskuudessa ja Jumalan tuomiot myös vuodatetaan maailman ylle ja viisaat ihmiset Jumalassa ymmärtävät pyhän ilmoituksensa merkityksen eivätkä maailman hengen mukaan elä tämän maailman ruhtinaan mukaan ja paljon on puolueita pahalla omaansa vaikuttamassa.

      Pelastuksemme on juutalaisuudesta, sillä Jeesus on Juutalaisten Kuningas ja Israelin Herra ja valtakuntansa on taivaassa ja maan päällä on myös Israel ja juutalaiset valittua kansaansa vaikka vielä on peite monien juutalaisten sydämien silmien päällä, kuten voidaan ymmärtää, mutta armon ja rukouksen Hengen vuodatusta kannattaa anoa ja janota myös, ja antaa Isä jokaiselle ihmiselle Jeesuksessa eli rakkaassa Pojassaan.

    • "Antaa isä jokaiselle Jeesuksessa...." .

      No miksi ? Onhan jokaisella Isä, paitsi jos Isä ei tunnusta lasta. Tässä mielessä totuus on veressä, eli paljastaa todellisen isän.

      Jeesuksen aikana ei vielä ollut näitä menentelmiä. Hän huuteli Eliä, ja Eeli taisi olla ylimmäinen pappi aikoinaan. Oliko hän isä, ei kai, koska Eeli oli ylimmäinen pappi toisena aikana.

      Tuskin isäsuhteen veritotuus selviää sillä, että tapetaan isä, tehdään hänestä uhrilammas ja juodaan hänen verensä.

    • JeesusOnKristitty

      Jeesus ei ole juutalainen, vaan kristitty. Kristinusko lähti hänestä. Kristinusko on Jeesuksen opin mukaista uskoa. Kristinusko ei ole juutalaisuutta. Rabbiinista juutalaisuutta ei Jeesuksen aikana vielä ollut, joten on täyttä valetta, mitä Kökkelö ja hänen puljunsa opettavat. Esim. sunnuntai ei ole kristittyjen sapatti, sillä ei ole samaa merkitystä kuin sapatilla. Kristityt viettävät sunnuntaita Jeesuksen ylösnousemuksen muistoksi.

      S24 on rasistinen palsta, keiden lie omistuksessa ja luotseiksi on valittu fasisteja, jotka sallivat uskontorauhanhäirinnän rabbiinisen juutalaisuuden palstalla. Jeesus ei koskaan ollut tätä uskontoa.

      Helluntaimessiaanisuus on Ilmestyskirjan ennustama Lopunajan suuri eksytys, joka eksyttää, jos mahdollista, valitutkin. Vaikka he esiintyvätkin muka kristittyinä, tosiasiassa he kieltävät monet kristinuskon opilliset pääkohdat ja selittävät ne "hiukan toisin" kuin kristityt.

      Heillä on jatkuvia oikeudenkäyntiä, aiheina pääasiassa joko talousrikokset, tai pedofilia. Mm. muuan keskisuomalainen, pedofiliasta vankeuteen tuomittu "pastori" otettiin vankilasta päästyään takaisin helluntaipuljun pastorinvirkaan. James "Sarvihiiri", ent. helluntailainen on itse sanonut, että helluntailaisuus on pedofiilinen uskonto. Tämän tosiasian tunteva monet helluntailaisuudessa kasvaneet, ent. lapset. Helluntailaisuuden perustaja Charles Parham, oli pikkupoikia hyväksikäyttänyt vapaamuurari ja Ku Klux Klanin jäsen. (Tiedot löytyvät googlesta.)

      Kaikki Kökkelön selitykset ovat harkittua ilkeyttä ja vittuilua juutalaisia vastaan.

      Hän tuntee asian oikein hyvin, mutta hänellä on toimeksianto häiritä juutalaisuuspalstaa, sekä levittää helluntaimessiaanista eksytystä juutalaisuuden sisälle.

    • Jumalan_totuutta

      Jumalan totuutta Raamatusta esilläpidettäessä Jeesuksesta ja juutalaisuudesta, ei tarvitse kenenkään keksiä itse mitään valheita vaan Raamatussa riittää hyvää totuudellista tietoa näistä asioista ja profetioita tulevaisuudesta ja tietysti on hyvä tuntea Israelin tilannetta ja siunata Jumalan kansaa runsaasti ja säännöllisesti ja sen mukaan kuin Jumalan Henki meitä kehottaa tässä kaikessa työssä ja vaivannäössä, toki mielellään saamme tehdä tätä kaikkea ja Jumala siunaa omiaan tässä kaikessa.

      • ValheenIsänTyttärelle

        Sinä itse kaikkein ylimpänä olet täällä nimitellyt totuudellisia juutalaisia ja kristittyjä valheenisän lapsiksi. Kaiken totuuden sinä esität valheeksi ja valheesi totuudeksi. Olet häätänyt juutalaiset pois omalta palstaltaan, jota sinä, saatananlapsi yksin herrasi valheen voimalla hallitset.

        Puhut kuin mantrana asioita, joita et tunne. Kertaakaan emme ole kuulleet sinun puhuvan juutalaisuudesta. Ne harhaoppiset sepustukset, joita levität, eivät ole rabbiinista juutalaisuutta, eikä Jeesus ole koskaan ollut rabbiininen juutalainen, mikäli edes käsität mitä sanalla tarkoitetaan. Tuskin olet vaivautunut tutustumaan aiheeseen, rabbiininen juutalaisuushan on omien sanojesi mukaan saatanasta ja juutalaiset valheenisän lapsia.

        Et ylimielisyydessäsi ole koskaan vaivautunut tutustumaan juutalaisuuteen ja pyrit eksyttämään tänne tulevat ihmiset, jotka haluaisivat tutustua juutalaisuuteen. Vihaat etnisiä juutalaisia ja olet sanonut meille, että olemme valheenisän lapsia. Olet itse Perkele. Jeesus Kristus ei sinua tunne eikä tunnusta.

        Kun tulin tälle foorumille ensikertaa muutama vuosi sitten, ja kuulit minulla olevan juutalaisia juuria, sekä että olin etsijä, joka halusi tutustua esivanhempieni uskoon, sinä hyökkäsit minua vastaan, häiriten kaikkea keskustelua itse juutalaisten kanssa, hokien omaa totuudellisuuttasi ja juutalaisten valheellisuutta. Juutalaiselle aito israelsonille olet monet kerrat sanonut, ettei hän ole aito juutalainen. Sinun rikollisesta toiminnastasi löytyy paljon faktaa internetissä.

        Ei kannata yrittää kiistää, sillä minulla on näitä tekstejä tallennettuna jo tuhansia sivuja.

        Et ole ollenkaan niin viaton, kuin yrität esiintyä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      125
      2295
    2. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      103
      1357
    3. Peräti 95 % persujen kannattajista rasisteja

      Kertoo EVA:n teettämä kysely. Pakollista yhdenvertaisuuskoulutusta tarvitsee siis paljon laajempi joukko kuin pelkästää
      Maailman menoa
      319
      1079
    4. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      104
      1057
    5. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      109
      1051
    6. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      86
      929
    7. On minulla suunitelma

      Siitä ei vain tiedä kukaan muu kuin tällä hetkellä minä. Suunnitelma ja varasuunnitelma. Sinun takiasi nainen. Vain s
      Ikävä
      44
      700
    8. Palstan ylivoimaisesti suosituin keskustelunaihe

      Palstan suosituin keskustelunaihe näyttää olevan homoseksuaalisuus. Otsikoiden perusteella voisi kuvitella olevansa Seks
      Luterilaisuus
      252
      689
    9. Ei koskaan saatu tuntea

      Mitä olisi ollut painautua toisiimme vasten. Hengittää syvään, hyväillä ja rakastella vailla kiirettä. Tai repiä vaattee
      Ikävä
      33
      670
    10. 50
      664
    Aihe